|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
cześć wszystkim
![]() ![]() Tak sobie pomyślałam- telik- a mi się Twoje mieszkanie nie podoba bo ci zazdroszczę, bo moje całe jest wielkości Twojej łazienki. A bu
#932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jednak widzę, że jeszcze nie wszystko jest ze mną ok bo za pielęgnację wziąć się nie ma komu ![]() ![]() a ja ostatnio wolę takie musy niż zwartą galaretkę zakupiłam nawet agar i nie wiem jak się za niego zabrać... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Wtajemniczenie
|
tradycyjnie lenia w pracy mam...
zdjecia bambi ze slubu super, no i boska suknia ![]() Ciebie Ilonko tez sobie pozwolilam dodac na NK i jestem pod urokiem waszych dzieciaczkow( Twoich i effy) ale najbardziej pod urokiem Twojej Olci ![]() elianka milej II fazy ![]()
#934 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Może zdradzicie mi jak Was odnaleźć na NK ![]() Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
#935 |
Zadomowienie
|
Witam,
wrócić do pracy po urlopie to jakiś koszmar ![]() ![]() Teliczku drogi, ogromnie podoba mi się dymek w Twojej kuchni, możesz mi powiedzieć, czy taką szybę kupiłaś gotową, czy jest jakaś metoda zrobienia tego? Bo ja mam już zamówioną, ale nie chcę takiej łysej i jak by to powiedzieć...... zgapiłabym od Ciebie? ![]() Dziś znów owsianka na śniadanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Chcialabym sie do Was dolaczyc...tak niesmialo zapytam, mozna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to wyglą ajakby miedzy dwoma czybami był papier lub folia z nadrukiem a co Madziu ćwiczysz zawsze w domku, dzis tez mam zamiar ale nie wiem czy lenistwo minie no i wyspac sie trzeba bo juz druga nocka po 5 godzin snu Cytat:
![]() Cytat:
no i to jest "nasz profil" papraczek jest 34:d telik 8 a reszte musisz odnalezc ![]()
![]() |
#938 |
Rozeznanie
|
Hah
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za info o szybie ![]() Zgubił mi się przepis na bułeczki orkiszowe :-( Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2009-01-24 o 10:07 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witamy telik, mnie się ten dymek też podoba ![]() dziś nieco wprowadziłam TŻ w plany renowacji kuchni, ciut się wystraszył, no ale 5 lat temu człowiek jeszcze nie miał takiego doświadczenia i do głowy by mu nie przyszło, że będzie tyle w kuchni urzędował ![]() ![]() upiekłam wczoraj bułeczki w pełni pełnoziarniste - orkisz 3000 i żytnia 2000, z ziarnem żyta, na drożdżach - pycha |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Raczkowanie
|
Witam , ja na NK jestem na miejscu 22. BAMBI te TWOJE zdjęcia ślubne są prześliczne, no ale co tu się dziwić, jak Ty jesteś piękną kobietą. Bardzo szczupła jesteś na tych zdjęciach. PAPRACZKU, a to ci niespodzianka, więc TY też masz na imię Aneta. EFFA , a ja myślę , że jeszcze to że chodziłaś na basen też przyczyniło się do zaniku celullitu. Dziewczyny , a pamiętacie jeszcze DOMI ,gdzie ona się podziewa i gdzie MORELKA, pewnie wpadnie tu do nas parę kilo lżejsza.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
Ilonko , a te bułeczki takie apetyczne, no i zdrowiutkie, poproszę o jedną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a serniczek mniamuśnie wygląda pooozdrawiam wszystkie ![]()
![]() |
#944 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Domi pamietam doskonale ale dawno jej tu nie widzialam no i morelka nam zaginela a ja zaraz do domku dzis na obiad pieczarkowa zupa-krem ![]()
![]() |
#945 |
Rozeznanie
|
dziewczynki dopiero zaczynam wiec prosze podpowiedzcie mi czy moje mysli ida w dobrym kierunku- na sniadanie zjadlam jajko, rzodkiewki, ogorki, bialy chudy ser, 3 plasterki chudej szynki i kakao pozniej
![]() Na obiad planuje kapusniak ![]() Edytowane przez Suuuzi Czas edycji: 2009-01-24 o 12:38 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Raczkowanie
|
TELICZKU, jestem plażowiczką już dłuższy czas, chyba od maja i bardzo mi dobrze na tej dietce, staram się przestrzegać zasad, lubię to nasze jedzenie, ale zdarzają się i upadki( wiesz święta , wesela, urodziny, spotkania rodzinne) i wtedy pokornie wracam tu do WAS na plażę. Bez tego forum już jakoś nie mogę normalnie dnia zakończyć, zdarza się że przez jakiś czas nie piszę, ale sumiennie codziennie czytam. Dzień bez forum- dniem straconym. Pozdrawiam wszystkie plażowiczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Witaj Suuuzi
![]() Też dopiero zaczynam, więc za dużo nie pomogę. Śniadanko wygląda ok, co do kapusniaczku to nie wiem. I przy okazjii tez zapytam. Można rosołek z kuraczka? Oczywiście bez makaronu.. I ile jadłyście/jecie dzinnie jajek na I fazie? Dzisiaj tak jakioś mięśnie odmawiają mi posłuszeństwa.. Jakies takie zmęczone sa. Myślicie, że to przez odstawienie niedozwolonych prduktów? Ogólnie czuję się świetnie. Tylko jak bym usiadła przed TV to bym tak siedziała ![]() Może to pogoda...
Storczyki ![]() Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2009-01-24 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zadomowienie
|
Znalazlam, chwile
![]() ![]() Juz zdazylyscie sie rozpisac ![]() Telik dzieki za zaproszenie ![]() Paprak to juz nie wiem ![]() ![]() ![]() Ja pod wczorajszym waszym wplywem przemyslalam kuchnie i dzis oznajmilam tz, gdzie potrzebuje jeszcze polek ![]() Pomijam fakt, ze w ogole marzy mi sie remont kuchni, bo ta zostawilismy po starych wlascicielach. Zla nie jest, bo ma dluuugieee blaty na tworzenie, a to jej wielki plus. Ilona buleczki boskie, zaraz mam zamiar piec dla nas ![]() Suuzi witaj - w dobrym kierunku, dobrym. Jeszcze jak kapusniak na kuraku bez ziemniakow i marchewki, to ju z w ogole swietnie ![]() U mnie dzis porazka obiadowa, kurde nie chcialo mi sie brac fasolki z zamrazarki i skusilam sie na kiedys zakupiona konserwowa w puszce - bleeeeeeeee, no nie dalo sie tego jesc. Dojadlam surowke z kapusty kiszonej po chlopakach... Ale kurak w pieczarkach byl ok ![]() ![]() ![]() I digestive dzis podjadam, co prawda z trzcinowym cukrem, ale wzielam tylko 25 g masla, reszte nadrobilam jogurtem gestym i ok - pyszne, takie malutkie, chrupiace zrobilam ![]()
#949 |
Rozeznanie
|
o to super, dziekuje Ci bardzo effka79
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Rozeznanie
|
Ewlyn ja jem od 1-3 jajek dziennie, ale to chyba za dużo, więc mnie lepiej nie słuchaj
![]() Suuuzi nie martw się, ja też chlebek lubię, teraz jestem na 4 dniu I fazy i w ogóle mnie do niego nie ciągnie. Wytrzymasz, na pewno ![]() ech, okropnie się dzisiaj czuję, też mnie jakieś zaparcia złapały ![]()
#951 |
Rozeznanie
|
Corny- ja dzisiaj pierwszy dzien ale chce zrzucic siebie troszke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
rosołek także samo - bez marchewki jajek dziennie zjadam 2 Cytat:
![]() ja dziś mam gości, więc pichcę: tiramisu już się chłodzi, kurczak marynuje, zaraz muszę się wziąć za ciasto na tartę z avocado i suszonymi pomidorkami obiad jakoś mi przeleciał - zrobiłam dzieciakom kurczaka tandoori i pieczone w ziołach ziemniaki sama zrobiłam z TŻ przegląd lodówki ![]() a tak w ogóle to ja dziś myślałam, że morderstwo popełnię ![]() diabeł chyba w szkraby wstąpił... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
SUUUZI napewno uda Ci się schudnąć, tylko przestrzegaj zasad, a ile masz wzrostu? EWLYN ja jem dużo jajek, codziennie od 3 do 5 sztuk , ja mam dostęp do takich prawdziwych wiejskich jajek i bardzo je lubię, a już śniadanie to zawsze składa się u mnie z omletu lub jajecznicy z 3 jajek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
chcialam sie tylko zameldowac, ze zyje. ![]() Wieczor na pokerze wczoraj byl mila odskocznia, gdyby mnie jeszcze glowa nie bolala tak mocno, ze wczesniej ten wieczor zakonczylam. Jakos zle tez widze na jednym oku, mam taki cien w jednym miejscu. Jak nie minie, to chyba tym razem od lekarza nie uciekne. Dzisiaj wielkie sprzatanie, dieta moglaby byc lepsza. Ale coz, mam glowe gdzie indziej. Pozdrawiam wszystkie plazowiczki i lece dalej cos robic!
#955 |
Wtajemniczenie
|
witam
Fruity nie chce gadac jak znachorka ale ty chyba cierpisz na migrene, siny bol glow powiazany z bolem oka... trzymam kciuki coby puscilo dygotka sami urzadzalismy bo to sama przyjemnosc Ilonka ![]() ![]() evlynco do jajek , to nie ma ograniczeń, jadlam duzo w I fazie, 2 czasami 3 dziennie, na 2 fazie juz mniej ale za kazdy razem na zakupach uzbrajam sie w jaja ![]() a rosolek to moim zdaniem nie bo ma duzo tluszczu suuzi po I fazie ochota na chleb znacznie sie zmniejszy, miedzy czasie polubisz juz inne rzeczy dzis molestowalam pralke do granic jej wytrzymalosci i juz nie mam gdzie suszyc... a teraz drzemie pod kocykiem aa troche blakam sie po sieci Buziaki
#956 |
Zakorzenienie
|
witam
rzadko piszę,ale czytam Was... grzeszyć grzeszę od czasu do czasu czymś słodkim... dziś zakupiłam razową mąkę typ 2000.ciekawe jak się pizza wtedy uda ![]() dziś na obiadek były zrazy drobiowe. telik-my też sami będziemy urządzać,musze się rozejrzeć za taką płytą(bo nie wiem jak to się nazywa) co już pisałam co masz na ścianie pozdrawiam...
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2009-01-24 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Wtajemniczenie
|
telik byc moze. Ja sie codziennie budze juz z bolem glowy. :/ Bol tak za okiem tez mialam ostatnio, ale teraz doszedl do tego cien. Bede musiala isc do okulisty i/lub innego lekarza.
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() OT: lubię tę modlitwę, zwłaszcza w tym wykonaniu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.