![]() |
#931 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mazidłowy - wymiankowy
Przypominam się i zapraszam do wymiany
![]() ZAPRASZAM DOKŁADKA 15.01.2011 Mineral flowers - krem na dzień do cery tłustej (seria - Geranium i róża) - odlewka 25-30ml Ekologiczny hydrolat z róży damasceńskiej (z Mazideł) - zostało ok. 35ml (obu produktów pozbywam się z powodu podrażnień po róży ) Ekstrakt z cytryny (z Mazideł) - zostało jakieś 8 z 10 gramów Lush - Mask of Magnaminty - mogę zrobić małą odlewkę (15-20ml), maska ważna do konca lutego Cień firmy Meow w odcieniu Amazon rainforest - próbka użyta kilka razy, oddaje bo jednak nie pasuje mi odcień 1. Glinka zielona, zakupiona na allegro, 45ml, w plastikowym opakowaniu z oskubaną etykietką (taki głupi mam nawyk ![]() 2. Korektor mint (zielony) firmy EDM - próbka 0,75ml 3. Macerat (olej) brzozowy z Mazideł, ważny do 02.2011 , odlewka do 15ml 4. Niacynamid (wit. B3) z Mazideł, ważny do 09.2011, 15ml 5. Pędzel do korektora, Costal Scents, dlugość - 14,5 cm. Stan: użyty i prany jakies 10 razy, nie wypadł z niego ani jeden włosek, ma kilka rysek na tej metalowej cześci, chyba z przechowywania z wypchanej rzeczami kosmetyczce. wymieniam, bo nie przekonałam sie do proszkowych korektorów, a płynne wole paluchem nakładać ![]() 6. Brązer Happynes, EDM, 1ml w strunie raz wypróbowany (od razu ostrzegam że zadnym chlodnym/neutralnym cerom nie podpasuje) 7. Róż SoCo, EDM, 1ml w strunie, próbowany 2-3 razy 8. Róż Misting Well, EDM, 1ml próbka w strunie pochodząca z wymianki, ok 70% zostało 9.L`biotica, Vax, maseczka do włosów słabych i skonnością do wypadania, saszetka 20ml. Ważna do 03.2011 10. Floss Lek, antybakteryjny żel punktowy z serii Ideal skin, 4 saszetki po 2ml, ważny do 01.2011 11. Słoik po pudrze sypkim inglot, z sitkiem, pojemnosc 25g - może być wykorzystany na minerały 12. Regularnie przygotowuję pastę cukrową, mogę sie podzielić z osobami którym to cudo nie wychodzi a chcą spróbować jak działa. Ilość dowolna ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
A cobra on my left...
|
Moja wymianka:
- olej ze słodkich migdałów - olej z orzechów włoskich - olej kokosowy (wszystkie pochodzą z firmy Efavit -naturalne, zimnotłoczone i nierafinowane) - olejek Monoi de Thaiti (Kanu) - mocznik (mazidla) - odsypka kwasu hialuronowego wielkocząsteczkowego (mazidla) - odsypka kwasu askorbinowego (Naturalis). Szukam: -kwasu migdałowego !!! -toniku z kwasami AHA/BHA 10% z BU -eliksiru winogronowego z BU.
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2011-01-18 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Wymienię:
![]() ![]() Szukam najpilniej: ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
wymienię olej z czarnuszki 2/3 z 50ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje olejow: arganowego, skwalanu, z avocado, z malin, truskawki, ogorecznika, pestek granatu, z orzecha wloskiego, z migdalow org.,z rozy org. i zurawinowego
(z dluzsza data waznosci) i hydrolatow Na wymiane mam to co w podpisie. Zapraszam do mojego watku ![]()
![]() |
#937 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
![]() oferuje to co w moim wątku, link w podpisie ![]()
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Oddam w dobre ręce emulgator SLP 30 ml zakupiony w Zrób Sobie Krem - nie używany, nie otwierany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
na wymianke mam peg i kwas salicylowy, do ukręcenia peelingu
oprocz tego G.A z naturalis i mocznik przygarnę minerały w roznej postaci, i mazidła różne, chętnie pudry z BU. Pisac PW, moze akurat cos innego wpadnie w oko ![]()
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Na zbyciu:
* Coastal Scents,puder ryżowy (30 g.) NOWE (firmowo zapakowane w woreczkach po 10 g) * Biochemia Urody,tonik z kwasem PHA 6%,nowy różany zapach (użyty kilka razy) * Naturalis,mocznik (do 30 g) cały słoiczek * Biochemia Urody,Mleczko jedwabne do włosów,nowa wersja z dodatkiem keratyny (użyte kilka razy) * Biochemia Urody,Konserwant Rokonsal ND (5g,zużycie tylko 18 kropli które były potrzebne do ukręcenia mleczka jedwabnego do włosów) * Naturalis,roślinny kwas hialuronowy 1%,żel - mogę zrobić odlewki Nie wiem jeszcze czego szukam,ale można kusić ![]()
![]() |
#941 |
Rozeznanie
|
szukam jakiegos hydrolatu na spróbowanie albo olejku do mycia
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
olejek myjący pachnotka-migdał ZSK 100/120 ml na dowolny myjący z Biochemii Urody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Wymienię frakcję sojową ze sklepu Naturalis - formuła bez grudek, z 30g zostało ok.20 g
![]() proszę o pisanie pw ![]()
![]() |
#944 | |
Zadomowienie
|
Potrzebuję odsypki pudru diamentowego i jedwabnego, hydrolat z kocanki (lub jakiś inny eko)
Do wymiany to co w wątku lub coś z moich zapasów Biochemicznych (napisze jak jakąs dobra dusza znajdzie sie dla poratowania mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() Czym cie kusić?Perfumy?Mazidła? Zajrzyj w Mój Kramik ![]()
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, ![]() Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2014-02-20 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z pudrów mogę zaoferować ryżowy. Poszukiwanie niezapychające oleje na twarz i inne mazidła które naprawdę dobrze nawilżą mega wysuzoną cerę,a przy tym właśnie nie bedą komedogenne ![]() W wątku niestety nic nie znalazłam.
Edytowane przez Kachnaaaa Czas edycji: 2011-02-23 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Raczkowanie
|
Wymienie zestaw Tonik z kwasami AHA/BHA 10% z Biochemii Urody zakupiony w listopadzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Jestem początkująca i szukam...hm wszystkiego (na poczatek serum z wit c, krem z wysokim filtrem (zaczynam poszukiwanie swojego KWC
![]() ![]() Na wymianke mam http://www.patandrub.pl/pl/sklep/rel...4.produkt.html http://www.patandrub.pl/pl/sklep/rel...2.produkt.html oraz inne kosmetyki ![]()
![]() |
#948 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z BU mam maseczke ze skrzypem moge troszke odsypac ile masz tego toniku i czemu go nie chcesz?
![]() |
![]() |
#949 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
Mam na wymiankę m.in. olej ze słodkich migdałów i z orzechów włoskich ![]() kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353186 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=480280 minerały https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=226 ubrania/dodatki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=503202 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak chcesz mogę Ci dorzucić próbki mleczka migdałowego, winogronowego, manuka i oleju z nasion czarnej porzeczki - tą akurat raz użyłam ale w niewielkiej ilości reszta to nówki nieśmigane ![]()
![]() |
![]() |
#954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
A moze ktoras ma cremy BB creams dr Jarta silver label, hanskin , Baviphat dream girls 01lub skin food ginko nr 1?
Chetnie przygarnełabym co nieco... Mam troszke minerałow i Biochemii... Zapraszam do linku w podpisie ![]()
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Mam do oddania:
![]() Szukam hydrolatów, żelu hialuronowego, pudru perłowego, olejów do tłustej skóry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
mam nowe serum migdałowe z biochemii urody - nie rozrobione z alkoholem jeszcze - zapakowane
![]() szukam : hydrolatów - róża lub oczar, toniku pha 6%, oleju tamanu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Rozeznanie
|
szukam pilnie-BHT lub olejowy ekstrakt z rozmarynu
rozrobiłam telocapil z kremem i za duzo tego mi wyszło.musze ratowac jakims antyutleniaczem. ![]() na wymiane mam to co w linku
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Szukam serum lemon BU, ekstrakt lub kompleks na naczynka.
Do wymiany mam m.in. frakcję sojową, link w podpisie zapraszam ![]()
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,dziewczyny mleczko jedwabne do włosów z keratyną z BU czeka na swój domek
![]() Wraz z nim puder ryżowy Coastal Scents,mocznik Naturalisa,Konserwant Rokonsal ND z BU Odlewki mogę zrobić z roślinnego kwasu hialuronowego 1%,żel z Naturalisa. Z minerałów mam nowe próbki Buff'd: Odcienie podkładów: * Warm - Light (formuła Original,kryjąca) * Warm - Light (formuła Concealing) * Warm - Medium Light (formuła Original) * Golden - Light (formuła Original) * Golden - Medium Light (formuła Original) * Olive - Medium Light (formuła Original) * Sungrass * Chilled * Tricky Cień do powiek: * Gracious Rozświetlacz: * Candlelight Bronzer: * Toast Puder wykończeniowy: * Sundance
Edytowane przez Kachnaaaa Czas edycji: 2011-03-19 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.