![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
ja o torebke pytalam
![]() edit. haha zaraz sie posikam ze śmiechu... ale ja głupia jestem ![]() myślałam, że torebke porównałyście do spaniela ![]() ![]() ![]() ![]() w każdym razie torebke już znalazłam ![]() iii zamówiłam ją ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2010-05-21 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Torebka jak już wiesz z Raramodo, ale na zdjęciu jest stara wersja Tovi. Teraz jest nowa, ma troszkę inny układ kolorów i wykończenie
![]() A piesek, a raczej sunia moja ![]() ![]() ![]() A dziękuję ![]() No właśnie moim zdaniem też Tovi nie jest jakaś strasznie duża, ale jeśli dla którejś z dziewczyn już tak, to uprzedzam - Essi klasyczna jest dużo dużo większa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pochwal się koniecznie zdjęciami jak dostaniesz torebkę! A wracając do etorebki, to mnie się zamarzył jakiś brązowy kuferek i zaczynam myśleć o Alice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spanielka urocza ![]()
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
Nie zna się
![]() ![]() ![]()
#905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#906 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo proszę o korzystanie z mojego kodu ![]() ![]()
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet poszukałam i namierzyłam jakiś dom studencki gdzie mogą też sypiać studenci zaoczni i wieczorowi za 25zł/dobę, a przynajmniej tak to działało w tym roku akademickim. obawiam się, że jednak nic nie będzie z Krk, rozmawiałam z rodzicami i w sumie potwierdzają sprawę oczywistą - czyli, że nie ma to większego sensu, to całe dojeżdżanie, płacenie za zaoczne, dojazdy pociągiem długie, noclegi... pewnie skończy się na Turkologii, która też w Poznaniu podoba mi się najmniej ( ![]() Turecki + np arabski, perski - ok, ale w kazachskim ukrytego sensu nie widzę. O mongolskim nie wspomnę. Na arabistykę się nie dostanę bo to tak samo jak z sinologią czy japonistyką. Trudne te studia cholernie, wiadomo - nauka dzień w dzień. I statystycznie połowa odpuszcza po drodze a ja już 2 razy do studiów podchodziłam i jestem "stara" i czuję presję. Dodatkowo nie wierzę w siebie i jakoś trudno mi już sobie mówić, że dam sobie radę ![]() No nic, zobaczymy. <wybaczcie ten monolog, wiem, że nie ma to nic wspólnego z etorebką i tym bardziej nikogo nie interesuje "moja historia" ![]() Wracając to torebek, to dzisiaj po wstaniu uświadomiłam sobie, że mamy piątek i zapowiadaną sporą porcję zdjęć i od razu humor mi się poprawił ![]() ![]()
instagram: @uttterly Edytowane przez karton Czas edycji: 2010-05-21 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Czasami tak jest, że sytuacja wygląda beznadziejnie, ale nie ma się co zrażać. Skoro interesuje Cię jakiś kierunek, który będziesz studiowała z przyjemnością to ja myślę, że warto zacząć ( nawet jeśli jest trudny ![]() Co do presji to wiem o czym piszesz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak nie spróbujesz to będziesz żałować, więc trzymam kciuki i daję kopa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe co powie na haddi ? bo jeszcze nie widzial , a dzis ma przyjsc moja haddi śliwkowa - jak mi sie spodoba forma, ksztaŁ i pojemnosc to i moze szarą kupie ![]() kocham torebki wielkosci mabel - zobacze jak bedzie z pojemnoscią hadi , podoba mi sie tez lisbeth , ostatnio zauwazylam ze lubie torebki na dlugim pasku , mabel ciągle nosze na tym dŁuzyszym pasku i trzyma sie dobrze , ma co prawda niewielki otarcia na rączkach , takie jak któras wizazanka pokazywala na fotkach u mabel fioletowej - ale jest to po stronie wewnetrznej a torebka jest ciemna i nie jest to widoczne bardzo (torebk a mi pasuje wiec na razie tego nie bede reklamowac) zapraszam do korzystania z mojego kodu ![]()
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także na ramieniu i przedramieniu ![]() Ciekawa jestem jak wygląda na żywo w nowym ustawieniu kolorów - sama też chyba ją kliknę ![]() Ale już myślę nad wymówką dla TŻ bo w tym tygodniu kupiłam już dwie - i każda była tą ostatnią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda, że na filologiach po prostu nie uczą języka tak jak to się normalnie robi, tylko właśnie tych wszystkich dupereli językowych - no ale byłoby za pięknie ![]() Chciałabym znaleźć w sobie więcej samozaparcia i myśli "ja wam pokażę!" by w sytuacji gdy na zajęciach wszyscy robią minę ![]() ![]() Co do bycia ileś-tam do tyłu to w sumie ja jestem chyba już 4 lata do tyłu w stosunku do ludzi, którzy teraz będą zaczynać studia ![]() w LO miałam rok przerwy na zdrowotny, potem dostałam się na właśnie turkologię, po 2 tyg dowiedziałam się, że mam szansę na fajną pracę za granicą i wyjechałam na 2 lata, wróciłam we wrześniu, zaczęłam obsługę ruchu turystycznego prywatnie, nastąpiła ogólna załamka (nie tyle chodziło o to, że sobie nie radziłam - bo to było ok, tylko cała sprawa z powrotem itp...) i znów lipa. Niby wiem, że ludzie studiują w różnym wieku i, że studia nie uciekną. Ale jakoś tak dziwnie się czuję i nieswojo. Już tak było na turystyce, wróciłam, po pracy - już bardzo daleka od tematów typu matura czy 100dniówka i zostałam małym alienem, który obserwuje sufit gdy inni plotkują na korytarzu ![]() Ucchhhhh. Jedna pociecha, że w Instytucie gdzie mają zajęcia orientaliści jest naprawdę sporo fajnych ludzi (tak mi się przynajmniej wtedy wydawało) więc może nie wszystko jeszcze stracone dla mojego życia towarzyskiego ![]()
![]() |
#913 |
Wtajemniczenie
|
No dobrze, już dobrze- nie ma off topów
![]()
#914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez kunia1 Czas edycji: 2010-05-25 o 10:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#915 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A piesek oczywiście śliczny ![]() Co do Alice to ja ją mam i polecam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() Fotki oczywiście wkleje ![]()
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Essi to mam na prawde spory dylemat... Niby już podjęłam decyzję wczoraj,że biore jednak mniejszą ale mam jeszcze upatrzoną karmelową torebkę w Top Secret, nie byłoby problemu gdyby nie zniżka do tego sklepu ![]() ![]() Jutro pójdę do Top Secret jeszcze raz obadać tę torebkę,żeby podjąć ostateczną decyzję... Odnośnie Jali to lepiej już nic nie mówie bo podoba mi się praktycznie każdy kolor ![]() Ale tak jak napisałaś mamy jeszcze czas na myślenie skoro torebki zniknęły ze strony ![]() Mam jeszcze pytanie odnośnie Tove - ona z przodu i z tyłu jest inna? Bo na jednym zdjęciu jest jeden podłużny pasek czarny a na drugim już dwa mniejsze, tak jakby odwrotnie ![]() A odnośnie etorebki to przez Ciebie znów mnie kusi Alice ![]() Chciałam zamówić w pierwszej kolejności Haddi i własnie Alice, ale gdy weszła Imogene to zrezygnowałam z Alice... Jednak po głębszym zastanowieniu Imogene nie bedzie do mnie pasowała wiec co? Znów chcę Alice ![]() W dodatku jutro wybieram się na maraton po Wrocławskich Zarach w poszukiwaniu tej Twojej torebki khaki (angielskiej zieleni ![]() 5 torebek w ciągu tygodnia to chyba jednak mała przesada... (a może jednak nie? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śliczna jest ta kawowa i waniliowa ![]()
![]() |
#919 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pisz, ze jestes za stara. ja miałam 2 lata w plecy na studiach z powodów zdrowotnych i róznych komplikacji... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#920 | ||
Zakorzenienie
|
Niesamowitego nasz tego TŻ
![]() to czekam na Twoje fotki - myślę, że zadecydują u mnie czy kupić czy nie kupić ![]() ![]() Cytat:
![]() I jeszcze myślę o kopertówce Linea - w wersji czarnej ma pojawić się w przyszłym tygodniu ![]() eh - za dużo tych torebek ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez assicka Czas edycji: 2010-05-21 o 12:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Co do Raramodo to o Tove myślę już od dawna ale tam rabatów nie ma
![]() ![]() ![]() Wiecie co? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#922 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powoli go nastawiam na Jali. Ma sie pojawić pod koniec przyszłego tygodnia ![]()
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Zacieki? Moje alusie mają na skórce takie hm jak to ująć. Faktura nie jest jednolita o tak powiem. Są miejsca gdzie to widać(ale tylko pod pewnym kątem).
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Jej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę pochwal się zakupem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
Jest moja szara Alice
![]() Baaardzo proszę o korzystanie z mojego nowiutkiego, świeżutkiego, kodu!!: 9149efe5 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Ktoś skorzystał z mojego kodu a do tej pory jeszcze nie dostałam żadnej informacji o zasileniu
![]() ![]() Wizażanko jeśli brałaś za pobraniem proszę odezwij się na PW ![]()
![]() |
#929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także poprosze o korzystanie z mojego kodu. Dawno nikt nie korzystał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.