|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
Sanetko, ja też tak miałam. Im więcej się uczyłam to wydawało mi się, że mniej wiem. We wtorek wieczorem nie umiałam sobie nic przypomnieć a na obronie jak usłyszałam pytania od razu miałam przed oczami odpowiedzi
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze![]() Już za moment będziesz miała z głowy te uciążliwe studia. Satysfakcja że udało się przez nie przebrnąć- nie nie? ![]() No właśnie...wiedząc ilu miałaś gość post o selekcji i zapraszaniu najbliższych śmiesznie brzmi
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki, chociaż nie wiem czy jest za co podziwiać, teraz to ja myślę skąd ja na to siłę wezmę... Asiuk zapomniałam napisać -cieszę się że z dzidzią wszystko ok i trzymam kciuki za wyniki badań
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli były nie ma zamiaru robić problemów, to myślę, że nie będzie tak strasznie. Koleżanka mojej siostry unieważniła małżeństwo, trwało to niestety długo. |
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem szczerze że kusi mnie iść na magisterkę (czym jest te 1,5 roku wobec tych 4 lat ). ale trochę się boję znając plan, przedmioty, nie wiadomo jak będę się czuła. kwestia finansowa też robi swoje- chyba nie będzie nas stać na opłacenie czesnego.
|
|
#937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu ma Cię boleć że teraz tak jest?Cytat:
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
a co się stało z Dori, że jej znowu nie ma? Gdzieś wyjechała, czy co??
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też już od wczoraj sie martwię ![]() Mam nadzieję że jej sytuacja sie nie pogorszyła, a po prostu nie ma weny na pisanie aktualnie.
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam taką nadzieję. Choć nie wiem dokładnie co się stało, ale trzymam za nią kciuki.
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, dużo mam pracy ostatnio...
Faktycznie, Dori znowu zniknęła. Mogłaby się odezwać i dać jakiś znak, że wszystko ok
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wspomóżcie, szukam w Warszawie klubu/pubu ze strefą dla niepalących. Znacie jakieś, polecacie? Nie musi być wielki, ważne, żeby był przytulny, klimatyczny, z muzyką i miejscem do potańczenia... Organizuję niewielki wieczorek panieński, brak dymu do determinant wyboru miejsca... inne atrakcje już wymyśliłam.
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
ale mialam wczoraj fatalny dzien nie dosc ze samopoczucie fatalne to potluklam bratowej kubek, zlamalam taka silikonowa lopatke, ryczalam prawie caly dzien i jeszcze na dobranoc ulamalam zeba na pestce od nektaryny ![]() i dzis humor rowniez nie najlepszy jakies glupie mysli mnie nachodza...chyba powinnam isc sie przespac moze mi przejdzie bo z tymi hormonami nie daje juz rady (Asiuk witaj w klubie buzujacych hormonow (niestety nazbieralo sie we mnie sporo zalu do niektorych osob i teraz jak jestem sama w domu to rycze bo tak daje upust emocjom)doobra juz nie bede Wam marudzic ide zjesc arbuza i bede szukac jakiegos fajnego przepisu na deser bo mam w planach zrobic mamie na urodziny
Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2010-07-15 o 13:49 |
|
|
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
Tez myslalam o Dorince
Moze po prostu nie ma nastroju do pisania i miejmy nadzieje ze to tylko o to chodzi Niebawem pewnie do nas zajrzy ponownieMadziu ja nawet tak wielkiej rodziny nie mam Zreszta nie potrzeba mi tylu osob. Chce zeby bylo kameralnie i tyle. Sanetko juz niedlugo sama zobaczysz ze obrona nie taka straszna :d i bedziesz to wspominac z usmiechem na ustach... Pamietam swoja obrone: jak Tz marudzilam ze jejku jak zapomne jak nie bede wiedziala co powiedziec itd.. Tz szybko mnie uspokoil slowami ktore powiedzial.. Ze doszlam tak daleko i ze nie moge sie wycofac ze wierzy we mnie itd... On zawsze wie jak mnie uspokoic No i na obronie tak sie rozgadalam ze pamietam jak komisja tylko powiedziala: Pani Anito dziekujemy i 5 A Tz w tym dniu byl oddac krew i czekal na mnie pod uczelnia z czekolada |
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku ciązowe hormonki szaleją
![]() Anitko to ja tez się mega stresowałam przed obroną. Pamiętam, że nie podali nam pytan (w innych grupach podali) i z pracy czy z metodologii sie tak nie bałam jak tego jednego pytania z całego toku (5 lat) studiów, bo za chiny nie wiedziałam czego mogą się zapytać. Jak weszłam, to mi głos odebrało. Na pytanie jak sie nazywam pokazałm dowód. Ale komisja zaczeła mnie uspokojać. Jak zobaczyłam pytania... chwila oddechy i poszło. Po kazdym pytaniu słyszałam :juz dziękujemy, nastepne: a ja dalej :ale jeszcze chciałam coś dodać" i oczywiscie było 5
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że Dorinka nie ma nastroju na pisanie, w świetle jej oostatnich postów wcale się nie dziwię..mam nadzieję że spokojnie wszystko sobie układa, w każdym bądź razie trzymam za nią mocno kciuki
|
|
|
#948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a z pracy zobaczymy jaki humor będzie miała promotorka-czy będzie łatwe czy dokopie (a miałam z nią na koniec spięcia małe )ja nie moge sie bronic na 5 właśnie policzyłam..mam srednia 3,45 wiec moge się max na 3 bronic
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2010-07-15 o 14:15 |
||
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też był taki regulamin. Ja miałam srednią z 5 lat studiów 4,60, z pracy 5, z obrony 5 i w dyplomie na koniec też mam 5
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z zębem trochę gorzej..ale się naprawi. Byle nie bolał bardzo Cytat:
Wiesz często jest tak że ludzie mogę się lubić i w relacjach kumpelskich i sporadycznych jest super...ale jak wchodzi w grę związek to po kilku chwilach mają ochotę się pozabijać. Powrót do niezbyt szczęśliwej przeszłości jest zawsze bardzo bolesny....trzymaj się. Przetrwasz to i będziesz w 100% wolna
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
Duchota
Nie daje juz rady....Tz znowu w tym roku chce jechac na woodstock A ja sie chyba starzeje :p |
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia no szaleja szaleja i czasami juz sama ze soba nie moge wytrzymac
![]() Hania no tragedia byla z ta lopatka jeszcze zadzwonilam do mamy do pracy jej powiedziec i taki lament byl do slychawki ze normalnie sie zanosilam placzem az sie mama wystraszyla co sie stalo ![]() ale teraz przynajmniej bede miala pretekst zeby jechac do Ikei na zakupy hehe ![]() no a z zebem kapa bo wygladam jak menelka jakas bo centralnie gorna jedynka po skosie ulamana
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie Zuza jeszcze raz dziękuję za pomysł z Tą ramką....bratowa sie cieszyła. Tylko głupia jestem że nie pomyślałam o ich córeczce..ale już bład naprawiłam i zamówiłam 2 ramkę.
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Mam kryzys od tego upału
|
#954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja ostatnio przymierzyłam stópkę synka do tego odcisku (robiony 3 mies. temu) - i jest sporo większa
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że dominuje tu ostatnio temat dzieci... Muszę się przyglądać poradom, właśnie się dowiedziałam, że dwie moje bardzo bliskie koleżanki będą mamami. Wprawdzie za 6 miesięcy, ale przynajmniej później nie będę musiała się zastanawiać co kupić
|
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie domu od strony południa nie da się wysiedzieć... od strony północy jest w miarę ale tylko dzięki wentylatorowi.
Zaczęłam ogarniać mieszkanie i na początku odkurzania wciągnęłam połówkę jajka od kinder niespodzianki. Utknęło mi ch... w rurze i nie mogę wyciągnąć
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Twin a wy zaczynacie już remont w mieszkanku??
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj musimy ustalić w końcu dokładnie ile nam potrzeba płytek, podłogi i kupujemy materiały,szukamy ekipy i zaczynamy.
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak z terminami będzie u was. Nasz majster ma nam w tym tygodniu podać termin (bo teraz ma wielką fuchę w warszawie - prawie 2 miesiące gdzies robi) ale wstępnie na listopad się umówilismy.
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I musimy jeszcze w jakąś sobotę na Bartycką się wybrać, żeby mozaikę wybrać do kuchni.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

ja się będę stresować w środę. mają się takie upały utrzymać więc mam nadzieję że TZ będzie mógł mnie zawieźć samochodem
a najgorsze jest że chociaż znam pytania,mam je opracowane to mam wrażenie że im więcej czytam tym mniej wiem
Sanetko, ja też tak miałam. Im więcej się uczyłam to wydawało mi się, że mniej wiem. We wtorek wieczorem nie umiałam sobie nic przypomnieć a na obronie jak usłyszałam pytania od razu miałam przed oczami odpowiedzi 
Będzie dobrze
miałam 141

(Asiuk witaj w klubie buzujacych hormonow
(niestety nazbieralo sie we mnie sporo zalu do niektorych osob i teraz jak jestem sama w domu to rycze bo tak daje upust emocjom)
Nie daje juz rady....