Scent Bar V - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-08, 15:58   #931
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45
Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
dzieki trzymam kciuki, zeby nie padało
Już leje ale trudno, najwyzej będe ciekawie wyglądac w białej przemokniętej kiecce
Stary 2008-08-08, 15:59   #932
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za ciepłe słowa
Najwcześniejszy pociąg mam o 12:55 więc i tak przyszłam do pracy pokończyć wszytsko przed urlopem. Ale na niczym sięnie mogę skupić. Szlag mnie trafia z bezsilności. Dziecko jest 500 km ode mnie i mnie potrzebuje
najchętniej bym tam poszła na pieszo ........

Nałykałam sie uspokajaczy - bo jestem panikarą. Niestety narazie nic jeszcze nie wiem - zero wieści od Mamy

Favkes mam nadzieję,że wszystko będzie ok.

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Pozdrowienia z Bulgarii! Nie wytrzymalam i oczywiscie weszlam do kafejki internetowej aby przejrzec co tu sie dzieje na Wizazu.

Mielismy fatalny poczatek, bo na dzien dobry poinformowano nas, ze jestesmy w innym hotelu niz mielismy na umowie, rezydenci aroganccy, powiedzieli co wiedzieli i poszli sobie. Wsciekli czekalismy 3 godziny pod hotelem, ale niestety nic nie udalo sie zalatwic, musielismy w koncu dzwonic do biura OSKAR w Polsce i kazac im przyslac rezydenta pod hotel. Gdyby nie to, chyba spalibysmy na trawniku, a nikt by sie nie zorientowal. Biuro OSKAR to niekompetentna i arogancka ekipa - jakas pani Magda, niby szefowa czy cos w tym stylu - na moje pytanie "dlaczego nie poinformowaliscie nas o zmianie hotelu na 7 dni przed przyjazdem, mieliscie to w warunkach uczestnictwa" odpowiadala jak nakrecona: "Ale ten nowy hotel jest jeszcze lepszy" (chyba to duzy problem odpowiedziec na zadane pytanie). W koncu przycisnieta przeze mnie wydusila niechetnie, ze moze ktos faktycznie popelnil u nich blad (nie droga panisiu, ewidentnie popelniliscie blad), jednak nikt nawet nie powiedzial PRZEPRASZAM. Dlatego nie mam zadnych obiekcji odradzajac to biuro - owszem, w koncu dali nam naprawde swietny hotel, ale nie w ten sposob zalatwia sie sprawy z klientami...

A w ogole to jest OK, w Bulgarii masa slonca, woda ciepla, mnostwo ludzi na ulicach, swietne knajpki. Wczoraj pojechaloismy autobusem (na wlasna reke) do Warny, przeszlismy sie po parku, odwiedzilismy Delfinarium, terrarium, zawedrowalismy pod katedre Cyryla i Metodego, piszo zeszlismy chyba pol miasta. Fajnie jest, tylko ze dla mnie 2 tygodnie nicnierobienia to troszke za duzo...
Aggie baw się dobrze

Cytat:
własnie zakonczyłam pierwszy rok studiów wszystko zdane, zaliczone, prkatyki odbębnione (inaczej sie tego nie da nazwać) i teraz bede sie cieszyć wakacjami
Paulinko gratuluje studentce II roku
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Kurrrr... jak jeden dzień zostawiłam parasolkę w domu, to akurat się zbiera na burzę

Mam roboty po kokardkę, ledwo mam czas zajrzeć na wizaż i w ogóle na cokolwiek (czytaj: na życie) A jeszcze cały przyszły tydzień zanim pójdę na urlop

BTW - może znacie jakieś niedrogie miejsce noclegowe w okolicach Trójmiasta...?

Aggie, baw się dobrze, Paulinko - gratuluję zaliczenia i zyczę udanych wakacji

Doczytałam jeszcze, że biuro podróży wykołowało Sabbath w sprawie wyjazdu - współczuję i mam nadzieję, ze znalazłaś coś ciekawszego.
Margot oby jak najszybciej ten tydzień Ci minął i wypoczywaj na maxa.(tylko pamiętaj o Nas)
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 16:43   #933
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Czy któras z was orientuje się , dlaczego na tagomago tak skaczą ceny? Wczoraj widziałam tam 30 ml Madness za 54 zł a dziś jest za 99 zł. Obserwuję ten proceder od dosyć dawna także na innych produktach w tej perfumerii, ale jak dziś zobaczyłam cenę Madness, to spadłam z krzesła

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 17:48   #934
ivanna
Zakorzenienie

Dziewczyny ja muszę się pochwalić, no muszę bo nie przeżyje! Dostałam dziś zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjną do pracy w banku w dziale Windykacji a CV składałam wczoraj! Ciesze się jak głupek mimo że to tylko rozmowa
Stary 2008-08-08, 17:48   #935
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja muszę się pochwalić, no muszę bo nie przeżyje! Dostałam dziś zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjną do pracy w banku w dziale Windykacji a CV składałam wczoraj! Ciesze się jak głupek mimo że to tylko rozmowa
3mam kciuki!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 17:54   #936
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Czy któras z was orientuje się , dlaczego na tagomago tak skaczą ceny? Wczoraj widziałam tam 30 ml Madness za 54 zł a dziś jest za 99 zł. Obserwuję ten proceder od dosyć dawna także na innych produktach w tej perfumerii, ale jak dziś zobaczyłam cenę Madness, to spadłam z krzesła

Moze skądś sprowadzają, albo zależy od waluty...nie mam pojęcia.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 17:58   #937
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
3mam kciuki!
Nie podziękuje teraz by nie zapeszyć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 18:07   #938
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

2 tysie do tyłu - ale przynajmniej będziesz szczęśliwa. Cieszę się i będę z niecierpliwością czekać "Naszego" powrotu, żeby przeczytać wrażenia. Swoją drogą, to dobrze, że urlopujemy w tym samym czasie - nie odczuję efektu Twojej nieobecności na forum
Ale ze mnie egoistka
Favkes, ja bym chyba nie zdecydowała się dokładać. Wybrałabym jakiś bardziej zwyczajny hotel i już. Ale Królewna to Królewna. Trzy i pół gwiazdki by go z pewnością zabiło...

Najgorsze jest to, że mi się na Polcon nakłada. Muszę przełożyć prelekcję...

Cytat:
Mój też na szczęście nie jest w kwiatki - wytłaczany wzór to koła - ale ich prawie nie widać
Wiem, pisałaś, że nie w kwiatki.
Choć przyznaję, że akurat ten wzorek na zdjęciu dość jest oszczędny i ładny.

Cytat:
Miałam jechać 15:50 a muszę wcześniej, nie wiem na która da się przebookowac bilet. Więc w razie czego już się z Wami kochane pożegnam. Właśnie zadzwoniła moja Mama, że idzie z małą do szpitala - cała noc wymiotowała - zaczęła wczoraj - jest podejrzenie salmonelli - .
Favkes, kurczę, przykro mi bardzo... Mam nadzieję, że to tylko jakieś zatrucie i że w Twoją Kruszynką wszystko już dobrze... Zadzwonię wieczorem.

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Cieszę się, że udało się Wam rozwiązać problem. A te dwa tysiące to już trudno, najważniejsze, że będziecie mieć wspaniałe wakacje.
Uchylisz rąbka tajemnicy i zdradzisz, dokąd się wybieracie?
Tunezja. Niby nie całkiem to, czego oczekiwaliśmy, ale kiedy człowiek decyduje się na ostatnią chwilę...
Jedziemy z dzieckiem, więc szaleństw i tak nie będzie.
Jakieś safari, jaskinie Berberów, Tunis, Kartagina, plus lokacja, w której kręcono sceny na Tatooine w pierwszym epizodzie Gwiezdnych Wojen... Na dwa tygodnie z dzieckiem wystarczy. Z biedą. Dobiję sobie jazdą na wielbłądach.

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Sabbath, super, że udało się Wam wszystko załatwić
Też się cieszę, choć te kilka dni kłopotów nam narobiło nadspodziewanie dużo.

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Toporek, heksagon, dąb czy jeszcze coś innego? Szukałam ostatnio dla siebie i nie mogę wypatrzeć nic na temat
Vesenko - toporek (czy tam młotek) to jakby trochę inny bóg.
Perunowy wisior, zwany też Świętowitem to to, co w załączniku. Lubię go, choć nie jest efektowny i, w przeciwieństwie do młota Thora, zupełnie nierozpoznawalny.
No i jest na najprostszym możliwym łańcuszku. Łańcuszków giętych lub kanciastych ogniw oraz wszelkiego rodzaju żmijek nie wolno nosić na turniejach.

Cytat:
Pozdrowienia z Bulgarii! Nie wytrzymalam i oczywiscie weszlam do kafejki internetowej aby przejrzec co tu sie dzieje na Wizazu.

Mielismy fatalny poczatek, bo na dzien dobry poinformowano nas, ze jestesmy w innym hotelu niz mielismy na umowie, rezydenci aroganccy, powiedzieli co wiedzieli i poszli sobie. Wsciekli czekalismy 3 godziny pod hotelem, ale niestety nic nie udalo sie zalatwic, musielismy w koncu dzwonic do biura OSKAR w Polsce i kazac im przyslac rezydenta pod hotel. Gdyby nie to, chyba spalibysmy na trawniku, a nikt by sie nie zorientowal. Biuro OSKAR to niekompetentna i arogancka ekipa - jakas pani Magda, niby szefowa czy cos w tym stylu - na moje pytanie "dlaczego nie poinformowaliscie nas o zmianie hotelu na 7 dni przed przyjazdem, mieliscie to w warunkach uczestnictwa" odpowiadala jak nakrecona: "Ale ten nowy hotel jest jeszcze lepszy" (chyba to duzy problem odpowiedziec na zadane pytanie). W koncu przycisnieta przeze mnie wydusila niechetnie, ze moze ktos faktycznie popelnil u nich blad (nie droga panisiu, ewidentnie popelniliscie blad), jednak nikt nawet nie powiedzial PRZEPRASZAM. Dlatego nie mam zadnych obiekcji odradzajac to biuro - owszem, w koncu dali nam naprawde swietny hotel, ale nie w ten sposob zalatwia sie sprawy z klientami...

A w ogole to jest OK, w Bulgarii masa slonca, woda ciepla, mnostwo ludzi na ulicach, swietne knajpki. Wczoraj pojechaloismy autobusem (na wlasna reke) do Warny, przeszlismy sie po parku, odwiedzilismy Delfinarium, terrarium, zawedrowalismy pod katedre Cyryla i Metodego, piszo zeszlismy chyba pol miasta. Fajnie jest, tylko ze dla mnie 2 tygodnie nicnierobienia to troszke za duzo...
No właśnie tego się obawiam - zmiany hotelu na ostatni moment. Specjalnie wybieraliśmy taki z pozytywnymi opiniami w sieci (a o to wcale nie łatwo...).
A o tym, jak w nosie mają swoje pomyłki biura podróży to i ja coś wiem. Przykro mi Aggie.
Co do dwóch tygodni "nicnierobienia" to i dla mnie to koszmarna wizja... Macie tam chyba jakieś wycieczki fakultatywne?

W każdym razie: wypoczywaj po uszy i wracaj do nas.

Cytat:
własnie zakonczyłam pierwszy rok studiów wszystko zdane, zaliczone, prkatyki odbębnione (inaczej sie tego nie da nazwać) i teraz bede sie cieszyć wakacjami

No to teraz prawie dwa miesiące kompletnego luzu...

Cytat:
Doczytałam jeszcze, że biuro podróży wykołowało Sabbath w sprawie wyjazdu - współczuję i mam nadzieję, ze znalazłaś coś ciekawszego.
Coś równie ciekawego, tylko drożej i w niepasującym nikomu terminie.

Cytat:
Już leje ale trudno, najwyzej będe ciekawie wyglądac w białej przemokniętej kiecce
Margot, może Ty powinnaś zacząć zajmować się nawadnianiem terenów pustynnych?
No wiesz... Wypuszczają Cię na pustynię w białej sukience bez parasola i... jak na złość - pada! gdybyś tak podrózowała po Saharze, za 20 lat mielibysmy tam dżunglę.

Żartuję.
Współczuję perspektywy moknięcia. Dobrze, że jest ciepło.

edit:
Ivanno, gratuluję i życze powodzenia!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Perun red.JPG (83,0 KB, 29 załadowań)
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 18:19   #939
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Moze skądś sprowadzają, albo zależy od waluty...nie mam pojęcia.
Domyślam się, że to ma chyba związek z walutą, ale kacza twarz - przecież dolar nie skoczył chyba o 100%? Napiszę do nich - bo mnie to ciekawi

Sabbath - Tunezja...mmmmmmm..... Ja z przyjaciółką od czasów licealnych chorujemy na Tunezję właśnie i Maroko ( ale nie w wersji plażowo-basenowej)

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 19:22   #940
Zuziunia
BAN stały

Ale mnie głowa boli czyżby to zmieniające się ciśnienie?
Stary 2008-08-08, 19:24   #941
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Mendosito, piękny bursztynowy zbiór Najbardziej podoba mi się naszyjnik na piuerwszej fotce
Dziękuję. Też go bardzo lubię- dostałam w tym roku od rodziców na urodziny.

Cytat:
Nałykałam sie uspokajaczy - bo jestem panikarą. Niestety narazie nic jeszcze nie wiem - zero wieści od Mamy
Fav- mam nadzieję, że już wszystko ok.

Cytat:
Gratuluję!

Cytat:
Trzymam kciuki

Gdzieś mi się cytat od Sabbath zgubił: też właśnie wybieram się do Tunezji, ale dopiero pod koniec września (najpierw TŻtowi muszą wydać paszport). Już się nie mogę doczekać mimo, że nie mamy jeszcze paszportu, wycieczki ani wziętego urlopu Ale co tam, się załatwi

Przyszło dziś moje Black XS Wypachniłam się i się rozpływam.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 19:58   #942
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Mi dzisiaj fryzjerka narobiła ochoty na play ball ale to moze w nastepnym miesiącu..o na takie 2...tylko ja z allegro boje sie zamawiać.

http://www.allegro.pl/item411733183_...spray_150.html
http://www.allegro.pl/item411731689_...ture_tonic.htm
l
Stary 2008-08-08, 20:05   #943
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Problem rozwiązałam w ten sposób, że Królewna przełozył urlop, a wyjazd wykupiliśmy w to samo miejsce, tylko wylot o cztery dni później (i o dwa tysiące drożej ). Jednak nie będzie zbyt lokalnie. Znów Afryka, choć tym razem taka bliższa.
Sabbath, szkoda, że wyszło drożej, dwa tysiączki to sporo No nic - bawcie się jak najlepiej, chociaż Twoim zdaniem będzie "bez szaleństw"
Rób fotki na tej pustyni

Cytat:
Miałam jechać 15:50 a muszę wcześniej, nie wiem na która da się przebookowac bilet. Więc w razie czego już się z Wami kochane pożegnam. Właśnie zadzwoniła moja Mama, że idzie z małą do szpitala - cała noc wymiotowała - zaczęła wczoraj - jest podejrzenie salmonelli -
Favkesiku, trzymam kciuki, żeby to nie było nic takiego

Cytat:
Aggie, miło Cię widzieć Odpoczywaj sobie i ciesz się urlopem

Cytat:
Oj, to pewne

Cytat:
To trzymam kciuki

Cytat:
Najgorsze jest to, że mi się na Polcon nakłada. Muszę przełożyć prelekcję...
Uuu, niedobrze A kiedy dokładnie Was nie będzie? Nie wypływa to na plany wrześniowe?

Cytat:
Vesenko - toporek (czy tam młotek) to jakby trochę inny bóg. Perunowy wisior, zwany też Świętowitem to to, co w załączniku. Lubię go, choć nie jest efektowny i, w przeciwieństwie do młota Thora, zupełnie nierozpoznawalny.
Sabbath, a gdzie zdobyłaś swego Świętowita? To jeden z takich biżuteryjnych akcentów, który byłabym w stanie nosić
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 20:14   #944
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Vesenko - toporek (czy tam młotek) to jakby trochę inny bóg.
Perunowy wisior, zwany też Świętowitem to to, co w załączniku. Lubię go, choć nie jest efektowny i, w przeciwieństwie do młota Thora, zupełnie nierozpoznawalny.
No i jest na najprostszym możliwym łańcuszku. Łańcuszków giętych lub kanciastych ogniw oraz wszelkiego rodzaju żmijek nie wolno nosić na turniejach.
Sabb, ja nie o młocie, tylko o toporku takim jak niżej Świętowita (identycznego nawet) sama mam i noszę, ale o moim mówię właśnie Świętowit, nie Perun i tak oczywiste rozwiązanie nie przyszło mi do głowy I kombinowałam co Ty możesz nosić

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Sabbath, a gdzie zdobyłaś swego Świętowita? To jeden z takich biżuteryjnych akcentów, który byłabym w stanie nosić
Ja nie Sabbath, ale najprościej na imprezach Jest też w Poznaniu sklep pana, który te cuda robi. Ostatnio widziałam też w sklepie netowym. Jakby co służę linkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2a32d617f8135cdff22ebed7583be894.jpg (2,7 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cad720290625a71b22e3d57debaa249c.jpg (5,0 KB, 6 załadowań)

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 20:20   #945
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Asiu, gratuluję I oczywiście będę trzymała kciuki. Wierzę, że się uda
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 20:31   #946
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Dzięki

Nie wiem, czy na zdjęciu widać, że panterki są futrzaste? Mam jeszcze pasek z identycznego materiału - do kompletu
Boskie są
Ja ostatnio kupiłam kostium kąpielowy w panterkę -odlot totalny

Cytat:
Paulinko,gratuluję :brawo:
Stary 2008-08-08, 20:56   #947
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Asiu, gratuluję I oczywiście będę trzymała kciuki. Wierzę, że się uda
Oby oby, bo zależy mi na tej pracy...
Stary 2008-08-08, 21:08   #948
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:

No to teraz prawie dwa miesiące kompletnego luzu...
no powiedzmy

Cytat:

Gratuluję!

dziekuje ;-)

i zazdraszczam czarnej XSki

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość

Paulinko,gratuluję :brawo:

uciekł mi cytat agi - w kazdym razie dziekuje

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 21:09   #949
ivanna
Zakorzenienie

Paulinko gratuluje! ja też teraz czekam na uznanie mnie studentką 2 roku jeszcze jeden egzamin...

Mendosita, Aragonte - nie podziękuje bo zapeszę ale miło mi podziękuje po wszystkim

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 21:31   #950
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Paulinko gratuluje! ja też teraz czekam na uznanie mnie studentką 2 roku jeszcze jeden egzamin...
dziękuję

na pewno zdasz i bedziesz sie cieszyc tak jak ja dzisiaj

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 21:37   #951
ivanna
Zakorzenienie

Prawo rzymskie... kuje cały czas mimo wakacji...
Stary 2008-08-08, 22:08   #952
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Prawo rzymskie... kuje cały czas mimo wakacji...
O kurcze ja znowu się boję, że nie dostane sie na ten kierunek co chcę muszę wpłacić za wpisowe.

Dobranoc bo ledwo siedzę.
Stary 2008-08-08, 22:19   #953
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
BTW - może znacie jakieś niedrogie miejsce noclegowe w okolicach Trójmiasta...?
Margot, chcesz zatrzmać się w mieście? Gdańsk, Sopot? Czy gdzieś na obrzeżach? A może Kaszuby?

Cytat:
Brawo Ivanno, trzymam kciuki za rozmowę

Cytat:
Margot, może Ty powinnaś zacząć zajmować się nawadnianiem terenów pustynnych?
No wiesz... Wypuszczają Cię na pustynię w białej sukience bez parasola i... jak na złość - pada! gdybyś tak podrózowała po Saharze, za 20 lat mielibysmy tam dżunglę.
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 22:32   #954
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze ja znowu się boję, że nie dostane sie na ten kierunek co chcę muszę wpłacić za wpisowe.

Dobranoc bo ledwo siedzę.

A jaki kierunek Zuziu? pozatym Dobrej nocki

Tymeno standardowo nie dziękuje by nie zapeszyć podziekuje wam wszystkim w poniedziałek po rozmowie
Stary 2008-08-08, 22:36   #955
Aragonte
Wtajemniczenie

Aaargh, im dłużej czytam wątki fryzjerskie, tym bardziej głupieję
Chcę odstawić farby chemiczne i wrócić do starej poczciwej chny, ale zaczynam się obawiać, że będę miała w efekcie na głowie to, co Ania z Zielonego Wzgórza po niefortunnej koloryzacji
Któraś z Was testowała ziołowe farbowanie po stosowaniu chemikaliów?
Stary 2008-08-08, 22:52   #956
ivanna
Zakorzenienie

Aragonte ja farbowałam włosy na ciemny kasztan w salonie fryzjerskim naturalną farbą... płaciłam za moją głowe 390zł!! ale jedno powiem z blondu wyszedł ładny ciemny kasztan... ale szybciej tracił kolor

Hehe po 2 miesiącach stopniowo wracałam do blondu, i wczoraj ostatnia koloryzacja i jestem blondyneczką
Stary 2008-08-08, 23:18   #957
Aragonte
Wtajemniczenie

Ivanno, dzięki za info
Ja zamierzam spróbować samodzielnie, jeśli się zdecyduję

Cytat:
Ja nie Sabbath, ale najprościej na imprezach Jest też w Poznaniu sklep pana, który te cuda robi. Ostatnio widziałam też w sklepie netowym. Jakby co służę linkiem
Poproszę linka Na imprezach nie bywam, niestety Ostatni raz chyba dwa lata temu na Grunwaldzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 23:20   #958
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Śliczne A te kotki to pełen odjazd
Dzięki

Cytat:
Perły też uwielbiam i noszę Nawet się kiedyś nimi chwaliłam A sznur czarnych też mi się marzy
Pamiętam

Cytat:
Gratuluję! (i zazdraszczam, ja przed końcem września raczej nie podołam ze wszystkim )

Cytat:
Będę trzymać

Cytat:
Ale mnie głowa boli czyżby to zmieniające się ciśnienie?
Pewnie tak, bo mnie też bolała...

Cytat:
Fantastyczne Ale pewnie każda ma jakieś głębsze znaczenie, powinnam się dowiedzieć jakie zanim sobie takie sprawię, prawda?

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Boskie są
Ja ostatnio kupiłam kostium kąpielowy w panterkę -odlot totalny
Ołłł jeeee
Ja w ogóle zaczęłam przeginać z panterką. Kupiłam te kolczyki i nagle pokochałam ten wzór - a wcześniej unikałam z całych sił. Dokupiłam do nich trzy komplety bielizny, panterkowy top, futrzasty pasek i poczułam, że zmieniam się w Peg Bundy Jak ogłosiłam wszem i wobec, że mam odwyk od panterki i proszę mnie bić po łapach jak po coś w ten wzór sięgnę w sklepie to na następny dzień dostałam panterzą piżamkę A teraz widzę, że mój chłopak ma na oku kocią torebkę dla mnie... Wzdech

Cytat:
A na co zdajesz?

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-08, 23:28   #959
ivanna
Zakorzenienie

Aragonte... nie boisz się? ja po moich podbojach farbowania włosów trzymam się od farb z daleka... byłam miesiąc RUDA! i nie taka piękna, głęboka rudość, tylko taka szaro-bura ruda wiedźma

Truskawciu - niedziękuje standardowo wredna ja :P
Stary 2008-08-08, 23:32   #960
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Aragonte... nie boisz się? ja po moich podbojach farbowania włosów trzymam się od farb z daleka... byłam miesiąc RUDA! i nie taka piękna, głęboka rudość, tylko taka szaro-bura ruda wiedźma
Rudości się nie boję, byłam ruda wiele lat Ale siwizny nie chcę, która mi wyłazi
Ani zieleni będącej skutkiem ubocznym kombinacji z farbami chemicznymi i naturalnymi
Ani łysej czachy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości