Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (: - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-28, 09:40   #931
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Cytat:
Napisane przez didiedi Pokaż wiadomość
Byłam dzis u lekarza bo przeziebienie nie przeszło i musiałam na L4 pójsc. Lekarka zapisała mi Duomox ale mówiła że ten antybiotyk nie szkodzi kobietom w ciąży. Zawiozłam L4 do pracy a tu kierowniczka mi mówi że najlepiej bedzie dla wszyskich jak pójde do ginekologa i pójde na zwolnienie do końca ciąży. Myslicie że lekarz mi wypisze już zwolnienie bo to stosunkowo wczesnie
Co to znaczy "najlepiej będzie"? To nie ona decyduje od kogo masz zwolnienie i na ile.

Gin da. Ale częściowe, na pewno nie do końca.

"Masz świra to go hoduj."

Edytowane przez kropka75
Czas edycji: 2009-09-28 o 09:41
kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 09:42   #932
didiedi
Przyczajenie

Tak tylko że ja pracuje w Biedronce i odkąd jestem w ciąży wogóle sie nie przydaje w pracy bo tam głównie o dzwiganie chodzi a ja moge tylko do 3 kg i boją sie że cos mi sie stanie
didiedi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 09:44   #933
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tylko że ja pracuje w Biedronce i odkąd jestem w ciąży wogóle sie nie przydaje w pracy bo tam głównie o dzwiganie chodzi a ja moge tylko do 3 kg i boją sie że cos mi sie stanie
Ja rozumiem.

Ale jak kobieta chce pracować, muszą jej dać lżejszą pracę. Pracodawca nie może wymagać od pracownika pójścia na L4. To tak w temacie prawa.

Bo jeśli chcesz to jasne...

Stary 2009-09-28, 09:51   #934
didiedi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ja rozumiem.

Ale jak kobieta chce pracować, muszą jej dać lżejszą pracę. Pracodawca nie może wymagać od pracownika pójścia na L4. To tak w temacie prawa.

Bo jeśli chcesz to jasne...

Ja tam moge w domu siedziec chyba nie trudno sobie wyobrazic ze praca w biedronce to nie jest szczyt marzen i ambicji

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Ale może to nawet lepiej przynajmniej nie bedą mieli do mnie pretensji że poszłam na zwolnienie skoro to oni to zasugerowali a ja i tak pomyslałam że ciąża to dobry okres na nauczenie sie czegis i planuje na kurs isc żeby miec szanse na lepszą prace niz ta
Stary 2009-09-28, 09:54   #935
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam moge w domu siedziec chyba nie trudno sobie wyobrazic ze praca w biedronce to nie jest szczyt marzen i ambicji
Praca to praca. Ja tam nie oceniam jaka i gdzie.
Mam dwie koleżanki, które nie pracują od paru miesięcy po pod pozorem kryzysu zostały zwolnione. Obie by chętnie do Biedronki poszły.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:

Ale może to nawet lepiej przynajmniej nie bedą mieli do mnie pretensji że poszłam na zwolnienie skoro to oni to zasugerowali a ja i tak pomyslałam że ciąża to dobry okres na nauczenie sie czegis i planuje na kurs isc żeby miec szanse na lepszą prace niz ta
No to korzystaj.

Stary 2009-09-28, 09:58   #936
didiedi
Przyczajenie

No ja z poprzedniej pracy zostałam zwolniona bo wyszłam za mąż i szefowa pomyslała ze od razu zajde w ciąże ech zrządzenie losu. Biedronka to jedyne miejsce z którego oddzwonili poszłam bo podejrzewałam juz ze jestem w ciąży. Umowa tam nie jest zła warunki pracy tez nie ale to bardzo wyczerpująca praca i ludzie zapiepszają jak mrówki
Stary 2009-09-28, 09:58   #937
Karolinna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
Karolina, pięknie beta rośnie , no i trochę zazdroszczę zwolnionka i możliwości posiedzenia w domku oczywiście tak pozytywnie zazdroszczę, żeby nie było
a męża to ja też terroryzuję, choć zupełnie czasem nie mam pojęcia czemu... ale takie to już moje humorki teraz... chciał fasolę? to nich teraz pielęgnuje tyczkę
dziękujemy dafreen mam nadzieję że dalej będzie tak rosła. Mam nadzięję ze wszytskie fasolki majowo czerwcowe beda zrowiutkie. Zreszta nie tylko te.
Ze zwolnionka sama się ciesze bo tu u mnie w pracy straszna nerwówka i wykorzystywanie. Zero wdzięczności. Mogłam nie przychodzić dziś wcale bo jestem taka senna ze walcze samam ze sobą, ale chciclam pozamykac sprawy biurowe żeby wszytscy sie połapali.

W tym tygodniu usg. Fasolka ma juz 6 tyg. Ciekawe czy cos ujrzymy. Tak bym chciała.
Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu
Ty i ja

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png

Waiting for my only miracle.

Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*]
Karolinna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 10:00   #938
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
No ja z poprzedniej pracy zostałam zwolniona bo wyszłam za mąż i szefowa pomyslała ze od razu zajde w ciąże ech zrządzenie losu. Biedronka to jedyne miejsce z którego oddzwonili poszłam bo podejrzewałam juz ze jestem w ciąży. Umowa tam nie jest zła warunki pracy tez nie ale to bardzo wyczerpująca praca i ludzie zapiepszają jak mrówki
Mam koleżanki pracujące w Biedronce. Dwie po swoich poprzednich doświadczeniach zawodowych, bardzo sobie tę pracę chwalą.

Ja, jak czasem idiotyczne dywagacje z komornikami albo pracownikami prowadzę, to też mam ochotę iść do Biedronki...

Stary 2009-09-28, 10:01   #939
didiedi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Karolinna Pokaż wiadomość
W tym tygodniu usg. Fasolka ma juz 6 tyg. Ciekawe czy cos ujrzymy. Tak bym chciała.

trzymam kciuki
Stary 2009-09-28, 10:03   #940
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Tak piszecie o rybach i parówkach a ja tego wcale jesc nie moge. Wczoraj wystarczyło że ktoś mi pokazał ulotke z baru rybnego i myslałam ze puszcze pawia. Szkoda że na słodycze tak nie reaguje.
Byłam dzis u lekarza bo przeziebienie nie przeszło i musiałam na L4 pójsc. Lekarka zapisała mi Duomox ale mówiła że ten antybiotyk nie szkodzi kobietom w ciąży. Zawiozłam L4 do pracy a tu kierowniczka mi mówi że najlepiej bedzie dla wszyskich jak pójde do ginekologa i pójde na zwolnienie do końca ciąży. Myslicie że lekarz mi wypisze już zwolnienie bo to stosunkowo wczesnie
antybiotyk na przeziębienie??? ci lekarze nie przestaną mnie zadziwiać... moim skromnym zdaniem nie ma antybiotyków bezpiecznych dla kobiet w ciąży, szczególnie w pierwszym trymetrze....

jeśli chodzi o prace to u mnie sytuacja podobna do Dwukropki.... czyli trochę do bani... ale mam nadzieję, że się poukłada, niemniej jednak dobrze by było żeby jeszcze co najmniej miesiąc wytrzymać bez mówienia komukolwiek w pracy o ciąży...
a prace to mamy taką jaką w danej chwili możemy mieć... ja tez przez półtora roku byłam nianią, nic innego nie mogłam znaleźć, a pracować musiałam... niestety takie czasy....

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 10:03   #941
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

dziewczyny, a ja się martwię, że enigmy, nie było tutaj od 6 dni. jestem z Wami od niedawna, więc nie wiem, czy wcześniej też tak znikała...?
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 10:04   #942
Karolinna
Raczkowanie

Cytat:
Co to znaczy "najlepiej będzie"? To nie ona decyduje od kogo masz zwolnienie i na ile.

Gin da. Ale częściowe, na pewno nie do końca.
Można iść na całość ciąży. Tylko ginekolog da kilka zwolnień. Trzeba pilnować tylko ciągłości. bo potem może być nieciekawie z ZUSEM i pracodawcą.

Ja tam nie mam wyrzutów sumienia. Trochę żal mi koleżanek ze z tym bajzlem zostają same ale same przyznały ze też by tak zrobiły na moim miejscu więc nie maja pretensji.
Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu
Ty i ja

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png

Waiting for my only miracle.

Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*]
Karolinna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 10:04   #943
didiedi
Przyczajenie

Cytat:
Ja, jak czasem idiotyczne dywagacje z komornikami albo pracownikami prowadzę, to też mam ochotę iść do Biedronki...

Ja jakoś nie mogę się tam odnaleźć. Zresztą póki jestem młoda i moge sie czegos jeszcze nauczyc bede próbowac
Stary 2009-09-28, 10:06   #944
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
dziękujemy dafreen mam nadzieję że dalej będzie tak rosła. Mam nadzięję ze wszytskie fasolki majowo czerwcowe beda zrowiutkie. Zreszta nie tylko te.
Ze zwolnionka sama się ciesze bo tu u mnie w pracy straszna nerwówka i wykorzystywanie. Zero wdzięczności. Mogłam nie przychodzić dziś wcale bo jestem taka senna ze walcze samam ze sobą, ale chciclam pozamykac sprawy biurowe żeby wszytscy sie połapali.

zobaczysz, zobaczysz , może nawet serduszko uda Ci się podejrzeć

ja w środę zaczynam już 10 tydzień, czas szybciutko leci...

Bruno już w domku
Stary 2009-09-28, 10:06   #945
didiedi
Przyczajenie

Cytat:
antybiotyk na przeziębienie??? ci lekarze nie przestaną mnie zadziwiać... moim skromnym zdaniem nie ma antybiotyków bezpiecznych dla kobiet w ciąży, szczególnie w pierwszym trymetrze....
Nie na przeziebienie bo sie zaczęło od przeziębienia teraz mam zapalenie oskrzeli a mam naprawde dobrą lekarke która sie troszczy o pacjenta a nie rutynowo przepisuje leki
Stary 2009-09-28, 10:29   #946
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Można iść na całość ciąży. Tylko ginekolog da kilka zwolnień. Trzeba pilnować tylko ciągłości. bo potem może być nieciekawie z ZUSEM i pracodawcą.
Ja nie powiedziałam, że nie można iść na całość.
Tylko że lekarz na całość od razu nie da.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Ja jakoś nie mogę się tam odnaleźć. Zresztą póki jestem młoda i moge sie czegos jeszcze nauczyc bede próbowac
To jasne.

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Lekarze zakładają, że takie leki są, żeby nie wywoływać paniki...
Mój gin powiedział wprost - jeśli naprawdę nie trzeba, nie brać nic.

Inna sprawa, że wielu lekarzy leki z grupy B traktuje jak cukierki.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
zobaczysz, zobaczysz , może nawet serduszko uda Ci się podejrzeć

ja w środę zaczynam już 10 tydzień, czas szybciutko leci...
Mam nadzieję... Ten czas mułów mógłby mi przelecieć szybciutko, nie miałabym nic przeciw...

Stary 2009-09-28, 10:35   #947
didiedi
Przyczajenie

Cytat:
Lekarze zakładają, że takie leki są, żeby nie wywoływać paniki...
Mój gin powiedział wprost - jeśli naprawdę nie trzeba, nie brać nic.

Tak tylko lekarka mi dzis powiedziała ze nieleczona choroba może miec poważniejsze skutki niż branie antybiotyku

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

A tak z innej beczki czy wam też teraz piersi rosną w tak zastraszającym tempie. Ja co tydzień odkładam jeden stanik do szafy na hm ... kiedy indziej. Niedługo żaden mi nie zostanie
Stary 2009-09-28, 10:36   #948
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Nie na przeziebienie bo sie zaczęło od przeziębienia teraz mam zapalenie oskrzeli a mam naprawde dobrą lekarke która sie troszczy o pacjenta a nie rutynowo przepisuje leki
tylko, że antybiotyki leczą tylko i wyłącznie zakażania bakteryjne... a zapalenie oskrzeli najczęściej jest wirusowe...

ja jeśli chodzi o leki nie ufam zadnym, nawet z głową się meczę bo nie chcę brać nawet apap-u. jakoś się przemęczę, przeziębiona jestem ale leczę się raczej naturalnie, maliny, lipa, czosnek, miodek... może rezultatów spektakularnych póki co nie mam ale i nie pogarsza mi się, a mam przynajmniej czyste sumienie... ale ja to w ogóle dziwak jestem i od leków trzymam się jak najdalej nawet bez ciąży... jeśli masz dobrego lekarza i ufasz mu to jest najważniejsze

tylko, że u mnie Kropuś w 9 i pół tygodnia nastąpił powrót wielkiego muła.... mam nadzieję, że po 12 opuści mnie już bezpowrotnie...

Bruno już w domku
Stary 2009-09-28, 10:39   #949
didiedi
Przyczajenie

Cytat:
ja jeśli chodzi o leki nie ufam zadnym, nawet z głową się meczę bo nie chcę brać nawet apap-u. jakoś się przemęczę, przeziębiona jestem ale leczę się raczej naturalnie, maliny, lipa, czosnek, miodek... może rezultatów spektakularnych póki co nie mam ale i nie pogarsza mi się, a mam przynajmniej czyste sumienie... ale ja to w ogóle dziwak jestem i od leków trzymam się jak najdalej nawet bez ciąży... jeśli masz dobrego lekarza i ufasz mu to jest najważniejsze
Wierz mi wolałabym tego uniknąc ale czosnek miodek herbata z cytryną nie pomagały a sie wrecz pogorszyło. Po prostu trzymajcie za moją kluske kciuki
Stary 2009-09-28, 10:41   #950
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:

A tak z innej beczki czy wam też teraz piersi rosną w tak zastraszającym tempie. Ja co tydzień odkładam jeden stanik do szafy na hm ... kiedy indziej. Niedługo żaden mi nie zostanie
jeszcze się mieszczę w staniki, choć ciasnawo, piersi są już mocno "nabrzmiałe" bym powiedziała. i mocno bolące.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 10:50   #951
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Wierz mi wolałabym tego uniknąc ale czosnek miodek herbata z cytryną nie pomagały a sie wrecz pogorszyło. Po prostu trzymajcie za moją kluske kciuki
wiem, wiem

a jeśli chodzi o staniki to mi chyba alfabetu w ciąży zabraknie , na razie próbuję znaleźć pozycję do spania, w której nie będzie mnie coś boleć albo uciskać

Bruno już w domku
Stary 2009-09-28, 11:39   #952
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tylko lekarka mi dzis powiedziała ze nieleczona choroba może miec poważniejsze skutki niż branie antybiotyku
To prawda.

Cytat:
tylko, że u mnie Kropuś w 9 i pół tygodnia nastąpił powrót wielkiego muła.... mam nadzieję, że po 12 opuści mnie już bezpowrotnie...
Ja bym chciała żeby mnie opuścił już.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:

Ja mam dobre tylko dwa.

Wszystkie kupione w tym roku staniki były jednej firmy i w jednym rozmiarze 70F. Niestety tylko dwa miały inny krój i te dwa są jeszcze dobre... Pozostałe już nie.

Stary 2009-09-28, 11:50   #953
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

dziewczyny, jak ja się czuję.... jak po zderzeniu z tramwajem normalnie sama nie wiem czy gorsze te muły, czy ten zapchany nos i zatoki...

najchętniej poszłabym spać.... a tu jeszcze 4 godziny w pracy

Bruno już w domku
Stary 2009-09-28, 12:10   #954
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, jak ja się czuję.... jak po zderzeniu z tramwajem normalnie sama nie wiem czy gorsze te muły, czy ten zapchany nos i zatoki...

najchętniej poszłabym spać.... a tu jeszcze 4 godziny w pracy
Witaminek się musisz najeść kochanie. Szkoda, że nie możesz wyjść... No i takie właśnie uroki, jak w pracy nie wiedzą. Najgorzej to wytrzymać do tego wyjścia...

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Ja jeszcze dwie godziny... Już siedzę jak na gwoździu.

Stary 2009-09-28, 12:15   #955
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cześć

Kropko gratuluję i witam nowe mamusie.

Dziewczyny ja chyba umieram jakiś tydzień temu zaczęła boleć mnie noga, pod kolanem, na zdjęciu zaznaczyłam dokładniej. Ciężko mi podnieść nogę, czasem zgiąć, boli, spać mi nie daje, bo nie potrafię się z nią ułożyć do snu. Płakać mi się już chce.
Lekarz powiedział, że musiałam sobie obciążyć nogę, bo to nic ze ścięgnem itp. W aptece chciały dać mi maść, ale zadzwoniłam do gina i kazał robić okłady z sodą. Tyle że to raz pomaga a raz wcale. Może któraś z Was miała coś podobnego?

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 12:33   #956
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Witaminek się musisz najeść kochanie. Szkoda, że nie możesz wyjść... No i takie właśnie uroki, jak w pracy nie wiedzą. Najgorzej to wytrzymać do tego wyjścia...

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Ja jeszcze dwie godziny... Już siedzę jak na gwoździu.
no właśnie żrę owoce i warzywa na potęgę, nie wiem chyba soki zacznę w siebie wmuszać jeszcze.... jakiś kryzys mam dzisiaj... już miałam ochotę walnąć to wszystko i jechać do lekarza po zaświadczenie i zwolnienie....

Biricchina, w kwestii nogi niestety nie pomogę za bardzo, ja mam tyle urazów potanecznych, ze na bóle w nogach, stawach nie zwracam już w części uwagi... mnie generalnie pomagają ciepłe okłady i maść tylko jak na złość zapomniałam nazwę, ale sobie przypomnę i napiszę... jak dla mnie to wygląda na nadciągnięte ścięgno, a tu mogą pomóc masaże...

Bruno już w domku
Stary 2009-09-28, 12:39   #957
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Cześć

Kropko gratuluję i witam nowe mamusie.

Dziewczyny ja chyba umieram jakiś tydzień temu zaczęła boleć mnie noga, pod kolanem, na zdjęciu zaznaczyłam dokładniej. Ciężko mi podnieść nogę, czasem zgiąć, boli, spać mi nie daje, bo nie potrafię się z nią ułożyć do snu. Płakać mi się już chce.
Lekarz powiedział, że musiałam sobie obciążyć nogę, bo to nic ze ścięgnem itp. W aptece chciały dać mi maść, ale zadzwoniłam do gina i kazał robić okłady z sodą. Tyle że to raz pomaga a raz wcale. Może któraś z Was miała coś podobnego?
Dziękuję.

A u jakiego lekarza byłaś? Ortopeda by się przydał, albo chirurg.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 12:44   #958
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cytat:
Dziękuję.

A u jakiego lekarza byłaś? Ortopeda by się przydał, albo chirurg.
Byłam w rodzinnego... uznała, że to nic takiego, skierowania nie dała. Chyba będzie trzeba prywatnie się wybrać...

Cytat:
no właśnie żrę owoce i warzywa na potęgę, nie wiem chyba soki zacznę w siebie wmuszać jeszcze.... jakiś kryzys mam dzisiaj... już miałam ochotę walnąć to wszystko i jechać do lekarza po zaświadczenie i zwolnienie....

Biricchina, w kwestii nogi niestety nie pomogę za bardzo, ja mam tyle urazów potanecznych, ze na bóle w nogach, stawach nie zwracam już w części uwagi... mnie generalnie pomagają ciepłe okłady i maść tylko jak na złość zapomniałam nazwę, ale sobie przypomnę i napiszę... jak dla mnie to wygląda na nadciągnięte ścięgno, a tu mogą pomóc masaże...
Dafreen ciepłe okłady z czego? No ja dawno, daaaawno temu miałam w tej nodze naderwane ścięgno, dostałam takie opaski, które miały mi trzymać wszystko na miejscu. To było z 15 lat temu, ale nie pamiętam żeby tak bolało

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-28, 13:01   #959
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

[QUOTE=Biricchina;14478483]Byłam w rodzinnego... uznała, że to nic takiego, skierowania nie dała. Chyba będzie trzeba prywatnie się wybrać...

Dafreen ciepłe okłady z czego? No ja dawno, daaaawno temu miałam w tej nodze naderwane ścięgno, dostałam takie opaski, które miały mi trzymać wszystko na miejscu. To było z 15 lat temu, ale nie pamiętam żeby tak bolało[/QUOT]

wybierz się koniecznie do ortopedy albo chirurga, tym bardziej jeśli miałaś kiedyś kłopoty ze ścięgnami... w ciąży dojdą dodatkowe obciążenia i może zrobić się nieciekawie... może to być tez zapalenie mięśnia, ale to tylko chirurg może stwierdzić... ja po prostu przykładam termofor, ale można np. zabandażować ciepły okład z sody... mnie pomaga jeszcze usztywnienie stawu kolanowego, więc opaski jak najbardziej wskazane....

Bruno już w domku
Stary 2009-09-28, 13:13   #960
joanna200
Rozeznanie

Hej dziewczyny

powiedzcie mi, czy przyrost Bety w ciągu tygodnia z 382 do 18 000 to nie za dużo?

Bo mi się to wydaje gigantyczna liczba, a takie wyniki właśnie dostałam..

joanna200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości