![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć, Marzec.
Witam wszytskich
Mój dzisiejszy jadłospis śn 4 "kromki" chleba wasa z serkiem białym II śn małe jabłko obiad (porażka) 2 naleśniki ![]() kolacja hmmm jeszcze nie wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- śn ok 120 kcal II sn ok 50 kcal obiad ok 400-500 kcal kolacja ok 150 kcal Łącznie 850-950 kcal ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Znalazłam w sklepie pyszny serek nazywa sie chyba Capresi normalnie niebo w gębie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
spoko...planuje najpierw przygotować żołądek do tego by się skurczył.
Ograniczyłam do minimum cukier bo miałam już spadki cukru i trzęsły mi się łapki jak tylko nie zjadłam czegoś.. Nie może tak być... po około 11-14dniach zacznę powoli wprowadzać białko Z weglowodanow jako takich chcialabym jak najbardziej zrezygnowac bo one najbardziej mnie tuczą.. Stosowałam już rożne diety pod okiem dietetyka wiec wiem o co chodzi. Mam prace nie wymagająca wiele energii wiec mój organizm nie potrzebuje zbyt wiele do spalania.. może komuś wydaje się być to dieta dość restrykcyjna ale mam motywacje i wierze ,ze się uda.. Jojo nie będzie..to wszystko zależy od nas samych czy jest jojo czy nie.. wiadomo ze jak zacznę jeść potem chipsy czy inne smakołyki to się utyje..do tego eksperta nie potrzeba.. Najważniejsze jest to ze nie ma diet cud...trzeba zmienić nastawienie do jedzenia i życia.. Ja już wiele zrozumiałam i teraz będzie już tylko lepiej ;-) zresztą nie jestem nastolatka ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
Anemone szczuplutka jesteś
![]() kurcze dwie osoby dziś miały naleśniki xd ja dzisiaj również stałam nad patelnią smażąc je, ale.. ale się nie skusiłam ![]() ![]() jutro na śniadanie, jak myślicie, mogę zjeść dwa naleśniki z musem jabłkowym ? czuję, że dziś za dużo zjadłam: ( 8:00 te płatki owsiane 11:00 dwie kromki bułki drożdżowej z serem żółtym i twarogiem 14:30 ryba z surówką i 2 korniszony + 1,5 gruszki z weka no a na kolacje o 18.00 planuje jajko na twardo, tost z ciemnego pieczywa + 3 łyżki otręb (nie za dużo?) mogę o godzinie 19 wypić kubek kakao czy nie za bardzo ? :x
Edytowane przez CandyF Czas edycji: 2010-03-11 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Wtajemniczenie
|
CandyF jak dla mnie zjadłaś ok
![]() ![]() dzisiaj jest dzien jajka czy jak? ![]() ja znowu na koalcje jem tą pyszną jajecznice, od rana za mną chodzi ![]() i już jestem po 10 dniu a6w, jak ja się super czuje, jestem z siebie dumna ![]() a wieczorkiem zrobie jeszcze po 100 wymachów na noge, 100brzuszków i 50lub100 przysiadów ![]()
#935 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jak narazie 25 min na rowerku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też podziwiam że już dotrwałaś do 10 dnia ![]() ja dzisiaj zrobiłam 5 dzień i musze powiedzieć, że nie jest różowo xd ale już widze postępy ![]() ćwiczyłam też serie, ale to chyba mało i pewnie przed snem jeszcze troche poćwicze:P
![]() |
#937 |
Wtajemniczenie
|
kiedyś byłam na 14 dniu i przerwałam
![]() ale teraz mam cel dotrwać do końca i mam andzieję, że do poniedizałku za tydzień będą jakieś efekty ![]() ale sie zampchałam tą jajecznicą ![]()
#938 |
Rozeznanie
|
Oranżadka czy te wymachy nogą to takie samo ćwiczenie co ja robie tzn leże na boku nogi wyprostowane i podnoszę jedną do góry najwyżej jak mogę i później zmiana boku. Robie to podnoszenie codzień o 5 więcej dzisiaj już mam po 40 na każdą nogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Przyczajenie
|
Mam chwilke to napisze troszke wiecej o sobie.Mam na imie Kinga 26 lat,dwójeczke wspaniałcyh chłopców...i 5 kil to zgubienia...Zawsze wazyłam 65 az rok temu pierwszy raz w zyciu nastapił przełom i popstanopwiłam po 2 dziecku schudnąc...tz ja zawsze od kiedy pamietam sie odchudzałam ale nigdy mi sie nie udałoi wiecej niz dwa kilo...az tym razem 9!!!!ale naprawde okupione to było tyloma wyzeczeniami....i tak do dziś...kiedy stanełam na wadze a tu 5kg do przodu (załaamka) nie musze mowic jaka.jak boli kiedy nasz praca idzie na marne...takze i moja psychika przez to padła...Wiec idzie wiona w wraz z ni ą moje postanowienie,5 kg......diete zaczynam od dziś,nie licze kalorii jem tak jak czuje,a znam juz swoje ciało...kolacja do 18..warzywa...Licze na Waszą pomoc,i w zamian oferuje to samo.sama nie dam sobie rady...mi zawsze jest potrzebny ktos kto skrzyczy i pochwali..inaczej sie łamie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Wtajemniczenie
|
agusia tak to te ćwiczenia
![]() ![]() obca z nami napewno dasz rade! trzymam kciuki ![]()
#941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Obca_ Hej.
![]() IR1988 Wiem, że nie przytyję. ![]() ![]() Edytowane przez mindless Czas edycji: 2010-03-11 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
niech ktoś mi powie, czy moge jutro na śniadanie zjeść 2 naleśniki z musem jabłkowym? ![]()
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Hej Obca! W grupie razniej, wiec powodzenia i pisz czesto jak ci idzie.
![]() Ja dzisiaj chyba tez duzo zjadlam... Musze wiecej sie ruszac.... Na szczescie walcze z przeziebieniem i na razie wyglada, ze nie jest zle ![]() Ide po herbatke ![]()
#945 |
Rozeznanie
|
Uff 10 brzuszków, 40 wymachów na każdą nogę i ćwiczenia na Twisterze za mną
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- CandyF ja narazie za jednym zamachem 40 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Nie umiem wstawiać zdjęć, tudzież linków. Komputer mi się zawiesił.
![]() Spróbuję jeszcze raz. To są high-fibre breakfast biscuits. Jak już pisałam, mają w sobie cukier, ale jeden na dzień będzie ok. ![]() ![]() Edytowane przez mindless Czas edycji: 2010-03-11 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zadomowienie
|
link nie działa : (
#948 |
Rozeznanie
|
Czy jak posmaruję Wase serkiem topionym to będzie źle?
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
To przy.ebałam zdjęciem.
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- CandyF Masz wyżej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zadomowienie
|
hahaha no teraz widze xD a raczej czekam aż się załaduje xD
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- no no wyglądają smacznie ![]() ![]() agusia lepszy chyba byłby twarożek :P
#951 |
Zakorzenienie
|
CandyF Właśnie tak jakoś, w tej porze planuję je jeść, tj. II śniadanie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Konto usunięte
|
Placki wyglądają smakowicie
![]() Chciałam dziś poćwiczyć, ale po 10 minutach na rowerku nogi odmówiły posłuszeństwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
agusia no tak raz ciach to nie robie, jakos po 30 robie sekunde rzerwy i znowu robie 30 no i sekunda przerwy itd.
![]()
#954 |
Zadomowienie
|
ja dzisiaj:
sniadanie-pół salaterki sałatki jarzynowej i pół grahamki + kawa z mlekiem II sniadanie- pół grahamki z szynką i papryką Obiad-salaterka cała sałatki jarzynowej + pół kromki chleba , a potem sobie dojadłam serek wiejski sam , bo głodna jeszcze byłam Na podwieczorek była szklanka świeżo wyciśniętego soku z marchwi i pomarańczy ![]() Kolacja-pół serka wiejskiego i sucharek z kawałkiem kurczaka i plasterkiem pomidora Byłam u dietetyczki dzisiaj. Układa mi plan będzie nap oniedziałek gotowy , więc we wtorek zaczynam dietę redukcyjną. Zważyła mnie u siebie i wyszło , żę mam 28 % tłuszczu ![]() ![]() ![]() ![]() ''kiedyś byłam na 14 dniu i przerwałam ![]() oranzadka bo a6w jest tak zrobione zeby nikt nie wytrwal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo jestes okropna oooooooo !!!!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
po dupie za wejście na wage !!!!!!!!!
![]() |
#956 |
Wtajemniczenie
|
dearwhoever no to teraz jeżeli jesteś pod okiem dietetyka to musisz się stosowac do diety i musisz schudnąć! życze powodzenia
![]() a co do a6w no to moja znajoma już skończyła, więc niektórzy przetrwali do końca ![]() btw. co do a6w to koleżanka mi dziś powiedziała, żebym tego nie robiła (chwaliłam się, że jestem na 10 dniu) bo te ćwiczenia sa dla mężczyzn i po nich poszerzają się biodra/dupcia ![]() ![]()
#957 |
Zakorzenienie
|
DearWhoever Dasz radę.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A mnie się rowerek popsuł. Teraz cierpię ![]() ![]() Nie pisałam chyba dość długo, ale moja klawiatura raz działa raz nie. Takiego właśnie ostatnio mam pecha. ![]() Tak jak obiecałam zważyłam się dzisiaj i zrobiłam sobie bilansik...schudłam -1,7kg w ciągu tygodnia. Myślę, że nie jest źle. Oczywiście zawsze mogło być lepiej ![]() ![]() Pozdrawiam Gwiazdy ![]() ![]()
![]() |
#959 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak to są grube nogi to ja CI bardzo dziękuję ...... więcej nie wyjdę na ulice .......
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
dirtyy Podzielam zdanie. Aż się normalnie człowiekowi przykro, głupio robi. Skoro taka uważa się za grubą, to ciekawe co myśli o mnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.