|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer we Wrocławiu (JLD)
No więc byłam w Upiększalni, i nie polecam. Farbowałam włosy nie farbą tylko czymś tam bez amoniaku, bo tak miało być lepiej, a mam jasne plamy na włosach. I pofarbowany kołnieżyk w koszuli. Fryzura byle jaka (zdałam się na fryzjerkę, żeby mi coś dobrała). Żadna rewelacja. Niestety, cała impreza nie była warta kasy jaką zapłaciłam. To był pierwszy i ostatni raz kiedy poszłam do drogiego fryzjera na farbowanie i obcinanie. Może jakieś zabiegi pielęgnacyjne tak, ale nie ścinanie.
|
|
|
|
|
#932 |
|
Przyczajenie
|
Czy moglabym tez dostac nr Pauliny?
pozdro n |
|
|
|
|
#933 |
|
Przyczajenie
|
Ja rowniez bardzo prosze o numer do P.Pauliny!
Jak nie tu to moze byc na gg 1179554. Dzieki! |
|
|
|
|
#934 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Michał Krzyszycha - Wrocław
Zachecona Waszymi opiniami na forum o Czarku z salonu Michala Krzyszycha zapisalam sie do niego i niestety wyszlam bardzo niezadowolona. Zrobil mi brzydki kolor - ruda plame na srodku i namowil na fryzure w ktorej wygladam tragicznie! Bylaby moze super dla babci 80-letniej a nie mlodej dziewczyny. Wszycy moi znajomi powiedzieli, ze powinnam zapuszczac wlosy i to szybko. Czarek na pewno nie jest fryzjerem do ktorego mozna pojsc 2 razy. A na pewno juz nie umie dobrac fryzury, a tak na to liczylam, myslalam ze wreszcie trafie na dobrego styliste. Porazka. Ja nie wiem czemu Wy sie tak nim zachwycacie, no chyba ze to ja mialam tylko takiego pecha
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zadomowienie
|
to Paulina juz jest i dziala? bo wlasnie tez musze sie wybrac... zaraz ostatnim proszacym przesle numer
|
|
#936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem, że Daniel strzyże dobrze, tylko "bardziej przykłada" się jeśli strzyże kogoś znanego (bo tacy tez tam chodzą) niż zwykłego szarego człowieka (to z dośw. mojej najbliższej przyjaciółki) a ze swojego mogę sie wypowiedzieć na temat Pawła-bezpieczne, niezbyt skomplikowane strzyżenia to on potrafi i to wszystko co pokazał na mojej głowie. Poza tym cięcie kosztuje 85 zł.
|
|
|
|
|
|
#937 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#938 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: najlepsza fryzjerka i nie tylko...
[1=30766aa7dce2531e8b37b15 ae86c8847ef0755ae_5f137ef 245055;3086466]Sunny Tiger, wysłałam Ci na pw
Paulina dzisiaj mnie ostrzygła - no bosko! postaram się jakieś fotki wrzucić na dniach naprawdę polecam![/QUOTE]czy ja tez mogłabym prosic o numer p. pauliny . jestem juz zmeczona poszukiwaniem idealnego fryzjera moj meil to kena6@wp.pl
|
|
|
|
|
#939 |
|
Przyczajenie
|
prosze o numer p. pauliny gg 5642269
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przez półtora roku chodziłam do pani Edyty do Upiększalni i zawsze byłam bardzo zadowolona (ścinałam i farbowałam włosy, byłam na zabiegu regeneracyjnym, robiła mi też fryzurę ślubną). Podczas jej nieobecności miałam zamiar nadal korzystać z usług Upiększalni, ale teraz muszę się porządnie zastanowić...Jestem zdziwiona, że miałaś farbowane włosy czymś tam, a nie farbą. Edyta zawsze farbowała moje włosy Lorealem. A ile zapłaciłaś za całość? |
|
|
|
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
mysle, ze mowa o diacolore, tez l oreala, ale bez amoniku - p.edyta mi tym tak pieknie koloryzowala wlosy. mam nadzieje, ze szybciutko wroci z urlopu macierzynskiego, bo jest naprawde mistrzynia.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby ktoś jeszcze chciał ode mnie numer do Paulinki, niech pisze PW dziś, albo jutro. Od soboty jestem "off-line" i w piątek wyłączam prywatne wiadomości, żebyście bez potrzeby nie pisały. Mam nadzieję, że sobie poradzicie same z przekazywaniem numeru. ![]() Edit: Wyłączam PW. Jak założę internet, to będę znowu rozsyłać.
Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2007-09-28 o 16:14 |
|
|
|
|
|
#943 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Ja już chyba ze standardową prośbą o numer do P. Pauliny. Najlepiej na maila charisma@vp.pl albo gygy 5986959. Z góry dziękuję
Karolina
|
|
|
|
|
#944 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy któras z Was dysponuje numerem tel.-stacjonarnym do salonu bellissima na ul.Jaracza?? Jeśli tak to BARDZO bym prosiła o jego podanie.
|
|
|
|
|
#945 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
wiecie moze, na jakich farbach pracuja w belissimie?
|
|
|
|
|
#947 |
|
Przyczajenie
|
Czy moge prosić o nr do Pauliny? W jakim salonie ona pracuje?
|
|
|
|
|
#948 |
|
Przyczajenie
|
AMELIO CZY MOGŁABYŚ MI NAPISAĆ U JAKIEJ FRYZJERKI BYŁAŚ W UPIĘKSZALNI? JA UMóWIŁAM SIĘ DO P. ANETY. WIEM Z TEGO FORUM, ŻE P. BEATA JEST FAJNA, ALE NIKT NIC NIE PISZE NA TEMAT P. ANETY Z TEGO SALONU.
Edytowane przez jma Czas edycji: 2007-10-09 o 18:31 |
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Można jeszcze pisać do czwartku jednak, jak ktoś chce numer Paulinki, bo bez netu będę dopiero w piątek. Ja u niej ostatnio byłam
i ostrzygła TŻ-ta i mnie Podziwiałam jej zdjecia ślubne, na których dobrze widać też, jaką bizuterię jej zrobiłam na te uroczystość Taka wymiana. Ona mnie czesała do ślubu, a ja jej robiłam biżuterię z opala ![]() Czy będzie miała czas nie wiem, bo jakoś na dniach miała jakieś piłkarki czesać chyba do jakiejś sesji. Jeśli tak, to "wysępie" kiedyś zdjęcie
|
|
#950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś idę się umówić się na farbę i ścięcie, trochę niechętnie, bo nie ma "mojej" pani Edyty... no cóż okaże się po wizycie, czy będę rwała włosy z głowy I na pewno napiszę, jakie są moje wrażenia.
|
|
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Eklerko kochana, przeczytałam cały watek i poratuj i mnie prosze numerem do Pauliny.
Długo zapuszczałam włosy i wreszcie chce je jakoś sensownie odświeżyć i potrzebuje oka fachowca, żeby stworzył cos fajnego, ale nie ściachal mi przy okazji efektu żmudnego zapusczania ostatnich miesięcy. |
|
|
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
No i umówiłam się na jutro do pani Beaty
Już się nie mogę doczekać zmian na głowie! Oczywiście tych pozytywnych
|
|
|
|
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
Tadziku,
jestem b.ciekawa Twoich wrazen po, tez bylam fanka p.Edyty, ale ona wroci gdzies za 5-6 miesiecy, jak sie dowiedzialam. Kiedy idziesz? pozdrawiam Angie |
|
|
|
|
#954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli czeka mnie przynajmniej jeszcze jedno farbowanie u "nie mojej" fryzjerki ![]() Angie, umówiłam się na jutro. Farba i ścięcie, zobaczymy Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
O tych straasznie dlugim okresie bez pani Edyty dowiedzialam sie zadzwoniwszy tam - naiwna, myslalam, ze ona juz bedzie na swieta z powrotem w upiekszalni...
Tadziku, jestem b.ciekawa Twoich opinii!!! |
|
|
|
|
#956 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#957 |
|
BAN stały
|
Mam pytanie czy we wrocławiu isteniej taka Pani/Pan co zafarbuje tanio i szybko, bo pilna sytuacje mam
![]() błagam o pomoc ![]()
|
|
|
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w piątek w Upiększalni
Mały uptade- są dwie fryzjerki, pani Aneta i pani Ania, a pani Edyta będzie na urlopie macierzyńskim jeszcze przynajmniej przez 5-6 miesięcy. Nie wiem skąd się wzięła na forum pani Beata (sama wcześniej napisałam, że jestem do nie umówiona, ale okazało się, że to pani Ania ).A teraz do meritum- moje wrażenia BARDZO pozytywne!! Pani Ania to doświadczona fryzjerka, bardzo sympatyczna i pomocna. Przed farbowaniem (postanowiłam przyciemnić mój blond) rozmawiałyśmy przez około 30 minut na temat koloru, pielęgnacji moich włosów i ewentualnego ścięcia. Kolor został dobrany prawie idealnie! Spędziłam tam co prawda 4 godziny, ale przynajmniej mam pewność, że farby zostały nałożone profesjonalnie. Po zabiegu farbowania nałożyła mi ampułkę na zniszczone włosy, a później trochę je odświeżyła cięciem. Efekt był naprawdę rewelacyjny. Już umówiłam się na zabieg regeneracyjny Joko ![]() Jedyny minus- cena Zawsze płaciłam ok. 180-200 zł (farba- 2 kolory + ampułka + cięcie), teraz zapłaciłam 263 zł
|
|
|
|
|
#959 |
|
BAN stały
|
A ja dzisiaj byłam na Sokolniczej w "Kasi" i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona, chciałm zafarbowaqc całe włooscy pod kolor odrostów, ale Pani poradzila mi ze zorbi mi pasemka i płuknke zeby nie zniszczyc włosców i o dziwo bardzo mi sie podoba, teraz włosy wygladaj jak moje naturalne i cena też była rozsadna
Polecam, jeszcze raz polecam!!!
Edytowane przez olinciaa Czas edycji: 2007-10-16 o 13:27 |
|
|
|
|
#960 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Czy ja rownież mogę prosić o numer do p.Pauliny? Z góry dziękuje!
emilix@o2.pl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.