|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Ja przez kilka dni myślałam nad malutką butelką Prady, ale postanowiłam się ubrać Na pieniądze teraz muszę poczekać, "wypłata"z UP pod koniec miesiąca
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie od września trzeba się poubierać na studia troszkę
pozatym basen musze jeszcze opłacić... heh ![]() Dotarła moja prada?? ja dziś dostałam Twoje odlewki Amour de Cacao... zaraziłaś mnie! Przepiękny!!! Załuje że nie wziełam 8ml samego kakao
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam ci Cieszę się, że ci się spodobały Amour śliczny, chociaż żałuję, że na mnie nie utrzymuje się ta maślana, biszkopotowa nuta z początku, tylko całość na mnie jakoś tak gorzknieje...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#904 | |||
|
Wtajemniczenie
|
A może...
Ale chyba znów raczej zimą (dam znać wcześniej gdyby)Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ale wiem, że dla Ciebie nie byłby to udany urlop... Nurkować to tu się za bardzo nie da (w Wiśle to raczej żadna przyjemność).Na pewno sieć i inne miejsca przeszukałaś, ale może wrzuć na jakieś jedno, drugie forum hasło - może ktoś pracujący w biurze coś jeszcze wypatrzy (Aggie już pojechała na urlop chyba?).
|
|
#905 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Wróciłam właśnie z pazurków, zażelowałam sobie paznokcie na stopach
Pasek białego brokatu + srebrny pasek. Do tego miałam pedicure i moje stópki są piękne i gładkie ![]() Dłonie też na biało i trochę dziwnie się czuję, bo miałam długo czarne. |
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się dziś też udało, zupełnym przypadkiem, weszłam po bułki, zahaczyłam o Esotiq i wyszłam z pięknym czarnym kostiumem z wyszywanym koralikami i cekinami wzorem za całe 50 zł ![]() Padam na twarz, cały dzień na nogach. Po pracy poszłam z TŻ na baardzo długi spacer i teraz nie mam już nawet sił stukać w klawiaturę. Edit: wklejam zdjęcie znalezione na all. |
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#908 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Mam kilka sztuk z cyrkoniami, ale nosze je raczej na jakieś większe wyjścia. Nie wytrzymałam i wkleiłam zdjęcia moich odlotów - dwie najbardziej pojechane pary kolczyków w kolekcji (ale mam jeszcze na przykład takie z dzwoneczkami, albo zielone spiralki, w ogóle duuużo tego), moje najulubieńsze egzemplarze z bursztynem (wierzchołek góry lodowej, moje upodobanie do bursztynu jest znane i często dostaję w prezencie taką biżuterię... Właściwie - nigdy nie kupuję jej sama ) i jeszcze jedna sztuka złota o której sobie przypomniałam - właściwie pozłacana nie złota - to prawdziwy listek ![]() Cytat:
Aż chwilami mdli, w bazie trochę się uspokaja i czuję wanilie i drzewo sandałowe. I brązowy cukier. Ulepek na granicy wytrzymałości Cytat:
Błagam o zdjęcia!Cytat:
Marzy mi się długi sznur czarnych, ale wiem, że to kosztowałoby fortunę i moje marzenie o czarnych perłach skończy się pewnie na skromnej zawieszce lub dwóch perełkach do uszu.Cytat:
Mam sporo i nie noszę...Cytat:
Żadnych zacieków, żadnych pomarańczowych brwi (mój największy lęk przy używaniu samoopalacza
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo. Przepraszam za słaba jakość, ale padam na twarz i nie dam rady zrobić lepszych.
|
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio kupiłam super szalone odloty -wielkie,złote,sztuczne grube kolczyki serca w H&M-uwielbiam je![]() Nosku,świetny jest Autohelios La Roche Posay.Pięknie sie wchłania i nie zapycha nic a nic mimo,ze jest przeznaczony i do twarzy i do ciała.Do tego jest w wielkiej wydajnej tubie
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Nad czyms sie ostatnio zastanawiam.
Do biura do nas dolaczyla nowa dziewczyna, znalam ja wczesniej wiec automatycznie sie skumalysmy. Ot nic wielkiego - razem papieros itp. S. ostatnio dziwnie sie zachowuje i mowi do mnie tak 'myslalem, ze jej nie lubisz'. Odpowiedzialam zgodnie z prawda, ze ciesze sie, ze tu jest ale nie jestesmy blisko - ot mam z kim pogadac. on 'a ja? ze mna nie mozesz?' ja 'no wiesz o co mi chodzi' Caly czas slysze docinki na temat naszego 'kumpelstwa'. Zachowuje sie dziwnie i czasami odnosze wrazenie, ze jest to w pewnym sensie... zazdrosc? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Rozkosz dla mych oczu Piękne, widziałabym u mnie wszystkie co do jednej sztuki ![]() Nie wiem, czy na zdjęciu widać, że panterki są futrzaste?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#913 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#914 |
|
Zadomowienie
|
Truskawo, panterrrki.
|
#915 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Problem rozwiązałam w ten sposób, że Królewna przełozył urlop, a wyjazd wykupiliśmy w to samo miejsce, tylko wylot o cztery dni później (i o dwa tysiące drożej ). Jednak nie będzie zbyt lokalnie. Znów Afryka, choć tym razem taka bliższa. ![]() Cytat:
![]() Chcę taki! Oczywiście cały biały, nie w kwiatki. U mnie w ogóle odpadają kwiatki, muszelki, rybki i inne wzorki. Podobnie jak wszelkie koraliki, cekiny, paciorki i błyskotki. Będzie ciężko coś kupić... Cytat:
![]() A lepszego niczego nie chcę. Cytat:
No, samoopalacze mogą dać popalić. Ja nie potrafię "w tym" spać więc chodzę i straszę skórą w kolorze serka brie... Cytat:
Cytat:
Cytat:
).Tym razem załatwiliśmy sprawę tak, jak napisałam wyżej - przesuwając urlop i kupując ten sam pobyt, tylko drożej.
|
|
#916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 tysie do tyłu - ale przynajmniej będziesz szczęśliwa. Cieszę się i będę z niecierpliwością czekać "Naszego" powrotu, żeby przeczytać wrażenia. Swoją drogą, to dobrze, że urlopujemy w tym samym czasie - nie odczuję efektu Twojej nieobecności na forum ![]() Ale ze mnie egoistka ![]() Cytat:
![]() Właśnie skończyłam się pakować ... uhhh jakie to trudne. najtrudniej kiedy dochodzę do kosmetyków. Bo najchętniej wzięłabym wszystkie flaszki Z ubraniami nie mam problemu - cztery bluzki dwie pary spodni, kostium i starczy A flaszek ? .... flaszek nigdy dość zapakowałam całe pudło z próbkami Miałam jechać 15:50 a muszę wcześniej, nie wiem na która da się przebookowac bilet. Więc w razie czego już się z Wami kochane pożegnam. Właśnie zadzwoniła moja Mama, że idzie z małą do szpitala - cała noc wymiotowała - zaczęła wczoraj - jest podejrzenie salmonelli - Życzę Wam Dziewczyny i Chłopaki wspaniałych wakacji - do zobaczenia we wrześniu Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-08-08 o 06:12 |
||
|
|
|
#917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uchylisz rąbka tajemnicy i zdradzisz, dokąd się wybieracie? Favkes, mam nadzieję, że to jednak nie salmonella. Trzymaj się dzielnie! |
||
|
|
|
#918 | |||||
|
Zakorzenienie
|
O biżuteria
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet się kiedyś nimi chwaliłam A sznur czarnych też mi się marzy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Baw się dobrze i wracaj do nas wypoczęta |
|||||
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za ciepłe słowa
Najwcześniejszy pociąg mam o 12:55 więc i tak przyszłam do pracy pokończyć wszytsko przed urlopem. Ale na niczym sięnie mogę skupić. Szlag mnie trafia z bezsilności. Dziecko jest 500 km ode mnie i mnie potrzebuje najchętniej bym tam poszła na pieszo ........ Nałykałam sie uspokajaczy - bo jestem panikarą. Niestety narazie nic jeszcze nie wiem - zero wieści od Mamy |
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Favkes, trzymam mocno kciuki, żeby to nie była salmonella i wszystko się dobrze skończyło
|
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-08-08 o 09:41 |
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrowienia z Bulgarii! Nie wytrzymalam i oczywiscie weszlam do kafejki internetowej aby przejrzec co tu sie dzieje na Wizazu.
Mielismy fatalny poczatek, bo na dzien dobry poinformowano nas, ze jestesmy w innym hotelu niz mielismy na umowie, rezydenci aroganccy, powiedzieli co wiedzieli i poszli sobie. Wsciekli czekalismy 3 godziny pod hotelem, ale niestety nic nie udalo sie zalatwic, musielismy w koncu dzwonic do biura OSKAR w Polsce i kazac im przyslac rezydenta pod hotel. Gdyby nie to, chyba spalibysmy na trawniku, a nikt by sie nie zorientowal. Biuro OSKAR to niekompetentna i arogancka ekipa - jakas pani Magda, niby szefowa czy cos w tym stylu - na moje pytanie "dlaczego nie poinformowaliscie nas o zmianie hotelu na 7 dni przed przyjazdem, mieliscie to w warunkach uczestnictwa" odpowiadala jak nakrecona: "Ale ten nowy hotel jest jeszcze lepszy" (chyba to duzy problem odpowiedziec na zadane pytanie). W koncu przycisnieta przeze mnie wydusila niechetnie, ze moze ktos faktycznie popelnil u nich blad (nie droga panisiu, ewidentnie popelniliscie blad), jednak nikt nawet nie powiedzial PRZEPRASZAM. Dlatego nie mam zadnych obiekcji odradzajac to biuro - owszem, w koncu dali nam naprawde swietny hotel, ale nie w ten sposob zalatwia sie sprawy z klientami... A w ogole to jest OK, w Bulgarii masa slonca, woda ciepla, mnostwo ludzi na ulicach, swietne knajpki. Wczoraj pojechaloismy autobusem (na wlasna reke) do Warny, przeszlismy sie po parku, odwiedzilismy Delfinarium, terrarium, zawedrowalismy pod katedre Cyryla i Metodego, piszo zeszlismy chyba pol miasta. Fajnie jest, tylko ze dla mnie 2 tygodnie nicnierobienia to troszke za duzo...
|
#923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baw się dobrze
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko, baw się dobrze i życzę, żeby już nie było problemów
![]()
|
|
|
#926 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
własnie zakonczyłam pierwszy rok studiów
) i teraz bede sie cieszyć wakacjami
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paulinko - Gratulacje ![]()
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko
Aga
|
|
|
|
#929 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kurrrr...
![]() Mam roboty po kokardkę, ledwo mam czas zajrzeć na wizaż i w ogóle na cokolwiek (czytaj: na życie) A jeszcze cały przyszły tydzień zanim pójdę na urlop BTW - może znacie jakieś niedrogie miejsce noclegowe w okolicach Trójmiasta...? Aggie, baw się dobrze, Paulinko - gratuluję zaliczenia i zyczę udanych wakacji Doczytałam jeszcze, że biuro podróży wykołowało Sabbath w sprawie wyjazdu - współczuję i mam nadzieję, ze znalazłaś coś ciekawszego.
|
#930 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
dzieki
mam zamiar porządnie odpocząć ![]() ![]() dzieki trzymam kciuki, zeby nie padało
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

kupiłam Lolite Lempicką EDP :P a obiecałam sobie że nie będe klikać! chyba czas powoli spasować... ale jak skoro same okazje się znajdują?:P
Na pieniądze teraz muszę poczekać, "wypłata"z UP pod koniec miesiąca

ja dziś dostałam Twoje odlewki 

Aż chwilami mdli, w bazie trochę się uspokaja i czuję wanilie i drzewo sandałowe. I brązowy cukier. Ulepek na granicy wytrzymałości
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
(wiem, nie czas na żarty). Jak znam Ciebie, to zaraz coś znajdziesz lepszego 
.Zaraz wyciągnę jakąś laleczkę voodoo i pomyślę nad jakimiś zaklęciami