![]() |
#931 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.IV
Wcześniej nie było problemu więc nie, dopiero teraz jak był karmiony długo i dużo coś się dzieje ale mam maści, podobno najlepsze nasze mleko na to jest
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Nairobi możesz mi dopisać wizytę 19.01 na 18:30 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Wtajemniczenie
|
Luzia nie wiem właśnie czy gratulować, ogólnie bym wolała jednak usłyszeć że to już
![]() U nas teściowa od kilku dni do porodu, to właśnie warunki na przytulasy się trochę zrobiły kiepskie. Ale jakoś sobie poradzimy : hahaha: Mieliśmy przymusowy post od lekarza kilka tygodni to teraz nie mogę się doczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uprawiaj seks spacerując po schodach ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Wtajemniczenie
|
Faith hahaha. No! I od razu rozrywka dla sąsiadów. Mieliby o czym gadać i nie zadawaliby potem głupich pytań
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- A w ogóle mąż mówi mi, że głupie czasy nastały, przez covida nawet hotelu na godziny nie wynajmiemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To czuję się trochę pocieszona ![]() I już doczytałam, że po wizycie ![]() ![]() A jak nie, to chociaż kłótnia z teściową ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję ujemnych GBS-ów! U mnie jutro wizyta i pobranie, zobaczymy... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wizytę i pobranie w poniedziałek. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Rozeznanie
|
Mamy Luty 2021 cz.IV
Adhoc biedna, współczuje
![]() Byłam dzisiaj w Tesco i nakupowalam masę ciuszków dla małej. Teraz zastanawiam się jak je wyprać zeby nie robić sobie dużo roboty - czy któraś z was korzystała z chusteczek wyłapujacych kolory? Obawiam się ze kolorowe ubranka mogą zafarbować. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez CharlotteSK Czas edycji: 2021-01-14 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Adhoc współczuję. Trzymaj się i oby szybko udało Ci się do fizjo dostać. A Coś Marga dawno się nie odzywała halo co tam u Ciebie?
![]() |
#942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja od X lat kupuje chusteczki wylapujace kolor z Biedronki. Dla mnie super sprawa. Jak coś widzę, ze może mocniej zafarbowac to daje 2, jak słabiej to przecinam na pół. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja prałam ubranka i pieluchy z chusteczkami. Tzn. białe i szare w jednym cyklu (sporo tego było), kolorowe w innym, ale już bez podziału na jasne, ciemne, czerwone, farbujące itd. To, co jeszcze mi wpadnie do prania przy okazji, też już upiorę bez żadnej segregacji, ale z chusteczkami, one naprawdę dają radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
Prałam z chusteczkami jak zawsze
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#945 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem wierna chusteczka
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko po tych schodach to koniecznie bokiem schodzić! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do chusteczek wyłapujących kolor to kiedyś na swoim kanale UlaPedantula testowała je (kilka popularnych firm) i wyszło, Że one wcale nie działają ![]() ![]() Ja dzisiaj dwa prania dla małej wstawiłam, odkurzałam i umyłam podłogi, zrobiłam obiad. Padam. Jeszcze rwa się odezwała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#948 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No to koniecznie muszę kupić te chusteczki z biedry zanim wezmę się za pranie. Zastanawiam się tez nad metkami, wycinacie czy nie? Jeśli wycinacie to skąd potem wiadomo które ubranko jest 56/62/większe? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
U mnie leci ostatnie pranie, bo czekałam na ten rożek co dziś odebrałam.
![]() ![]() I jeszcze jedna wyprawa do paczkomatu mnie czeka. ![]() ![]() Aa, bagażnik naprawią w ramach rękojmi, części zamówione, mamy czekać na kontakt. Już się pół miesiąca z zepsutym bujamy, nawet nie mamy jak odebrać wózka i fotelika. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#950 |
Rozeznanie
|
image-2021-01-14-16:13:33-669.jpg
Oo udało mi się załadować jak trochę przycielam brzegi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Charlotte, oesuuu, ale śliczne!
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#952 | |
Rozeznanie
|
Mamy Luty 2021 cz.IV
Cytat:
Tez zawsze wyprawę do paczkomatu zaliczam sobie jako spacer i „aktywność fizyczna” ![]() My na fotelik jeszcze czekamy, mam nadzieje ze nie zacznę rodzic ![]() Pochwale się tez moim wielkim ciążowym brzuchem bo zdjęcia robie tylko raz w miesiącu jak jadę na pobranie krwi do Luxmedu - dalej nie dorobiłam się lustra ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wcale nie taki duży, fajny okrągły brzuszek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
💑🐱📚👶
|
Hej, dziewczyny
![]() Jak wszystko szło po mojej myśli, tak dzisiaj jeden mail trochę odebrał mi humor. W zeszłym roku miałam pojechać na zlot z Tż dla fanów Katarzyny Puzyńskiej. Oczywiście, przez koronę do wyjazdu i zlotu nie doszło, ale właściciel miejscówki, w której mieliśmy mieć nocleg zaproponował albo oddanie pieniędzy albo przełożenie na 2021 tej rezerwacji. Więc wybrałam drugi wariant. Wczoraj napisałam do niego maila, bo właśnie autorka (sama organizuje ten zlot itp) podała, że odbędzie się 3.07-04.07. Więc chciałam się zapytać co z rezerwacją itp. Dzisiaj rano sprawdzam maila, a tam odpowiedź od tego właściciela. Że organizatorzy trochę ich zrobili w ciula, bo zlot miał być pod koniec czerwca, a jest na początku lipca, że wtedy już mają sporo rezerwacji i wakacyjnych i innych. I że w poniedziałek się do mnie odezwie 10-12, bo teraz jest na urlopie. I stw, że większość osób ze zlotu albo całkiem rezygnuje albo przedłuża pobyt i poprosił bym się zastanowiła nad przedłużeniem pobytu do 5 dób. I dziwna sprawa, bo stw, że wczoraj próbował się ze mną skontaktować telefonicznie, a ja nie mam nic w telefonie o tym, zadnej informacji... ![]() A teraz siedzę i czekam na telefon od mojej endokrynolog. Telekonsultacja miała być o 16.20.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Te co kupiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#960 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj dziękuje dziewczyny ![]() ![]() Paula jakiś dziwny ten facet, chyba lepiej anulować rezerwacje i odzyskać kasę. Zwłaszcza ze teraz hotelarze kombinują jak mogą bo lockdown, wiec ciężko z odzyskaniem zaliczek itp Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.