![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Madzia, takich ran sie nie szyje bo nie ma czego szyc. szyje sie ciete i szarpane rany.
Strobli a gleboko odcielas? Trzeba byc dobrej mysli, moze na slubie bedzie strupek ktory bedzie mozna jakos zakamuflowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nasza sesja będzie trwała jakieś 3 godziny i zamierzamy w tym czasie zrobić zdjęcia w oceanarium a jak damy jeszcze radę to trochę fotek w miasteczku, w którym się ono znajduje bo jest bardzo ładne ![]() popscene no nie wierzę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Pamieta mnie tu jeszcze ktos??? gratuluje wszystkim PM zamazpojscia, zaciazen, zamagistrowania i wszystkiego ![]() u nas zycie ,malzenskie plynie -niczym kraina mlekiem i miodem plynaca ![]() ![]() w dalszym ciagu staramy sie o dzidziusia, ale narazie nic-wlasnie rozpoczelismy 3 cykl staranek -oby tym razem sie udalo-w koncu do 3 razy sztuka ![]() zagladne do Was od czasu do czasu, jak tylko net mi pozwoli-mamy straszne problemy przez te zakichane pogody stad moja nieobecnosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też sobie kiedyś ścięłam opuszek kciuka na krajalnicy... paskudnie było ale szybko się zagoiło, teraz nawet nie ma śladu. Masz jeszcze sporo czasu na wygojenie tego paluszka, możesz używać maści przyśpieszających gojenie. A za miesiąc na pewno już się ładnie zrośnie i nie będzie bolało a to najważniejsze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Wtajemniczenie
|
Maggie1983 super że wszystko się fajnie układa
![]() popscence fajna relacja , bardzo bym chciała zobaczyc chociaz jedna fotkę AgatkaL fajne zdjecia ![]() strippi czekam caly czas na twoja relacje ![]() a my plener bedziemy miec w sierpniu jak maz dostanie urlop ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Strobi... nie przeczytałam
![]() ![]() ![]() Właśnie wróciłam z urzędu miasta i złozyłam wniosek o dowód. Najpierw było o.k, ale na koniec pani szybko podała mi taki rózowy druczek i poprosiła zebym sprawdziła to co wydrukowała czy się zgadza i zebym się na dole podpisała. Wiec raz dwa sie podpisałam, ale jakos tak koślawie. pani to wzięła i mówi, ze dowód do odbioru za ok. 3 tygodnie. Odeszłam i zdałam sobie sprawę, że strasznie brzydko sie podpisałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
Strobiluska
![]() ![]() Dziewczyny mam pytanie - do mężatek i jeszcze nie ![]() jak organizujecie sobie mszę w kosciele? nam ksiądz powiedzial, ze zgadza się na wszystko - pożyczył nam nawet księgę z psalmami i czytaniami, pozaznaczał w nim swoje ulubione i kazał wybrać na co mamy ochotę ![]() pieśni tez mamy wszystkie wybrać sami... i w zwiazku z tym moje pytanie... co mialyscie na wejście i na ofiarowanie i kiedy Ave Maria? Wiem tylko tyle że na końcu będzie mendelson... napiszcie mężatki jak to było u Was.. a moze ktoras ma jakas stronke ciekawą z opisem?
![]() |
![]() |
#909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Zadomowienie
|
dziewczyny a jak rozwiazujecie problem magazynowania kopert od gości? no bo przecież nie w kieszeni młodego...
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#913 |
Zadomowienie
|
a kto tę skrzyneczkę trzymal? czy w aucie?
![]()
![]() |
#914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próbuje sobie wyobrazić jak wyglądał ten lekarz, gdy powiedziałaś mu o weselu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ano wielkopolska, dobrze znana przynajmniej w tej częsci, w której ja mieszkam |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
diya od trzymania skrzynek, papierowych ozdobnych toreb, koszy itp do ktorych wklada sie koperty/telegramy jeest sewiadekl albo swiadkowa
![]() atomufka nooo poznan to juz duze miasto - metropolia ![]() ![]() Mam nadzieje ze nikt nie przyjdzie, a jak przyjdzie to nie odtworze drzwi i udam ze mnie nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gold fish ![]() ![]() sollangelika fajny ksiadz. Ja nie wiem musze sobie poczytac jakies psalmy, moze zasugeruje ksiedzu zeby byl ten a ten. Na wejscie pachebel canon in D, ave maryja tam gdzie trzeba na skrzypcach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
tatko odwiózl do domu, razem z prezentami wszystkimi
![]() |
#917 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do zielonej sukienki może mieć moim zdaniem jasną zieloną koszule i ciemny kolor krawatu.Albo czarną koszulę i zielony krawat. A plener mam o 16-17 chyba.Mam nadzieję że pogoda będzie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No właśnie Ja też się zastanawiam co by tu wykombinować, poproszę krawcową o uszycie woreczka na grosiki a na koperty to chyba wezmę jakiś kuferek czy coś... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
witam ponownie
![]() własnie poszedl TZ. bylismy dzis na miescie , kupił sobie koszule w kolorze jasnej zieloni z białymi paskami ![]() chyba bedzie ok. do tego pasek i skarpetki do slubu ![]() Cytat:
![]() spotkałam sie tez przypadkiem ze swiadkową. Powiedziała, ze zadzwoni do swojej wizazystki i moze o choc troche przesunie malowanie ![]() aha jutro jade z TZ aby złozoyl podanie o paszport, bo zaponial, a 2 wrzesnia lecimy do Turcji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślisz,że do 2 września paszport dostanie?! A własnie gdzie strippi i opowiadanie z wesela?! Przeoczyłam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
nawet nie myśle inaczej
![]() ile sie teraz czeka na paszport?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
miesiac na paszport sie czeka.
ps. a propo dobrych ksieży, moze ktorej sie przyda neizbednik psalmow i czytan slubnych Kod:
http://forum.abcslubu.pl/viewtopic.php?t=3777 Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-07-22 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem ile się czeka,ale obiło mi się o uszy że dosyć długo.
No sama nie pojedziesz to wykluczone Madziu ![]() ~~*~~ Jutro mam iść do tej samej krawcowej co szyje mi suknię z teściową, bo chce skrócić sukienkę sobie i szelki poprawić i tak sobie teraz myślę, że się denerwuję. Boje się że pójdę ona pokaże mi suknie a mi się nie spodoba, mimo tego że ostatnia przymiarką jaką miałam był cudna! Nie chce przy teściowej mierzyć kiecki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaneta ty sie nie stresuj, skoro ostatnio bylo super, to czemu teraz ma tak nie byc?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tanczymy 3 tance. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() STROBILUSKO, no przykre z tym paluchem. Ale polecam Ci kupno masci - Cicaderma. Swietna jest. Ja nia w miesiac wyleczylam paskudne poparzenie. Kazdy mi mowil, ze bede miec blizne na dloni a nie mam po poparzeniu ani sladu,,a byl babel na pol dloni. Blyskawicznie leczy wszelkiego typu rany, nie tylko poparzenia. Kosztuje cos ok 15 zl. Kladz gruba warstwe tej masci na rane, zawijaj bandazem i taki opatrunek rob kazdego dnia. Do slubu powinno ladnie sie zagoic. ![]()
![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wiem? Nie mam zielonego pojęcia. Chyba naoglądałam się pięknym Panien Młodych i teraz wymyślam,że coś mi nie będzie pasowało i będę wyglądała jak czarownica. Nachodzą mnie takie chwile,że nie jestem pewna tego co sobie wymyśliłam,ale zaraz zaświeca mi się tzw lampa i sobie myślę, przecież co wybrałam byłam do tego przekonana ale zaraz owa lampa gaśnie... Chyba znowu panikuje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale powiem ci, ze ja np. wczoraj zmieniłam wygląd mojego bukietu, poleciałam do kwiaciarni. kwiaciarka mnie jeszcze poparła i teraz jestem tego pewniejsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Jaga to jakie tańce macie w tym swoim mixie?!
Zdradzisz rąbek tajemnicy?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Zaneta, juz pisalam.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.