![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Uśmiech to połowa pocałunku .... więc uśmiechajmy się częściej ![]() Chcę poczuć znów smak Twych ust ... Z wiatrem będę Mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz. Złap płatek śniegu na język i pokaż mi jak smakuje. Twoje usta smakują jak truskawki, mogę jeszcze skosztować? |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
Miłość to Wielka Ksiega - Pocałunek to jej część...
#933 |
Raczkowanie
|
#934 |
Rozeznanie
|
*If I was dreaming of your kiss. Would you look right through me? /Jeśli marzyłabym o twoim pocałunku, czy przejrzałbyś mnie?
*The best things in life are unseen-that's why we close our eyes when we kiss,cry and dream. / Najlepsze rzeczy w życiu są niewidoczne - dlatego zamykamy swoje oczy kiedy całujemy, płaczemy i marzymy. *Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me /Chwyć mnie, podekscytuj mnie, pocałuj mnie, zabij mnie *One more time steal my breath,I'll feed you the sky. /Jeszcze jeden raz przypieczętuj mój oddech, nakarmię cię niebem *Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring / Truskaweczki,wisienki i pocałunek anioła na wiosne
#935 |
Przyczajenie
|
Po co walczyć jeśli z tego nic nie będzie
`A ja nie chciałabym tak po prostu przeminąć.` ![]() Edytowane przez Lolensja Czas edycji: 2008-06-17 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Przyczajenie
|
Witam,
Mam ogromną prośbę, iż kończę gimnazjum i idę do liceum daleko tzn mieszkam w Bydgoszczy, a wybieram się do liceum w Warszawie. A chciałabym prosić o jakieś opisy dotyczące tego iż kończę 3 gim.. nie spotkam już tych ludzi i że wyjeżdżam daleko .. Dzięki z góry .. mam nadzieje, że coś wymyślicie :P PONAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Przyczajenie
|
Próbuję zrozumieć
jak długo można w to brnąć i jaki ma to sens... tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu by zrobić cokolwiek.. Tyle ważnych spraw znów popsuło Ci dzień..
`A ja nie chciałabym tak po prostu przeminąć.` ![]() Edytowane przez Lolensja Czas edycji: 2008-06-17 o 13:20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
A teraz ja mam prośbę.
Ostatnimi czasy bardzo zbliżyłam się z pewną koleżanką, myślałam, ze to dobra droga do przyjaźni. Nagle wszystko sie urwało, i żadna z Nas nie potrafi pierwsza wyciągnąć ręki, poprosić o rozmowę. Szukam opisu, który w pewien sposób odzwierciedliłby całą sytuację...
#939 |
Zadomowienie
|
ja mam jak narazie ten sam...
somewhere over the rainbow... ![]()
#940 |
Przyczajenie
|
I choć się nic nie stało lepiej nam tak będzie…
Ktoś czekał by cię spotkać.. Całe swe życie..
`A ja nie chciałabym tak po prostu przeminąć.` ![]() Edytowane przez Lolensja Czas edycji: 2008-06-17 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Przyczajenie
|
dziewczynki mam wieeelką prośbę szukam opisu który mowi o tym że chce podjąć wazny krok.. wyjechac ze swego miasta i zaczac nowe zycie i nie patrzec wstecz.. ze jestem na drodze do szczescia ? i ze wiem ze tego naprawde chce... pomozcie mi
![]() cos ode mnie: a to że mam marzenie inne niz wszyscy to nie jest minus.. i choć ciebie juz nie ma to i tak ktos stoi obok.. jak kazda kobieta mam chwile slabosci lecz ta strata uswiadamia mi ze jestem nią z krwi i kosci.. |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Przyczajenie
|
Ile razy było tak, że Twe słowa wyśmiał czas...
Nie chce ani słowa od Ciebie, żeby nie żałować.. " Nie mów mi nigdy, że chcesz zawsze być za mną, skąd wiesz?" Ja wiem że kusi każda nowa twarz, Że coś nie znane obiecuje raj, ..to nie jest wcale takie proste, bo Ty nie zauważasz w ogóle mnie. Już ostatni raz Chcę wrócić tam gdzie był Dla nas dobry czas. ..to co chciała dostawała, swym spojrzeniem przyciągała;] ...Rozpacz zniszczyła duszę niejedną Modny dzisiaj stan depresji... Mam ogromną prośbę o opisy związane z taka sytuacją: Moja najlepsza przyjaciółka ma za tydzień wyjechać do Szwecji i prawdopodobnie na stałe.. Czy macie może jakieś opisy o tym, że bez niej już nie będzie tak samo.. że starałam się ją zatrzymać ale nie dało rady... Bardzo was proszę.
#943 |
Zadomowienie
|
![]() _na sen lubie dotyk twoich rąk <3 _ku*wy zamiast przecinkow.. ![]() _o czym spiewasz gdy nie slyszy nikt..<3 _pie*dol system lecz rob to stylowo.. ![]() _Który to rok Nakręca tłok Ludzi głupot _dają to bierz, biją to grzesz _Zawiły tryb, a życie jak szyfr _fart jak tlen ulatuje z powietrzem _to realia nie film w telewizorze..
![]() |
#944 |
Przyczajenie
|
widzisz, mała, jak to jest -
ile serca, taki gest.
#945 |
Przyczajenie
|
Ang:
Well i don't know maybe that's true... /(Więc) nie wiem może to prawda/ Cause you got me babe i got you / ponieważ Ty zdobyłeś mnie ,ja zdobyłam Ciebie/ and when i get scared you're always around / i kiedy się boję Ty zawsze jesteś obok/ then put your little hand in mine / połóż(ułóż) Twoja małą ręke w mojej/ there ain't no mountain we can't climb /Nie ma góry której byśmy nie zdobyli/ i got you to kiss goodnight-i got you to hold me tight Polszczyzny troche ![]() Ich Miłość się zużyję... Betonowi ludzie i wśród nich mała,samotna ja. 'Bo przecież zawsze znajdzie się ktoś kto ma czas na uśmiech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Przyczajenie
|
Coś mi się komputer przyciął;/// sorkii
Zrozumiemy się bez słowa, a jeśli nie to, nie, Gdy rozejdzie nam się droga to boleć będzie mniej...
#947 |
Zakorzenienie
|
tak często Cię mam na końcu języka.
Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą. Trudno w to wszystko uwierzyć naprawdę. Dzień, który zaczął się marnie i marnie skończy się. Zabierz mnie gdzie wszystko ma swój sens. To koniec zabiliśmy w sobie wszystko. cały ten cholerny świat wali mi się na grzbiet... Ale ja... jestem, szczęscie rozpiera mnie... ciepłe strumienie powietrza przekazywane z ust do ust W tym toksycznym bałaganie.
#948 |
Rozeznanie
|
#949 |
Raczkowanie
|
Zaufanie to taka czarna świnia...'
Nasze imiona wypisane na ławce pozostaną niezniszczalne ' A na niebie tylko helikoptery ' Zatrute powietrze, gdzieś zatruli powietrze! ' Poczujesz sie tak, jakbym Ci świat ukradła! ' Nie umiem Cię pocieszyć, kiedy patrzysz w przeszłość...' Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni ' Z oczu znika blask, marzenia tracą kształt...' Ostatniej nocy, jeszcze do ciebie wrócę. Obiecałam ci to już...' Na linie nad przepaścią tańcz...' Jeśli tak bardzo chcesz...to weź mnie za rękę i chodź. ' Bo świat się pomylił...' Cały mój świat, żeby stanąć na nogach....Potrzebuje psychologa!! ' Czy to wciąż ja sprawiam, że się pocisz? ' Kilka chwil chce mieć, by móc słuchać jak pada deszcz. ' I czując cię obok opowiem o wszystkim. Jak często się boję i czuję się nikim ` Ciut za mało jest tego życia, zeby żyć. Bo pstryk i nie ma nic...' Zawęziłam więc, do wymiarów łóżka świat. Własnego jasna rzecz. ' Sprzedawcy marzeń. ' Ty widzisz we mnie coś...nie ma ideału. ' Nie mogę zrobić nic, sterowany jestem wciąż. ' I chyba nie wiesz, że telewizja kłamie. Nie wszystko możesz mieć. ' Jesteśmy spokojni. Naiwnie frywolni...' Niesie mnie, pozytywna myśl, ze nie jest źle. Że to wszystko ma jakiś sens....' ![]()
#950 |
Raczkowanie
|
Witam kobietki
![]() ![]() ![]() I oczywiście żeby ni było of: (sorki jeśli jakiś sie powtórzy ![]() 1. Kobiety żyją wspomnieniami. Mężczyźni tym, co zapomnieli. 2. Serce, ty mnie nie rozśmieszaj, ja mam ze śmiechem problemy. 3. Tak bardzo się boję. Ale głównie tego, że pragnę go za bardzo. 4. Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni. 5. Istniejemy, póki ktoś o nas pamięta. 6. Potem zabijali tę miłość, jak tylko się dało. 7. Kocham Cię.I nic na to nie poradzę,nie poradzę,bo jestem Twoja,cała ![]() 8. Chyba trzeba wyleczyć się z siebie Jak na razie to wszystko, mam nadzieje że się spodobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki potrzebuje opisów mniej więcej w takim stylu: Myślałam że jesteś moim przyjacielem.przyjaciółką ...Myliłam się... z góry dziekuje
![]() ![]()
#952 |
Raczkowanie
|
Ten chłopak raz w życiu poznany, na zawsze zostanie zapamiętany.! ;**
Na moim polu papierowych kwiatów i cukierkowych obłoków z kołysanki.! <3 Wolę iść i upadać, niż żyć na kolanach pełna fałszu.! Widzę teraz świat twoimi oczami, i wszystkie kolory są takie żywe.! (: Jestem kimś, kim Ty nigdy nie będziesz.! Po prostu sobą.!
![]() |
#953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tych prawdziwych moge zliczyć na palcach ręki,tych co będa szli droga życiowej udręki.! Byłeś przyjacielem a okazałeś sie FRAJEREM.! :/ Kiedy najlepszy przyjaciel zamienia się w największego wroga.! ![]() Przyjaciele" są jak ludzie na gg dużo i niewidoczni kiedy są potrzebni.! Dziś od przyjaciół mogę dostać tyle, ile dałam swoim wrogom.! Mam nadzieję, że jakieś się przydadzą.! ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Rozeznanie
|
i ja mam małą(wielka) prośbe.... był ktoś z kim zawsze mogłam pogadać, od tak sobie bez zobowiązań w trudnych i lepszych chwilach i wiem , że te rozmowy i jemu pomagały czesto tak po prostu.... jednak coś się zepsuło, nie styka nie wiem i już nie gadamy, jak juz to sporadycznie ale to nie to samooo
![]() ![]()
#955 |
BAN stały
|
Hm.
Chyba sie nie doczekaaam?.. ![]() prosze jeszcze raz o opisyy ze długo nie widzialam sie z facetem. Bylo ciezko bo mial wypadek etc. Niedlugo sie spotkamy i bardzo tego chce. Zeby mnie przytulil,pocalowal. Cos okreslającego ze nie moge sie tego doczekac.. Moze Frizzelicious lubb Bebulkaa ?? Zalezy mi.. ![]() Iii..opis ;* 1. I wierzyć ze dopiero śmierć to start.. |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Rozeznanie
|
Miłość. Żadnych objaśnień. Odsyłaczy. Przypisów. Haseł.
Rozbija mnie o kamienie każde twoje westchnienie. cisza to kolejny cios. wymierzona. zaplanowana. niewiele rzeczy tak bardzo oszukuje jak wspomnienia. siedzisz mi w głowie tak jak potrafią tylko nieobecni. dopóki mogę chodzić, pójdę tam gdzie chcę. Kocham Cię - nie możesz mi tego zabronić. nie wiedziałam że się serca tak ostudzą. uwierzyłam że umiera się parami. jestem kiepsko przygotowana do zaszczytu życia. Całe życie może się zmienić w ciągu jednego stuknięcia serca. Za dużo powiedziałam, za mało zrozumiałeś, źle zrozumiałeś. Z samą sobą nie mam nic wspólnego. Wszystko ma na tym świecie koniec, wieczne uczucie - kłamstwo, bzdura. w kolejce czekam na swoją kolej -szczęście rozdają.
![]() |
#957 |
Przyczajenie
|
#958 |
Rozeznanie
|
...a coś o tym, że jestem ostatnio BARDZO zaganiana?
Rano badania, potem wyniki, potem lekarz, zakupy itd ;/ ![]() Opisy: ..w Taką Noc Jak Ta Wchłonąć Emocje Wspomnienie Dnia Jest Żartem, Jutro Nic Nie Warte (bez spacji aby się zmieściło) szukając sensu, który zgubił się już nie raz ..
![]() |
#959 |
Przyczajenie
|
Czy jestem tą, której właśnie szukasz?
W twoich oczach mogę zobaczyć wszystko... wszystko prócz miłości Powiedz mi jak zdobyć Twoje serce? ![]() Chciałabym być taka jak przedtem... Niekończąca się noc - oto, koniec życia ![]() Młoda i głupia, która wyśmiewa miłość i chyłkiem od niej ucieka Pewnego dnia po prostu wstałeś i odszedłeś... Kłamstwo jest wszystkim, co widzę Nie załamuje się ... straciłam tylko trochę wiary Pewnego dnia może pokocham znów Pewnego dnia może jakiś słodki uśmiech zawróci mi w głowie Pewnego dnia może oddam całą siebie Pewnego dnia... To by było na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Rozeznanie
|
Ooo miło mi bardzo
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.