|
|
#931 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar V
Już leje
ale trudno, najwyzej będe ciekawie wyglądac w białej przemokniętej kiecce
|
#932 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Favkes mam nadzieję,że wszystko będzie ok. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
)
|
||||
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któras z was orientuje się , dlaczego na tagomago tak skaczą ceny? Wczoraj widziałam tam 30 ml Madness za 54 zł a dziś jest za 99 zł. Obserwuję ten proceder od dosyć dawna także na innych produktach w tej perfumerii, ale jak dziś zobaczyłam cenę Madness, to spadłam z krzesła
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja muszę się pochwalić, no muszę bo nie przeżyje! Dostałam dziś zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjną do pracy w banku w dziale Windykacji
a CV składałam wczoraj! Ciesze się jak głupek mimo że to tylko rozmowa
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
3mam kciuki!
|
|
|
|
#936 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moze skądś sprowadzają, albo zależy od waluty...nie mam pojęcia. |
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#938 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, że mi się na Polcon nakłada. Muszę przełożyć prelekcję... ![]() Cytat:
Choć przyznaję, że akurat ten wzorek na zdjęciu dość jest oszczędny i ładny. Cytat:
Mam nadzieję, że to tylko jakieś zatrucie i że w Twoją Kruszynką wszystko już dobrze... Zadzwonię wieczorem. Cytat:
![]() Jedziemy z dzieckiem, więc szaleństw i tak nie będzie. Jakieś safari, jaskinie Berberów, Tunis, Kartagina, plus lokacja, w której kręcono sceny na Tatooine w pierwszym epizodzie Gwiezdnych Wojen... Na dwa tygodnie z dzieckiem wystarczy. Z biedą. Dobiję sobie jazdą na wielbłądach. ![]() Też się cieszę, choć te kilka dni kłopotów nam narobiło nadspodziewanie dużo. ![]() Cytat:
![]() Perunowy wisior, zwany też Świętowitem to to, co w załączniku. Lubię go, choć nie jest efektowny i, w przeciwieństwie do młota Thora, zupełnie nierozpoznawalny. No i jest na najprostszym możliwym łańcuszku. Łańcuszków giętych lub kanciastych ogniw oraz wszelkiego rodzaju żmijek nie wolno nosić na turniejach. Cytat:
A o tym, jak w nosie mają swoje pomyłki biura podróży to i ja coś wiem. Przykro mi Aggie. Co do dwóch tygodni "nicnierobienia" to i dla mnie to koszmarna wizja... Macie tam chyba jakieś wycieczki fakultatywne? ![]() W każdym razie: wypoczywaj po uszy i wracaj do nas. Cytat:
![]() No to teraz prawie dwa miesiące kompletnego luzu... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No wiesz... Wypuszczają Cię na pustynię w białej sukience bez parasola i... jak na złość - pada! gdybyś tak podrózowała po Saharze, za 20 lat mielibysmy tam dżunglę. Żartuję. Współczuję perspektywy moknięcia. Dobrze, że jest ciepło. edit: Ivanno, gratuluję i życze powodzenia!
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Domyślam się, że to ma chyba związek z walutą, ale kacza twarz - przecież dolar nie skoczył chyba o 100%? Napiszę do nich - bo mnie to ciekawi
![]() Sabbath - Tunezja...mmmmmmm..... Ja z przyjaciółką od czasów licealnych chorujemy na Tunezję właśnie i Maroko ( ale nie w wersji plażowo-basenowej)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#940 |
|
BAN stały
|
Ale mnie głowa boli
|
|
|
|
#941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gdzieś mi się cytat od Sabbath zgubił: też właśnie wybieram się do Tunezji, ale dopiero pod koniec września (najpierw TŻtowi muszą wydać paszport). Już się nie mogę doczekać mimo, że nie mamy jeszcze paszportu, wycieczki ani wziętego urlopu Ale co tam, się załatwi ![]() Przyszło dziś moje Black XS |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 |
|
BAN stały
|
Mi dzisiaj fryzjerka narobiła ochoty na play ball
ale to moze w nastepnym miesiącu..o na takie 2...tylko ja z allegro boje sie zamawiać.http://www.allegro.pl/item411733183_...spray_150.html http://www.allegro.pl/item411731689_...ture_tonic.html |
|
|
|
#943 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No nic - bawcie się jak najlepiej, chociaż Twoim zdaniem będzie "bez szaleństw" Rób fotki na tej pustyni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A kiedy dokładnie Was nie będzie? Nie wypływa to na plany wrześniowe? Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świętowita (identycznego nawet) sama mam i noszę, ale o moim mówię właśnie Świętowit, nie Perun i tak oczywiste rozwiązanie nie przyszło mi do głowy I kombinowałam co Ty możesz nosić ![]() Cytat:
Jest też w Poznaniu sklep pana, który te cuda robi. Ostatnio widziałam też w sklepie netowym. Jakby co służę linkiem
|
|
#945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio kupiłam kostium kąpielowy w panterkę ![]() Paulinko,gratuluję :brawo: |
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Oby oby, bo zależy mi na tej pracy...
|
|
|
|
#948 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
no powiedzmy
![]() Cytat:
i zazdraszczam czarnej XSki ![]() uciekł mi cytat agi - w kazdym razie dziekuje
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko gratuluje!
ja też teraz czekam na uznanie mnie studentką 2 roku jeszcze jeden egzamin... ![]() Mendosita, Aragonte - nie podziękuje bo zapeszę ale miło mi podziękuje po wszystkim
|
|
|
|
#950 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
na pewno zdasz i bedziesz sie cieszyc tak jak ja dzisiaj
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Prawo rzymskie... kuje cały czas
mimo wakacji...
|
|
|
|
#952 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki kierunek Zuziu? pozatym Dobrej nocki ![]() Tymeno standardowo nie dziękuje by nie zapeszyć podziekuje wam wszystkim w poniedziałek po rozmowie
|
|
|
|
|
#955 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaargh, im dłużej czytam wątki fryzjerskie, tym bardziej głupieję
![]() Chcę odstawić farby chemiczne i wrócić do starej poczciwej chny, ale zaczynam się obawiać, że będę miała w efekcie na głowie to, co Ania z Zielonego Wzgórza po niefortunnej koloryzacji Któraś z Was testowała ziołowe farbowanie po stosowaniu chemikaliów? |
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte ja farbowałam włosy na ciemny kasztan w salonie fryzjerskim naturalną farbą... płaciłam za moją głowe 390zł!! ale jedno powiem z blondu wyszedł ładny ciemny kasztan... ale szybciej tracił kolor
![]() Hehe po 2 miesiącach stopniowo wracałam do blondu, i wczoraj ostatnia koloryzacja i jestem blondyneczką
|
|
|
|
#957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ivanno, dzięki za info
Ja zamierzam spróbować samodzielnie, jeśli się zdecyduję ![]() Cytat:
Na imprezach nie bywam, niestety Ostatni raz chyba dwa lata temu na Grunwaldzie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dzięki
![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
![]() Pewnie tak, bo mnie też bolała... Cytat:
Cytat:
Ja w ogóle zaczęłam przeginać z panterką. Kupiłam te kolczyki i nagle pokochałam ten wzór - a wcześniej unikałam z całych sił. Dokupiłam do nich trzy komplety bielizny, panterkowy top, futrzasty pasek i poczułam, że zmieniam się w Peg Bundy A teraz widzę, że mój chłopak ma na oku kocią torebkę dla mnie... Wzdech ![]() A na co zdajesz?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte... nie boisz się? ja po moich podbojach farbowania włosów trzymam się od farb z daleka... byłam miesiąc RUDA! i nie taka piękna, głęboka rudość, tylko taka szaro-bura ruda wiedźma
![]() Truskawciu - niedziękuje standardowo wredna ja :P
|
|
|
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale siwizny nie chcę, która mi wyłazi ![]() Ani zieleni będącej skutkiem ubocznym kombinacji z farbami chemicznymi i naturalnymi ![]() Ani łysej czachy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

trzymam kciuki, zeby nie padało
ale trudno, najwyzej będe ciekawie wyglądac w białej przemokniętej kiecce

) i teraz bede sie cieszyć wakacjami 
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

podziękuje po wszystkim
ja znowu się boję, że nie dostane sie na ten kierunek co chcę 
)