![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
Ostatnio na imprezie koledze z równoległej klasy radoscie oświadczyłam że tańczy ze mną poloneza czy tego chce czy nie.... jak mógl się nie zgodzić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Rozeznanie
|
Ja też miałam iść na studniówke sama, bo nie mam chłopaka, ale oczywiście moja 'kochana' pani wychowawczyni w sumie wymusiła na mnie, żebym jednak z kimś poszła. I w sumie doszłam do wniosku, że lepiej będzie jak zaproszę kolege z klasy (już to zrobiłam) to przynajmniej nie będe się nudziła na próbach poloneza
![]() Poza tym mi się wydaje całkiem naturalne, że ktoś idzie sam na studniówke. Nie każdy ma stałego partnera i to jest całkiem normalne, a bawić będzie się tak samo dobrze, bo wiadomo, że nikt nie spędza czasu tylko ze swoim chłopakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Wtajemniczenie
|
ja poloneza tanczyc nie chce
![]() ![]() ![]() fryzjer i kosmetyczka zamowione
![]() ![]() 171cm Edytowane przez 1stLaDy Czas edycji: 2008-11-16 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Posiadanie partnera na 100dn to przywilej a nie obowiązek.. nie rozumiem nauczycielek które wymuszają na kimś taką decyzję. Nikt tu nie jest od nikogo lepszy. Podejrzewam, że to przyzwyczajenie z dawnych czasów jak brało się kogokolwiek, kolegę, kuzyna, sąsiada. Teraz jest większa tolerancja dla singli, w sumie jest to normalne. U mnie w klasie ok. 1/3 nie ma partnera na 100dn a wszyscy którzy biorą - mają swoją drugą połówkę
![]() Róbta co chceta ważne żeby dobrze się bawić ![]()
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
U nas poloneza to tylko 3 pary z klasy musza tanczyc. A co do moch przygotowan to tak: sukienka jest, tylko czekam az mi zrobia poprawki, pomysl na fryzure i makijaz mniej wiecej tez. Chyba wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
W balsam to i ja muszę zainwestować, chociaż zastanawiam się nad solarium tylko, że musiałabym prosić o wyłączenie lamp na twarz...
No zaczyna się to lecę na Teraz albo nigdy. Mój 800 post zostawiłam na moim ULUBIONYM wątku ![]() Dobranoc (:
![]() |
#937 |
Raczkowanie
|
kasiunia 0504 ja też ide z kolegą z klasy
![]() I połowa mojej klasy też nei ma z kim iść ale wszyscy sie pozapisywali ze w parach i placa za pare, co moim zdaniem jest głupota bo potem an siłę będą szukać, ale ich wybór ja jeszce nei mam pomyslu ania na sukienke ani na fryzurę, ania na nic , a pozanokci to chyba nei robie bo obgryzam i nei wiem czy cos by sie z nimi dalo zrobic wogóle ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() balsamów nie polecam raz wszystko ok a jak masz ważne wyjscie to nagle sie plamy robią :P
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie klikałam z nim na gg parę ładnych h więc dopiero teraz skończyłam recenzję.. a na spr z gegry nie umiem nic.. no pięknie ![]() zmykam spać, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Uhh... pomysliłam godziny mam na 8.30 a myślałam że na 7.40 pozbawiłam się GODZINY SNU
![]() co do studniówki to ja mam partnera- TŻ zreszta idę tylko na jego studniówkę, swoją sobie odpuszczam bo obawiam się że i tak byłaby beznadziejna. Sukienke mam, butów nie mam, dodatki mam ![]() a do TŻ mam niecałe 10 km tak więc widujemy się prawie codziennie ![]()
![]() |
#942 |
Wtajemniczenie
|
ja tez juz na nogach
![]() wiecie na czym polega to nagrywanie?
#943 |
Zakorzenienie
|
JA tez na nogach,wstalam przed budzikiem
![]() Ale chetnie bym jeszcze pospala.dzis od 9 do 16 ![]()
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Ciągnie się za mną ten sprawdzian z niemieckiego jak za psem ogon. Napiszę go dzisiaj i wreszcie jedno z głowy.
Wczoraj wreszcie powstały wyraźne projekty co do studniówki. Raz, że muszę się dowiedzieć, kiedy to jest, dwa, czy można przyjść z trzema osobami. Jeżeli nie, to idę z przyjaciółką, która specjalnie z Krakowa przyjedzie, a potem ok. 2-3 zmywamy się z kolegami gdzieś indziej. Niestety, mieszkamy w rozproszeniu - ja okolice Poznania, ona Kraków, P. Warszawa a A Szkocja niestety. Tak że jeśli oni nie będą mieli meczów i treningów to czeka mnie załatwianie hoteli i samolotów - zawsze to przyjemniejsze niż nauka ![]() Miłego dnia dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Pani Buka
|
ja pewnie gdybym nie miała TŻ-ta, nie chciałabym iść na studniówkę z kimś na siłę. skończyłoby się na kumplu z równoległej klasy, kiedyś śmialiśmy się, że zawsze to takie awaryjne wyjście, bo na pewno byśmy sobie nawzajem nie przeszkadzali ;p
buty może będę miała jutro, sukienki nie mam, do fryzjera muszę dopiero iść się zapisać ![]() miłego dnia życzę, mój będzie długi i ciężki więc nie wiem czy się dziś tu w ogóle pojawię jeszcze..
#947 |
Zakorzenienie
|
O komu dobrze ;p. Ja dopiero za 3 godziny do szkoly.
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Ja se dzisiaj do szkoły nie poszłam bo choruje troche
![]() Widze ze dyskusja o studniowce. Ja sobie tak uczuciowo namieszałam ze rownie dobrze moze sie okazac ze ide sama. I nie robi mi to gdyby nie to ze mi nie oddadza juz kasy ![]() Co do przygotowac to sukienke mam wybrana tylko znalezc krawcowa dodatki w sumie tez mam z 18, a fryzjera i kosmetyczke zamawiam na poczatku stycznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
maszyna, nie człowiek
|
Makijaż zrobię sobie sama, buty i torebkę jak coś mam, muszę poszukać sukienki. Biżu - wezmę coś z tego, co posiadam ;> A włosy po prostu w styczniu poprawię (miesiąc przed 100dniowka jakby cos), wycieniuję etc, bo teraz mam na prosto (byly bardzo zniszczone), ale sa przez to ciezkie. :P
Ja w tym tygodniu mam bana na spanie = spr z IIWŚ, analizy matematycznej, sądownictwa i innych z WOSu, póki co nie pamietam czy jest coś na piątek :C
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() i znowu temat studniówki ![]() Ja nie mam nic ![]() ![]() ![]() no i potencjalnego partnera ![]() Reniu, moi znajomi są parą już przez dwa lata, a dzieli ich niecałe 200 km. I to jeszcze początkowo byli w sytuacji, że oboje w liceum - wiadomo, na studiach to inna sprawa ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj znowu baluję na półmetku! ![]() ![]() ![]()
#951 | |
Zakorzenienie
|
Witam.
![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że większość z Was ma już zamówionego fryzjera i kosmetyczkę, chyba dzisiaj to załatwię. Do fryzjera to telefon, a kosmetyczka, to przyszywana ciocia, wiec myślę, ze jakoś mnie wepchnie w grafik. ![]() Nie mam jeszcze sukienki, ale być moze w sobotę się wybiorę na zwiady... Już sama nie wiem, czy kupować, czy szyć, ale może i kupię, jak coś znajdę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Rozeznanie
|
a ja się cieszę bo na jutro nie mam dużo lekcji ale za to dwa w-fy
![]()
#953 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() co do znajomości mam nadzieję, że będzie kwitła.. jutro może do mnie zawita ![]() udanej zabawy! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Renia widziałam na jednym z watku fitness ze krecisz hh
![]() Bo ja krece od wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
marcia Ty bierzesz slub??
#956 |
Zakorzenienie
|
co do studniówki: sukienki nie mam, buty w ostateczności mam, ale chcę nowe, dodatków nie mam. fryzjer zamówiony, kosmetyczka żeby pomalowała paznokcie zamówiona, na solarium nie idę, mimo że jestem blada. makijaż zrobię sobie sama, tylko będę musiała kupić jakieś dobre kosmetyki i poćwiczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Laski macie wywiadowki u siebie?
Ja mam w srode,mama juz przygotowalam ze z informatyk mam paly(jak co roku.. i zeby to zrozumiala ze informatykiem nie bede ![]() A z innych przedmiotow z ktorych zdaje mature mam dobre oceny ![]() Mowilam jej ze o studniowce jak bedzie wychowawca mowil to *-nie dotyczy o wagarach * nie dotyczy o braku nauki * nie dotyczy
![]() |
#959 |
maszyna, nie człowiek
|
dlaczego os tudniówce nie dotyczy?
ja moich musze uświadomić o ndst zaliczoym za niby nie rpzeczytanych Chłopów, +2/4 z matmy, 3 z matmy :X
#960 |
Zadomowienie
|
Co za okropna pogoda! 2h dochodziłam do siebie w łóżku bo tak strasznie zmarzłam
![]() Złamało mi parasol i powykręcało go na wszystkie strony..... wiatr i deszcz taki mocny, że móglby chyba zabić...:/ Dziś miałam ostatnie jazdy przed egzaminem i jestem załamana...same błedy. 1stLaDy a gdzie ty się wybierasz na studia za granice? edit: ja mam jutro wywiadówkę.... ale sie nie przejmuję..cos mi dobrze idzie w tym roku- najniżej 3 ![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2008-11-17 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.