|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |
Raczkowanie
|
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
Cytat:
![]() ![]() ![]() Więc uśmiech się ![]() ![]() Jak przeczytałam, ze spotkałaś się z nim to... pomyślałam, że tez bym chciała być już po spotkaniu z tym 'moim' ![]() ![]() ![]()
![]() |
#932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
myślałam że już Ci zaproponował coś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedzmy, że coś tam napomknął parę razy xD lecz ja oczywiscie delikatnie omijałam ten temat ![]() ![]() Koleś jest na 'tak' , że tak powiem i... wszystko zależy ode mnie w tym momencie ![]()
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha, wiem, zabrzmiało dwuznacznie ![]() problem pojawia się, gdy odnajdują mnie na naszej-klasie ... a znają tylko imię i wiek ![]()
![]() |
#935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cherry, klub będzie twój ![]() ![]() NK to zło ;p ja nigdy nie podaje prawdziwego wieku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#936 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane!
![]() Dziś obiecałam sobie, że zastosuję się do waszych rad i nie będę się zamęczać na zapas wynikami, wszystkim jest tak samo z tym ciężko, a nie ma sensu, żebym siała panikę, czy coś ![]() Erika- ale fajnie! ![]() ![]() WhiteCherry Napisz, jak si wyśpisz, jak było ![]() Moniq Witaj w klubie, ale mnie zaskoczyłaś, to piękne, jak ktos jest taki wrażliwy, ja to zawsze cenię w ludziach, musisz być wspaniałą osobą ![]() Elmanana i nieznajoma Dziękuję, za pociechę ![]() ![]() ![]() Moniq- jesteś! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak gadam o tym z przyjaciółką, to mówi, że po pierwsze: muszę wiedzieć, czego naprawdę chcę. aha, super. no to bardzo fajnie, że wiem. ![]() Cytat:
np. 'osoby, które możesz poznać' czy coś takiego - bo ma się wspólnych znajomych. no ludzie..! ![]() najczęściej od takich, co to chcą chyba pobić rekord i mieć milion osób w znajomych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() wspaniałymi osobami, to jesteście Wy ![]() a tą wrażliwość to mam chyba po moim tatusiu ;]
Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.` Edytowane przez m0niq Czas edycji: 2009-06-26 o 09:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Raczkowanie
|
O, to kataru tym samym będzie mniej
![]() ![]() Co do nk, czasem mam dosyć i co jakiś czas myślę, czy się nie usunąć, ale z niektórymi ludzmi mam tylko przez nk kontakt i mi szkoda, też co chwilę jakieś zaproszenia od ludzi, których na oczy nie widziałam, albo widziała a nie pamiętam nawet ![]() A ktora z dziewczyn jest na nk jeszcze? Zobaczyłabym was z checią ![]() Moniq, a ja teraz planuję manewry, bo chyba muszę się wybrać w końcu z robić zdjęcie i je wgrać do tej rekrutacji, bo tam co chwile mi wyskakuje :wrzuć zdjecie i mnie to wkurza powoli, ale ciekawe, czy bedzie mi sie chciało dziś iść ![]() Moi rodzice są też wrażliwi, no ale za to bracia to twardziele ![]() Edytowane przez szarlotka90 Czas edycji: 2009-06-26 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
właśnie dziewczyny, pokażcie się! ;D bez obaw, Szarlotka się mnie nie wystraszyła(chyba), to i Wy może się nie wystraszycie jak będzie, że Was oglądałam ;D
w sumie, to ja też parę razy chciałam usunąć konto, ale stwierdziłam, że nie, bo - jak mówisz (a raczej piszesz ;D) - mam wtedy lepszy kontakt, chociażby z rodziną, która mieszka daleko ;] a o zdjęciach to mi nie przypominaj! ![]() z chęcią bym zrobiła nowe, ale nie mam kasy jak na razie. a jak będę miała, to znając życie, będzie za późno ;P
#940 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
![]() Ja nie mam zbytnio 'nalotów na mój profil' i nie wiadomo ilu zaproszeń od obcych mi ludzi ![]() Też się zastanawiałam, czy by nie usunąć, ale tak jak szarlotka: szkoda mi z uwagi na możliwość kontaktu z niektórymi jedynie przez nk ![]() Szarlotka90, jeśli chodzi o 'ujawnianie', to ja się wstydzę ![]() moniq, moja przyjaciółka to samo ![]() ![]()
#941 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak mnie to przeraza... i wtedy sobie uswiadamiam w jakim ja swiecie zyje ;/ i to mnie zniecheca do facetow ( choc no mam nadzieje ze nie wszyscy sa tacy...) erika- mysle zebys dała mu szansssseee ![]() ale mysle ze jesli czujesz taka wewnetrzna chec spotkania z nim, i tak sie w srodku cieszysz na widok jego to mysle ze warto sprobowac ![]() moniq- a jak katarek? nadal meczy przy malinach?
ujędrniam się nie załamuje się nie poddaje się Czas spełnienia marzeń. Czas uczestniczenia wraz z innymi w cudach wszechświata. Czas samoświadomości i świadomości wszystkiego, co Cię otacza. Edytowane przez brzoskwiniowa Czas edycji: 2009-06-26 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my chyba spokrewnione jesteśmy ![]() ja też coraz częściej słyszę, że się ktoś z kimś "puszcza" -.- i to osoby, które bym w życiu o to nie podejrzewała! ![]() i tak oto powoli sobie uświadamiam coraz więcej.. ;/ również mam nadzieję, że są jeszcze wokół nas faceci z prawdziwymi wartościami. a dziś nie byłam w malinach, więc katarku nie było^^ no, może rano parę razy pociągnęłam nosem, ale nic wielkiego ;D zobaczymy jutro ;>
Aby stać się lepszym, nie musisz czekać na lepszy świat.` Edytowane przez m0niq Czas edycji: 2009-06-26 o 16:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Raczkowanie
|
ehh.. co za zycie.. i co te laski musza miec w glowach ! strach pomyslec
to dobrze ze katar troszku mniej Cie meczy ![]() a co u ckin2u !?
#944 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie wróciłam z czereśni objedzona chyba za wszystkie czasy, zaraz pęknę
![]() Elmanana Buu ![]() ![]() Ale rozumiem Cię, jeśli nie chcesz nie bedę Cię zmuszać, obiecuję ! ![]() ![]() Brzoskwinko Nietrudno się zniechęcić do nich, ciągle trafiam na jakiś niewydarzonych(no coż, teraz w ogóle nie trafił się żaden) chyba z innej planety ![]() ![]() Moniq Mi też zrobili beznadziejne, jak jakiś kosmita na naim wyglądam i wkurzyłam się na nie, dziś nie zrobiłam (lenistwo- nie zachciało mi się wycieczki rowerowej), ale może uda mi się zrobić we wtorek (?) A dostaniesz za ten tekst z Oscarem! Właśnie go wyczaiłam i głupio mi sie zrobiło, sukienka była ze studniówki, a poza tym ja zdaję sobie sprawę, że nie jestem olśniewająca, ani coś w tym rodzaju, więc pozostaje mi jedynie nadrobić strojem ![]() ![]() Edytowane przez szarlotka90 Czas edycji: 2009-06-26 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aaa jak ja nie lubię chodzić do fotografa ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny !
nie było mnie krótko ale przychodzę z konkretami ! mianowicie: To nie to. Nie, nie, nie. ![]() Był moment który utwierdził mnie w przekonaniu, że nie tego chce... co za porażka, wszystko stało się jasne jak słońce. (jakby ktoś chciał jakieś konkrety opowiem na pw) pytanie jest następujące: jak to ładnie skończyć ? (rozmowa o "nas" odpada bo wogóle nie gramy w otwarte karty a to ja chce to skonczyc). proszę o pomoc ![]() p.s.: warto było tak czy siak zobaczyc jak to bedzie ![]() p.s.2 : mam innego kandydata (hihihi! )... przy którym czuję się swobodnie, tak jak przy przyjaciółce. (wiecie o jakie uczucie mi chodzi, że zero stresu, luz, spokojne zachowanie, swoboda, nie musze nic udawac) p.s.3 : przed chwileczką dosłownie posprzeczaliśmy sie na gg... jestem załamana : / ; / ![]() ![]() ![]() i wogole jakis dziwny nastroj mam, ale to raczej nie okres... a wszystko jest takie okropne jak wtedy wlasnie.
#947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja z checia poslucham na pw ![]() a co do zakonczenia tego w 'nieotwarte' karty, to mysle ze najlepiej chyba unikac kontaktu z nim zeby sie skumał ze Ty nic nie chcesz. w taki sposob ze np. jak on zaproponuje spotkanie to Ty odmowisz, jak zagada na gadu to Ty powiedz ze jestes zajeta... nie wiem.. nie umiem chyba Ci doradzic, nie jestem dobra w te klocki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
BJean ![]() Jak przeczytałam to co napisałaś to... właśnie, nie wiedziałam co Ci poradzić, ale brzoskwiniowa w zasadzie powiedziała wszystko o czym ja na początku pomyślałam ![]() a ten inny 'kandydat' ?
![]() |
#949 |
Raczkowanie
|
jaaaaaakaaaaaaa jeeeeeestem zlaaaaaaaaaa
![]() z tamtym co ciagle utrzymuje kontakt smsowy to czesto jest tak ze smsujemy wieczorem i ja napisze ostatniego esa a on juz nie odpisuje bo zasnal. no i ok. ale czemu nie moze mi odpisac nastepnego dnia?;/ jak ja tego nie cierpie... czuje sie tak na maksa olewana... moze przesadzam, nie wiem. ale jestem zla i przepraszam ze to tu pisze ale musze sie szybko komus wyzalic ;< no i zla jestem bo napisalam do niego wlasnie esa czy dostal wczorajszego smsa, a on odpisal ze tak ale juz spał a teraz jest na imprezce. no i chcialam mu dac do zrozumienia ze wkurza mnie to ze mi nie moze odpisac dnia nastpnego... ( bo to juz nie pierwszy raz a chyba 10) i napisalam cos w stylu ' i dopiero teraz sie obudziles? ![]()
ujędrniam się nie załamuje się nie poddaje się Czas spełnienia marzeń. Czas uczestniczenia wraz z innymi w cudach wszechświata. Czas samoświadomości i świadomości wszystkiego, co Cię otacza. Edytowane przez brzoskwiniowa Czas edycji: 2009-06-26 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie cierpię jak oni tak olewają i zachowują się jakby nic nie rozumieli (bo pewnie nie pojmują nic a nic!) Po prostu zawsze trafiam na takich, którzy mnie na każdym kroku olewają, nie wiem co Ci teraz poradzić, bo ja jestem tak na tym punkcie przewrażliwiona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
to jest Nas 3
![]() zresztą pisałam ostatnio, jak wkurzył mnie, bo nie odpisał na smsa (było wtedy poźno)... Jak olewka to... ja zrobiłam dokładnie to samo, nie odezwałam się następnego dnia ![]() ![]() Szarlotka, z ust mi to wyjęłaś ![]() faceci...
#952 |
Raczkowanie
|
DOKŁADNIE!
ja postanowiłam ze nie ebde sie odzywac przez kilka dni np. do wtorku! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I powiedzcie: jaki jest sposób na takich? Potem tylko wychodzi na to, że nam za bardzo zależy, że jesteśmy nachalne, zdesperowane i tak dalej... a oni zawsze znajdą jakąś wymówkę ![]() [QUOTE=Elmanana;]to jest Nas 3 zresztą pisałam ostatnio, jak wkurzył mnie, bo nie odpisał na smsa (było wtedy poźno)... Jak olewka to... ja zrobiłam dokładnie to samo, nie odezwałam się następnego dnia Ale on chyba jednak nie zdawał sobie sprawy, że mnie to wkurzyło napisał znów kolejnego dnia, tak po prostu (oczywiscie zero nawiązania do mojej ostatniej wiadomości) Szarlotka, z ust mi to wyjęłaś : "pewnie nie pojmują nic a nic!" faceci... [QUOTE] Przepraszam, bo nie umiem zacytować dwóch wiadomości naraz ![]() Oni są jacyś... INNI ![]() Edytowane przez szarlotka90 Czas edycji: 2009-06-27 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
Szarlotko, jak chcesz zacytować więcej odpowiedzi to koło "cytuj", po prawej stronie jest tak znaczek;p no i klikasz w to, w zależności , ile i które posty chcesz cytować... tak jakby 'zaznaczasz' , a potem 'odpowiedz'.
![]() ![]() ![]() Najlepiej byłoby postępować tak jak oni ![]() ![]() Jeszcze jednej rzeczy nie mogę zdzierżyć... mówię mu o czymś (więc przyjmuje, że on już sobie to 'zapisał' w tej swojej 'mądrej' głowie), po czy następnego czy też w kolejnych dniach, zadaje mi pytanie, na które otrzymał już odpowiedź ![]() Przykład z wczoraj: dostaje smsa, pyta się jak tam zdrowie, czy już wyzdrowiałam bla bla bla i czy idę dzisiaj do X (klub ![]() ehh... nie będę się przejmować, zamierzam dziś dobrze się bawić ![]() INNI - to za mało powiedziane ![]()
#955 |
Wtajemniczenie
|
Co do drugiego to nie jest za dobrze, zresztą szarlotko, wysłałam pw
![]() Dziewczyny, na razie nie wiem co robić, jest mi głupio i muszę po prostu poczekać. jakoś się rozluźnić. Mam na razie uczucie beznadziejności na całej linii...
#956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
masz jeszcze czas, ale bujanie w obłokach jest miłe, też myśle sobie, boshe 25 lat będę mieć i będę sama.. no ale przeżyłam pare związków i na pewno będę wiedziec co chce, a takie młodzieńcze związki, uważam że są po to aby nabrać doświadczenia a nie kogoś kochać :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zadaje identyczne pytania dnia nastepnego i ja sie wkurzam i mu pisze ze juz mnie o to pytal a on oczywiscie jak gdyby nigdy nic ' aaa racja zapomnialem' ehhhhhhhhhh, potrzebny mi jakis chill out natychmiastowy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że tutaj już wszystkie się dobrze znacie...
A może mogłabym spróbować się dołączyć, do wspólnego narzekania na (brak) facetów? Jestem ostatnio jakas taka zakręcona, sama nie wiem czego chcę, co robić, co powinnam robić... A nikt mi tego nie ułatwia ![]() To co? Przyjmiecie mnie do siebie, choć na troszeczkę? ![]()
![]() |
#959 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() spotykasz się aktualnie z kimś ? Możesz poopowiadać jak się sprawy mają ![]() i ponarzekać ; ]
![]() |
#960 | |||||
przyczajony tygrys
|
Cytat:
Ogólnie boję się tych jego skoków w bok... Bo jak jest barmanem, potrafi do każdej zagadać, pobajerować... Już sama nie wiem co o tym myśleć.... Cytat:
![]() Cytat:
Z tego co przeczytałam dziewczyny Ci dobrze radziły (tzn ja pewnie bym się tak zachowała) odnosnie zerwania kontaktu. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Razem 15.06.2011, Narzeczeni 05.09.2014, Małżeństwo 09.05.2015, Mały-Wielki Cud 11.03.2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nieznajoma0 Czas edycji: 2009-06-27 o 14:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.