![]() |
#931 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Dzień dobry dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- a i jeszcze zapomniałam wam powiedzieć, że znowu kupiłam sobie krem na noc Iwostin Purritin, użyłam go wczoraj, a dzisiaj mam o połowę wyprysków mniej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
wstałam
![]() ![]()
#933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo chciałabym sobie też kupić puder i jakiś lakier z Essence, bo tak zachwalacie, ale u mnie w mieście zamknęli Naturę, a w Rossmanie i innych drogeriach ich nie ma ![]() Edytowane przez tarjaa Czas edycji: 2009-05-15 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja koniecznie muszę kupić tusz do rzęs, ale zwlekam już z 2miesiące z kupnem, bo się nie mogę zdecydować między H. Rubinstein Lash Queen Feline Black Mascara, a Bourjois Volume Glamour. Ten drugi długo używam, miałam go co najmniej z 5razy, ale chyba potrzebuję zmiany. Ale boję się, że wydam tyle kasy na HR i się okaże, że to będzie kiszka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
Ale tutaj napisałyście dużo :O
Ja dzisiaj mam remont w domu i kurcze nawet wczoraj wieczorem nie mogłam się umyć bo cała łazienka byla zajęta. I dziś specjalnie jechałam do TZ się wypluskać ![]() Miłego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja znów nie mam czasu posiedzieć z Wami , muszę włosy wysuszyć i na 11 do pracy aż do 23 więc pewnie jak wrócę to tak jak wczoraj nikogo nie będzie więc życzę Wam miłego dnia, RENATKA 89 życzę Ci żeby u lekarza Ci się powiodło i tak jak chcesz żebyś wróciła do pracy od poniedziałku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Ja mam chwilke czasu wiec Was nadrabiam ;* Jestem spuchnieta jak chomik nio ale juz tak nie boli ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam.
I niestety, do pracy wracam dopiero 1 czerwca ![]() wykituje tu, to juz beda dwa miesiace siedzenia w domu tyłkiem, nawet na dwór nie wychodze wrrr! ![]() cashmere, ja swój Iwostin purritin kupiłam kilka miesiecy temu, jakos przez zime, i zapłaciłam 35zł ![]() No ale, wart jest tego, mówiłam Ci ![]() A co do tuszy to nie pomoge, ja zazwyczaj używam Rimmela albo Miss Sporty, rzęsy to jest coś z czego jestem dumna, bo są same w sobie fajne i każdy tusz sie na nich spiisuje ![]() Chociaz jedna rzecz mam fajna ![]() ckin2u, 6 łyzeczek, o matko, dla mnie jest za słodka nawet z 1 łyzeczką hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
chyba tez sie musze oduczyc uzywania cukru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Zadomowienie
|
hej laseczki
![]() wczorajszy wypad do kina całkiem udany. film fajny, tylko że słownictwo dosć trudne, napisy po duńsku a 1/4 filmu po włosku, bo rzecz sie dzieje w Watykanie ![]() ![]() ![]() ![]() może jak przestanę jeść ciąglę czekoladę, pizzę, tacosy, żelki, coca colę, parówki z majonezem itp itd to zleci, hehe ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
tequillko, z czeg Ty chcesz chudnąć, nie dogodzisz babie
![]() ja to ma m na co narzekać: siedze w domu, zakaz cwiczen, nie spceruje, a zn nudów sie objadam ![]() Ale dziś zjadłam tylko jogurt na śniadanie, obiad zjem normalny, ale na kolacje cos lekkiego. Choc juz czuje głoda to jakos to wytrzymam, 2,3 dni i juz nie bede głodna co chwile ![]() Chociaz chcialam isc w weekend na pizze.. ale chyba nie moge nadal ![]() Zresztą, zimno u mnie, zbiera sie na deszcz, jutro tez ma padać.. Aaa, do niczego, po co mi było upadać? ![]() Fioletowego lakieru tu nie dorwałam niestety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() fiolet i panterka pasuja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Nadal boli mnie szyja.. ![]() Renatko szybko minie czas do czerwca,a jak juz pojdziesz do pracy to bedziesz tesknila za wolnym czasem ![]() ![]() Przepraszam,ze pytam,ale nie wiem jaki mialas wypadek,jak to sie stalo? ![]()
#944 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
ja juz wariuje, od 4 kwietnia tak tu tkwie, nie maluje sie, włosy myje rzadziej bo i po co, dres mnie nie opuszcza ehhh chce z powrotem do normalnego życia
![]() Livia, to TŻ chyba za słabo masował ![]() Co do wypadku, Nie wiem nawet czy to nazwac wypadkiem bo to głownie z wypadkami samochodowymi sie kojarzy,no ale znowu nie mam innego słowa ![]() ![]() ![]() a skoro fiolet i panterka pasuja to brakuje mi juz tylko fioletowego lakieru ![]() A co jeszcze do panterki pasuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a u mnie piękna pogoda ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
tequilllko, ale Ty musisz doskonale wiedziec o tym,że jestes szczuplutka, nie masz sie czym martwic
![]() Pogody zazdrosszcze.. ![]() Chociaz w sumie nie, niech leje i wieje, to mi mniej żal,że siedze w domu ![]() Powodzenia w szukaniu pracy! ![]() Zakupoholiczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
u mnie jest ciepło, jakieś 20-21 stopni, ale nie jest słonecznie, więc pewnie będzie padać
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#950 |
Rozeznanie
|
Ojoj,biedactwo
![]() Masz racje-za slabo-zdecydowanie! ![]() ![]() ![]() ![]() Tequilla-pewnie zakupy najlepszym pocieszeniem ![]() ![]() ![]()
#951 |
Zakorzenienie
|
![]() a co, ja zwalam na TŻta upadek, bo mnie nie upilnował ![]() ![]() A ja dzisiaj mam wolne od TŻta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
u mnie niby 19stopni, ale pochmurno strasznie.
idę placki ziemniaczane na obiad przygotować ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Renatko jest coś ciekawego w nowym Cosmo ? |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Rozeznanie
|
Soph mniami,smaka mi na placuszki zrobilas
![]()
#954 |
Zakorzenienie
|
tzn. dodatków żadnych nie ma, jakas jedna marna próbka
![]() a reszty nie przejrzałam jeszze, jak przejrze to dam znac ![]() Livia, a jak Ty smaki robisz pizzą to dobrze? ![]() ja dziś na obiad niestety zjem tylko makaronik z sosikiem. Ale mało ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-15 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Rozeznanie
|
Oj bo pizza jest pyycha
![]() ![]()
#956 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnnio wcinałam placuszki, ale ja najbardziej lubie ze śmietana i cukrem, a to mega kaloryczne połączenie
![]() A na pizze sie wybiore, w sobote albo niedziele, mam juz od dawna smaki ![]() Zjadłam szybciorem obiadek, w ogóle sie nie najadłam ![]() Zaparzyłam sobie kawke i ide poleżec i poczytac Cosmo ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-15 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Livia to wpadaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Renatko - według mnie do panterki pasuje przede wszystkim złoto, fiolet
![]() Szczęście, że nic bardzo poważnego Ci się nie stało, miałaś naprawdę ogromnego farta ![]() Właśnie objadam się zupką "ser w ziołach" bo brak dzisiaj obiadku ![]() Postanowiłam, że zdaję jednak angielski na maturze, a cały czas byłam święcie przekonana, że chcę zdawać niemiecki...
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
hmm tak myslę co kupić z tej serii Iwostin purritin...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.