|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Ja od jutra 5 dni protein
![]() ![]() ![]() Mam coraz mniej motywacji a ta dieta staje się coraz bardziej uciążliwa ![]() ![]()
#932 |
Raczkowanie
|
Złamałam dziś wszystkie możliwe zasady... Słodycze, słodycze, słodycze
![]() Jutro będzie nowy, lepszy dzień. Prawda?
#933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A od jutra grzecznie proszę - bez grzeszków. Pociesze cie, ze za niedługo powinnaś stracić ochotę na słodycze, bynajmniej mnie juz nie ruszają, nawet jak leżą na stole przede mna ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Chyba muszę spróbować o ile mój żołądek nie odmówi współpracy ![]()
![]() |
#935 |
Raczkowanie
|
No,no,no...to widzę że dziś dzień grzeszenia
![]() ![]() Rajskie mniam rozumiem twoje samopoczucie...tez jak cos zgrzeszę to potem jakoś tak niefajnie mam ![]() ![]() Ja też zgrzeszylam dziś ( a obiecałam sobie że twarda będę ![]() ![]()
![]() |
#936 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() widzę jeszcze jeden pozytyw: na cilescie czuję się spuchnięta od wody, a na protalu jakoś mi lepiej..? mnie brak efektów również strasznie demotywuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pije yerbe (właśnie sobie siorbie ![]() Ja mam po prostu bardzo statyczną pracę, siedzę sama w pomieszczeniu przed komputerem i zasypiam ![]()
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam i zastanawiam się...czy ta dieta to nie jest prawie to samo co SB?
Bo na tym scudłam a póżniej utyłam z nawiązką...eh... Ważę 57 kilo przy wzroście 159...kilka kilogramów przede mna...pomożecie? Cwiczę A6W więc trzymam wagę mimo mojego obżarstwa...no ale ja chce schudnąć wkońcu a nie mam mobilizacji ![]() ![]() ![]() No a pytanie jeszcze czy można cukier na tej diecie? Ja w sumie używam słodzika ale niektóre jogurty mam słodzone? |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Raczkowanie
|
Uff... po dzisiejszej ciezkiej nocy wymyslilam jak zaplanowac moja diete ze zmianami, ten tydzien juz nie licze, bylebym tylko nie przytyla. Ostatnie trzy dni mialy byc tylko proteinki no ale... dzis i jutro dokladam warzywka a od soboty bez wymowek scisle proteinki, i tak sobie rozplanuje aby zawsze miec na nockach proteiny+warzywa bo wtedy waga i tak za bardzo nie spada
![]() Blondyna20 cukru nie mozna i jogurty tylko słodzone słodzikiem albo naturalne a poza tym to masz ![]() ![]()
#941 |
Przyczajenie
|
podbno lepsza jest Yerba Mate
---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Witam Ja jakoś mam czasem dziwnie z wagą czasem jak rano wstanę to mam 2 kg mniej a wieczorem o te same kilogramy więcej...Bardzo pomogły mi wasze posty na początku kiedy waga stała jak zaklęta ![]() ![]() ![]() Podjęłam próbę zjedzenia koniny, koniny ale jakoś nie mogę się oprzeć widokowi konika jak jem :/ Może macie jakieś sposoby na przygotowanie koniny? ![]() Było 106 jest 100...będzie 70... Edytowane przez ankaj43 Czas edycji: 2009-03-12 o 06:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Rozeznanie
|
czesc laseczki
![]() zaczynam dzis 5 dni protein... jestem przed @ i czuje sie jak balon ![]() ale ide do fryzjera wiec humor powinnam miec popołudniu lepszy niz teraz ![]() jezeli chodzi o diete w weekend - lipa ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ważyć sie bede dopiero w przyszły piatek - zdecydowanie bardziej pasuje mi codwutygodniowe ważenie a nie cotygodniowe ![]()
#943 |
Podróżniczka
|
Tak jak pisałam wczoraj , dziś moj pierwszy dzien na tej dietce.
Zobaczymy jak pojdzie ![]() Do pracy wziełam sobie wieśniaka light i makrele. |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moge ci tez polecic szybki psuedo gulasz: kroisz wloszczyzne na plasterki (albo to z wloszczyzny, co lubisz), podsmazasz na duzym ogniu z czosnkiem i cebulka, odstawiasz. kroisz indyka/kurczaka na male kawalki, podsmazasz a pod koniec smazenia dorzucasz troche startego imbiru i dolewasz sos sojowy. dorzucasz warzywa, dolewasz troche wody i dusisz. ja tam dosypuje jeszcze oregano, bez ktorego tez nie potrafie zyc, ale na pewno jest wiecej bardziej pasujacych przypraw. troche ostrej papryki, lyzka maki rozrobiona w wodzie i gotowe. dobry, pozywny obiadek, ktory mozna zabrac do szkoly i podzerac co jakis czas. az chyba dzis to zrobie, bo bardzo mi zaczely slinianki pracowac przy pisaniu tego posta ![]() no i polecam kubki termiczne na herbe ![]()
Dukan stats start - 58,2 kg jest - 54,5 kg cel - 52-53 kg Edytowane przez mfifi Czas edycji: 2009-03-12 o 08:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez mamaNiny Czas edycji: 2009-03-12 o 09:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() musze koniecznie zrobic ten twój pseudo gulasz... moze dzis ![]() kupiłam wczoraj mięso gulaszowe z indyka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
nie wytrzymałam i zważyłam się
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki czy mogę prosić o linkę do ebooka? ten link na poprzednich stronach nie jest już aktualny,a merlin jeszcze knigi mi nie przysłał ![]()
Edytowane przez mamaNiny Czas edycji: 2009-03-12 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
chcialam powiedziec Wam moje drogi dziewczynki ze zrpoobilam bezy dzis-bialka z odrobina slodzika,wiadomo,ze nie sa slodkie bardzo,bo do normalnych z pol kilograma pudru dodaja,ale i tak fajna przekaska-samo bialko. a rano zrobilam w piekarniku omleta,na to pomidory z puszki i szyneczka z kurczaka i zapieklam-cos ala pizza mi wyszlo,mniam
![]() a dodajecie do czegokolwiek kosti rosolowe,np.drobiowe?bo mam smaka na rosolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witam
![]() Ale mam dziś super humor!!! Zważyłam się rano i co?? Ważyłam 50,8kg!!! Myślałam, że pęknę ze szcześcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale teraz jest super!!! Wszystko mnie cieszy, mam super humor. Postaram się przekonać brata, żeby przeszedł na tę dietkę bo po ślubie duuuużo mu się przytyło ![]() A tak swoją drogą chcę się pochwalić, że jakiś czas temu zrobiłam CALUSIEŃKĄ 6W ![]() ![]() No i mam pytanie. Chodzi o... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
spiryt to czyste kalorie takze TEORETYCZNIE zero alkoholu
![]() natalaplo, ja tez dzis chyba siekne ten gulasz, bo zostal mi jakis cycek z kury i nie mam co z nim zrobic a zaraz sie zacznie psuc. dziewczyny, wczoraj chcialam zrobic zupe krem z kurczaka hahahah i co zrobilam? rosol, warzywa i kurczaka(!!!) zmiksowalam i wyszlo cos, co jest smaczne ale tak paskudnie wyglada, ze odrzuca na sam widok. kurczak smiksowal sie tak, ze zostala po nim masa wlokien i jak to sie naklada na lyzke to wyglada jak zsiadly jogurt w goracej zupie hehe no ale nawarzylam to zjem...15zyli wsadzilam w ta zupe takze szkoda jakby poszlo do sciekow. oczywsicie pozniej przeczytalam jakies przepisy w necie i nikt nie miksowal kurczaka ![]() no i poniewaz mam ostatnio cisnienie na chleb to robie regularnie pieczywko z otrebow. niestety dodaje troche drozdzy i ciupke maki razowej..mam nadzieje, ze to mocno nie wplynie na ma wage. zastanawiam sie, czy upieczone otreby maja nadal takie wlasciwosci chlonne jak surowe..wychodzi na to, ze zjadlam wczoraj i dzis poltorej szklanki otrebow...
#951 |
Wtajemniczenie
|
Mfifi nie masz co się przejmować, małe kłamstewka nie dodadzą zbędnych kilogramów
![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie myślałam o wódce, no bo tak jak mówisz - najszybciej działa ![]() ![]() Ja też mam ochotę na chlebek ale nie umiem zrobić... Moje zdolności kulinarne kończą się na gotowaniu wody ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!
Ja tutaj nowa, ale na tej dietce od 4,5 tygodnia. Było 91,9, teraz 85,6, czyli ponad 6 kilo zniknęło. Jestem baaardzo zadowolona. Tylko od paru dni mam dół i mało brakuje, żebym się złamała. Ale się nie daję!!!!!! Pozdrawiam wszystkich! |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki w weekend bo na cały wyjeżdżam do szkółki ... a w hotelu nie będę miała możliwości coś sobie upichcić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
Cześć wam. Czy mogę się przyłączyć
![]() ![]() Dziś jest mój pierwszy dzień dietki. Jak do tej pory wypiłam 2 kawy i jestem w trakcie pisia zielonej herbatki, zjadłam paskudna rybę wędzoną (więcej ości w niej niż reszty) a na opiadek kawałek kurczaka bez skóry pieczonego w folii. Moja obecna waga: 62,8 kg - dziś rano ![]() Wzrost: 166 cm Chcę schudnąć: min 5 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
HEJKA wszystkim ! Fajnie że tyle nowych lasek przybywa-witajcie!!!
Pytanie - mam w domu tą herbate Yerba Mate sport , ale ona mi wcale nie smakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
cześć proteinki
![]() ![]() ![]() U mnie dziś same proteiny, ale do obiadu kapustę zjadłam - jakoś nie mogę sobie odmówić...najwyżej będę dłużej na diecie ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak ją zaparzasz normalnie jak herbatę? bo można w takim specjalnym naczynku.. jak czytam Wasze osiągi to normalnie szczęka mi opada ![]() ![]()
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny, ale mnie tu nie bylo... ho ho ho...
pokaze wam cos co bede miala w domu za 2 tyg... tata po 3,5 miesiaca sie zgodzil ![]() link: http://i43.tinypic.com/2jg468m.jpg powodzenia proteinki ![]()
![]() |
#960 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Nie jest czymś niewiarygodnym zrzucenie wagi szybko, bo to bez sensu, potem równie szybko się tyje. Potrzeba na to czasu i wytrwałości! A potem trzeba utrzymać tę wagę - to dopiero wyzwanie i ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.