![]() |
#931 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Grejpfrutowa my kropilismy we dwoje. Mąż trzymał i na siłę wpuszczałam kropelki.
Mały ma okropne potówki, chyba będzie trzeba do pediatry uderzyć. I ogólnie jest znów nieodkladalny, a ja mam chyba po raz pierwszy baby bluesa...albo po prostu muszę się porządnie wyspać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | ||||
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Ja nie wiem jak wy macie czas, u mnie zawsze weekendy takie pracowite. Dwa razy dzisiaj odwiedziny mieliśmy do Karola, potem pojechaliśmy na obiad i spacer ![]() A potem Karol na mnie wisiał do 20.30, brzuszek go męczył ![]() Cytat:
długo jesteście razem? ciąża była zaplanowana? jak coś to nie musisz odpowiadać, tak pytam bo dużo razy pisałaś o relacjach z TŻ i właśnie widać z nich ten brak zaufania. Cytat:
Jak byłam młoda i głupia to lubiłam mu przeglądać telefon. Teraz szanuję jego prywatność, on szanuję moją, a i tak doskonale wiem o tym,że jak coś ma wyjść to i tak wyjdzie Cytat:
Cytat:
Naprawdę zdrowie naszej rodziny, a przede wszystkim dzieci to jest tak ogromne szczęście,że sama siebie często ganię za jakieś doły i narzekanie. przemywaj gazą z solą fizjo. od zewnątrz do środka
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to nie pomyłka?na pewno 69 a nie 59?
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zadomowienie
|
Eceea właśnie czytałam i też pomyślałam o lekarzu, bo jak u Was cała twarz i dekolt w krostach, chwilami jest lepiej, ale po spaniu/ jedzeniu, itp. mocno się zaogniają i naprawdę brzydko to wygląda...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Mam doła. Wy płaczecie że już miesiąc minął a u mnie to 3 tyg walki o wszystko. Smutno mi, że milion razy mówiłam ze nie chce takiego zycia, ze vo my zrobiliśmy, że po vo yo wszystko. Tak mi źle
![]() Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Kocia i psia mama :)
|
Motylku, SQ u nas przybieranie idzie bardzo dobrze, w dzień 2 tygodni od narodzin miał już 100 gram więcej niż waga urodzeniowa.
Tylko boję się trochę nie budzić go, że spadnie mu cukier itp... i coś się stanie. W dzień to nawet co godzinę je ale w nocy jednak co 3-4. Na pierwsze nocne karmienie ciężko mi go wybudzić taki ma głęboki sen. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciąża była planowana tzn on wiedział że mam dni płodne i powiedział że tego chce, ze jest gotowy na dziecko. Jesteśmy ponad 3 lata. Brak zaufania jest i to duży bo nasz związek zaczął się właśnie bez tego Wow, bez tego iskrzenia. Oczarował mnie swoim charakterem, pokochałam go ale on mi kiedyś powiedział że czegoś mu brakuje i że nie jestem taka jakby chciał żebym była. Jestem wybuchowa, lubię rządzić a on zawsze powtarza że chciałby normalną spokojną kobietę. Chyba mu nie wystarczam. Oczami wyobraźni widzę go przy innej kobiecie. Wiem że on się przy mnie dusi. Brak 100% spełnienia w łóżku plus mój charakter który mu nie odpowiada, sam mi kiedyś powiedział że nie jest szczęśliwy i że chciałby się ożenić z kimś do kogo uczuć będzie na 100% pewny i będzie to taka prawdziwa miłość ![]() Na codzień żyje nam się dobrze, jest dla mnie dobry, jest czasami aż za milo tylko po to by się za chwilę spieprzylo po całości. Tyle razy mu mówię że wolę gorzką prawdę i ma mnie nie oklamywac a on dalej... Chyba jest uzależniony od tego typu stron. Siedziałam przed chwilą i tak patrzyłam na to swoje dziecię i łzy mi same leciały. Czuje się poszkodowana przez życie. Facet który mnie najpewniej nie kocha tylko jest z przywiązania, moje choroby i jakieś tam zagrożenie życia i brak oparcia w rodzinie. Mam doła ![]() ![]() Przepraszam musiałam się wyzalic. Jeśli to problem to usunę komentarz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Agata Twój facet żyje jakimś chorym wyobrażeniem o idealnej kobiecie. Szkoda, że nie docenia tego co ma przed sobą. A dwa, że zanim dzieciak będzie dorosły to minie 20 lat. Przez 20 lat ogrom rzeczy może się zmienić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałabym się martwić tylko dzieckiem. Brakiem pokarmu, kiepskim kp itp itd. Bylebym miała w nim wsparcie A tak? Muszę się martwić wszystkim naraz. Dzieckiem, sobą, nim. Czasami mam wrażenie że mózg mi paruje... bo mam dość Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratuluje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Hey, ale miałam do nadrobienia. My wczoraj na weselu. Mały z babcią został. Dostał mm i spał jak zabity. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bo tak mi teraz przyszło do głowy, jak widzę ten czerwony tyłek. A tej mąki ziemniaczanej to można używać tak non stop? ( Jak zasypki/talku) Czy ona jest tylko "do ratowania" dupki i na co dzień lepiej maści?
Cdl powiedziała mi że linomag odstawić teraz, bo jest za ciężki na lato, upał i pieluchy. To co zamiast? Bepanthen? / Sudocrem? Jeszcze coś innego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Sudocrem jest z tlenkiem cynku i wysusza więc na zdrowa pupę bym nie kładła
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ogólnie można nic. Ja synkowi nic nie używam ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#949 |
Żona Gargamel
|
Ja smaruje tylko co jakiś czas kremem z Babydream ale nam się nic z tyłkiem nie dzieje tfu tfu
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
My też czasem kremem z babydream tyłeczek smarujemy. Tzn. nie przy każdej zmianie pieluszki. Dzisiaj potraktowałam sudocream bo odparzyla się lekko.
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
#951 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
U nas po jednym posmarowaniu od razu jest normalnie
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zadomowienie
|
A ile razy dziennie pieleegnujecie ten pępek?
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Agata tzn.dla mnie to nic dziwnego,ze ogląd tego typu strony.jestem pewna,ze większość ogląda ale i większość się do tego nie przyznaje.z tego co czytam jak to opisujesz to wydaje mi się,ze za bardzo go kontrolujesz i nie dajesz odetchnąć.rozumiem,ze się boisz,ale jesli właśnie to jest przyczyna tego,ze on nie jest do końca szczęśliwy? Z drugiej strony kurna współczuje Ci,bo takie słowa,ze nie jesteś taka kobieta jakby chcial na żonę musiały Cię okropnie zaboleć
![]()
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Ja czasem nic nie używam, z raz dziennie linomag i parę razy mąka.
Agata mam nadzieję, że gdy ogarnięcie te początki rodzicielstwa to i w związku uda wam się poukładać. Z jakiegoś powodu jednak ze sobą jesteście, a 3 lata to kawał czasu. Wątpię by twój tż decydowałby się na dziecko z kobietą której nie kocha. Nie nakręcaj się złymi myślami. Niedługo znów znajdziecie więcej czasu dla siebie i powinno być lepiej. Edytowane przez anuhaaaaaaaaaa Czas edycji: 2019-06-09 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Agadzie, taak, jak u Magdy raz posmarowałam i jest ok i teraz znowu jadę kremem z babydream.
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
#960 |
Zakorzenienie
|
Agata i wiesz co?popatrz na swojego synka i pomysl,ze to on jest teraz Twoja rodzina,to on da ci sile i oparcie,to on będzie zawsze przy Tobie.dla niego warto żyć i się starać,tewszystkie problemy,które są po drodze to tylko drobne przeszkody.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.