Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-22, 21:38   #931
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Zaneta, juz pisalam. Walc ang, cha cha i swing.

Kochana nie nadążam za czytaniem
Czytam nie raz tak 5/10 bo mam czasu mało, teraz gdy siedzę sobie bez Tż w domu to podczytuję to i owo.
Cha cha fajny taniec
A powiedz mi pisałaś już jakie piosenki?!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 21:54   #932
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Kochana nie nadążam za czytaniem
Czytam nie raz tak 5/10 bo mam czasu mało, teraz gdy siedzę sobie bez Tż w domu to podczytuję to i owo.
Cha cha fajny taniec
A powiedz mi pisałaś już jakie piosenki?!
Ja tez pobieznie czytam forum, bo ostatnio tez za duzo czasu nie mam.

Nie, utworow juz nie pisalam.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 22:03   #933
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez pobieznie czytam forum, bo ostatnio tez za duzo czasu nie mam.

Nie, utworow juz nie pisalam.

No widzisz to się rozumiemy.
Cały czas coś się dzieje, albo to albo tamto i roboty mnóstwo.
Nawet czasu nie mamy na dokończenie układu walca wiedeńskiego.
A czas ucieka...

Jutro znowu z rana maraton

Stary 2009-07-22, 22:12   #934
jaga_2001
Zakorzenienie

nom, rozumiemy sie

'Wiedniak' jeszcze przed nami... ciekawe czy zdarzymy...

AV by jaga_2001
Stary 2009-07-22, 22:25   #935
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to w ogóle nie powinno być jakiś karteczek do spowiedzi, bo jesteśmy dorośli i jak bierzemy ślub kościelny to w naszym sumieniu powinno pozostać czy pójdziemy do spowiedzi czy nie
U nas na szczęście nie ma karteczek, proboszcz powiedział, że jesteśmy dorośli i każdy ma swo0je sumienie itp. Za to ma u nas wieelkiego plusa

Soll, super, że możecie sobie wymyśleć po swojemu mszę, ja nie mam do tego głowy, wiem tylko, że chcemy w czytaniu hymn o miłości o resztę się nie martwię. Ufam organiście i skrzypaczce

Dzisiaj obeszliśmy całe miasto w poszukiwaniu butów dla TŻ i nie ma takich jakie chcemy, a chcemy lakierki, takie jak Jaga kupiła:/ no i
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 22:31   #936
jaga_2001
Zakorzenienie

anuulaa, ale chcecie czarne czy brazowe? Bo nasze to brazowe. czarnych jest w zasadzie ful. Przynajmniej jak w niedziele obchodzilismy sklepy to w kazdym przynajmniej jedna para byla. Nam jednak potrzebne byly brazowe.

AV by jaga_2001
Stary 2009-07-23, 06:15   #937
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
o kurcze. to skoro ci tego nie zaszył, to co zrobił z tym??
przemył, odciął wystające poszarpane brzegi skóry (powiedział, że nie da się tego "przykleic"), zabandażował i dostałam zastrzyk przeciw tężcowi

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Madzia, takich ran sie nie szyje bo nie ma czego szyc. szyje sie ciete i szarpane rany.

Strobli a gleboko odcielas? Trzeba byc dobrej mysli, moze na slubie bedzie strupek ktory bedzie mozna jakos zakamuflowac
właśnie, właśnie, coś o tym też mówił najlepsze jest to, ze w piątek po obrączki mamy iść czy głęboko się machnęłam? hmmm.... w jednym miejscu płytko, w jednym aż do mięska

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

ja też sobie kiedyś ścięłam opuszek kciuka na krajalnicy... paskudnie było ale szybko się zagoiło, teraz nawet nie ma śladu. Masz jeszcze sporo czasu na wygojenie tego paluszka, możesz używać maści przyśpieszających gojenie. A za miesiąc na pewno już się ładnie zrośnie i nie będzie bolało a to najważniejsze
krajalnica to złoooooooooooooo

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
bidulko!!!!!!!!!! straszne to musiało być - jeszcze sama sie zawoziłaś... jestem z Ciebie dumna ja bym chyba zemdlała
nie wiem czy wiesz Kochana, że od razu się do szpitala jedzie, bo w pogotowiu NIC Ci nie zrobią...pani mi zaproponowała chusteczkę higieniczną

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Strobi... nie przeczytałam dzieki za ostrzeżenie i tak Ci współczuję

Właśnie wróciłam z urzędu miasta i złozyłam wniosek o dowód. Najpierw było o.k, ale na koniec pani szybko podała mi taki rózowy druczek i poprosiła zebym sprawdziła to co wydrukowała czy się zgadza i zebym się na dole podpisała. Wiec raz dwa sie podpisałam, ale jakos tak koślawie. pani to wzięła i mówi, ze dowód do odbioru za ok. 3 tygodnie. Odeszłam i zdałam sobie sprawę, że strasznie brzydko sie podpisałam I tak ide ulicą, przeszłam 10 minut i wiecie co... zawróciłam I idę do tej babeczki i się jej spytałam czy ten podpis ukaże się na dowodzie? A ona, ze tak I ja poprosiłam zeby jeszcze raz pozwoliła mi podpisać ten ostatni druczek i ona się zgodziła wariatka ze mnie co?
Goldi, Ty jesteś niemożliwa

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
Strobiluska uwazaj teraz na siebie! zeby nie bylo zadnych innych siniakow i strupkow
wczoraj był jakiś pechowy dzień, jak wracałam do domu, to nadepnęłam jeszcze na gwoździa, który przebił podeszwę mojej japonki na szczęście tylko odcisnął się na mojej stopie (bo był chyba tępy) i mam takiego siniaczka.... czemu ja wczoraj w ogóle z łóżka wstałam

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
biedulko mam jednak nadzieje, że szybko rana sie zagoi.
Próbuje sobie wyobrazić jak wyglądał ten lekarz, gdy powiedziałaś mu o weselu
hehe no nie miałam ręki, żeby aparat z torebki wyjąć

Cytat:
STROBILUSKO, no przykre z tym paluchem. Ale polecam Ci kupno masci - Cicaderma. Swietna jest. Ja nia w miesiac wyleczylam paskudne poparzenie. Kazdy mi mowil, ze bede miec blizne na dloni a nie mam po poparzeniu ani sladu,,a byl babel na pol dloni. Blyskawicznie leczy wszelkiego typu rany, nie tylko poparzenia. Kosztuje cos ok 15 zl. Kladz gruba warstwe tej masci na rane, zawijaj bandazem i taki opatrunek rob kazdego dnia. Do slubu powinno ladnie sie zagoic.
taaaak? to zaraz o 8.00 biegne kupić w aptece dziękuję

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
U nas na szczęście nie ma karteczek, proboszcz powiedział, że jesteśmy dorośli i każdy ma swo0je sumienie itp. Za to ma u nas wieelkiego plusa
taaaaaak? o raju ale macie fajnie za to nasz proboszcz jak się nazywa, taki jest, co niestety nie jest jego zaletą

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-23, 06:44   #938
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Maggie1983 super że wszystko się fajnie układa wpadaj czesciej , ja czytam przygotowania dziewczyn codziennie ale jakos nie mam tematów teraz do obgadania.

popscence fajna relacja , bardzo bym chciała zobaczyc chociaz jedna fotkę

AgatkaL fajne zdjecia
strippi czekam caly czas na twoja relacje
a my plener bedziemy miec w sierpniu jak maz dostanie urlop
czesc Kasia
no ja nie moglam podczytywac, bo mam problemy z netem albo z brakiem wolnego czasu my w plenerze tez jeszcze nie bylismy, bo pogody do w weekend, a jak jest fajna pogoda to z kolei nasz swiadek (fotograf) nie moze przyjechac na weekend, bo albo dziewczyna jest u niego albo praca i tak od czerwca moze w te sobote sie uda
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Strobi... nie przeczytałam dzieki za ostrzeżenie i tak Ci współczuję

Właśnie wróciłam z urzędu miasta i złozyłam wniosek o dowód. Najpierw było o.k, ale na koniec pani szybko podała mi taki rózowy druczek i poprosiła zebym sprawdziła to co wydrukowała czy się zgadza i zebym się na dole podpisała. Wiec raz dwa sie podpisałam, ale jakos tak koślawie. pani to wzięła i mówi, ze dowód do odbioru za ok. 3 tygodnie. Odeszłam i zdałam sobie sprawę, że strasznie brzydko sie podpisałam I tak ide ulicą, przeszłam 10 minut i wiecie co... zawróciłam I idę do tej babeczki i się jej spytałam czy ten podpis ukaże się na dowodzie? A ona, ze tak I ja poprosiłam zeby jeszcze raz pozwoliła mi podpisać ten ostatni druczek i ona się zgodziła wariatka ze mnie co?
wcale nie wariatka ja wiedzialam, ze trzeba bedzie zlozyc wzor podpisu, wiec caly dzien siedzialam i cwiczylam parafke oplacalo sie, bo kazdy teraz nie zwraca uwagi na zdjecie (dzieki Bogu) tylko na moj wysmienity podpis
wogole jedyny problem jesli chodzi o zmiany mialam z tym, ze znam na pamiec swoje nipy, pesele, nr dowodu i balam sie ze dostane jakis glupi nr dowodu, ktorego nie zapamietam, ale jest jeszcze prostszy niz ten pierwszy nie moglam sie nadziwic-to byla pierwsza rzecz, ktora odrazu sprawdzilam
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
biedulko mam jednak nadzieje, że szybko rana sie zagoi.
Próbuje sobie wyobrazić jak wyglądał ten lekarz, gdy powiedziałaś mu o weselu

hej powodzenia w staranaich o potomka

kupiłam białą torebkę do prezentów z ładnym motywem i do niej będziemy zbierać koperty

ano wielkopolska, dobrze znana przynajmniej w tej częsci, w której ja mieszkam
bajus, snilas mi sie kiedys gdzies latalysmy razem u mnie w miescie po jakims osiedlu, ale po co to juz nie wiem
Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
przemył, odciął wystające poszarpane brzegi skóry (powiedział, że nie da się tego "przykleic"), zabandażował i dostałam zastrzyk przeciw tężcowi

właśnie, właśnie, coś o tym też mówił najlepsze jest to, ze w piątek po obrączki mamy iść czy głęboko się machnęłam? hmmm.... w jednym miejscu płytko, w jednym aż do mięska

krajalnica to złoooooooooooooo

nie wiem czy wiesz Kochana, że od razu się do szpitala jedzie, bo w pogotowiu NIC Ci nie zrobią...pani mi zaproponowała chusteczkę higieniczną

Goldi, Ty jesteś niemożliwa

wczoraj był jakiś pechowy dzień, jak wracałam do domu, to nadepnęłam jeszcze na gwoździa, który przebił podeszwę mojej japonki na szczęście tylko odcisnął się na mojej stopie (bo był chyba tępy) i mam takiego siniaczka.... czemu ja wczoraj w ogóle z łóżka wstałam

hehe no nie miałam ręki, żeby aparat z torebki wyjąć

taaaak? to zaraz o 8.00 biegne kupić w aptece dziękuję

taaaaaak? o raju ale macie fajnie za to nasz proboszcz jak się nazywa, taki jest, co niestety nie jest jego zaletą
Bidulko uwazaj na siebie
ja mialam przed slubem faze uwazania na siebie, tz i kazde potencjalne zlo czychajace za rogiem tak sie balam, by z zadnemu z nas nic sie nie stalo mojej kolezanki tz na 3 tygodnie przed slubem dostal nozem w reke (na kawalerskim, bo sie nie spodobal ochraniarzowi w jednym z lepszych klubow w K-kowie, czujecie ) i w efekcie do slubu szedl w temblaku, a lekarz powiedzial, ze mial duuuuzo szczescia, ze zaslonil sie reka, bo byloby po chlopie
a pamietacie, jak chyba tz naszej Azzis na troche przed slubem dostal w oko od innego kierowcy, ktoremu smial zwrocic uwage, ze jezdzi jak palant
i nasza Kasia w dniu slubu dmuchala balony i dostala w oko i oczko bylo zapuchniete
wlasnie przerazliwie balam sie takich historii ale nie da sie ich uniknac-ja na wlasnym weselu szlam za stolem do mamci i plytki byly mokre, bo padalo i ludzie krecili sie w ta i z powrotem i tak ide i jak nie pojechalam-skrecilam sobie kostke i okiem malo co nie walnelam w krzeslo-w ostatniej chwili sie zlapalam-najwazniejsze z okiem nie doszlo do najgorszego, bo kostka i kolano naparzaly przez cala noc, ale nie dalam nic po sobie poznac i szalam cala noc, a pozniej chyba jeszcze z 3 tygodnie czulam i kostke i kolano-a kostka strasznie puchla non stop
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 07:23   #939
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

nie wyspałam się

jeszcze tylko 9 dni

a dzis jedziemy złozyc podanie o TZ paszport

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 07:31   #940
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
sollangelika fajny ksiadz. Ja nie wiem musze sobie poczytac jakies psalmy, moze zasugeruje ksiedzu zeby byl ten a ten.
Na wejscie pachebel canon in D, ave maryja tam gdzie trzeba na skrzypcach i jeszcze mamy ze dwa utwory
fajny i bardzo sympatyczny

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Soll, super, że możecie sobie wymyśleć po swojemu mszę, ja nie mam do tego głowy, wiem tylko, że chcemy w czytaniu hymn o miłości o resztę się nie martwię. Ufam organiście i skrzypaczce
Anuulaaa ale choć ustal z nimi, żeby się dogadali ze sobą co i ktore kiedy gra

Cytat:

o mamoo.. moze do slubu zostań juz w domu choć dom jeszcze bardziej niebezpieczy...krajalnica

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
wlasnie przerazliwie balam sie takich historii ale nie da sie ich uniknac-ja na wlasnym weselu szlam za stolem do mamci i plytki byly mokre, bo padalo i ludzie krecili sie w ta i z powrotem i tak ide i jak nie pojechalam-skrecilam sobie kostke i okiem malo co nie walnelam w krzeslo-w ostatniej chwili sie zlapalam-najwazniejsze z okiem nie doszlo do najgorszego, bo kostka i kolano naparzaly przez cala noc, ale nie dalam nic po sobie poznac i szalam cala noc, a pozniej chyba jeszcze z 3 tygodnie czulam i kostke i kolano-a kostka strasznie puchla non stop
echh no ale nie mozemy sie wszystkim zamartwiac bo wtedy oszalejemy
co ma byc to będzie, nie prowokować losu i qurde musi być dobrze!!!

dziewczyny posłuchajcie.. TEGO
na ślubie będziemy mieć zespół i właśnie dostałam mailem kilka utworów i się zakochalam... ta dziewczyna śpiewa jak Anioł... oj będę ryczeć na ślubie swoim
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 07:39   #941
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
dziewczyny posłuchajcie.. TEGO
na ślubie będziemy mieć zespół i właśnie dostałam mailem kilka utworów i się zakochalam... ta dziewczyna śpiewa jak Anioł... oj będę ryczeć na ślubie swoim
śliczne

jutro odbieram moje zdjęcia z sesji dla TZ. wczoraj wysłalam je do wywołania
album mam na 60 stron. zdjęc bedzie 41. musze teraz wymyslic czym zając te 19 stron. jakies pomysly??
narazie wymyslilam
-data naszego bycia razem, naszego pierwszego razu, zareczyn, slubu
- jakies stare smsy (mam ich ponad 200 pierwsze z przed 8 lat i tak z okresu ok 6 lat)
jakies jeszcze pomysły??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-23, 07:46   #942
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
album mam na 60 stron. zdjęc bedzie 41. musze teraz wymyslic czym zając te 19 stron. jakies pomysly??
narazie wymyslilam
- jakies stare smsy (mam ich ponad 200 pierwsze z przed 8 lat i tak z okresu ok 6 lat)
jakies jeszcze pomysły??
wiesz co.... niezbyt mi się wydaje, zeby to wszystko, co wymieniłaś pasowało do 41 twoich "kuszących" zdjęć.... tak trochę jak to na ślasku mówią "ni w żyć ni w tytka" jednak jak już postanowiłas, to moze... moze dolóż jakieś wasze wspólne zdjęcia? nie wiem... jak ja bym robiła, to by był album albo z samymi wspomnieniami (zdjęcia, smsy, opisy) albo z samymi "aktami"....ale to moje zdanie

Stary 2009-07-23, 07:50   #943
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co.... niezbyt mi się wydaje, zeby to wszystko, co wymieniłaś pasowało do 41 twoich "kuszących" zdjęć.... tak trochę jak to na ślasku mówią "ni w żyć ni w tytka" jednak jak już postanowiłas, to moze... moze dolóż jakieś wasze wspólne zdjęcia? nie wiem... jak ja bym robiła, to by był album albo z samymi wspomnieniami (zdjęcia, smsy, opisy) albo z samymi "aktami"....ale to moje zdanie
wczesniej chciałam z samymi aktami, ale w koncu po wybraniu wyszlo mi 41 zdjęć, a album ma 60 stron. wiec 19 stron zostaje pustych

Stary 2009-07-23, 07:51   #944
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
śliczne

narazie wymyslilam
jakies jeszcze pomysły??

Hahah sentyment do starych sms
Też gdzieś takie mam i mój Tż.
A może własny wiersz?!
Coś wymyślić ?
!

Stary 2009-07-23, 07:54   #945
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Hahah sentyment do starych sms
Też gdzieś takie mam i mój Tż.
A może własny wiersz?!
Coś wymyślić ?!
mam swoje wiersze, ale nawet nie pamietam czy jakis jest związany z TZ

Stary 2009-07-23, 07:55   #946
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 07:57   #947
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
wczesniej chciałam z samymi aktami, ale w koncu po wybraniu wyszlo mi 41 zdjęć, a album ma 60 stron. wiec 19 stron zostaje pustych
ale myslisz, że jest sens, żeby na siłę zapychać te kartki? ooo wiem, na pierwszej pustej napisz "żona" hehe i obiecaj, że na pierwszą rocznicę ślubu uzupełnisz juz jako żona te puste strony

Stary 2009-07-23, 07:58   #948
kliwia
Zakorzenienie

A ja bym zostawiła puste miejsca na fotki ktore zrobisz kiedys
moga to byc. np akty ciązowe
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 08:01   #949
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ale myslisz, że jest sens, żeby na siłę zapychać te kartki? ooo wiem, na pierwszej pustej napisz "żona" hehe i obiecaj, że na pierwszą rocznicę ślubu uzupełnisz juz jako żona te puste strony
hm... to tez jest ciekawe

czyli co, radzicie aby kompletnie nic nie pisac?? tych dat tez nie??
ale skoro na koncu bedzie napis zona, to na pierwszej stronie tez by wypadalo cos napisac

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
A ja bym zostawiła puste miejsca na fotki ktore zrobisz kiedys
moga to byc. np akty ciązowe
na was to zawsze można liczyc

czy co, tylko zdjęcia bez żadnych dat, wierszy, wpisów tak??
na koncu zdjęc dac na jednej stronie napis zona (czy tego tez już nie??)
i czy cos napisac na poczatku??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-23, 08:01   #950
kliwia
Zakorzenienie

Na pierwszej, Dla ukochanego mężą.i starczy
w przypadku takich prezentow slowa sa zbedne uwierz mi.
Mozesz wlocyc kartę przy tych pustych stronach (ja tak zorbilam w albumach dla rodzicow ) z tekstem, ze tutaj zostana wklejone zdjecia ktore..... i tu cos wymysl.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-07-23 o 08:03
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 08:06   #951
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Na pierwszej, Dla ukochanego mężą.i starczy
w przypadku takich prezentow slowa sa zbedne uwierz mi.
Mozesz wlocyc kartę przy tych pustych stronach (ja tak zorbilam w albumach dla rodzicow ) z tekstem, ze tutaj zostana wklejone zdjecia ktore..... i tu cos wymysl.
dobrze, ze sie was poradziłam. macie racje, po co tyle tekstów, tylko uwaga będzie rozproszona

Stary 2009-07-23, 08:17   #952
diya1983
Zadomowienie

a ja już bym chciała ten dzień, bez zbędnych ceregieli i szczególików, bo męczą mnie te całe przygotowania...
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 08:20   #953
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
a ja już bym chciała ten dzień, bez zbędnych ceregieli i szczególików, bo męczą mnie te całe przygotowania...
mnie nie meczą, ale juz sie nie mogę doczekac kiedy bedę zoną

kurcze jeszcze tylko 9 dni z moim nazwiskiem ciekawe czy szybko sie przyzywczają do nowego.

Musze isc do fotografa zapytac sie kiedy najlepiej robic zdjęcia. moja makijazystka może mnie umalowac na plener dopiero od 14, wiec na 15 bym była gotowa, tylko nie wiem czy to nie za późno, jak myslicie??

Stary 2009-07-23, 08:23   #954
diya1983
Zadomowienie

może dlatego, że to już niedługo u Ciebie i zmęczenie zostało zastąpione ekscytacją
ja tylko marzę byśmy stali naprzeciw siebie i wreszcie powiedzieli TAK.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

co do makijazu myślę, że najpóźniej powinnaś o 13tej zrobić ale skoro nie da sie nic zrobić to trudno
Stary 2009-07-23, 08:25   #955
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
mam swoje wiersze, ale nawet nie pamietam czy jakis jest związany z TZ
A ja bym napisała wiersz dla Tż.
Wie że piszę i lubi je czytać i mój wolałby dostać zdjęcia z wierszem chociaż na początku...
Swój album ze zdjęciami mamy, a taki na wesele to bardziej by wolał tzw Akt

Cytat:
Męczą jak męczą ale jak stresują!
Ja obawiałam się że oponki z bioder mi nie zejdą a ich już nie ma Stres...

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2009-07-23 o 08:27
Stary 2009-07-23, 08:29   #956
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

co do makijazu myślę, że najpóźniej powinnaś o 13tej zrobić ale skoro nie da sie nic zrobić to trudno
wiesz, jesli sie okaze, ze godz. 15 to za póxno na poczatek sesji, wtedy zadzwonie do mojej wizazystki i sie zapytam czy nie moze mnie jakos wyjatkowo przed praca umalowac, a jak sie nie da, to najwyzej pójde do innej. dlatego wole sie dopytac kiedy jest najlepsze swiatło i najlepszy moment na poczatek pleneru . dodam , ze plener mam w poniedzialek po slubie

Stary 2009-07-23, 08:29   #957
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 08:31   #958
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
i ile trwala twoja sesja??

nie, nie zadręczam się Poprostu tak sie dopytuję

Stary 2009-07-23, 08:31   #959
diya1983
Zadomowienie

a to źle zrouzmiałam Madzialenko bo myślałam, że dzień ślubu

rosette chciałabyś przeżyć ferwor przygotowań czy TEN dzień?
Stary 2009-07-23, 08:33   #960
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
a to źle zrouzmiałam Madzialenko bo myślałam, że dzień ślubu
nie, nie . plener mamy w poniedzialek po slubie
dlatego skoro moge sobie wybrac godzine, wolę sie upewnic jaka by była najlepsza i czy ta 15 to juz nie za późno.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości