|
|
#901 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
Opis jest zaczadzisty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#902 |
|
Przyczajenie
|
Powiedz mi czy ta,
walka wzrusza Cię? Jestem wystarczająco silna by naprawić moje złamane serce. podziel smutkiem się on jest moim też ;* ...ale nie powtórzy się żaden dzień Ile razy zniknie ta pewność że gdzieś tam czeka ktoś;( Widziałam się dzisiaj w lustrze. Ale ten czas leci.xDD Nie jestem żadną zabawką, która obojętność lubi ` Mogę znieść te kilka łez teraz i puścić to w niepamięć ` Co boli najbardziej, to to, że byłam tak blisko... Miałam tak dużo do powiedzenia I patrzyłam jak odchodzisz ;( Wciąż ciężko stawać z łóżka, ubrać się i żyć z tym żalem... I'm not easy, but I'm true... - Nie jestem łatwa ale (tylko) prawdziwa... Nie będę tylko wtedy gdy zaczynasz się nudzić !
Edytowane przez Lolensja Czas edycji: 2008-06-16 o 17:39 |
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
Serce nigdy nie ma zmarszczek... ono ma blizny
JeStEm DoBrA w ŁóŻkU... (potrafię spać godzinami=)
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo potrzebuje opisów, że ktoś ma mi udowadniać każdego dnia, że sobie na mnie zasłużył, że ma zapracować sobie na moją miłość z powrotem... macie cos podobnego? byłabym bardzo wdzięczna
buziam
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudne naprawdę więcej takich![]() a zeby nie było: ciężko to się smsy pisze w zimowych rękawicach... pykamy ze soba trzy godziny dziennie (reklama )nawet najtwardszą skałę strumyk wody moze naruszyć
|
|
#907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pewnej nocy zbudzisz się nagle... przytulisz do ciała zimną pościel Tak bardzo zimno jest, gdy brak twoich skrzydeł... Do ucha słodkie tajemnice szepce... czy aby realne? Tak niewiele jesteś w stanie dać? Chce to wykrzyczeć, chce to wyszeptać, chce to poczuć ! Zagubiona pragnę ciepła, błądze po omacku poszukujac wyjscia... Może coś sie nada
|
|
#908 |
|
Raczkowanie
|
|
#909 |
|
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
kazdy dzień da się ocalic od zagłady. !
|
#910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
Coś na mecz:
Biało-czerwony wulkan wybucha, wam Polska wierzy i ufa.! ;* Czy na stadionie czy przed telewizorem jest wiara w naszych i walkę z honorem.. CZERWIEŃ TO MIŁOŚĆ, BIEL SERCE CZYSTE - PIĘKNE SĄ NASZE BARWY OJCZYSTE. |
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
1. Pościel wilgotniała bez pohamowań topiliśmy lody,A nad ranem uciekłam by nie zdążyć cię zranić...
2. Rozmarzona bezpiecznie Jego słowami, Naga niegrzecznie spiąc pod gwiazdami. 3. Gdzieś między dobrem a złem.. rozdarta Chcę dzielić z tobą radości oraz namiętności 4. I choć kobiecie nie przystoi rozpusta Oddaję się w twe ręce... po więcej. 5. Kochajmy się nocą letnią nocą ciepłą - niech rafy pieszczą nas. 6. Jeszcze raz na rękach zanieś mnie tam gdzie spełnienia słono - słodki smak. takie moje troszke miłostki
|
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
Dla dziewczynek ktorych TZ-ci wyjezdzaja za granice... bo troszke nas duzo:
Wiesz...nawet po drugiej stronie oceanu Dla milosci nie ma zbyt duzej odleglosci Pamietaj...jestem tu i czekam...stoje i mokne w deszczu lez tesknoty tesknota...doda mi skrzydel i do ciebie zaprowadzi Po nitce do Szwecji,Angli,Danii,Niemi ec (gdziekolwiek sa)
|
|
#914 |
|
BAN stały
|
1. żałuję że, przyznałam się, do tego zakochania..
2. Sam nauczyłeś mnie zemsty. 3. Człowieku zapalczywy i ślepy! Ona Cię kochała... 4. Nie ucieka się od kobiety, którą się kocha. A szczególnie wtedy, gdy się sądzi,że to dla jej dobra.. 5. Tesknie za Toba tak, ze az mi szumi w uszach. Wyobrazasz to sobie? Mnie, gluchej szumi w uszach z tesknoty. Nie potrafie sobie z tym poradzic. Ty zawsze byles. I przedtem tez. Bo tak naprawde nie bylo "przedtem" przed Toba. |
|
|
|
#915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję a z opisami cos postaram się pomóc ![]() 1. Co na dnie duszy można urzeczywistniać Ja mogę.. ale tylko z Twoja pomocą 2. Marzenia trzeba spełniać.. Samemu? Nie wiem.. Ale gdyby.. to pomożesz? 3. Pomóż mi zrealizować to, czym pragnę oddychać.. moje marzenie 4. Przy pomocy anioła można pozyskać przychylnośc całego nieba 5. Skryte marzenie, jedno.. moje.. A dzieki Tobie, może zaistnieć 6. I ja mam marzenia. A jedno możesz pomóc mi urzeczywistnić, wystarczy, że.. 7. Ile marzeń spełniłeś? Hmm.. to może pomożesz mi z moim.. 8. Chciałabym coś zrobić, cos zrealizować.. Powiedz tylko, że pomożesz.. 9. Jedno małe marzeniątko czeka na Twoją pomocna dłoń i czar spełnienia. 10. Pomóż mi zrealizować to co skrywam na dnie serca, duszy i umysłu.. mam nadzieję, że jakies Ci podpasują Buziaki
|
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
HWDP -> Howart Webb Do Piachu.! xP
Bądź moją tęczą w deszczowy dzień.! <3 Bo w moich oczach błękit nieba lśni.! ;] Wiem, mi jest także przykro. Lecz to nie ja popsułam wszystko.! ;[ Dziś romantyczny wieczór we dwoje-ja i mój komputer.! ![]() Nienawidzę Cię za to że nie myślisz o mnie.! Porozmawiajmy szeptem.! Tak aby nie zbudzić pluszaków.! O jednego za dużo.! ![]() Mam rozdwojenie jaźni.! Wybrał z innych tylko Mnie. I potem, tylko na mnie patrzył.!
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Nasze szczęście przebiega szeptem dnia muskając chwile istnienia..." lubię dopinać swego. zdecydowanie.
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
Dobre chwile dzisiejszego dnia są smutnymi wspomnieniami jutra.
MiEj SwoJe ZdaNie I PoNieś KonSekWenCje Za Nie ! wstać i iść, iść dalej. i nigdy nie upaść [!] Człowieka można zniszczyć ,ale nie można go pokonać Nigdy się nie poddaje , bez względu na to ile razy przegrałam!! "bo najgorzej w życiu to samotnym być" |
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
Twój wzrok onieśmiela mnie. ;*
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Macie cos o tym, ze jestem z chlopakiem juz bardzo dlugo, mimo, ze nikt w ten zwiazek nie wierzyl, a poza tym z dnia na dzien coraz mocniej go kocham po tak dlugim czasie?
* `Nie bierz mnie nigdy za reke jesli masz zamiar zlamac mi serce... `Tu gdzie jest gorąco choć nie świeci słońce.. `'najkrótsze wyrazy 'tak' i 'nie' wymagaja najdłuższego zastanowienia..' `"I stood in the killing fields Where death had no name..." |
|
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
ciągle słysze Twoje kroki na powierzchni moich myśli
w burzy wspomnień nigdy nie zapominaj, że istnieje dłoń, która kieruje Twoimi krokami jeśli dotkniesz dna, masz sie przynajmniej od czego odbić co nas nie zabije, to nas wzmocni odkąd rzucił na nią czar zapomniała kim naprawdę jest bo życie ze mną to randka w ciemno.. odkryj mape mego ciała kłamałam, gdy mówiłam, że potrafię żyć bez Twoich rąk powracam myślami do naszych miejsc niebo aż pęka z nadmiaru piękna _________________________ _________________________ ___ drogie koleżanki ; ))) miałabym do Was wielką prośbę, otóż od paru miesięcy bardzo dobrze dogadywałam się z kolegą, wygłupialiśmy sie i wgl i wszyscy mi mówili, że zależy mu na mnie itp, a ja myślałam, że to tylko są żarty, mimo iż mi również zależało.. przez pewnien czas nie utrzymywaliśmy praktycznie kontaktu i w ostatnią sobotę gadałam z nim i dowiedziałam sie, że jednak to nie były jaja, jednakże ja nie okazywałam, że mi zależy bardziej niż na przyjacielu i nie wyszło.. powiedział, że trudno... miałybyście jakieś opisy pasujące do mojej sytuacji.. ? ;) byłabym bardzo wdzięczna ;)) Daiquiri, 12 stronka, Frizzelicious, _Anusia_, happysadowa i inne dziewczyny, posyłam wielki uśmiech w Waszą stronę ;))
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli mówi siema to nic do mnie nie ma Gdyby zależało mu napisałby poemat ... Teraz tłumaczy sobie jest wielu takich jak on A jutro powie najlepiej być koleżanką ... Tego samego chcą i tak samo się boją Wielka miłość traktowana jak znajomość .... Verba - chłodny deszcz - polecam tą piosenke
|
|
#923 |
|
Przyczajenie
|
apropo mecz...
-sam Boruc meczu nie wygra... ;[ p o r a ż k a ;[ |
|
|
|
#924 |
|
Zadomowienie
|
styrana, dziękuję
Frizzelicious, kochana jesteś Serdecznie dziękuję. Mam nadzieję że ta moja (a raczej Twojej twórczości) opisowa sugestia zadziała ![]()
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
trochę z meczu
znaczy tych z komentatorów"To jeszcze nie wakacje to Euro 2008" piłka przeszła Krzynówka, rywal jeszcze nie
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
okno otwarte na cud
nikt nie chce pamiętać smaku łez pierwszy dzień reszty naszego życia
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg
|
|
|
|
#927 |
|
Rozeznanie
|
Macie przecudne opisy,nakradłam się przez ostatnie parę stron
![]() ![]() *Niepewni siebie. Siebie nieświadomi. *Mam serce jak autobus - 48 miejsc do siedzenia i kupa rurek do trzymania. *W emocjonalnym raju. *Gdzie bywam? Najczęściej na wysypisku marzeń. *Bezdyskusyjnie zaliczam się do kobiet z defektem moralnym. Bywa. *Wcale nie ma nas. Nie dziejemy się. *Nadmiar percepcji. *I już nawet obco mi sie śnisz. *Byle ustatkować się emocjonalnie. *Zapachniało samotnością.
|
#928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj nie bywam tu już tak często, racja, tzn. czytam cały czas, tylko wpisów mniej, bo nie mam już tak czasu na spokojnie usiąść i powymyślać coś nowego a teraz jeszcze sesja mnie przydeptała i tak to o dziekuję bardzo za miłe i ciepłe słowa ![]() Cmoki I jeden na dobranoc: 1. Zasypiam z tak wielką nadzieją, że przyśnisz mi się tej nocy..
|
|
|
#929 |
|
Przyczajenie
|
,,Obiecałeś Niebo Nie Słuchałeś Ja Mówiłam Że Mam Lęk Wysokości...''
,,Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś kogo się kiedyś kochało...'' ,,A że ją Pan Bóg stworzył A szatan opętał Na zawsze będzie święta I na zawsze przeklęta...'' ,,Można milczeć i milczeniem kogoś ranić'' ,,Nie chcę szukać szczęścia tam gdzie go nie znajdę Jaki kolor radość ma podaj mi barwę "
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
a coś o całowaniu ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

buziam
cudne naprawdę więcej takich

wiem, że takie opisy już się pojawiały, ale naprawde nie mam czasu szukać...Pilne 

dziękuję