![]() |
#931 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Anusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiola brawo waga leci..... ![]() ![]() Zapomniałam o kimś....Buffy o tobie ale Tobie dam całuska ...cieszę się,że jesteście....Bez Was to forum nie istniałoby ![]() Aniu a gdzie Ty sie wyprowadzasz???? Może bliżej mnie to pobiegałybyśmy ![]()
![]() |
#933 |
Raczkowanie
|
ja dziś dostałam u lekarza w poradni diabetologicznej ,mam nadzieje że pomoże .ale chyba nawet jak to stosuje to muszę trzymać dietę ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
Jolu nie wyprowadzam się daleko, tylko 2 km od mojego domu
![]() ![]() A z zela to tak jak dziewczyny wyzej piszą, ograniczyc jedzenie,albo stosować dietę! inaczej nic nie da jak jakiegos wysiłku sie w to nie włoży ![]() ![]() buziaki ![]()
#936 |
Rozeznanie
|
witam dziewczynki dziś wlazłam na wage i jest juz 75
![]() ![]() ![]()
#937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
ps Monia o tobie zapomniałam....przeciez ty nie nowa...buziole....i jeszcze jak o kims zaponiałam wybaczcie to przez ten chory paluszek...pa KOFFAM...WAS!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Raczkowanie
|
czesc!! ja dzis poszalałam z jedzeniem 2 kabanosy i pózniej jeszcze hambuger
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Przyczajenie
|
hej dzięki jobu za pomoc ...jak się ma doła to każde słowo na wagę złota .a zielke dostałam od lekarza biore 15 odpukac ale wszystkie zmory odeszły mam nadzieje że bezpowrotnie !!!czekam na efekty ...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich musze sie pochwalić że biore zele 7 dzień i ubyło mi 2 kg jeste dumna i taka szczęśliwa wreszcie coś na mnie podziałało Wszystkim życze powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny widzę że kilogramy lecą
![]() U mnie jest 79kg a 4 czerwca było 88. W centymetrach też różnica pas 94cm było106, biodra było 105 cm jest 98 pod biustem było 92 cm jest 88cm. |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
tak mowiłam lekarzowi ze meridia nie działała wiec powiedział zebym zelixe wzieła ....dziwne no ale cóż spróbuje.Po urodzeniu mojego dziecka waga okropelnie mi skoczyła ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich trzymajcie sie dziewczynki - Ania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Raczkowanie
|
Jobu33, Mariolka Dubiel dziewczyny dziekuje ale ja caly czas sie odzywam wiem ze schudlam ale nie az tyle by nie bylo mnie widac heheheh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() witam nowe Panie i pozdrawiam wszystkie ktore znam juz Jobu, Mariolka Aneey ![]()
#947 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam receptę i biorę nadal ale niepokój został zasiany ![]() ![]() Nie jestem strachliwa , brałam juz adipex(uszkadza mózg hihi) a teraz zela.... Kurcze na starośc będę rośliną ![]()
#948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny...dzis 3 dzien na zeli...jakos chyba jest za slaba bo nic mi nie jest...zadnych efektow ubocznych ani utraty apetytu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
...gdzie wy moje kochane jestescie,,,chciałam popisac przed wyjazdem...jade za 2 godz....niewiem jak wytrzymam bez was...waga drgneła do przodu...jest 86.9.....było juz mniej...az sie boje co bedzie po powrocie,,,,KOFFAM...WAS TRZYMAJCIE SIE LASKI...I DUZO SCHUDNIJCIE...BO MNIE NIESTETY PRZEZ TEN URLOP TO NIE ...GROZI...pa!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Rozeznanie
|
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeej gdzie Wy jesteście???????????
![]()
#952 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#953 |
Rozeznanie
|
jobu33 ja tez wczoraj byłam na grillku - pofolgowałam troszku
![]() ![]() ![]()
#954 |
Raczkowanie
|
no to widze ze ten weekend sprzyjal rozposcie. ja to wczoraj zjadlam kapusniak, spagetti i hamburgera heheheh
![]() ![]() ![]() ![]()
#955 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() a ja nie pisałam ,bo tak jak wczesniej nie mam dostepu do neta, dopiero teraz jak jestem w pracy to moge cos naskrobać ![]() a tak w ogóle nie miałabym siły siedzieć na necie. Byłam w sobote na wieczorem panieńskim mojej kuzynki i tak poszalałysmy z dziewczynami,że mój Piotrus musiał przyjsc po mnie i mnie wynosić ![]() ![]() Ja pierdziele mówie wam jakie akcje w ta sobote były że szok. Najpierw gdybym przyszła do niej 5 minut pózniej to piorun by zaraz kolo mnie walnał albo we mnie:/ szczęście ,że wtedy stałysmy przed domem a nie na drodze :/ No i wten sposób chciałysmy zrobic sobie grilla ale burza była,że to masakra. Rozpaliłysmy grila przy drzwiach ![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze było te zdychanie na nasteopny dzień oj oj ale człowiek głupi jest, wie co sie dzieje po alkoholu i na nastepny dzien a tu takie coś:/ ehhh Najlepsze jest z tego,że kupiłam sobie wkoncu sukienke na wesele. Krawcowa zawiodła, bo niby nie umiała znależć materiału na mnie. Ale w końcu w zabrzu znalazłam sliczniutka żółta kieckę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z zelą to nie brałam jej 2 dni:/ w sumie dzisiaj trz4eci,ale jak mam w torbie to zaraz sobie ja wezme ![]() Mariolka udanego urlopu ![]() ![]() A ja jade nad morze w sierpniu na 5 dni ![]() ![]() Jolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#956 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia ja nie lubie cichych dni , szkoda życia bo jest takie piekne a zwłaszcza jak figurka coraz lepsza ![]()
#957 |
Raczkowanie
|
Niop sukieneczka jest
![]() ![]() W ogóle dzisiaj przyszła do sklepu koleżanka, która była na panieńskim ze mną i powiedziała,że jak przyszła do domu to mama tak dla jaj (pewnie dlatego jak wyglądała) powiedziała jej ,że ma dmuchac w alkomat i wyszło że miała 3,5 promila alkoholu ![]() ![]() ![]() A ja jeszcze 2,5 godzinki i do domku ![]() ![]() Buziaki moje kochane ![]() Dzieki Joluś i pozdrów tez Mariolke! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#958 |
Przyczajenie
|
hej jobu33!!
![]() jestem tu nowa i prosze Cie o pomoc mam 16 lat nie bylam u lekarza a chce stosowac zelixe...:/ moge/??? czy jestem za mloda??? |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Rozeznanie
|
kobitki ja chyba jestem uzależniona od lodów potrafie nie skusić sie na rzadnego słodyczka w ciagu dnia ale nie moge sobie odpuscic lodów.................... ..masakra
![]()
#960 |
Raczkowanie
|
![]()
witam dziewczynki oj widze ze wszystkie ostatnio szalejemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widze ze wy juz sie urlopujecie ja dopiero we wrzesniu... ![]() ale co tam moze do urlopu schudne ![]() ![]() dorota0852 apsolutnie nie wolno ci stosowac zelixy jest dozwolona od lat 18 ![]() ![]() ![]() ![]() no to piszcie co u was ja ide cos posprzatac bo bałagan mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.