Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-22, 12:57   #901
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Madzia, takich ran sie nie szyje bo nie ma czego szyc. szyje sie ciete i szarpane rany.

Strobli a gleboko odcielas? Trzeba byc dobrej mysli, moze na slubie bedzie strupek ktory bedzie mozna jakos zakamuflowac
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 13:05   #902
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Wczoraj odebrałam zdjęcia reportażowe i plenerowe...dwa albumy po 100 zdjęć i do tego wszystkie zdjęcia na CD ( 1000 szt.) - są cudne...aż się wzruszyłam Oto mały pogląd:
piękne fotki

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
myszka no wlasnie dlatego ze z kalia nie wiesz jaki kolor dostanieezsz bardziej sklaniam sie ku różom, ale tu z kolei nie wiem jaki wybrać kolor.
Ja bardzo chcę kalie i chyba zdecyduję się na bukiet z różnych kwiatów w ciepłych pomarańczowych kolorach z dominującymi kaliami. Wtedy mogą one być ciemno żółte, pomarańczowe a nawet lekko wpadające w czerwień i będzie ok. A do Twojej urody myślę, że pasowały by róże w takich kolorach jakie miała AgatkaL

Cytat:

Wczoraj tz był na ławce pogadac z jednym kolega, ktory byl z wnuczka na dworze
i jak wracal to go jedna sasiadka (lekka pijaczka) zaczepila. I z tekstem: Panie teżecie (tu imie tz ) to kiedy tluczemy szkło?

Tluczemy butelki czyli ta wielkopolska tradycja, ktorej nieznosze czyli polter
Brrrr nikt za moje wodki pic nie bedzie, zwlaszcza takie elementy
bardzo się cieszę, że w moich stronach nie ma tego zwyczaju. Jak pierwszy raz o tym usłyszałam od koleżanki z Trójmiasta to nie mogłam uwierzyć Mi się ten zwyczaj nie podoba

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Dzioluszki a Wy pytacie ksiedza czy goscie moga przed kosciolem sypac platkami? czy poprostu sypia bez oficjalnego pozwolenia??
znając naszego księdza to jakby go zapytać to na pewno stwierdziłby, że nie można Dlatego ja nie pytam i nie zamierzam pilnować gości żeby niczego nie rzucali. W ogóle to chcę być obsypana płatkami i na pewno je przygotuję

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

a propos nazwiska... dziewczyny, nie wiem co sie ze mną stało.... ale pojechaliśmy z TZ wczoraj do USC .... podałam że przyjuję jego nazwisko.... i nie zdażyłam dojść do swojego samochodu (pojechaliśmy tam dwoma, bo ja prosto do pracy, a tz w drugą stronę).... a sie pobeczałam.... jak strasznie płakałam !!!! nie wiem dlaczego... nie ma to absolutnie żadnego związku z nim, czy małżeństem, ale to jakieś chyba głupie przywiązanie... masakra.
mogłam połączyć nazwiska ... w sumie TZ by to chyba przełknął , ale po co tłumaczyć dzieciom dlaczego mamusi ma inne nazwisko niż one, prawda? ale dziewczyny w pracy miały ubaw ze mnie. siedziałam i becałam czy Wam też to przyszło ciężko? ja nawet nie przypuszczałam, że tak zareaguje.
ja wczoraj w USC też dziwnie się czułam podając, że po ślubie biorę nazwisko TŻ. Mi się moje bardziej podoba a poza tym będę się teraz nazywała dokładnie tak jak matka TŻ, która powiedzmy nie jest moją idolką Nie mogę wziąć podwójnego nazwiska bo wtedy moje pełne imiona i nazwiska dawałyby 31 znaków, nawet TŻ zastanawiał się czy nie wziąć mojego ale on ma firmę i miałby dużo więcej do załatwienia w przypadku tej zmiany Także ja nie jestem zadowolona... ale co zrobić.

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Madziu, dziewczyny maja rację - to zalezy jaki macie projekt pleneru i od ustalen z fotografem.
My zaczynamy o wschodzie słońca ok. 4 - chcemy zdjęcia na ulicach Krakowa o wschodzie, potem robimy sesję w barach, potem jedziemy w jakieś zboża a potem chyba do Pieskowej Skały na zamek. Czyli cały dzień. Może nawet noc zahaczymy...
wow no to niezły maraton ale pewnie fotki będą boskie

Nasza sesja będzie trwała jakieś 3 godziny i zamierzamy w tym czasie zrobić zdjęcia w oceanarium a jak damy jeszcze radę to trochę fotek w miasteczku, w którym się ono znajduje bo jest bardzo ładne Niestety sesja nie może trwać zbyt długo bo nasz fotograf jest jeszcze w tym dniu umówiony z inną parą.

popscene no nie wierzę dzięki za relację i gratuluję Chętnie obejrzę jakieś fotki na PW

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 13:15   #903
Maggie1983
Zakorzenienie

Helloł

Pamieta mnie tu jeszcze ktos???

gratuluje wszystkim PM zamazpojscia, zaciazen, zamagistrowania i wszystkiego
u nas zycie ,malzenskie plynie -niczym kraina mlekiem i miodem plynaca Fantastycznie jest byc zonka
w dalszym ciagu staramy sie o dzidziusia, ale narazie nic-wlasnie rozpoczelismy 3 cykl staranek -oby tym razem sie udalo-w koncu do 3 razy sztuka

zagladne do Was od czasu do czasu, jak tylko net mi pozwoli-mamy straszne problemy przez te zakichane pogody stad moja nieobecnosc
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 13:27   #904
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
rany dziewczynki, ale narobiłam - rozwaliłam palec..... dalej niech czytają tylko te, o mocnych nerwach

mama upiekła nam boczek i ja go chciałam krajalnicą (jak to zwykle robię) pokroić. Z tym, że on strasznie tłusty był, ujechała mi ręka i odcięłam sobie 5cm płat skóry na palcu! prawa ręka, palec środkowy zawinęłam ścierką, wsadziłam się w auto i zawiozłam sie do szpitala, bo myslałam, że się wykrwawię.... Tam mnie opatrzyli, obyło się bez szycia,
pan chirurg widząc moją minę powiedział "Pani się nie martwi, do wesela się zagoi" a ja mu mowię, że ja mam wesele 29 sierpnia, za 38 dni. Jego mina ewoluowała mniej więcej tak szczerze powiedziawszy-widok byl bezcenny za to cholera... mnie się zwykłe poparzenie od pokrzyw goi miesiąc a co dopiero taka rana nie wiem co to będzie teraz, szczęście w nieszczęściu, że to się stalo od strony palca wskazującego a nie serdeczniego, obrączkę będzie można normalnie założyć, ale.... rana i tak bedzie widoczna

ja też sobie kiedyś ścięłam opuszek kciuka na krajalnicy... paskudnie było ale szybko się zagoiło, teraz nawet nie ma śladu. Masz jeszcze sporo czasu na wygojenie tego paluszka, możesz używać maści przyśpieszających gojenie. A za miesiąc na pewno już się ładnie zrośnie i nie będzie bolało a to najważniejsze

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 13:31   #905
kasiaher
Wtajemniczenie

Maggie1983 super że wszystko się fajnie układa wpadaj czesciej , ja czytam przygotowania dziewczyn codziennie ale jakos nie mam tematów teraz do obgadania.

popscence fajna relacja , bardzo bym chciała zobaczyc chociaz jedna fotkę

AgatkaL fajne zdjecia
strippi czekam caly czas na twoja relacje
a my plener bedziemy miec w sierpniu jak maz dostanie urlop
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 14:01   #906
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
rany dziewczynki, ale narobiłam - rozwaliłam palec..... dalej niech czytają tylko te, o mocnych nerwach

mama upiekła nam boczek i ja go chciałam krajalnicą (jak to zwykle robię) pokroić. Z tym, że on strasznie tłusty był, ujechała mi ręka i odcięłam sobie 5cm płat skóry na palcu! prawa ręka, palec środkowy zawinęłam ścierką, wsadziłam się w auto i zawiozłam sie do szpitala, bo myslałam, że się wykrwawię.... Tam mnie opatrzyli, obyło się bez szycia,
pan chirurg widząc moją minę powiedział "Pani się nie martwi, do wesela się zagoi" a ja mu mowię, że ja mam wesele 29 sierpnia, za 38 dni. Jego mina ewoluowała mniej więcej tak szczerze powiedziawszy-widok byl bezcenny za to cholera... mnie się zwykłe poparzenie od pokrzyw goi miesiąc a co dopiero taka rana nie wiem co to będzie teraz, szczęście w nieszczęściu, że to się stalo od strony palca wskazującego a nie serdeczniego, obrączkę będzie można normalnie założyć, ale.... rana i tak bedzie widoczna
bidulko!!!!!!!!!! straszne to musiało być - jeszcze sama sie zawoziłaś... jestem z Ciebie dumna ja bym chyba zemdlała

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
dziwne uczucie. Bardzo dziwne, mimo, ze cieszyłam się z tej zmiany. Nie płakałam, nie było mi przykro, bo nosiłam nazwisko ojca z którym nie mam od wielu lat kontaktu. Ale i tak jest to dziwne uczucie. Mój mąż powiedział, ze on nie mógłby nosić innego nazwiska
Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
ja wczoraj w USC też dziwnie się czułam podając, że po ślubie biorę nazwisko TŻ. Mi się moje bardziej podoba a poza tym będę się teraz nazywała dokładnie tak jak matka TŻ, która powiedzmy nie jest moją idolką Nie mogę wziąć podwójnego nazwiska bo wtedy moje pełne imiona i nazwiska dawałyby 31 znaków, nawet TŻ zastanawiał się czy nie wziąć mojego ale on ma firmę i miałby dużo więcej do załatwienia w przypadku tej zmiany Także ja nie jestem zadowolona... ale co zrobić.
dobrze że nie jestem sama - nie wiedziałam, że az tak ostro zareaguję - z resztą moje nazwisko uwielbiam , TZta też, ale mieć dwa same poświęcenia ponosimy kobitki same !

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 14:10   #907
gold-fish
Zakorzenienie

Strobi... nie przeczytałam dzieki za ostrzeżenie i tak Ci współczuję

Właśnie wróciłam z urzędu miasta i złozyłam wniosek o dowód. Najpierw było o.k, ale na koniec pani szybko podała mi taki rózowy druczek i poprosiła zebym sprawdziła to co wydrukowała czy się zgadza i zebym się na dole podpisała. Wiec raz dwa sie podpisałam, ale jakos tak koślawie. pani to wzięła i mówi, ze dowód do odbioru za ok. 3 tygodnie. Odeszłam i zdałam sobie sprawę, że strasznie brzydko sie podpisałam I tak ide ulicą, przeszłam 10 minut i wiecie co... zawróciłam I idę do tej babeczki i się jej spytałam czy ten podpis ukaże się na dowodzie? A ona, ze tak I ja poprosiłam zeby jeszcze raz pozwoliła mi podpisać ten ostatni druczek i ona się zgodziła wariatka ze mnie co?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 15:07   #908
SollAngelica
Raczkowanie

Strobiluska uwazaj teraz na siebie! zeby nie bylo zadnych innych siniakow i strupkow

Dziewczyny mam pytanie - do mężatek i jeszcze nie
jak organizujecie sobie mszę w kosciele?
nam ksiądz powiedzial, ze zgadza się na wszystko - pożyczył nam nawet księgę z psalmami i czytaniami, pozaznaczał w nim swoje ulubione i kazał wybrać na co mamy ochotę
pieśni tez mamy wszystkie wybrać sami...
i w zwiazku z tym moje pytanie...
co mialyscie na wejście i na ofiarowanie i kiedy Ave Maria?
Wiem tylko tyle że na końcu będzie mendelson...
napiszcie mężatki jak to było u Was.. a moze ktoras ma jakas stronke ciekawą z opisem?
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 16:01   #909
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
Strobiluska uwazaj teraz na siebie! zeby nie bylo zadnych innych siniakow i strupkow

nam ksiądz powiedzial, ze zgadza się na wszystko - pożyczył nam nawet księgę z psalmami i czytaniami, pozaznaczał w nim swoje ulubione i kazał wybrać na co mamy ochotę
napiszcie mężatki jak to było u Was.. a moze ktoras ma jakas stronke ciekawą z opisem?
o boze co za cudowny ksiadz, ja to sie modlilam zeby nasz sie tylko zgodzil na skrzypce w kosciele....

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 16:36   #910
diya1983
Zadomowienie

dziewczyny a jak rozwiazujecie problem magazynowania kopert od gości? no bo przecież nie w kieszeni młodego...
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 16:39   #911
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
groszek no co za chamidło!!!!!!!

A wlasniue mi sie cos przypomnialo.
Myslalam ze padne

Wczoraj tz był na ławce pogadac z jednym kolega, ktory byl z wnuczka na dworze
i jak wracal to go jedna sasiadka (lekka pijaczka) zaczepila. I z tekstem: Panie teżecie (tu imie tz ) to kiedy tluczemy szkło?

Tluczemy butelki czyli ta wielkopolska tradycja, ktorej nieznosze czyli polter
Brrrr nikt za moje wodki pic nie bedzie, zwlaszcza takie elementy
To jest wielkopolska tradycja?Ja z Poznania ,ale nigdy o tym nie slyszalam w naszym miescie.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 16:47   #912
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak rozwiazujecie problem magazynowania kopert od gości? no bo przecież nie w kieszeni młodego...
my mielismy skrzyneczke z wikliny fajnie wygladało i nie musielismy myslec gdzie to wszystko schowac...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 16:53   #913
diya1983
Zadomowienie

a kto tę skrzyneczkę trzymal? czy w aucie?
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 16:56   #914
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

biedulko mam jednak nadzieje, że szybko rana sie zagoi.
Próbuje sobie wyobrazić jak wyglądał ten lekarz, gdy powiedziałaś mu o weselu

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Helloł

Pamieta mnie tu jeszcze ktos???

gratuluje wszystkim PM zamazpojscia, zaciazen, zamagistrowania i wszystkiego
u nas zycie ,malzenskie plynie -niczym kraina mlekiem i miodem plynaca Fantastycznie jest byc zonka
w dalszym ciagu staramy sie o dzidziusia, ale narazie nic-wlasnie rozpoczelismy 3 cykl staranek -oby tym razem sie udalo-w koncu do 3 razy sztuka

zagladne do Was od czasu do czasu, jak tylko net mi pozwoli-mamy straszne problemy przez te zakichane pogody stad moja nieobecnosc
hej powodzenia w staranaich o potomka

Cytat:
kupiłam białą torebkę do prezentów z ładnym motywem i do niej będziemy zbierać koperty

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
To jest wielkopolska tradycja?Ja z Poznania ,ale nigdy o tym nie slyszalam w naszym miescie.
ano wielkopolska, dobrze znana przynajmniej w tej częsci, w której ja mieszkam
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 17:09   #915
kliwia
Zakorzenienie

diya od trzymania skrzynek, papierowych ozdobnych toreb, koszy itp do ktorych wklada sie koperty/telegramy jeest sewiadekl albo swiadkowa

atomufka nooo poznan to juz duze miasto - metropolia , w tych mniejszych sie to obchodzi, a na wiochach to nawet z impreza
Mam nadzieje ze nikt nie przyjdzie, a jak przyjdzie to nie odtworze drzwi i udam ze mnie nie ma D

gold fish to mialas mila urzedniczke

sollangelika fajny ksiadz. Ja nie wiem musze sobie poczytac jakies psalmy, moze zasugeruje ksiedzu zeby byl ten a ten.
Na wejscie pachebel canon in D, ave maryja tam gdzie trzeba na skrzypcach i jeszcze mamy ze dwa utwory

Stary 2009-07-22, 17:13   #916
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
a kto tę skrzyneczkę trzymal? czy w aucie?
tatko odwiózl do domu, razem z prezentami wszystkimi

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 18:19   #917
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 18:43   #918
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
my tez po pierwszej spowiedzi nie wytrzymalismy

mam pytania
- na poprawiny mam zieloną sukienkę z czarnymi dodatkami, jaki kolor koszuli moze miec TZ??
- o ktorej macie plener?? (chodzi mi o taki innego dnia niz slub) bo ja sie zastanawiam aby zacząc od 15 - nie za póxno??

Do zielonej sukienki może mieć moim zdaniem jasną zieloną koszule i ciemny kolor krawatu.Albo czarną koszulę i zielony krawat.
A plener mam o 16-17 chyba.Mam nadzieję że pogoda będzie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to w ogóle nie powinno być jakiś karteczek do spowiedzi, bo jesteśmy dorośli i jak bierzemy ślub kościelny to w naszym sumieniu powinno pozostać czy pójdziemy do spowiedzi czy nie
POPIERAM!

Cytat:

uuu współczuję, ważne aby był cały!

Cytat:

No właśnie Ja też się zastanawiam co by tu wykombinować, poproszę krawcową o uszycie woreczka na grosiki a na koperty to chyba wezmę jakiś kuferek czy coś...

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 19:40   #919
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam ponownie
własnie poszedl TZ.

bylismy dzis na miescie , kupił sobie koszule w kolorze jasnej zieloni z białymi paskami
chyba bedzie ok.
do tego pasek i skarpetki do slubu

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Właśnie wróciłam z urzędu miasta i złozyłam wniosek o dowód. Najpierw było o.k, ale na koniec pani szybko podała mi taki rózowy druczek i poprosiła zebym sprawdziła to co wydrukowała czy się zgadza i zebym się na dole podpisała. Wiec raz dwa sie podpisałam, ale jakos tak koślawie. pani to wzięła i mówi, ze dowód do odbioru za ok. 3 tygodnie. Odeszłam i zdałam sobie sprawę, że strasznie brzydko sie podpisałam I tak ide ulicą, przeszłam 10 minut i wiecie co... zawróciłam I idę do tej babeczki i się jej spytałam czy ten podpis ukaże się na dowodzie? A ona, ze tak I ja poprosiłam zeby jeszcze raz pozwoliła mi podpisać ten ostatni druczek i ona się zgodziła wariatka ze mnie co?
och goldi, goldi

spotkałam sie tez przypadkiem ze swiadkową. Powiedziała, ze zadzwoni do swojej wizazystki i moze o choc troche przesunie malowanie

aha jutro jade z TZ aby złozoyl podanie o paszport, bo zaponial, a 2 wrzesnia lecimy do Turcji ach ci faceci

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 20:41   #920
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
witam ponownie
własnie poszedl TZ.

bylismy dzis na miescie , kupił sobie koszule w kolorze jasnej zieloni z białymi paskami
chyba bedzie ok.
do tego pasek i skarpetki do slubu

och goldi, goldi

spotkałam sie tez przypadkiem ze swiadkową. Powiedziała, ze zadzwoni do swojej wizazystki i moze o choc troche przesunie malowanie

aha jutro jade z TZ aby złozoyl podanie o paszport, bo zaponial, a 2 wrzesnia lecimy do Turcji ach ci faceci

Myślisz,że do 2 września paszport dostanie?!

A własnie gdzie strippi i opowiadanie z wesela?!
Przeoczyłam?

Stary 2009-07-22, 20:45   #921
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Myślisz,że do 2 września paszport dostanie?!
nawet nie myśle inaczej bo co sama do tej turcji pojade??
ile sie teraz czeka na paszport??

Stary 2009-07-22, 20:53   #922
kliwia
Zakorzenienie

miesiac na paszport sie czeka.

ps. a propo dobrych ksieży, moze ktorej sie przyda neizbednik psalmow i czytan slubnych
Kod:
http://forum.abcslubu.pl/viewtopic.php?t=3777

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-07-22 o 20:55
Stary 2009-07-22, 20:57   #923
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
miesiac na paszport sie czeka.

ps. a propo dobrych ksieży, moze ktorej sie przyda neizbednik psalmow i czytan slubnych
Kod:
http://forum.abcslubu.pl/viewtopic.php?t=3777
oo to akurat by dostał 23 sierpnia 1,5 tyg przed wyjazdem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 21:02   #924
zanetaa88
Zakorzenienie

Nie wiem ile się czeka,ale obiło mi się o uszy że dosyć długo.
No sama nie pojedziesz to wykluczone Madziu

~~*~~

Jutro mam iść do tej samej krawcowej co szyje mi suknię z teściową, bo chce skrócić sukienkę sobie i szelki poprawić i tak sobie teraz myślę, że się denerwuję.
Boje się że pójdę ona pokaże mi suknie a mi się nie spodoba, mimo tego że ostatnia przymiarką jaką miałam był cudna!
Nie chce przy teściowej mierzyć kiecki

Stary 2009-07-22, 21:05   #925
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem ile się czeka,ale obiło mi się o uszy że dosyć długo.
No sama nie pojedziesz to wykluczone Madziu

~~*~~

Jutro mam iść do tej samej krawcowej co szyje mi suknię z teściową, bo chce skrócić sukienkę sobie i szelki poprawić i tak sobie teraz myślę, że się denerwuję.
Boje się że pójdę ona pokaże mi suknie a mi się nie spodoba, mimo tego że ostatnia przymiarką jaką miałam był cudna!
Nie chce przy teściowej mierzyć kiecki
jutro z nim jade to zobaczymy

Zaneta ty sie nie stresuj, skoro ostatnio bylo super, to czemu teraz ma tak nie byc??

Stary 2009-07-22, 21:13   #926
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn które są już po ślubie. Liczyłyście lie kasy was wyniosło całe wesele?? Takie na 100 osób. Obawiam sie że braknie mi kasy na to co panna młoda płaci
U nas na 100 osob wychodzi ok. 33 300 zl. Z tymze kazdy placi za swoich gosci. Reszta oplat po polowie.
Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Pewnie Jaguś coś przeoczyłam ale powiedz mi tańczycie dwa tańce?
Tanczymy 3 tance.
Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość

Super ksiadz. Moj taki liberalny nie jest... :/

Cytat:
nawet nie myśle inaczej bo co sama do tej turcji pojade??
ile sie teraz czeka na paszport??
Niby miesiac, ale ja swoj odebralam po 2 tygodniach. A wyrabialam w czerwcu, wiec w sezonie urlopowym, gdzie niby sa strasznie dlugie kolejki.

STROBILUSKO, no przykre z tym paluchem. Ale polecam Ci kupno masci - Cicaderma. Swietna jest. Ja nia w miesiac wyleczylam paskudne poparzenie. Kazdy mi mowil, ze bede miec blizne na dloni a nie mam po poparzeniu ani sladu,,a byl babel na pol dloni. Blyskawicznie leczy wszelkiego typu rany, nie tylko poparzenia. Kosztuje cos ok 15 zl. Kladz gruba warstwe tej masci na rane, zawijaj bandazem i taki opatrunek rob kazdego dnia. Do slubu powinno ladnie sie zagoic.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 21:13   #927
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
jutro z nim jade to zobaczymy

Zaneta ty sie nie stresuj, skoro ostatnio bylo super, to czemu teraz ma tak nie byc??

A ja wiem?
Nie mam zielonego pojęcia.
Chyba naoglądałam się pięknym Panien Młodych i teraz wymyślam,że coś mi nie będzie pasowało i będę wyglądała jak czarownica.
Nachodzą mnie takie chwile,że nie jestem pewna tego co sobie wymyśliłam,ale zaraz zaświeca mi się tzw lampa i sobie myślę, przecież co wybrałam byłam do tego przekonana ale zaraz owa lampa gaśnie...
Chyba znowu panikuje!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-22, 21:15   #928
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wiem?
Nie mam zielonego pojęcia.
Chyba naoglądałam się pięknym Panien Młodych i teraz wymyślam,że coś mi nie będzie pasowało i będę wyglądała jak czarownica.
Nachodzą mnie takie chwile,że nie jestem pewna tego co sobie wymyśliłam,ale zaraz zaświeca mi się tzw lampa i sobie myślę, przecież co wybrałam byłam do tego przekonana ale zaraz owa lampa gaśnie...
Chyba znowu panikuje!
nawet tak nie mysl, bedzies slicznie wyglądala

ale powiem ci, ze ja np. wczoraj zmieniłam wygląd mojego bukietu, poleciałam do kwiaciarni. kwiaciarka mnie jeszcze poparła i teraz jestem tego pewniejsza hehe

Stary 2009-07-22, 21:16   #929
zanetaa88
Zakorzenienie

Jaga to jakie tańce macie w tym swoim mixie?!
Zdradzisz rąbek tajemnicy?!

Stary 2009-07-22, 21:31   #930
jaga_2001
Zakorzenienie

Zaneta, juz pisalam. Walc ang, cha cha i swing.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości