.:: Zelixa::. - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-08, 11:00   #901
jobu33
Wtajemniczenie

Dot.: .:: Zelixa::.

Cytat:
Napisane przez anusia113 Pokaż wiadomość
waże w tej chwili 66 kg ale mam tylko 156 cm więc wyglądam jak piłeczka mam dwoje dzieci i co do rodzinki to jestem szczęśliwą mężatką od 13 lat mam nadzieje że to podziała dziękuje ci za słowa otuchy to koło ratunkowe naprawde przeszkadza
Rozumiem Cię, każda z Nas chciałaby ważyć tyle aby zaakceptowac siebieNic sie nie martw, napewno schudnieszTylko cierpliwości......tu ona popłacaBuz iaki i zaglądaj tu czasem i porozmawiaj z Nami, czasami jest tu jak w konfesjonale hihi

jobu33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 11:07   #902
jobu33
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaaasia1982 Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie. Jestem tu nowa. Chciałabym zacząć swoją przygodę z Zelixą, ale wcześniej chciałam Was prosić o to, żebyście podały ile czasu bierzecie Zelixę, jak była Wasza waga wyjściowa i wzrost, no i jak jest teraz.
Ja mam 160 i ważę 65,5kg. Zgodnie z obliczeniami, co do mojego wzrostu, to powinnam ważyć ok. 52kg. Wiem, że w porównaniu z Waszymi problemami mój może się wydać błahy, ale to już zależy od punktu widzenia. Ja w ciąży przytyłam ok. 13 kg. Po urodzeniu córeczki zeszło mi tylko to co ona ważyła. Mała ma już dzięki Bogu ponad rok, a moja waga nie ruszyła się z miejsca nawet odrobinkę. Próbowałam już różnych diet, ale to po prostu nic nie daje.

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, proszę o te wszystkie dane i z góry dziękuję.
Witaj Kasiu, wszyscy mamy różne wagi i wzrosty, moge Ci powiedzieć o mnie , ważyłam 89 kg przy 164. Po 2 miesiącach zelixy schudłam prawie 14 kg. Ale będę ja brała nadal bo jak widzisz tych kg jest tu za dużo. Przeczytaj wcześniejsze posty. Na początku jest róznie u niektórych waga spada po paru dniach a niektórych tak jak u mnie dopiero po 14 dniach. Brałam poczatkowo zelixe 10 ale ona nic mi nie dawała i rozpocżęłam przyjażń z 15 Mam nadzieje schudnąć przynajmnie do 64 kgNie wiem czy mi sie uda ale w związku z tym że można ja brac przez rok to będę próbować
Powodzenia i tak jak pisałam wcześniej Ani wejdź na wagę za 2 tygodnie
Odwiedzaj nas , pytaj , i wymieniaj doswiadczenia. Buziaki

Stary 2008-07-08, 11:54   #903
JULI11
Przyczajenie

dziewczyny wzięłam 9 zielke troche jestem jak na zwolnionych obrotach ból głowy i dziwne czerwonawe upławy .to od zielki? miałyście tak?przejdzie?brac dalej ?podpowiedzcie coś kochane jesteście już zaprawione w tym boju..ja na starcie straciłam wole walki i jestem jakby wyjęta z pralki po dwókrotnym wirowaniu.potrzebuje mocnego kopa że dam rade...
JULI11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 12:27   #904
jobu33
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JULI11 Pokaż wiadomość
dziewczyny wzięłam 9 zielke troche jestem jak na zwolnionych obrotach ból głowy i dziwne czerwonawe upławy .to od zielki? miałyście tak?przejdzie?brac dalej ?podpowiedzcie coś kochane jesteście już zaprawione w tym boju..ja na starcie straciłam wole walki i jestem jakby wyjęta z pralki po dwókrotnym wirowaniu.potrzebuje mocnego kopa że dam rade...
Hej.... dzisiaj jestem chyba osobą , która udziela rad.....JULI11... JA NIE MIAŁAM żadnych objawów o których piszesz....Pytanie do Ciebie..skąd masz zelixę...od lekarza Może masz jakieś schorzenie , które nie pozwala Ci brać zelliNiepokoja mnie Twoje upławy???wcześniej nie miałaś???a moze jesteś przed miesiączką????Odstaw na 2 dni zellę i zobacz , czy powróci Ci werwa a inne objawy ustaną???? Kopa dostaniesz od Nas NAPEWNO ale pod warunkiem ,że jesteś zdrowa aby sie odchudzać.... Jeżeli nie miałabyś tych objawów(upławy) to reszta by przeszła , bo to moga być skutki uboczne w pierwszych dniach brania zelixyPoobseruj siebie i daj znać...... Buziaki.... Nie mozna sie poddawaćTr zymam kciuki....NOWA ZELIXANKO

Stary 2008-07-08, 12:29   #905
jobu33
Wtajemniczenie

JUŻ UCIEKAM BO CHYBA NIE UMYJE TYCH OKIEN A MAM ICH 16

Ale i tak tu będę zaglądać

Stary 2008-07-08, 12:45   #906
nikate
Przyczajenie

Brałam jakiś czas.Jakiśsuper efektów nie zauważyłam.
Za to byłam maskarycznie zla i dość upierdliwa dla otoczenia.
No i jeszcze jak brałam tabletke rano, to wieczorenm trudno mi było opanować "chcice" na cokolwiek.
Takze nie polecam.
nikate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 13:46   #907
jobu33
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikate Pokaż wiadomość
No i jeszcze jak brałam tabletke rano, to wieczorenm trudno mi było opanować "chcice" na cokolwiek.
Takze nie polecam.
Witaj . To może powiesz przez jaki okres brałaś zelę i co to znaczy super efektów nie miałas Jeżeli czytałaś to forum, to dla każdej z nas ,każdy kilogram do tyłu to juz duzy sukces

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-08, 18:37   #908
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jobu33 Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię, każda z Nas chciałaby ważyć tyle aby zaakceptowac siebieNic sie nie martw, napewno schudnieszTylko cierpliwości......tu ona popłacaBuz iaki i zaglądaj tu czasem i porozmawiaj z Nami, czasami jest tu jak w konfesjonale hihi
.....czesc kochane ,,,,tu jest rzeczywiscie tak jak w konfensjonale...człowiek sie wygada i lepiej.....ja byłam dzis po recepte u mojej pani...dok...zdziwiona była ze w 3 tyg ,,,,,,5 kg.....mowi ze sama chyba zacznie brac bo rzuciła faje i przytyła.......a ja tez sie boje...bo w sob....albo w niedziele jedziemy nad morze.....i juz wiem co tam bedzie,,,,,,..piwko sie lało.....i waga rosła...........a i mam pytanko ,,,,,do moich spowiedniczek.....aneey ...JOLUś....i reszty przyj........czy wykupić zele,,,,czy wziąsc meridie bo jest w tej samej cenie i pani...farmaceutka....mi zaproponowała.....meridie ......bo pow...ze ten sam skład......a jest.....ORYGINAł.......C ZEKAM NA RADY.....PA KOFFAM ..WAS...BEDE TESKNIC.....A KOMPA PRZECIEZ NIE WEZME...I CO TU ZROBIć????:conf used:........:c mok:
Mariolka Dubiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 19:04   #909
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nikate Pokaż wiadomość
Takze nie polecam.
.........na kazdego zela działa inaczej.....tak ze nie odradzaj nikomu...kto chce niech spróbuje........ja jestem zadowolona...chocia z schudłam tylko 5 kg....narazie...mam nadzieję....... .Pozdrawiam.....i nie bądz taka ...ZGORZKNIAłA...... .
Stary 2008-07-08, 20:28   #910
jobu33
Wtajemniczenie

Mariolciu, miałam i zelkę i meridię - skład jest identyczny zelixa jest robiona w Polsce na licencji Austriackiej czy niemieckiej.Ale zdziwiona jestem ceną,zela jest zawsze o 50% tańsza od meridi i to decydowało co kupowałamSzukaj w innych aptekachZazdroszczę Ci wyjazdu

Stary 2008-07-08, 20:55   #911
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jobu33 Pokaż wiadomość
Mariolciu, miałam i zelkę i meridię - skład jest identyczny zelixa jest robiona w Polsce na licencji Austriackiej czy niemieckiej.Ale zdziwiona jestem ceną,zela jest zawsze o 50% tańsza od meridi i to decydowało co kupowałamSzukaj w innych aptekachZazdroszczę Ci wyjazdu
...a ty Jolus ile płacisz za zele...u nas nie ma taniej...po 70 zł...i meridia tez w tej cenie....Jolus ciesze sie niby ze jedziemy bo nie było tego w planie...ale mam dosc zbierania tych maneli....musisz wszystko spakowac...i wiado mo na moim łbie.....BUZIAKI...jutro popiszemy...jak bede miec czas......ale napisz co z córą....PA
Stary 2008-07-08, 21:36   #912
lola2013
Raczkowanie

hej ja juz 15 tabletke zazyłam i do tej pory było ok ale teraz cos od paru dni boli mnie brzuch i kregosup czy to moze byc od zelixy???
lola2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 22:08   #913
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lola2013 Pokaż wiadomość
hej ja juz 15 tabletke zazyłam i do tej pory było ok ale teraz cos od paru dni boli mnie brzuch i kregosup czy to moze byc od zelixy???
....Lola....tak ma na imie moja kicia.......a co do twoich pytan to niewiem.....mam mało skutków ubocznych...odpukac.....p rawie wogóle...więc ci nie powiem...ale...wiem jedno ze kazdy ból czy objaw choroby nas przeraza bo myslimy o zeli...a moze to cos innego????Najlepiej jakbys przerwała na troche i zobaczyła czy miną..te bóle...bo tak to trudno dociec...POZDRAWIAM!!!Nap isz...jak sie czujesz i co postanowiłass!!!
Stary 2008-07-08, 22:25   #914
lola2013
Raczkowanie

sprubuje dzis isc spac juz bedzie ciezko bo boli mnie bardzo kregosup ale sprubuje usnąc zeby tego nie czuc mysle ze to przemeczenie no i moze za duze obciozenie dla kregosupa to moja waga wziełam pare srodków przeciw bulowyvh zobzczymy co bedzie jutro niechciałabym przerywac brac zeli moze jakies masarze pomogą
Stary 2008-07-09, 09:51   #915
anusia113
Przyczajenie

witam dziewczyny chyba zaczynam coś chudnąć moja waga drgneła wiem że nie powinnam na nią stawać co rano ale nie moge sie oprzeć huraaaaaaa
anusia113 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 11:30   #916
zummi
Przyczajenie

Witam!!!!
Mam do odsprzedania zelixe15 opakowanie jest niepełne, zawiera nie 30 ale26 tabletek poniewaz brałam zelixe przez4 dni i niestety bardzo zle sie po niej czułam i zdecydowałam ze brac jej wiecej nie bede.Kupiłam ja w aptece za 75 zł odsprzedac chce za 50 zł.Jesli znajdzie sie ktos zainteresowany to prosze o kontakt na moj adres email joanna253@wp.pl.pozdrawiam zummi
zummi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 16:32   #917
dominiczka b
Przyczajenie

czesc dziewczyny...jutro zaczynam brac zelixe10...mam duzo do zgubienia...waze 80kg przy wzroscie 178 a chce wazyc 60kg...mam nadzieje ze sie uda...napewno bede sie odzywac...trzymajcie kciuki...tylko mam jedno pytanko czy jak juz chudniecie to czy schodzi wam z calego ciala rownomiernie??bo nie chcialabym zeby zeszlo mi tylko z cyckow
dominiczka b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 20:44   #918
lola2013
Raczkowanie

Post Dot.: .:: Zelixa::.

ale tu pusto dzis...... mi juz przeszło wszystko miałam taki dziwny dzien wczoraj moze to ta pogoda w kratke tak na mnie działa... no i mineły 2 tygodnie na zeli ciekawe kiedy bedą widoczne efekty?? bo jeszcze nikt nie zauwazył nic ja zresztą tez no moze waga -5 kilo wskazuje ale ja tego nie czuje
a wy jak tam??
Stary 2008-07-09, 20:48   #919
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
ale tu pusto dzis...... mi juz przeszło wszystko miałam taki dziwny dzien wczoraj moze to ta pogoda w kratke tak na mnie działa... no i mineły 2 tygodnie na zeli ciekawe kiedy bedą widoczne efekty?? bo jeszcze nikt nie zauwazył nic ja zresztą tez no moze waga -5 kilo wskazuje ale ja tego nie czuje
a wy jak tam??
....ładny wynik..za 2 tyg j a tyle po 3.....ale tez sie ciesze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 21:01   #920
lola2013
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mariolka Dubiel Pokaż wiadomość
....ładny wynik..za 2 tyg j a tyle po 3.....ale tez sie ciesze
a stosujesz jakoś diete? cwiczysz? czy tylko zelixa?
Stary 2008-07-09, 21:10   #921
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
a stosujesz jakoś diete? cwiczysz? czy tylko zelixa?
.....od poczatku....nie jem ziemniaków,,,chleba 2 kromki w pracy......ale wypije pieko i to mnie gubi...a ty ile wazysz...ile chcesz schudnąc..
Stary 2008-07-09, 21:15   #922
lola2013
Raczkowanie

Cytat:
.....od poczatku....nie jem ziemniaków,,,chleba 2 kromki w pracy......ale wypije pieko i to mnie gubi...a ty ile wazysz...ile chcesz schudnąc..
ja waze obecnie 89 kilo chciałabym schunąc jakies 30 kilo no i 20 było by super mam 167 cm wzrostu
Stary 2008-07-09, 21:20   #923
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
ja waze obecnie 89 kilo chciałabym schunąc jakies 30 kilo no i 20 było by super mam 167 cm wzrostu
...to tak jak ,,ja ja mam wzrostu 164...waze teraz ok 86...87
Stary 2008-07-09, 21:23   #924
lola2013
Raczkowanie

Cytat:
...to tak jak ,,ja ja mam wzrostu 164...waze teraz ok 86...87
wiem musimy sie trzymac razem napewno najpózniej do końca roku sie nam uda a ile masz lat? ja 21
Stary 2008-07-09, 21:31   #925
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
wiem musimy sie trzymac razem napewno najpózniej do końca roku sie nam uda a ile masz lat? ja 21
.....o to mam prawie córke w twoim wieku.....ja 38....ale...ona tez jest ....przy sobie...pow....ze kupie jej te tabletki...jak zastosuje,,,diete...naraz ie...chyba nie ma motywacji.......ale jak może mi sie uda.....to moze bedzie chciała...
Stary 2008-07-09, 21:33   #926
Mariolka Dubiel
Raczkowanie

Cytat:
....no mysle ze sie uda...chce isc na sylwka w tamtym roku nie byłam,,,bo wszystko za małe...a teraz...chciałabym isc...ale jade nad morze...i bedzie...bo tam piwko...itd......ale spróbuje...niewiem czy brac wage
Stary 2008-07-10, 09:56   #927
Shakira_19
Raczkowanie

Czy Zelixa działa równie skutecznie jak meridia??

sa osoby, które brały i to i to
Shakira_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 10:01   #928
Buffy25
Raczkowanie

Cytat:
....no mysle ze sie uda...chce isc na sylwka w tamtym roku nie byłam,,,bo wszystko za małe...a teraz...chciałabym isc...ale jade nad morze...i bedzie...bo tam piwko...itd......ale spróbuje...niewiem czy brac wage
nie bierz wagi no co Ty!!!!

hehehe i nie martw sie nie przybedzie Cie na urlopie jak zele bedziesz brala ewentualnie sie waga zatrzyma na ten czas.

mi za tydzien minie 2 miechy na zeli teraz mam 89 kg na 174 cm wiec juzzzz coraz mnie 14 do tylu.
a za tydzien jade na urlop i co mam patrzec jak inni sie bawia a ja wcinam tylko zele hehehe oooo nie!!!! wszystko mozna ale z umiarem

wzrost 174
Buffy25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 10:59   #929
aneey
Raczkowanie

hej myszeczki

A ja nie mam dostepu do internetu dlatego tak nie pisze. Dzisiaj jestem w pracy i korzystam z okazji i odwiedzam te forum W sobote się wyprowadzam i też nie będe mialam internetu a co dopiero kompa Ale od czego jest komp w pracy zawsze tu będe pisac i zaglądać

Mariolka nie bierz wagi!!!! ani sie waż! Wakacje są po to ,żeby odpoczywać bierz zele i sie nie przejmuj ,a jak jedziesz nad morze to znaczy ,że sobie popływasz, poruszasz jak to na wakacjach i może jeszcze dzieki temu schudniesz i popiwkujesz a co,wakacje sa raz w roku! mozesz sie pobawić
Jolus a ty gdzie jesteś?? Jak tam z wagą?

Ja ide w sobote na wieczór panienski ale sie pobawie juz sie doczekac nie umiem

z moja waga nic sie nie zmieniło, ale ze mnie ciarach jest,bo zpaominam o zeli,tak mi Jola przypominała,ale jak nie mogę wejsc na forum to lipa. Ale od niedzieli ,jak juz sie przeprowadze,to zaczynam porzadni8e brac sie za siebie ..i bede ćwiczyć

Pozdrawiam was dziewczynki

kiedyś ma być --> 60 kg

11.07.2009 - to będzie nasz dzień!
aneey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 11:11   #930
monella1
Przyczajenie

Witam jestem tu nowa, ale przeczytałam częsc wiadomości wczoraj lekarz przepisł mi zelixe 10 i mam brac od poniedziałku zobaczymy czy cos mi pomoże
Jakis czas temu brałam meridie ale nic nie pomogło a było nawet gorzej zamiast chudnąć to puchłam - porazka teraz mam nadzieje ze bedzie inaczej do tego mam stosowac scisła diete 1200 kal,Boże daj mi siły bo wiem, że bedzie mi strasznie ciężko a mam zrzucić jakieś 30 kg no tyle mi sie marzy ale dobre bedzie i 10 anawet 5 wszystko jedno oby mniej
Podzielcie sie swoimi doświadczeniami i trzymajcie za mnie kcuki Pozdrawiam
monella1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości