|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
witam
słoneczko kabelka do telefonu nie mogę znaleźć żeby wrzucić fote ![]() ![]() a na jakim etapie stanęły Wasze starania?
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka nasze starania czekają na realizację
... po 18 września się rozpoczną ale dopiero w połowie października pewno zaowocują , a Waszze? przeglądałam kiedyś wątek innych staraczek i widziałam Cie że jesteś na liście z bliżej nie określonym terminem
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Aldi szkoda że ja nie mam tu blisko koleżanki wizażowej .... ale Lu rośnie szybko już taka duża panna z niej jest, karmisz ją piersią czy mlekiem modyfikowanym?
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my jeszcze wczoraj nie uważaliśmy
|
|
#937 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Aldii Lu jest słodka i taka duża już ![]() Oliwka mam nadzieje, że przywiezliście jakąś malutką fasoleczke z nad morza Ja czekam na @...pewnie przylezie jutro w dniu wyjazdu Słoneczko, a dlaczego nie wybierasz się na urlop w tym roku???
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Aldii no ja nad morze się nie wybieram
Oliwka ale to już postanowiliście że nie uważacie czy to tylko tak jednorazowo? moj Tz ostatnio wymiękł ... ale za to nakręcił się na ten wrzesień ![]() Ewurka nie wybieram sie na urlop ponieważ pracuję od 4 miesięcy a po drugie to wcześniej siedziałam rok w domu i jako takiego odpoczynku nie potrzebuję a mam tylko 14 dni urlopu do końca roku ...... jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to za 3 lub 4 miesiące będę na zwolnieniu Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-08-02 o 11:36 |
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
słoneczko bardziej spontaniczne "zagranie"
TŻ jest zdania, że jak się uda to fajnie i w kółko pytał kiedy najlepiej żeby chłopak był ciekawe jest to, że ja nie wiem naprawde czy owulacja była czy dopiero będzie, ten cykl jest dziwny - może to zmiana klimatu czy coś ewurka
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka trzymam kciuki żeby się udało
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwka, też trzymam kciuki
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
Słoneczko proszę mi wpisać @ z dniem dzisiejszym czyli 2.08 boli, ale dobrze, dobrze będziemy działać już po
czyli jestem aktywną staraczką ![]() Oliwka zaciska ale masz racje nie nakręcaj się
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Ewurka no to będziecie szaleć
|
|
|
|
#945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Pamięta mnie ktoś jeszcze? Nie odzywałam się bo najpierw mieliśmy problem z przełączeniem neta, a później pojechaliśmy na urlop i wróciliśmy wczoraj. Odpoczęłam bardzo. I wyluzowałam się trochę. Nie wiem jaki mam dc, kiedy mam termin @ i strasznie mi z tym dobrze. Pewnie pomogła też przerwa od wizażu i chyba na razie tak zostanie, ze do końca sierpnia będę sporadycznie, bo od września ruszamy spowrotem do leczenia. Aldii Ty nad morzem mieszkasz? A gdzie dokładnie? |
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziś samochód mi się zepsuł i myślałam że nie dojadę z pracy .... masakra jakaś......
...... oglądałam przed chwilką film "Ondine" ... mało interesujący .... gdyby nie głośny romans Alicji i Colina to pewno ten film byłby największą klapą i mało kto by wiedział o jego istnieniu
|
|
|
|
#949 |
|
Wtajemniczenie
|
Scio oby Wam sie udało jak pisałam na innym wątku
A ja już prawie zrobiłam wszystko jeszcze tylko muszę wyprasować podkoszulki TŻ i zrobić koło siebie Posprzątane, umyte podłogi, poodkurzane, walizki spakowane ![]() Teraz wcinam jakieś rodzynki w jogurcie i pójdę zrobić sobie domowe spa ![]() Najgorsza będzie pobudka jutro o 3!!!!! ale już o 10.30 będziemy w Pl Słoneczko jakoś wiedziałam, że ten film będzie ostro przereklamowany...
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
abz
Fajna ta wanienka z biedronki? Miałam pojechać obejrzeć, ale jakoś stwierdziłam, że za wcześnie.Aldii Lu cudownościowa ![]() Ollliwko to kciuki. Dobrze, że wyjazd się udał A ja też nie miałam objawów owu ![]() ewurko no to owocnych starań ![]() Scio powodzenia. To ja już się uda to się pochwal chociaż ![]() A ja od rana męczyłam się z zaparciem mojego życia...normalnie miałam już myśli samobójcze Kochany mąż kupił czopki glicerynowe dla dzieci i już jest dobrze. Poza tym zjadłam całą pakę śliwek, nie wiem co to jutro będzie Byłam też u lekarza, karty ciąży dalej nie mam(ciągle mi mówi, że założymy następnym razem), mam tylko skierowanie na badania. Mam je zrobić za tydzień i 16 na USG.
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Scio---> pamiętamy, pamiętamy
i kciuki trzymamy ![]() Titka--> długo coś ci tej karty nie zaklada...moje kumpele zwykle mialy zakladaną w 10-12 tyg. Ale w koncu karta nei najwazniejsza, wazne zeby wyniki dobre były ![]() Aldii--> Lu to już mała kobietka słodka jest strasznie ![]() Ewurko--> miłej podróży życzę ![]() Oliwko--> a nóż się wstrzeliliscie ![]() ja własnie skosiłam trawsko i ugryzło mnie chyba ze 100 komarów, normalnie sie nie da.... |
|
|
|
#952 |
|
Wtajemniczenie
|
Papa dziewczyny, do zobaczenia po 21 sierpnia
Buziaczki |
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
ewurka też o 3 wstawałam jak nad morze jechalismy, ale ciężko nie było i to dziwne
miłej podróży!dziewczyny, to okrutne ale,nie wiem czy ja chce te kciuki aż tak bardzooo no ale dzięki
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Ewurka udanego urlopu zyczę
Oliwka i tak będziemy trzymać kciuki
|
|
|
|
#955 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, ze troszke odetchneliscie psychicznie i sie uspokoilas Cytat:
Trzymaj sie cieplo i zrob wszystkie badania a jak wrocisz to bedziemy szalec ![]() Dobrego lotu!! Aldii - Lu jest boska!! ![]() Hej dziewczyny wieczorowa pora! Jutro jade do Londynu, na male szkolenie Ech, tluc sie bede pociagiem i metrem... Zobaczymy jak dzien mi zleci
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
hej
co tu taka cisza? ja wróciłam z psem od weterynarza poszłam na pieszo mam ze 2,5 km, nie wiedziałam, że pies może mieć kaszel ![]() słoneczko a 3 majcie kciuki prosze bardzo tylko nie bardzo wierze w ciąże akurat jest to możliwe, ale....zjadłam bułke z pastą z makreli i kawke popijam, dzisiaj kurze musze pościerać i brać się za obiad jakiś to tyle chyba wieczorem na zakupy TŻ mnie podrzuci do leclerca nie chce mi się teraz nosić tego wszystkiego
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka czyżby nowy awatarek to zdj z wakacji? a ta pasta z makreli i kawa to trochę tak pomieszane
może te kciuki się jednak przydadzą ![]() no właśnie co tak cicho ????? większość dziewczyn jest namamusiowym .... Aldii Ty jesteś nam wierna ja chcę dziś o urlop prosić szefa .... stresa mam ..... boję się że mi go nie da Abz widzę Cie, co tam słychać?
Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-08-03 o 11:10 |
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
słoneczko ależ u mnie makrela i kawa to norma
ja tak jadam= misz masz , TŻ do tej pory mnie podziwia urlop jednak bierzesz ? i co wyjedziecie gdzieś jak coś?
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wózek mamy taki: http://allegro.pl/item1168774929_mak...a_fotelik.html kolor niebieski Pewnie, ze pamietamy Dobrze, ze odpoczęłaśCytat:
Ale u was chyba faktycznie wcześnie jak na takie zakupy. Kartą ciąży się nie stresuj, ja dostałam dopiero po zrobieniu pierwszych badań, pewnie w 14 czy 16tc. Bo jak nie miałam żadnych wyników to nie miał mi co do tej karty wpisać nawetDobrze widzisz, bo właśnie was nadrabiam i odpisuję
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Mnie to już pewnie nikt nie pamięta .Scio myślę, że to bdb podejście, ja niestety nigdy nie mogę się powstrzymać, żeby zajrzeć w kalendarz i sprawdzić który to dc i prędzej czy później się łamię. Wgl ostatnio @ przychodzi właściwie bezobjawowo, a zwykle to już na tydzień przed bolał mnie brzuch, co oczywiście skutkuje tym, że mam nadzieję do ostatniej chwili... .Ja dziś po południu lecę z kumpelą nad jezioro, a potem do niej na ploty, topić smuteczki w % . U mnie ciągle piękna pogoda, słońce i coś pewnie koło 30st. Byłyście może na 'Incepcji'? My się chyba wybierzemy z TŻetem... A tak wgl to w sobotę mamy naszą 6 rocznicę, podsuńcie jakieś pomysły jak ją świętować. Lecę bo mi pralka piszczy że skończyła prać .Miłego dnia!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

... po 18 września się rozpoczną ale dopiero w połowie października pewno zaowocują
, a Waszze? przeglądałam kiedyś wątek innych staraczek i widziałam Cie że jesteś na liście z bliżej nie określonym terminem

Posprzątane, umyte podłogi, poodkurzane, walizki spakowane 
ale już o 10.30 będziemy w Pl 

Fajna ta wanienka z biedronki? Miałam pojechać obejrzeć, ale jakoś stwierdziłam, że za wcześnie.
Buziaczki