Dobry Fryzjer - Wrocław - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-19, 20:03   #931
anetkas
Raczkowanie

GG do anetkas
Dot.: Fryzjer we Wrocławiu (JLD)

No więc byłam w Upiększalni, i nie polecam. Farbowałam włosy nie farbą tylko czymś tam bez amoniaku, bo tak miało być lepiej, a mam jasne plamy na włosach. I pofarbowany kołnieżyk w koszuli. Fryzura byle jaka (zdałam się na fryzjerkę, żeby mi coś dobrała). Żadna rewelacja. Niestety, cała impreza nie była warta kasy jaką zapłaciłam. To był pierwszy i ostatni raz kiedy poszłam do drogiego fryzjera na farbowanie i obcinanie. Może jakieś zabiegi pielęgnacyjne tak, ale nie ścinanie.
anetkas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 00:43   #932
nyliram
Przyczajenie

Czy moglabym tez dostac nr Pauliny?
pozdro
n
nyliram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-21, 13:26   #933
Panieneczka
Przyczajenie

GG do Panieneczka

Ja rowniez bardzo prosze o numer do P.Pauliny!
Jak nie tu to moze byc na gg 1179554.
Dzieki!
Panieneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 16:42   #934
edi77
Przyczajenie

Dot.: Michał Krzyszycha - Wrocław

Zachecona Waszymi opiniami na forum o Czarku z salonu Michala Krzyszycha zapisalam sie do niego i niestety wyszlam bardzo niezadowolona. Zrobil mi brzydki kolor - ruda plame na srodku i namowil na fryzure w ktorej wygladam tragicznie! Bylaby moze super dla babci 80-letniej a nie mlodej dziewczyny. Wszycy moi znajomi powiedzieli, ze powinnam zapuszczac wlosy i to szybko. Czarek na pewno nie jest fryzjerem do ktorego mozna pojsc 2 razy. A na pewno juz nie umie dobrac fryzury, a tak na to liczylam, myslalam ze wreszcie trafie na dobrego styliste. Porazka. Ja nie wiem czemu Wy sie tak nim zachwycacie, no chyba ze to ja mialam tylko takiego pecha
edi77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 19:41   #935
madarynka
Zadomowienie

to Paulina juz jest i dziala? bo wlasnie tez musze sie wybrac... zaraz ostatnim proszacym przesle numer

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-23, 22:34   #936
Karalajna
Rozeznanie

GG do Karalajna Send a message via Skype™ to Karalajna

Cytat:
Napisane przez aisable Pokaż wiadomość
hej dziewczyny , szukam dobrego fryzjera, byłam juz u okiła, JLD i beznadzieja, słyszałam dobre opinie o unique. czy któras z was tam była. może jakieś opinie, albo namiary na konkretnego fryzjera w tym salonie. no i ceny.dzx.
o tym salonie wypowiadałam się już co najmniej dwa razy w tym wątku wiem, że Daniel strzyże dobrze, tylko "bardziej przykłada" się jeśli strzyże kogoś znanego (bo tacy tez tam chodzą) niż zwykłego szarego człowieka (to z dośw. mojej najbliższej przyjaciółki) a ze swojego mogę sie wypowiedzieć na temat Pawła-bezpieczne, niezbyt skomplikowane strzyżenia to on potrafi i to wszystko co pokazał na mojej głowie. Poza tym cięcie kosztuje 85 zł.
Karalajna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-25, 12:40   #937
masche
Przyczajenie

GG do masche

Cytat:
Napisane przez madarynka Pokaż wiadomość
to Paulina juz jest i dziala? bo wlasnie tez musze sie wybrac... zaraz ostatnim proszacym przesle numer
Ja też proszę o numer do Pauliny i namiar gdzie ewentualnie przyjmuje? z góry dziękuję
na priv albo gg 3494327
masche jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-25, 15:13   #938
kena6
Przyczajenie

Dot.: najlepsza fryzjerka i nie tylko...

[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;3086466]Sunny Tiger, wysłałam Ci na pw
Paulina dzisiaj mnie ostrzygła - no bosko! postaram się jakieś fotki wrzucić na dniach naprawdę polecam![/QUOTE]
czy ja tez mogłabym prosic o numer p. pauliny . jestem juz zmeczona poszukiwaniem idealnego fryzjera moj meil to kena6@wp.pl
kena6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-25, 15:17   #939
kena6
Przyczajenie

prosze o numer p. pauliny gg 5642269
kena6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 20:19   #940
tadzik
Raczkowanie

GG do tadzik

Cytat:
Napisane przez anetkas Pokaż wiadomość
No więc byłam w Upiększalni, i nie polecam. Farbowałam włosy nie farbą tylko czymś tam bez amoniaku, bo tak miało być lepiej, a mam jasne plamy na włosach. I pofarbowany kołnieżyk w koszuli. Fryzura byle jaka (zdałam się na fryzjerkę, żeby mi coś dobrała). Żadna rewelacja. Niestety, cała impreza nie była warta kasy jaką zapłaciłam. To był pierwszy i ostatni raz kiedy poszłam do drogiego fryzjera na farbowanie i obcinanie. Może jakieś zabiegi pielęgnacyjne tak, ale nie ścinanie.
Kurcze anetkas... to mnie teraz zmartwiłaś Przez półtora roku chodziłam do pani Edyty do Upiększalni i zawsze byłam bardzo zadowolona (ścinałam i farbowałam włosy, byłam na zabiegu regeneracyjnym, robiła mi też fryzurę ślubną). Podczas jej nieobecności miałam zamiar nadal korzystać z usług Upiększalni, ale teraz muszę się porządnie zastanowić...
Jestem zdziwiona, że miałaś farbowane włosy czymś tam, a nie farbą. Edyta zawsze farbowała moje włosy Lorealem.
A ile zapłaciłaś za całość?
tadzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 22:22   #941
Angie
Raczkowanie

mysle, ze mowa o diacolore, tez l oreala, ale bez amoniku - p.edyta mi tym tak pieknie koloryzowala wlosy. mam nadzieje, ze szybciutko wroci z urlopu macierzynskiego, bo jest naprawde mistrzynia.
Angie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 23:21   #942
eklerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madarynka Pokaż wiadomość
Dziękuję za pomoc.
Jakby ktoś jeszcze chciał ode mnie numer do Paulinki, niech pisze PW dziś, albo jutro. Od soboty jestem "off-line" i w piątek wyłączam prywatne wiadomości, żebyście bez potrzeby nie pisały.

Mam nadzieję, że sobie poradzicie same z przekazywaniem numeru.

Edit: Wyłączam PW. Jak założę internet, to będę znowu rozsyłać.

Edytowane przez eklerka
Czas edycji: 2007-09-28 o 16:14
eklerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-28, 11:52   #943
Gryka
Przyczajenie

Hej dziewczyny. Ja już chyba ze standardową prośbą o numer do P. Pauliny. Najlepiej na maila charisma@vp.pl albo gygy 5986959. Z góry dziękuję Karolina
Gryka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-01, 11:23   #944
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

Dziewczyny czy któras z Was dysponuje numerem tel.-stacjonarnym do salonu bellissima na ul.Jaracza?? Jeśli tak to BARDZO bym prosiła o jego podanie.
paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-05, 15:08   #945
yello
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paulinka_22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któras z Was dysponuje numerem tel.-stacjonarnym do salonu bellissima na ul.Jaracza?? Jeśli tak to BARDZO bym prosiła o jego podanie.
7921130
yello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-05, 16:31   #946
Angie
Raczkowanie

wiecie moze, na jakich farbach pracuja w belissimie?
Stary 2007-10-08, 22:29   #947
p.migotka
Przyczajenie

Czy moge prosić o nr do Pauliny? W jakim salonie ona pracuje?
p.migotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 15:54   #948
jma
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
Gdzie ten salon?
AMELIO CZY MOGŁABYŚ MI NAPISAĆ U JAKIEJ FRYZJERKI BYŁAŚ W UPIĘKSZALNI? JA UMóWIŁAM SIĘ DO P. ANETY. WIEM Z TEGO FORUM, ŻE P. BEATA JEST FAJNA, ALE NIKT NIC NIE PISZE NA TEMAT P. ANETY Z TEGO SALONU.

Edytowane przez jma
Czas edycji: 2007-10-09 o 18:31
jma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 18:17   #949
eklerka
Zakorzenienie

Można jeszcze pisać do czwartku jednak, jak ktoś chce numer Paulinki, bo bez netu będę dopiero w piątek. Ja u niej ostatnio byłam i ostrzygła TŻ-ta i mnie Podziwiałam jej zdjecia ślubne, na których dobrze widać też, jaką bizuterię jej zrobiłam na te uroczystość Taka wymiana. Ona mnie czesała do ślubu, a ja jej robiłam biżuterię z opala

Czy będzie miała czas nie wiem, bo jakoś na dniach miała jakieś piłkarki czesać chyba do jakiejś sesji. Jeśli tak, to "wysępie" kiedyś zdjęcie

eklerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-10, 09:23   #950
tadzik
Raczkowanie

GG do tadzik

Cytat:
Napisane przez jma Pokaż wiadomość
AMELIO CZY MOGŁABYŚ MI NAPISAĆ U JAKIEJ FRYZJERKI BYŁAŚ W UPIĘKSZALNI? JA UMóWIŁAM SIĘ DO P. ANETY. WIEM Z TEGO FORUM, ŻE P. BEATA JEST FAJNA, ALE NIKT NIC NIE PISZE NA TEMAT P. ANETY Z TEGO SALONU.
Kurcze, pani Aneta, pani Beata...? Nie było mnie w Upiększalni 2 miesiące, a tu tyle nowych fryzjerek Dziś idę się umówić się na farbę i ścięcie, trochę niechętnie, bo nie ma "mojej" pani Edyty... no cóż okaże się po wizycie, czy będę rwała włosy z głowy I na pewno napiszę, jakie są moje wrażenia.
Stary 2007-10-10, 14:50   #951
konspiracja
Zakorzenienie

Eklerko kochana, przeczytałam cały watek i poratuj i mnie prosze numerem do Pauliny.
Długo zapuszczałam włosy i wreszcie chce je jakoś sensownie odświeżyć i potrzebuje oka fachowca, żeby stworzył cos fajnego, ale nie ściachal mi przy okazji efektu żmudnego zapusczania ostatnich miesięcy.
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-11, 10:50   #952
tadzik
Raczkowanie

GG do tadzik

No i umówiłam się na jutro do pani Beaty Już się nie mogę doczekać zmian na głowie! Oczywiście tych pozytywnych
Stary 2007-10-11, 11:09   #953
Angie
Raczkowanie

Tadziku,

jestem b.ciekawa Twoich wrazen po, tez bylam fanka p.Edyty, ale ona wroci gdzies za 5-6 miesiecy, jak sie dowiedzialam. Kiedy idziesz?

pozdrawiam
Angie
Stary 2007-10-11, 12:00   #954
tadzik
Raczkowanie

GG do tadzik

Cytat:
Napisane przez Angie Pokaż wiadomość
Tadziku,

jestem b.ciekawa Twoich wrazen po, tez bylam fanka p.Edyty, ale ona wroci gdzies za 5-6 miesiecy, jak sie dowiedzialam. Kiedy idziesz?

pozdrawiam
Angie
Dopiero za 5-6 miesiecy... oj niedobrze Czyli czeka mnie przynajmniej jeszcze jedno farbowanie u "nie mojej" fryzjerki

Angie, umówiłam się na jutro. Farba i ścięcie, zobaczymy

Pozdrawiam
Stary 2007-10-11, 12:51   #955
Angie
Raczkowanie

O tych straasznie dlugim okresie bez pani Edyty dowiedzialam sie zadzwoniwszy tam - naiwna, myslalam, ze ona juz bedzie na swieta z powrotem w upiekszalni...
Tadziku, jestem b.ciekawa Twoich opinii!!!
Stary 2007-10-12, 20:52   #956
Amelia20
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jma Pokaż wiadomość
Witam.Ja,od 8miesiecy chodze do Pani Anetki.Pozdrawiam
Amelia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 19:39   #957
olinciaa
BAN stały

Mam pytanie czy we wrocławiu isteniej taka Pani/Pan co zafarbuje tanio i szybko, bo pilna sytuacje mam błagam o pomoc
olinciaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-14, 13:00   #958
tadzik
Raczkowanie

GG do tadzik

Byłam w piątek w Upiększalni
Mały uptade- są dwie fryzjerki, pani Aneta i pani Ania, a pani Edyta będzie na urlopie macierzyńskim jeszcze przynajmniej przez 5-6 miesięcy. Nie wiem skąd się wzięła na forum pani Beata (sama wcześniej napisałam, że jestem do nie umówiona, ale okazało się, że to pani Ania ).

A teraz do meritum- moje wrażenia BARDZO pozytywne!! Pani Ania to doświadczona fryzjerka, bardzo sympatyczna i pomocna. Przed farbowaniem (postanowiłam przyciemnić mój blond) rozmawiałyśmy przez około 30 minut na temat koloru, pielęgnacji moich włosów i ewentualnego ścięcia. Kolor został dobrany prawie idealnie! Spędziłam tam co prawda 4 godziny, ale przynajmniej mam pewność, że farby zostały nałożone profesjonalnie. Po zabiegu farbowania nałożyła mi ampułkę na zniszczone włosy, a później trochę je odświeżyła cięciem. Efekt był naprawdę rewelacyjny. Już umówiłam się na zabieg regeneracyjny Joko
Jedyny minus- cena Zawsze płaciłam ok. 180-200 zł (farba- 2 kolory + ampułka + cięcie), teraz zapłaciłam 263 zł
Stary 2007-10-15, 13:24   #959
olinciaa
BAN stały

A ja dzisiaj byłam na Sokolniczej w "Kasi" i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona, chciałm zafarbowaqc całe włooscy pod kolor odrostów, ale Pani poradzila mi ze zorbi mi pasemka i płuknke zeby nie zniszczyc włosców i o dziwo bardzo mi sie podoba, teraz włosy wygladaj jak moje naturalne i cena też była rozsadna Polecam, jeszcze raz polecam!!!

Edytowane przez olinciaa
Czas edycji: 2007-10-16 o 13:27
olinciaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-16, 23:19   #960
e-mila
Przyczajenie

Witam. Czy ja rownież mogę prosić o numer do p.Pauliny? Z góry dziękuje! emilix@o2.pl
e-mila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości