![]() |
#931 |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar VI
Tak, i stopery do uszu
![]()
#932 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Rozeznanie
|
mi by nic nie pomogło,
bo ja bym po prostu za któryms razem zwymiotowała dla mnie nie rózni sie to niczym od głosnych odgłosów robionych inna czescia ciala |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
O rany Margot- współczuję bardzo.
U mnie na szczęście aktualnie spokój, ale jeszcze niedawno myślałam, że zwymiotuję słuchając przez 8 godzin wciągania smarków (przepraszam za słownictwo) przez zakatarzonego kolegę z biurka obok. Moje cholerne wychowanie nie pozwoliło mi poprosić go żeby wreszcie raczył wyczyścić nos, więc cierpiałam katusze niewypowiedziane. Następnego dnia przyniosłam do pracy MP3... Margot- trzymaj się tam jakoś, zwróć mu ponownie uwagę, co się będziesz szczypać. |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Margot - zwróciłabym uwagę po raz kolejny i to nawet bardzo ostrym tonem (ja bym chyba zrobiła ostrą awanturę, skoro "po grzecznemu" nie trafia) To, że on to olewa, to żadne wytłumaczenie
![]() ![]() Przepraszam za wzburzenie, ale mnie trafia jak czytam o takich "przypadkach" Normalnie mnie wzdraga z obrzydzenia ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
niecnotliwa dziewica
|
Dziewczyny, dzięki za wyrazy współczucia
![]() Naprawdę, to jest człowiek, z którym się nie da pracować, a zwracanie uwagi, choćby w nnajdelikatniejszej formie, kończy się tak, że wolę nie reagować. Jasne, dziką awanturę zrobić potrafię (i mam na to nawet ogromna chęć) ale co z tego - potem z taką osobą trzeba pracować dalej i wytrzymywać po parę godzin, więc po co psuć atmosferę (która i tak jest czasami do d...) Abstrahując od tematów obrzydliwych, czy moglibyście potrzymać kciuki w sprawie, która mnie co prawda osobiście nie dotyczy, ale jest ważna dla kogoś mi bliskiego? Jak dzis usłyszałam więcej szczegółów, sama się zdenerwowałam. Ludzie potrafią przez własną głupotę narobić sobie takiego bajzlu w życiu ![]()
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy Wy też w dniu wypłaty kilkukrotnie sprawdzacie konto bankowe? ![]() Dziś pomimo pochłaniającego i czasochłonnego zajęcia obiajania 6 tysięcy ulotek pieczatką ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Rozeznanie
|
a prosze Margot
kciuki sa ![]() nie wiem co ta ikonka robi ale było napisane ze to kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łapię doła....... ![]()
![]() |
#940 | ||||
BAN stały
|
To niech on przestanie ten teges, gdy siedzę na jego grzbiecie
![]() Hmmm... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chociaż... na robiących podobne obrzydliwości mam metodę - mówię im "smacznego" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
BAN stały
|
Pozbywam sie Pink Sugar, praktycznie go nie używałam...ładny ale nie dla mnie, czuje się przytłoczona...jak ktoś chętny...to chętnie się go pozbędę.
Póki co wystawiłam aukcje na allegro..ale wątpię aby ktoś kupił. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-10-31 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
BAN stały
|
Czy ktoś mógłby wytłumaczyc jak się robi takie wielokrotne cytaty, jak poście kolegi Gryxa?? Moja wdzięczność będzie olbrzymia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie muszę patrzeć jak jedna Pani grzebie w nosie. I mogę sobie pachnieć czym mi się podoba, bo nikomu nie przeszkadza. I mogę sobie palić świeczki zapachowe i urzadzać "SPA" w pracy ![]() gryxiu - widziałeś Ty konia, co nie ten teges ? Bo ja nie ![]() łaaał kawałek, doczłapiecie siętak daleko ? Cytat:
![]() a8tpk - między przyciskiem cytuj a odp. jest karteczka z cudzysłowiem - tym przyciskiem zaznaczasz wszystkie wypowiedzi, które chcesz zacytować, a na końcu przyciskasz cytuj. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-10-31 o 17:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Na początek? Ja cię tam zostawię, dalej frunę sama
![]() Favkes - doczłapiemy, na mojej miotle dofruniemy ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-10-31 o 17:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |||
BAN stały
|
Proszę o przebaczenie
![]() Pooodłaaa!!! ![]() Zdeptałaś me słitaśne marzenie, że stworzymy wraz z Siwkiem rodzinę (model 2+1) i zamieszkamy w luksusie gdzieś na końcu świata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I słonia w puszce ![]() A pójdziesz ty precz od moich milionów? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-10-31 o 18:59 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() Madzik, śmiem wątpić, coby gryxiu dobrowolnie się oddalił od Twoich milionów. Mało tego - ja tez się chętnie podłączę, w końcu jestem jednym ze skrzydlatych stworzeń - lecę z Wami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
zostaje sama we Wro na święto, bo jutro ide do pracy:/
ma ktos jakis pomysł na spedzenie dwoch samotnych wieczorów? |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Favkesik gdzie ma ochotę frunąć? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-10-31 o 18:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wy chyba zapomnieliscie ze jade z Wami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że nie
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa - i nowe pompony, przynajmniej kilkanaście par ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-10-31 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Może być
![]() ![]() Marzy mi się też Sycylia... Jutro losowanie - Ekipo, trzymać kcuki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Rozeznanie
|
coraz bardziej podoba mi sie ta nasza wyprawa
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lokówka jest boska, takich loków jeszcze nie miałam ![]() Własnie konczę sprzatac, jutro goście.Upiekłam MILKY WAY i zrobiłam sałatke. Wszystkim zycze udanego, refleksyjnego weekendu ![]() Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2008-10-31 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak, można to do tego porównać ![]() Cytat:
Byłam w końcu na zakupach, nabyłam bluzeczkę i w roztargnieniu zostawiłam ją w przymierzalni któregoś z kolei odwiedzanego sklepu. Na szczęście zorientowałam się w porę i bluzka była na miejscu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.