|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
HeeOoO kiedy masz ferie?
Kasiu w pracy miało byc wielkie odchudzanie, ale nic z tego nie wyszło, kolezanki odchudzają sie ciastkami
|
|
|
|
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
Xxxxx25 czyli koleżanki preferują dietę "cud"-jedzą wszystko i jak schudną to będzie cud
Podziwiam
|
|
#933 |
|
Rozeznanie
|
A wiesz nawet mi te ciasta nie przeszkadzają, moga sobie leżeć, nie reaguje na nie
|
|
|
|
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
Wow masz silną wolę Kobietko
Ja swoją ćwiczę- w lodówce mam 6 czekolad, w tym 2kokosowe, moje ulubione
|
|
#935 |
|
Rozeznanie
|
Mam słaba silną wolę, ale nie lubie ciast i ciastek
6 czekolad o rany to chyba zapas na 2 lata masz? |
|
|
|
|
#936 |
|
Rozeznanie
|
Czekolady dostałam bo oddałam krew, i teraz przynajmniej TŻ ma co jeść
Kurczę, moją zmorą są właśnie słodycze, nie mieści mi się w głowie, że ktoś może nie lubić ciast i ciasteczek Zazdroszczę
|
|
#937 |
|
Rozeznanie
|
Sporadycznie jem słodycze, ale nie przeszkadza mi w domu ich obecność
|
|
|
|
|
#938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tego nie rozumiem, wchodzę na wagę raz jest 62 a raz 64? Dlaczego
Denerwuje mnie to, bo nie jem więcej ani mniej.........
|
|
|
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
ja z wagi nie korzystam za czesto...tylko jak jestem u mamy w pracy
ostatnio pokazala 62 ale mysle ze teraz jest wiecej...jakis duzy brzuch mam...nie podoba mi sie a menu dzisijsze: jogurt musli 2 jablka leczo ze sloika domowej robty i troche makaronu pol bulki twarozek z salatka z ogorka kalafiora(przetwory na zime) jakos mam dzisiaj dola...wydaje mi sie, ze nie chudne, tylko wrecz przeciwnie, czuje sie gruba i nie nic mi sie nie chce... przepraszam za to moje zrzedzenie, ale musialam sie wyzalic... |
|
|
|
|
#941 |
|
Rozeznanie
|
gusia12345 nie przepraszaj, ja sama niedawno nieźle dałam czadu zrzędzeniem
To chyba przez tą pogodę ja też ciągle mam doła. Trzymaj dietkę i bądź cierpliwa efekty przyjdą
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko wlasnie zjdlam pomasrancze i jem jablko jutro chyba zrobie dzien tylko na jablkach i bialkym serze...ciekawe czy da rade a powiedzcie fasola taka normalna ugotowana to bialko tak? a w puszce to juz chybaq wegle i groszek puszkowy tez? |
|
|
|
|
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
Kasia - super foteczki laseczko - mozesz usuwac!!
Andziusiaech - moze wage masz zepsuta??? 2 kilo wahania to troche sporawo... Wazysz sie rano przed jedzeniem??Monias - wpisuj codziennie takie wzorowe jadlospisy... natchnienia potrzebuje ) i pewnie nie tylko ja ..Absta ja tez bardzo lubie 3 doors down. Kurcze chyba w lecie byl koncert ale ja sie dowiedzialam oczywiscie po fakcie... ![]() Jak ja bym chciala ferie... tylko to juz nie te lata Ale za to na weekend szykuje sie fajny plan... Ahhhhhh jak sie ciesze... No i pol czwartku tlyko w pracy i piatekk wolny ale za to dentysta sadysta bedzie konczyl swoje kanalowe dzielo . A co do dietki to ze tak powiem wprawiam sie... . Nie jest perfekcyjnie ale nie jest zle. Troche nerwowa sie zrobilam ostatnio i czesciej jestem glodna... ale dzis jeszcze na maszyne mam plan wskoczyc wiec moze nadmiar kalorii ulotni sie. No to tyle ode mnie jak narazie.
|
|
|
#944 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziołchy
![]() Ja ruszyłam dzisiaj dupe na aerobik po 2tygodniach przerwy i padam na ryjek ![]() U mnie zastój wagowy,nie mogę wrócić do wagi z podpisu,ale ciągnę dalej.
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze,chyba faktycznie ta waga jest zrypana. Ale zakupiłam na allefro elektryczna za jedyne 18,80
i juz nie będzie kłopotu. Musze bardziej się pilnować z tą dietką. Kurcze jak monias schudła w 2 miesiące 10 kilo to i ja może bym schudła. Tylko musiałabym się porządnie za to zabrać. 2 miesiące to nie jest aż tak dużo.... |
|
|
|
|
#946 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki, mam nadzieję, że Was nie wywiała ta zima nigdzie
![]() Celinka, fajnie, że w ogóle się ruszyłaś, muszę wziąć z Ciebie przykład xxxxx25 dziś włączyłam sobie jogurt z ziarnami i na razie dość ![]() Możecie być ze mnie dumne, już ponad tydzień nie jem ziemniaków ani chleba ![]() Andziusia, jak by się porządnie zaparł, to pewnie by się udało, tylko potem weź i to utrzymaj, ciężko by było... Ja teraz na chwilę, będę wieczorkiem, to resztę doczytam ![]() Trzymajcie się cieplutko.
|
|
#947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie dziś dokładnie pół roku jak nie jem chleba,a ziemniaków to jeszcze dłużej.Dziś spadło o 0,3 kg może pomalutku znów się ruszy.Śniegu jak zwykle do waliło i do fryzjera nie pojechałam i dopiero we wtorek.
|
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
No to rzeczywiście mój wyczyn przy Twoim wydaje się być troszkę malutki Miałam popisać więcej, ale łoki już mi wypływają kochaniutkie. Ale ale coś tu dziś i tak mały ruch, więc trudno... Lecę spać, dobranoc
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie dziewczyny a szczególnie Celinko: czy jak zrobię sobię powiedzmy 5dni dukana (powiedzmy że spadnie jakiś 1kg) a potem wrócę na ograniczenie kaloryczne to czy będę chudłą dalej czy nadrobię to co spadło na dukanie? Bo niby powinnam chudnąć jednak czytałam że jak po 1 fazie w dukanie, gdy wchodzą warzywa waga może wzrosnąć.
Chciałąbym zrobić sobie tego dukana żeby w końcu się ruszyło coś, żeby odpokutować w ten sposób moje grzechy i żebym z chęcią wróciła to mojej starej diety która przy dukanie jest błogosławieństwem. Bo dziiaj znowu nawaliłam będzie dieta, brzuszki i nauka.
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy się ważycie kobietki? Rano czy wieczorem?
|
|
|
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
Na I fazie dukana leci sama woda.Jak się zaczyna warzywka to może trochę waga skoczyć do góry.Jeśli chcesz tak zrobić to wystarczy 3 dni I fazy 5 to jest przy większej nadwadze.Potem musiałabyś jeść więcej białka,a węgli bardzo mało i mogłoby zadziałac,tak myślę.Z resztą wiadomo,że węgli wcale nam tak dużo nie potrzeba,wystarczy zjeść porządne węglowe śniadanie żeby mieć więcej energi w ciągu dnia.
Możesz spróbować najwyżej wróci Ci woda ![]() Ja się waże bardzo często(mam hopla ) ale najlepiej rano po siku
Cel ![]() był,ale chwilowo się zmył ![]() Edytowane przez celina4 Czas edycji: 2010-02-04 o 00:06 |
|
|
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję Celinko
Zaraz pójdę zrobić sobie jakiegoś super omleta bo jestem zła jak osa Andziusiaech ja kiedyś ważyłam się co parę dni i jak nie widziałam spadku wagi mimo tego że nie grzeszyłam, to byłam rozczarowana i motywacja mi się osłabiała. Teraz wyznaczam sobie dni (tak gdzieś co dwa tygodnie albo nawet więcej) kiedy mam się ważyć. Po takim czasie zawsze jest spadek i mam wtedy ochotę by dalej walczyć ![]() Teraz akurat zrobię odstępstwo bo pójdę się zważyć zaraz i po 3 dniach znowu bo chce zobaczyć jak ten dukan zadziała
|
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
hej!
jak tam Wam idzie? ja troche przeziebiona. znalazalam pewne info o occie jablkowym. podobno jest swietny na odchudzanie, cudowny skladnik. trzeba lyyzke octu JABLKOWEGO , nie normalnego, w szklance wody najlpeiej letniej przegotowanej rozpuscic, tzn dodac i pic przed posilkiem jkis czas. na czczo, przed obiadem i kolacja. czytalam teraz w necie i ludzie sie dobrze o tym wypowiadaja. podobno ocet jablkowy jest skladnikiem wiekszosci medykamentow na odchudzanie... mam nadzieje, ze nie wiedzialyscie o tym, jak tak to sorki, ze sie powtarzam, ale dla mnie to nowosc i zamierzam stosowac |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też o tym kiedyś czytałam i miałam kuoić taki w tabletkach ale zapomniałam bo podobno to jest strasznie niedobre i ciężko to pić. Relacjonuj nam jakie są efekty i jak będzie skuteczne to też się zmusze Mam nawet ocet jabłkowyy w domu chyba
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
Mam zdjęcia ze studniówki ale nawet po mega zmniejszeniu i tak sie na wizaż nie mieszczą
mam jedno tylko robione innym aparatem, które jest małe więc już wstawiam Ja to ta blondyna po prawej
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
No no ,jaka laseczka. Bardzo ładnie, za***iste buciki. Szczuplutka jesteś
|
|
|
|
|
#957 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
co do octu jabłkowego, już to przerabiałyśmy a tabletki na bazie tego octu to właśnie Aplefit, więc już nie musicie szukać.Cytat:
Ja grzeczna na 100% Zaraz ubieram małą i lecimy na śnieg, bo słoneczko wyszło.
|
|
|
#958 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie kobietki
![]() dołączam się do Was ![]() gubie się jeszcze troszkę z pewnymi produktami, ale szybciutko nauczę się co jest czym Jeżeli macie jakieś fajne wskaźniki co do tej dietki to poproszę na maila lena.85@wp.plStartuję z wagą = 70 kg. przy wzroście 175 cm. Chodzę 2 razy w tygodniu na aerobik, i codziennie ćwiczę 15 minutek w domu. Stosowałam kilka diet, ale nic z tego nie wyszło więc uczę się zdrowo odżywiać razemz Wami. |
|
|
|
|
#959 |
|
Rozeznanie
|
Ahmedka - witaj.
HeeOoO super wyglądasz ![]() Celinko pół roku bez pieczywa ! jestem pełna uznania dla Ciebie. A powiedz czy nie obawiasz się że jak zaczniesz jeść pieczywo to przytyjesz? Absta który to już dzień na turbo, ale jesteś dzielna brawo, brawo .. bez grzeszków, bez słodyczy i piwa, brawo, brawo
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zadomowienie
|
Ahmedka witaj w naszym skromnym gronie
![]() Wszelkie wskazówki co do diety znajdziesz w wątku tym lub pierwszej części. Na początku tego wątku podałam kilka przykładowych lików oraz ogólne zasady. Gdybyś miała jakieś pytania, to wal śmiało, ale postaraj się też przynajmniej podstawy poznać ![]() My już po spacerze Byłam wspaniałomyślna i dałam znać dla exa, że będziemy na spacerze, no to pochodził z nami. Mała się ucieszyła, a dla mnie wsio rybka. Ehh... No i oczywiście zero pracy, zero alimentów i zero wszystkiego ![]() xxxxx25 a kiedyś Ty mnie się wcisnęła Wiesz te turbo, to od 2 dni zmodyfikowane, bo brak węgli dawał się we znaki, ale tak, masz rację, żadnych pokus, piwek i takich tam Co do słodyczy, to nie moja bajka Ja tam schabowego wole
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2010-02-04 o 16:35 Powód: dopis |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

Podziwiam
Ja swoją ćwiczę- w lodówce mam 6 czekolad, w tym 2kokosowe, moje ulubione
Zazdroszczę

Denerwuje mnie to, bo nie jem więcej ani mniej.........
To chyba przez tą pogodę ja też ciągle mam doła. Trzymaj dietkę i bądź cierpliwa efekty przyjdą
2 kilo wahania to troche sporawo...
Ale za to na weekend szykuje sie fajny plan... Ahhhhhh jak sie ciesze... No i pol czwartku tlyko w pracy i piatekk wolny ale za to dentysta sadysta bedzie konczyl swoje kanalowe dzielo