|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
jaka to torebka o której mowa z Top Secret? dysponujesz jakimis fotkami Fixi?
|
|
|
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
Jest idealna
Zdjęcia Jest w niej poducha
|
|
|
|
#934 |
|
Raczkowanie
|
cudna
ja czekam na moja beżową
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo wciąż nas ktoś na spacerze zaczepia i się nad nią zachwyca ![]() Fixi_Pixi, a o którym modelu z Top Secret myślisz? Jeśli chodzi o kolory Jali, to wydaje mi się, że będą bardzo zbliżone do tych prezentowanych na stronie Tak przynajmniej wynika z mojego doświadczenia odnośnie tych torebek, które miałam okazję widzieć, czy to na żywo czy na zdjęciach ![]() Miałam waniliową Essi i nie była biała więc jeśli o to chodzi, to nie musisz się obawiać Był to naprawdę ładny, jasny, kremowy kolor - idealny na lato Dlatego ja na 99% będę zamawiała właśnie waniliową Jali, powinna być w tym samym odcieniu ![]() Jeśli chodzi o Alice, to właśnie szukam jakiegoś kuferka i spodobała mi się w wersji brązowej Co prawda nie przepadam za złotym wykończeniem, co już kilka razy tutaj pisałam, ale wydaje mi się, że przy tym kolorze prezentuje się całkiem fajnie ![]() A kuferek w kolorze angielskiej zieleni polecam z całego serca ![]() Cytat:
Ale mnie to aż tak nie przeszkadza, bo i tak potrzebuję mniejszą, bardziej miejską torebkę A sądząc po wymiarach powinna być w miarę pakowna
|
|||
|
|
|
#938 |
|
BAN stały
|
Dostałam właśnie moje torebki
|
|
|
|
#939 |
|
Rozeznanie
|
|
#940 |
|
BAN stały
|
Ana jest śliczna
Ciemnoniebieski kolor - wcale nie wpada w czerń! Bardzo mi się podoba Krzywa też nie jest ![]() Tolla mnie zachwyciła! Średnia wielkość, ładny eko-zamsz, pięknie w czerni wygląda Frędzle są tylko leciutko pogniecione. Pasek wydaje się solidny, dla mnie w sam raz do noszenia na ramię - przez ramię się nie da, jest dla mnie za krótki (mam 170 cm). Jestem z obu baaardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Postaram się zrobić dziś, a na pewno jutro będą |
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Heja!!! Widzialam wlasnie fotki ALice szarej - szukam fotem granatowej, bo chyba jednak na nia zachorowalam. Szara wyglada super
\Macie link do granatowej live? Jak ktos ma pod reka to ja bardzo poprosze.
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby się dobrze nosiła potwierdzam, że flavia na dole się lekko wygina, dzisiaj po włożeniu 3 dużych książek i kilku mniejszych to zauważyłam...
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam ją tylko raz i to przez kilka sekund bo akurat wychodziłam już z galerii a jej kolor z daleka rzucił mi się w oczy (śliczny karmel Nie pamiętam jak dokładnie wygląda ale na 100 % kosztuje 119,90 zł, ma chyba 2 rączki, nie ma żadnych udziwnień, taka zwykła, prosta... zapinana na zamek. Chyba wejdzie na ramie.. Zależy mi na takiej bo chcę ją nosić na uczelnie.. I wydaje mi się,że ma ladniejszy kolor niż Essi, taki czysty karmel. Essi natomiast bardziej przypomina mi taki orzechowy brąz.. Jutro obadam ją dokładnie na żywo to wtedy ostatecznie podejmę decyzję ![]() [Ta zniżka 25% bardzooo mnie kusi]
Edytowane przez Fixi_Pixi Czas edycji: 2010-05-21 o 15:44 |
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4000 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4050 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4103 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4139 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1173 A tu cały katalog http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364231
|
|
#946 |
|
BAN stały
|
Właśnie zakończyłam operację wyciągania nitek z tych zakładek w Anie. Od początku wiedzialam, że je wytnę, tak samo, jak w zielonej. Tu było trudniej, bo nici są grube i jest uch dużo. W zielonej nic nie było widac, tu mam małe kropeczki, ale to kwestia odkształcenia materiału, myślę, że z czasem będa mniej widoczne. Wolę z tymi kropeczkami, niż z tymi nicmi, które mnie w Anie denerwowały od początku
![]() Torebkę załaduję dla nabrania kształtu, wyprostuję długi pasek i gdy już przestanie przypomniac naleśnik (bo pognieciona mocno nie jest), to wstawię zdjęcia Czyli raczej jutro ![]() W każdym razie potwierdzam, że Anę granatową i Tollę czarną śmiało można kupować
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, w sumie to na kazdym zdjeciu wychodzi kompletnie inaczej Ale i tak sie chyba zdecyduje... CHyba mnie znwou wciaga... Zaczynam przegladanie innych
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze widzę, że też jesteś z Krakowa? coraz nas tu więcej
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna :d
Cytat:
... zrób dzisiaj chociaż po jednym zdjęciu
|
|
#950 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam nadzieję, że beżowo-brązowa się jeszcze utrzyma trochę, bo sama mam na nią chęć, a chwilowo funduszy brak :/.Przeglądaj przeglądaj, na pewno coś jeszcze wybierzesz, jak nie teraz, to później
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
Powiem Wam że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością zakupów na etorebce. Wszystko jest szybko, sprawnie, porządne pudełko, torebka zapakowana w woreczek, folie zabezpieczające
Po za tym sama torebka jest bardzo dokładnie szyta i wykończona, ładna ekoskórka, porządna podszewka Baaaardzo na plus
|
#954 |
|
BAN stały
|
Zaraz będą foty
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
ale napięcie
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze się, że jesteś zadowolona! to którą kupujesz następną?
|
|
#958 |
|
BAN stały
|
Dodaję fotki Any granatowej i czarnej Tolli
![]() Ana: - piękny granatowy kolor, taki klasyczny granat/ciemnoniebieski. Na metce kolor nazwano "dark blue", ciemny niebieski i sądzę, że zdjęcia dość dobrze go oddają; - skórka jak w każdej Anie: bardzo dobrej jakości, jedna z najlepszych etorebkowych skórek (tak, jak w Andi, Emili); - zakładki takie, jak na zdjęciach sklepowych, dobrze uszyte, nic nie jest krzywo uszyte; - nitkę wyciagnęłam, bo mnie drażni ![]() - okucia w delikatnym, starym złocie, takie satynowe, nie błyszczą się; - rączki twardsze, niż w Andi (ale to już wiemy), wg mnie do noszenia w ręce/na łokciu, a na ramię to tylko na pasku; - zamek daje się ułożyć z takim "dołkiem", jak na etorebce. Tolla: - najbardziej się wahałam nad nią, ale gdy tylko wyciągnęłam ją z pudła, to aż głośno wyraziłam swój zachwyt ![]() - ładny eko zamsz, piękny, głęboko czarny kolor (na jednym zdjęciu wyszła jasno, bo z lampą) - frędzle nie pogniecione, ładnie się układają (prawie tak, jak na zdjęciach sklepowych); - pasek pleciony wydaje się być mocny, mogę go nosić na ramieniu, ale nie przez ramię na skos- dla mnie jest za krótki (170 cm mam), ale akurat to mi nie przeszkadza; - torebka jest raczej z tych średnich, ale a4 zmieści (zarówno zeszyt w sztywnej oprawie, jak i ciut większą sztywną teczkę, ale tak na styk). Rozmiary jej akurat mi odpowiadają - ani mała, ani zbyt duża. - jest w bardzo fajnym boho/hippie stylu. |
|
|
|
#959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego prosze o wsparcie używając kodu ![]() Anaa Tolla nie w moim stylu, ale Ana jest suuuuper
Edytowane przez Nankaa Czas edycji: 2010-05-21 o 17:03 |
|
|
|
|
#960 |
|
BAN stały
|
I jeszcze dwie dodatkowe fotki Tolki czarnej, bo nie zmieściłam w poprzednim poście
Zdjęcia dla oszacowania rozmiaru torebki, z lampą, dlatego jest grafitowa, ale to piekna, głeboka czerń
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

Jest w niej poducha