![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
Ja studiuje w Opolu.
Ogólnie nie jest źle,cieszyłam się ze wyjeżdżam z mojej miejscowości, zmienie otoczenie itp. ale czasami tęsknie jak mam gorszy dzień czyli dzisiaj- i chce wracać. |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |||
Konto usunięte
|
Na początku baty macie ode mnie, za tak że mało piszecie pod moją obecność
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale widać kto był w potrzebie, że takie zbereźne rzeczy wypisywał ![]() Poza tym , jak to się mówi: głodny głodnemu zawsze wypomni ( a propo pogrubionego) ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście trzymam kciuki ![]() Tż śpi jak suseł, a ja nie mogę zasnąć. Kotłowałam się po łóżku, aż w końcu się wkurzyłam i włączyłam neta ![]() O kurde zaczął chrapać ![]() Dziewczyny, metody naturalne najlepsze ![]() ![]() Jutro planuje iść do galerii, muszę kupić prezent imieninowy. Mam sprecyzowany cel, i oby się coś ciekawego znalazło. Wieczorem jesteśmy omówieni na kręgle, ze znajomymi Tż'a. Kiepsko to widzę, zwłaszcza, że nigdy na czyms takim nie byłam. Tylko żeby mnie nie wciągało razem z kulą ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
No ok
![]() Widzę, że to coś bardzo tajemniczego ![]() Lick widzisz bez Ciebie wątek umiera... A ja sama do siebie pisać nie będę ![]() Jeno widzisz tylko Shena zaglądnęła... ![]() A kręgle to super sprawa! Ja też to czarno widzialam, jak pierwszy raz szlam, ale naprawdę super zabawa, więc się ciesz że idziesz i koniec kropka . Ja tam dziś będę chyba w domu zamulać. Brat miał mi dziś robić zdjęcia, a jednak nie może... ![]() A teraz wywaliłam wszystkie ubrania z szafy i robię zimowo-jesienne porządki i wiecie ile mi ciuchów brakuje?! Muszę sobie kupić jakąś tunikę sweterkową, długą koszulę w kratę, jakieś rurki nowe, zwykłą koszulkę z czarnym rękawem no wymieniać i wymieniać mogę i nie skończę ![]() Ach kobiecie zawsze wszystkiego za mało ![]()
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#937 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
heeej ![]() ![]() ![]() Z ręką na szczęście dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle nie ma co robić ![]() ![]() ![]() A właśnie... gdzie się podziała Rapifen? ![]() ![]()
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedrogie, a całkiem fajne. Jakościowo też nie są złe ![]() W sumie może i się przejdę do Tesco zobaczyć co tam ciekawego mają, to może sobie szafę uzupełnię ![]() angela ![]() ![]() Dobrze, że już z Twoją ręką jest ok ![]() Aż tak wkurza ten aparat? Słyszałam, że pierwszy tydzień jest najgorszy, ale potem już się przyzwyczaja człowiek do tego. Kurcze, ja też bym sobie założyła, ale to małe cholerstwo jest takie drogie, a nie chcę tyle kasy od rodziców ciągnąc... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#940 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Troszkę wkurza ![]() ![]() ![]() Najlepsze jest to,że nastawiłam się na ból zębów a mnie w ogóle nie bolą ![]() ![]() Ja na aparat "napaliłam" się już rok temu,ale moi rodzice nie mieli tyle pieniędzy ![]() ![]() Agunineczka-może odkładaj sobie po troszku pieniędzy ![]() ![]()
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że mi już jest głupio. On mi tyle rzeczy kupił, robi mi tak drogie prezenty, że już nie chcę od niego niczego ![]() Wiem, że gdyby był sam, to już dawno by sobie kupił samochód, bo tyle pieniędzy by sobie odłożył, a tak to ciągle na mnie wydaje.Albo tu kawka, tam lody, to coś jeszcze i tak pieniądze się rozchodzą. Nie żeby było mi źle ![]() ![]() angela0033 gdybym miała odkładać to bym i tak nigdy na niego nie uzbierala. ja wydaję wszystkie pieniądze, które mam... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#942 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że towarzystwo ma poczucie humoru to będzie śmiesznie. Niedawno też robiłam porządki w szafie. Wyrzuciłam cały wielki worek ubrań w których nie chodzę ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Może i masz rację, ale on sobie nawet nic nie kupuje, a mi całą masę rzeczy...
Btw zobaczymy co mi na urodziny kupił, bo nie chce mi powiedzieć ![]() Lick baw sie tam dobrze i tyle. Zobaczysz, że będzie Ci sie chciało potem na kręgle chodzić. Tak samo miałam z bilardem. Mówiłam, że to głupie jest, ale jak zagrałam w to raz, tak teraz b. lubię chodzić na bilard. Tylko ostatnio daaawno byłam. Trzeba to zmienić ![]() Ja już posprzątałam wszystko. Teraz czekam na obiad, potem chyba jadę z mamą do Lidla, a potem może pójdę do Patki ![]()
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
angela0033 ile placilas za aparat jesli moge spytac?
![]() ![]()
#945 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Może sobie jeszcze o nas przypomni...
Wiecie co jestem zła! Bo chciałam zarezerwować bilety na jutro na 2012 i nie można bo już wszystkie miejsca są zajęte! Ale syf! ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- A jednak mi się udało zarezerwować na jutro! ![]()
![]() |
#947 |
Zadomowienie
|
agunineczka opowiesz nam jak bylo
![]() ![]()
#948 |
Zakorzenienie
|
Opowiem, opowiem
![]() Właśnie wróciłam do domku i chyba zadzwonię po Tża... ![]() Jednak do Patki nie idę, bo już późno, a samej to mi się nie będzie chciało potem wracać...
![]() |
#950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Memorize- ja płaciłam 1800 zł. za aparat + 150 zł. za wyciski ![]() Ogólnie rzecz biorąc to nie zapomnę jak mi się ręka trzęsła jak jej płaciłam za aparat ![]() W wakacje byłam u innej ortodontki,która brała za aparat 1500zł. ale chciała mi wyrwać 2 zęby ![]() Ale kurczę... znowu muszę się wybrać do stomatologa,bo mam ubytek między jedynką a dwójką ![]() ![]() ![]() A mnie coś dziś wzięło i wstałam o godz.6:00 i poszłam na poranną Mszę ![]() ![]()
![]() |
#951 |
Zadomowienie
|
angela0033 brrr troche sporo
![]() ![]() ![]() ![]() Jesli nie to jesli w te wakacje tez pojde do tej samej pracy to sama sobie kupie ![]() Slyszalam ze co miesiac trzeba jezdzic na czyszczenie i placi sie 100zl ![]() ![]()
#952 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę być spowrotem małą dziewczynką
![]() http://allegro.pl/item808040051_piek...w1_k olory.html http://allegro.pl/item813072425_lalk...le_r eborn.html ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Ja zmykam do kina ![]() Do potem ![]()
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
O, Rapifen nie ma, ponieważ dzielnie walczy o pod-forum edukacyjne.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | ||
Zakorzenienie
|
Melduję się po ciężkim weekendzie
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurze jajka też lubię .... ale wolę je jeść ![]() I jak zakupy poszły? a jak na kręglach było ? Cytat:
![]() angela dobrze że ręka żyje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#955 | ||||
Konto usunięte
|
Jestem haha
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak wrażenia po filmie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#957 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu toczy się wojna o podforum edukacja https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381565
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2009-11-16 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy inaczej ja bym nie wydała więcej kasy dlatego że komputer jest "kompaktowy" jakoś fajnie mi się wybierało monitor obudowę o głośnikach nie wspomnę bo jak je włączę to mi w domu chuczy hehe takie jest moje zdanie ale jeśli ty chcesz alptopa to chociaż dobierz sobie części ogólnie wszystko i broń boże nie kupuj laptopa w media markt bo tam wgrywają windowsa i zakładają blokadę żeby nie zmieniac oprogramowania szwagier się z tym męczy... a teraz jest tym gorzej bo wgrywają Vistę i lipa
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2009-11-16 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.