![]() |
#931 | |
BAN stały
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja wrócilam, bo lubie ryzyko - zawsze tak mialam. Lubię zmiany, bo szybko sie nudze i potrzebuje ciąglej stymulacji. Jak ciagle robie to samo i przestaję się rozwijać, to depresje łapię. W Anglii nie bylam szczesliwa. Tutaj duzo lepiej sie czuje. TŻ-et polskiego się nie uczy. Coś tam łapię i po 5 latach bycia ze mną, czasem coś wtrąci i rozumie jak coś mówię. Sam mówi, ze by chcial zacząć się uczyć, ale ja na nim presji w tym temacie nie wywieram ![]() ![]() To dobrze, ze waga w miejscu stoi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co kupilas? ![]() U mnie tez waga stoi ładnie, ale akurat mnie to cieszy - dzisiaj bylo 54kg ![]() Chodzenie jest jednak dobre, ale trzeba czekac na jakies konkretniejsze rezultaty - ja 4 miesiecy potrzebowalam, zeby golym okiem cos widziec. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-10-02 o 09:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77625996]
![]() ![]() Co kupilas? ![]() [/QUOTE] za czystą dziczyzną nie przepadam, ale jak się pomiesza z wieprzowiną to mi smakuje ![]() a kupiłam sobie klasyczne szpilki nude od Ryłko i kieckę w kwiatki z Reserved . córka i mąż też ciuchy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja tez wczoraj czarny plaszcz kupilam - klasyczny, troszkę oversized, za kolano. Potrzebowalam czegos w miare eleganckiego do pracy. Mysle, ze mi na lata posluzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#936 | |
BAN stały
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77625996]Łódź jest okay! Wszyscy mówią, że bardzo sie tutaj zmienilo w ostatnich 5 latach. Jeszcze 10 lat temu kompletnie nic tu nie bylo, a teraz miasto tętni zyciem, buduje sie, przeprowadzane są renowacje, i generalnie ciągle cos sie dzieje. Masa studentów też sprawia, ze jest tutaj wesolo i kolorowo. Bylas w ostatnim czasie w Łodzi?
![]() Ja wrócilam, bo lubie ryzyko - zawsze tak mialam. Lubię zmiany, bo szybko sie nudze i potrzebuje ciąglej stymulacji. Jak ciagle robie to samo i przestaję się rozwijać, to depresje łapię. W Anglii nie bylam szczesliwa. Tutaj duzo lepiej sie czuje. TŻ-et polskiego się nie uczy. Coś tam łapię i po 5 latach bycia ze mną, czasem coś wtrąci i rozumie jak coś mówię. Sam mówi, ze by chcial zacząć się uczyć, ale ja na nim presji w tym temacie nie wywieram ![]() ![]() To dobrze, ze waga w miejscu stoi ![]() U mnie tez waga stoi ładnie, ale akurat mnie to cieszy - dzisiaj bylo 54kg ![]() Chodzenie jest jednak dobre, ale trzeba czekac na jakies konkretniejsze rezultaty - ja 4 miesiecy potrzebowalam, zeby golym okiem cos widziec.[/QUOTE] Mieszkam na wsi pod Łodzią, jestem w mieście codziennie ![]() Wyobrażam sobie, że polski jest trudny dla obcokrajowca, więc też bym nie cisnęła, zwłaszcza że nauka pod przymusem to jest średni pomysł. Skoro na co dzień może funkcjonować bez biegłej znajomości polskiego to bardzo dobrze ![]() Jakby poszła w górę to chyba bym się załamała. Super, że Ty już jesteś zadowolona, gratuluję ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
hej,
Hanka wspolczuję ![]() u mnie wczoraj: I. płatki jaglane na mleku, poł banana, poł jablka II. 2 kanapki swojego chleba z pieczonym klopsem z dziczyzną III. jogurt naturalny ze slonecznikiem, żurawiną i płatkami migdałów obiad: zupa pomidorowa z makaronem, kawałek pieczonego schabu z surówką z czerwonej kapusty kolacja: baton proteinowy 40 minut Orbiego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
BAN stały
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77642601]Ooo, sąsiadka
![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Wszystko możliwe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
hej,
ja wczoraj na Orbim 45 min pojeździłam, a dzis pewnie bez cwiczen, bo ide z córa do dentysty i pewnie czasu braknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Konto usunięte
|
Co tak tu cicho ostatnio?
Jecie dużo, nie ćwiczycie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Ja chora jestem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#943 |
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77703536]Co tak tu cicho ostatnio?
Jecie dużo, nie ćwiczycie? ![]() Mnie dopadła jakaś chandra jesienna. Ćwicze mało - tylko cardio (bieganie i orbitrek), bo tylko na to pozwalają mi moje plecy a z siłowego tylko nogi. Czuję się przez to jak beczka i mam wrażenie że przez prawie tydzień bez siłowego wszystko wróciło do stanu sprzed 2 tygodni ![]() Zapisz
![]() |
#944 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie tez lapie lekka jesienna chandra. Ciemno jest, deszczowo, malo sie chce. Ale w tym tygodniu już sporo kilometrow przerobilam; w poniedzialek 8, wczoraj 5, a dzisiaj 7,5. Ale na slodkosci mnie cos ostatnio brało, w dodatku TŻ-et nakupowal jakichs ciastek i juz dzisiaj widze wysyp wyprysków na czole. Także, koniec, tyle slodkiego dla mnie ![]() Dzisiaj tez po przyjsciu wieczorem z pracy zjadlam treściwy obiad - grillowana karkówke, ziemniaki + buraczki czerwone, tarte. Ale wczesniej nie mialam za bardzo czasu, zebys cos zjesc - rano wpadla suszona zurawina i nerkowce, kawa, a popoludniu tost z jajkiem na pól-miekko i dokonczylam nerkowce. Waga dzisiaj pokazala 0.5kg wiecej ![]() Piszcie tu, bo jak nie piszecie, to żre slodkie ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77705471]
![]() Waga dzisiaj pokazala 0.5kg wiecej ![]() ![]() tak, ponoć 0,5 kg to norma, ja zawsze przed @ mam 0,5-1 kg więcej, woda się zatrzymuje , jak tylko dostanę okres od razu kg mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kurcze, ale pogoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
ja o 6 z domu wychodzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Żona
|
Hej
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Wracam do Was po pięciodniowym "odpoczynku" w górach. Oj dupka i uda paliły okropnie, piszczele bolały. Nachodziliśmy się okropnie. Ale warto było dla tych widoków. Co do miasta Łodzi, mieszkałam tam 8 miesięcy i powiedziałam, że nigdy więcej. Bardzo przytłaczała mnie ta szarość, ludzie ponurzy. Mieszkam od 4 lat we Wrocławiu i jest zupełnie inaczej, jakoś milej ładniej. Ludzie przyjaźni, jest super. Kraków też piękne miasto ale niestety smog tam okropny a przez to niebo jest ciągle zamglone i nie widać słoneczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Rozeznanie
|
Powiem wam, co to znaczy ból d....
6 dni nie ćwiczyłam! 6!! na siłowni oczywiście. Biegałam, robiłam jakieś przysiady, odwodzenia i przywodzenia z obciążeniem, wszystko to, na co pozwalały mi moje plecy ale domowymy sposobami. I wczoraj poszłam "delikatnie" poćwiczyć siłowo. Tak ulgowo, brałam mniejsze obciążenia niż normalnie, pleców nie robiłam, ale zrobiłam przysiady ze sztangą i wypady ze sztangą. Oczywiście z 10kg mniej niż zwykle, ilość powtórzeń ta sama. Czułam się jak jakaś początkujuąca.... ![]() A teraz czuje ból d... jak ja dawno nie miałam takich zakwasów w pośladkach!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Zapisz
Trenuję siłę woli, gdy mięśnie mówią nie... Edytowane przez Hankaak Czas edycji: 2017-10-06 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dałaś czadu hehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Witam po dlugim czasie
![]() WYszłam trochę na prostą, od 3tyg zero slodyczy i mięsa ;p staram się tez ograniczac pieczywo. Troszkę spadło, ale jeszcze długa droga ;p ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Konto usunięte
|
Trzymam za Was Dziewczyny kciuki. Ja dziś się zalogowałam tutaj bo od jutra też zaczynam dietę. Forum wydaje się być fajne pomocne, a przede wszystkim są osoby na początku, w trakcie i już po. To daje fajny punkt odniesienia co mnie czeka. A tak naprawdę to stwierdziłam, że muszę coś zmienić w swoim życiu już 2 lata temu. Gadam od 2 lat, że się zabiorę i nic, podobnie jak ten gościu https://www.youtube.com/watch?v=OjGXA8rVwHI Cały czas jestem pod wrażeniem, bo nie wiem czy ja bym się odważyła powiedzieć publicznie takie rzeczy. To mnie przekonało, że jak on może, to ja też. No i JUTRO ZACZYNAM !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dziewczyny, mozna sie jeszcze przylaczyc? Szukam dla siebie miesjca po pol rocznej przerwie. Moj ostatni watek niestety upadl i milczy. ![]()
![]() |
#955 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Żona
|
Hej
![]() Ja w tym tygodniu z dietą dalej słabo jednak ćwiczyłam ![]() Waga wskazała o 1kg mniej ale jestem przed okresem więc mam nadzieję że schudłam więcej. Ja wiem że 1kg to mało ale mnie to zmotywowało do dalszego działania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77790896]Hey
![]() ![]() Niestety, w tym wątku tez jest duzo ciszej ![]() ![]() ![]() Hmm. Cos o sobie? Dosc sporo trenuje i chcialabym w koncu tez nieco uporzadkowac swoje odzywianie. Mam raczej spora wiedze na temat odzywiania, jednak brak chroniczny brak czasu sprawia, ze czesto wiedza nie idzie w parze z praktyka. Ogolnie chcialabym poprawic wyglad swojego ciala, nie musze spadac kilogramowo z wagi. Lubie widziec miesnie na swoim ciele ![]() Co do diety... Mam do niej podejscie jak Marta Hennig z kanalu Codziennie Fit na yt. Lubie zdrowe jedzenie, ale czasami to kaloryczne troche bardziej i pozwalam sobie na co nie co, a czasami na "za duzo". Od 3 lat nie mieszkam w Polsce, wczesniej na slasku ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#958 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
To ja mam na odwrót ![]() ![]() Ile wazysz na dzien dzisiejszy? Z jakiej wagi startowalas? Wzrost? ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Żona
|
Słabo
![]() ![]() Ogólnie kupiłam sobie planner fit w biedrze to jakoś motywyuje się bo uwielbiam wypełniać rubryczki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Konto usunięte
|
Słuchajcie, co myślicie o tym w jaki sposób odchudza się ten gościu? Wrzucił dzisiaj kolejny filmik i wychodzi, że jego dieta ( chyba diabelska ) działa. Podobno schudł 9 kg w 3 tygodnie. Czy to w ogóle jest bezpieczne. Niby je dużo, dużo warzyw, dużo białka, niby wszystko się zgadza. https://www.youtube.com/watch?v=x_Uk...8XCXm&index=19
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.