|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: piękne do wakacji ;)))
oj dziewczynki.... moja dieta poszla sie pasc na zielone laki... przy studiowaniu nie da sie tak zyc
chyba bede musiala zmienic plan... nie dosc ze nie jadlam pieczywa i slodyczy i wogole malo jadlam to jeszcze przytylam na cwiczenia malo co czasu bo co chwile do wykucia 200-stronicowa ksiazka ;/ nic tylko isc i ryczec! eh
|
|
#932 |
|
Przyczajenie
|
A ja nareszcie mogę się pochwalić efektami mojej diety
Wskazówka mojej wagi w końcy przesunęła się w lewą stronę a nie tak jak przez ostatnie m-cę: ciągle w lewo ![]() Udało mi się stracic 4 kilogramy Juz "tylko" 11kg dzieli mnie od docelowej wagi hihi, ale zawsze to mniej niz 15
|
|
|
|
|
#933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluje a powiedz jak z centymetrami zleciało sporo? bo ja jak schudłam 4 kg to było baardzo widać ikonka86- nie poddawaj sie bedzie dobrze , ja wczoraj przesadziłam bbrrrr zjadłam spagetti i to na wieczór!! a jakiś czas przed batonika a tak mi dobrze szło ![]() edit:ide odkupić grzechy poćwicze sobie i wskocze na rowerek
|
|
|
|
|
|
#934 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
hihi, troszkę nagmatwałam ale i tak wiadomo o co chodzi Enaffi - tak wizualnie, to może i mam troszkę mniejszy "brzuszek" ![]() a dla dodatkowej zachęty do ćwiczeń zamówiłam sobie dzisiaj na allegro stepper skrętny, z czego bardzo się cieszę i jak tylko do mnie dotrze w przyszłym tygodniu, to zaczynam na nim ćwiczyć, bo zwykłe ćwiczonka w domciu troszkę mnie nudzą...
|
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak Tak wiadomo o co chodzi heh ja tez mialam nie mała wage tylko niestety tam gdzie najbardziej tego chciałam czyli brzuszek w tym miejscu ruszyło troche mniej ale pracuje nad nim i mam nadzieje że do lata zmiejszy mi sie obwód w pasie Ja kupiłam steper taki normalny nie skretny i musze sie przyznac że raz na nim ćwiczyłam i teraz sobie siedzi w piwnicy niedawno kupiłam laweczke do brzuszków ktora na szczescie od tygodnia regularnie uzywam
|
|
|
|
|
|
#936 |
|
Zadomowienie
|
a ja juz doszłam do mojej wagi którą chciałam uzyskać
nawet o 0,2kg mniej :O teraz od poniedziałku zaczynam zwiększać limit powolutku
|
|
|
|
|
#937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Tez studiuje i praktycznie cale dnie nie ma mnie w domu. Diete trzymam i cwicze. Pozatym mam "biagajace" studia
|
|
|
|
|
|
#938 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie .....
Po 1 niech ktos mnie kopnie w tylek co sie opamietam.... Po 2 znow te koszmarne slodkie mnie przesladuje.... Po 3 odpuscilam z cwiczeniami ... Po 4 mam masakrycznego lenia, do niczego sie zmusic nie moge, szkola totalnie olana ;/ Po 5 gratuluje sukcesu Keliope
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zadomowienie
|
Boze 14 dni bez slodyczy ?? AAaaaaa jak ty to robisz ??
Mam nadzieje ze bd lepiej.... |
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie jest tak zle.. probowalam juz kilka razy, LECZ bez skutkow. Tym razem sie zawzielam i sie udaje
Nie dam jednak rady wytrzymac przez swieta!! <chce do wakacji nauczyc sie zdrowo odzywiac i cwiczyc!>
|
|
#942 |
|
Przyczajenie
|
Enaffi - mam nadzieję,ze mój nie wyląduje za szybko w piwnicy
, poza tym sam fakt, że trochę kasy za niego zapłaciłam powinieni byc dla mnie mobilizacją,zeby na im ćwiczyćitrusta - każdy ma czasami gorsze dni, więc nie przejmuj sie chwilowymi niepowodzeniami
|
|
|
|
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
po woli są efekty. Każdego dnia ćwiczę przez 20 minut. Dodatkowo zmieniłam wszystko związane z jedzeniem. Do godziny 12-tej jem 3 razy, po południu jeden posiłek. Teraz jem dużo ryb, warzyw i owoców.
Dodatkowo po kąpieli smaruję uda żelem SPA z Oriflame. Do wakacji na pewno się uda, bo nawet waga spadła o 1 kg .
|
|
#944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sie ciesze 2 kilogramy poszły z zapomnienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem co jest ze mna
Od wczoraj chodze i jem. Chodze i jem.. ![]() Najgorsze jest to, ze slodkie Masakra
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
blaque Ja ci powiem, ze w ostatnim okresie to wszyscy przezywaja mniejsze i wieksze zalamki.. wiec trzeba sie nie poddawac i isc do przodu!!
bedzie dobrze!
|
|
#948 |
|
Rozeznanie
|
Ja sie dzisiaj tez zapuscilam - mozecie na mnie nakrzyczc
Mam dola na kilometr czuje sie paskudnie. To okropne ze jem badz nie jem zaleznie od humoru. To nie jest normalne... dzien do dupy, pewnie przytylam to co ostatnio schudlam - o ile cokolwiek schudlam.
|
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Gorzalka Aj tam nie bedziemy krzyczec.. tylko bic
NIe no zartuje.. kazdy ma swoje gorsze dni, wiec nie przejmuj sie, glowka do gory problemy trzeba rozwiazywac a nie udreczac sie nimi!
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
Ludzie jeść! Nie to, że się głodzę, ale... Mam ostry popęd na słodycze i buły.
Aww! ^^
|
|
|
#951 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki... zaczynam sie zbierac ponownie do pracy, przeciez nie mozna caly czas narzekac... samo sie nie zrobi
juz dzisiaj jestem po 20 minutach biegania na orbitreku, ograniczone zarelko i mnostwo wody ![]() miss90, kaliope, sonia 2003, marta6704 gratuluje ![]() itrusta, blaque, Gorzałka - nie poddajemy sie walczymy!! jeszcze pare miesiecy i bedziemy szczuple i piekne ![]()
|
|
#952 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny! ja jak zawsze dochodzę z opóźnieniem. więc pytanko: czy można się jeszcze dołączyć??
|
|
#953 |
|
Zadomowienie
|
Tutaj każdy kiedy chce może się dołączyć, więc nie musisz nawet pytać.
![]() Jeny, jestem leciutko przeziębiona, ale to i tak nie pozwala mi na dokładne wykonywanie wszystkich ćwiczeń i przeszkadza w realizacji mojego celu.
|
|
|
#954 |
|
Zadomowienie
|
Tancerka Pl możesz powiedzieć mi co to za rosyjskie skręty tułowia w twoim opisie??
brzmi ciekawie p.s. "jaki" taniec tańczysz??
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
Tańczę nowoczesny na kursie, a tak w domku to głównie hip-hop ćwiczę i breaka.
![]() A RST są naprawdę skuteczne, więc się pofatyguję i prześlę Ci te ćwiczonka na PM.
|
|
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
ja też tańczę ale towarzysko
z tym że solowo bo facetów brak
|
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

chyba bede musiala zmienic plan... nie dosc ze nie jadlam pieczywa i slodyczy i wogole malo jadlam to jeszcze przytylam 

brzmi ciekawie