Wymarzony pierścionek część XIX:) - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-15, 09:33   #901
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć,

pochwalę się, że jestem już mgr
Gratulacje..raz jeszcze

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Haniu:
Pytanie mam..możesz polecić jakiś DOBRY hotel w rejonie
turcja: Alanya albo bodrum??

Siostra chce jechać a ma problem, bo czego by nie znalazła to w necie same narzekania..
Każdy 5 gwiazdkowiec
Nie potrafię polecić bo nie byłam w Turcji i hoteli na oczy nie widziałam. Z naszej oferty wiem dokładnie co i jak wygląda bo miałam szkolenia i pełne relacje włącznie z fotami od koleżanek, oraz mam opinie klientów, ale my to mamy raptem 10 hoteli więc mało..z ofert innych biur to guzik wiem..tyle co w katalogu piszą.

Najlepiej sprawdzać na Holidaychek' u

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Oglądałyscie film "Wyspa skazańców" z Leonardem di Caprio? Jak dla mnie super
Oglądałam już dawno temu
Fajny klimat- mroczny jak lubię, no i Dio caprop po raz kolejny pokazał kunszt aktorski.

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Jaka się egzystencjonalna rozmowa wywiązała

Oglądałm wczorajporgonoze pogody - przyszły tydzien ma oscylowac w granicach 36 stopni. Nie wiem jak ja to wytrzymam. Ludzie mdleją w autobusach, bo warszawskie ZTM kupiło autobusy z klimatyzacją na strefę klimatyczną umiarkowaną, a przy takim lecie potrzebna jest klima na strefę śródziemnomorską, bo ta jest za mało wydajna.
Współczuję jeżdżenia teraz komunikacją miejską.

.....i znowu pieję z zachwytu że mieszkam tu gdzie mieszkam, bo mam możliwość iść sobie do pracy na piechotkę przez zacieniony park
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 09:36   #902
miskowa
Zakorzenienie

zarezerwowałam wyjazd, więc za dwa tygodnie o tej porze będę się szykować do wyjazdu
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 09:42   #903
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć
Anitko, musisz dać mi namiar na tego fryzjera, z chęcią się wybiorę
Chetnie podam ci na pw

Madziu jak zrobie fote to wkleje ci na PW

Co do slubu to planujemy czerwiec 2011 tylko jeszcze konkretna date musimy pomyslec no i nad kosciolem sie zastanawiamy czy u Tz czy u mnie czy wogole gdzie indziej :d Planujemy slub i skromne przyjecie tylko dla najblizszych.. Obecnie nie chcemy wesela i jestesmy z Tz zgodni ze wolimy sobie gdzies pojechac za granice w taka powiedzmy podroz poslubna niz robic wesele z pompa

Twin: Gratuluje pani mgr
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 09:44   #904
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Gratulacje!:jupi :
Dzięki

Cytat:
Oglądałyscie film "Wyspa skazańców" z Leonardem di Caprio? Jak dla mnie super
Czy to Shutter Island? Jeśli tak, to mojemu TŻ się bardzo podobał ten film a mnie momentami nużył choć muszę przyznać, że końcówka zaskakująca. Zgadzam się z Hanią, że DiCaprio jest świetnym aktorem.

Cytat:
Oglądałm wczorajporgonoze pogody - przyszły tydzien ma oscylowac w granicach 36 stopni. Nie wiem jak ja to wytrzymam. Ludzie mdleją w autobusach, bo warszawskie ZTM kupiło autobusy z klimatyzacją na strefę klimatyczną umiarkowaną, a przy takim lecie potrzebna jest klima na strefę śródziemnomorską, bo ta jest za mało wydajna.
Ja nie trafiam nigdy na te autobusy, które mają klimę Wczoraj dojechałam na uczelnie mokra a jechałam starym tramwajem i stałam przy oknie więc mi wiało. Powrót za to był masakryczny, gdyż skrzyżowaniu Jana Pawła i Solidarności tuż przed moim tramwajem zderzyły się samochody i musiałam do Okopowej "z buta" zasuwać. Wtedy myślałam, że padnę.
Co do prognoz pogody, to TŻ cały czas mi przypomina jak w zeszłe wakacje mówiłam mu, że chce na Cyprze mieszkać. Teraz mamy identyczne temperatury tylko morza i tego klimatu brak

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Super! Gratuluję

Wczoraj miałam bardzo słaby psychicznie wieczór. Wpadłam w histerię, pisałam TŻ straszne smsy. Ja wiem, że hormony, nastroje ciążowe... Ale znam siebie i swoje skłonności. Moja babcia ma prawdopodobnie schizofrenię i boję się, że mnie też to czeka. W końcu takie choroby są dziedziczne.

Ale dziś już lepiej, więc Wam nie smęcę

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Kurde, muszę sobie kupić coś lżejszego na dół (gacie, spódnicę itp.), muszę zajrzeć do ciążowego, bo w normalnym sklepie mi się nie opłaca

Żartujesz, że macie klimatyzowane autobusy?? U mnie nie ma takiego wynalazku, muszą wystarczyć małe okienka uchylane przez pasażerów - wczoraj rano w całym autobusie otwarte było tylko jedno takie okienko - przy moim siedzeniu
Dzięki Asiuk. Ty nie zamartwiaj się niepotrzebnie. To pewnie tylko hormony kobiety w ciąży.

CO do autobusów to owszem , trochę jest klimatyzowanych ale często w nich kierowcy nie włączają klimy albo mądrzy pasażerowie otwierają okna

EDIT: Haniu, Anitko dzięki
Mnie właśnie niedawno z pięknego snu obudził telefon od teścia, który dzwonił z gratulacjami

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2010-07-15 o 09:46
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 09:44   #905
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam zawsze takie aspiracje, ale życie je nieco zweryfikowało. Nim zacznę dobrze zarabiać, minie kilka ładnych lat, a po 30. chciałabym się właśnie rozwijać, nie siedząc z niemowlakiem w domu.
Dla mnie nigdy dzieci nie stanowiły priorytetu w mojej hierarchii same w sobie, lecz jako dopełnienie szczęśliwego związku, który jest na pierwszym miejscu.
Ja jednak nie mogę powiedzieć, że wystarczy mi w życiu rodzina i domek. Muszę mieć swoją przestrzeń, terytorium. Poza tym wiem, że mój zawód szalenie imponuje Tomkowi, więc nie chciałabym zamienić się w kobietę, której priorytety zmieniają się tak bardzo, że nagle praca w ogóle nie jest ważna.

Wczoraj miałam bardzo słaby psychicznie wieczór. Wpadłam w histerię, pisałam TŻ straszne smsy. Ja wiem, że hormony, nastroje ciążowe... Ale znam siebie i swoje skłonności. Moja babcia ma prawdopodobnie schizofrenię i boję się, że mnie też to czeka. W końcu takie choroby są dziedziczne.

Ale dziś już lepiej, więc Wam nie smęcę
Mi też rodzina i mieszkanie nie wystarczy....kocham pracować, bez pracy po tygodniu świruję. Raz nie pracowałam przez kilka miesięcy i byłam bliska depresji - podziwiam mojego faceta że ze mną wtedy wytrzymał.

W domu z dzieckiem w życiu sie nie zamknę....ale nie potrzebuję piąć się po szczeblach kariery i zarabiać kokosów- to nie jest mi potrzebne do szczęścia, do podnoszenia własnej samooceny.

Ważne że robię to co lubię a przy okazji zarabiam na kredyt i małe własne wydatki

Co do tego na szaro.....nie wkręcaj sobie czarnych scenariuszy. To hormony nic więcej!!

Cytat:
zarezerwowałam wyjazd, więc za dwa tygodnie o tej porze będę się szykować do wyjazdu
Gdzie lecicie??
Stary 2010-07-15, 09:49   #906
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć

Twin gratulacje!

Asiuk hormony dają znać osobie ot co!

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.

Edytowane przez zuzaneczka
Czas edycji: 2010-07-15 o 09:51
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 09:50   #907
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anitko w takim razie czekam na pw a na ile osób to przyjęcie chcecie robić??

Twin już nie pamiętam czy ci wczoraj gratulowałam, jak to to robię to teraz Witaj w gronie mgr

A ten film, to tak jak napisałaś " SHUTTER ISLAND"

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 09:55   #908
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Gdzie lecicie??
Na Ischię
Stary 2010-07-15, 10:02   #909
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Na Ischię
Super.

Anitko fajnie że taka decyzja...tzn małe przyjecie i wspólny wyjazd

----------
Co do filmów...my jesteśmy na etapie oglądania filmów na podstawie książek Pratchetta- zniewalające są...polecam fanom fantazy
"Piekło pocztowe" "Kolory magii" i "Wiedźmikołaj"
Stary 2010-07-15, 10:10   #910
asiuk
Zakorzenienie

Hormony - owszem. Tylko że miewam takie ataki, że mogłabym zrobić sobie krzywdę.
Parę lat temu miałam całkiem podobnie, przez dłuższy czas. Ja się bardziej martwię o moje zdrowie w przyszłości. Wczoraj, jak mi przeszło, pomyślałam sobie, że nie chciałabym, żeby TŻ musiał przez to przechodzić.

Szukam inspiracji do pokoju dziennego, ale ciężko mi idzie. Nie chcę ciemnych kolorów, ostrych kontrastów, kolorowych ścian, ale chciałabym wprowadzić coś świeżego i lekkiego, nieco ciepłego, ale nie beżykowo-brązowego! Może być ewentualnie ciemna czekolada na jednej ścianie.
I opcje sofy: albo czekoladowa/szara, albo w formie akcentu kolorystycznego, np. zgaszony fiolet. Na pewno nie jasna, bo za chwilę tapicerka będzie do wyrzucenia.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 10:14   #911
jodie
Zakorzenienie

hej!

Twin gratulacje!!!

złożyłam skargę o unieważnienie ślubu kościelnego

Miskowa - zazdroszczę wyjazdu , ja urlop planuje dopiero w październiku ...
Stary 2010-07-15, 10:21   #912
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
Twin gratulacje!
Cytat:
Twin już nie pamiętam czy ci wczoraj gratulowałam, jak to to robię to teraz Witaj w gronie mgr
Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Twin gratulacje!!!
[/COLOR]
Dzięki za gratulacje

Jodie

Asiuk, a może warto byłoby skonsultować to ze specjalistą skoro masz obawy?
Stary 2010-07-15, 10:22   #913
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:

a tak w ogóle jak pisałaś kiedyś o swoim byłym to nie wiedziałam że to mąż

Stary 2010-07-15, 10:22   #914
emi_lka
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczyny!
Witam się z Wami po raz drugi - pewnie niewiele z Was mnie kojarzy, zaczęłam pisać z Wami kilka miesięcy temu, ale potem zniknęłam pochłonięta sprawami pracowo-mieszkaniowo-remontowymi. W wakacyjnym klimacie chętnie po raz drugi do Was dołączę
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 10:24   #915
ANITKA79
Zadomowienie

Madziu tak jak mowilam tylko najblizsi rodzice i rodzenstwo z dziecmi oraz swiadkowie No chyba ze jeszcze sie cos zmieni ale ostatnio stwierdzilam ze nawet jakbym miala kase to po co zapraszac ludzi choc to rodzina z ktorymi widuje sie raz na kilka lat.. Moj ojciec ma duuza rodzine i jednych bym zaprosila to inni sie obraza.. A po drugie nie jest z nimi jakos bardzo zzyta.. Bardziej jestem z zyta z rodzenstwem niz jakas ciocia czy wujkiem.. Moze jestem egoistka ale finansowo nie stac ani mnie ani Tz na to zeby kilkadziesita osob zaprosic a po drugie nie widze w tym zadnego sensu.. Zapraszac ludzi przy ktorych nie czuje sie swobodnie tylko jak na cenzurowanym Nie wiem chyba nie jestem az taka rodzinna

Asiuk mialas po prostu gorszy dzien i pewnie hormony tez robia swoje Tz na pewno to wszystko rozumie i wie ze nawet wypisujac jakies bzdury to wcale tak nie myslisz
Stary 2010-07-15, 10:30   #916
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Szukam inspiracji do pokoju dziennego, ale ciężko mi idzie. Nie chcę ciemnych kolorów, ostrych kontrastów, kolorowych ścian, ale chciałabym wprowadzić coś świeżego i lekkiego, nieco ciepłego, ale nie beżykowo-brązowego! Może być ewentualnie ciemna czekolada na jednej ścianie.
I opcje sofy: albo czekoladowa/szara, albo w formie akcentu kolorystycznego, np. zgaszony fiolet. Na pewno nie jasna, bo za chwilę tapicerka będzie do wyrzucenia.
moja koleżanka bardzo fajnie urządziła pokój dla dziecka ostatnio - kolor biały, do tego wyraźny turkusowy/morski i czekolada. Meble białe, część dodatków turkusowa, część czekoladowa. Na ścianie tapeta w pasy w tych kolorach, jedna ściana czekoladowa. Naprawdę fajnie wygląda

Cytat:

Miskowa - zazdroszczę wyjazdu , ja urlop planuje dopiero w październiku ...
są też plusy urlopu w październiku - np. mniejsze tłumy, niższe ceny
Stary 2010-07-15, 10:34   #917
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Super.
Anitko fajnie że taka decyzja...tzn małe przyjecie i wspólny wyjazd
Haniu Tak tak stwierdzilismy ze po pierwsze nie ma co czekac bo chcemy byc juz malzenstwem Mam tylko nadzieje ze zycie nie pozmienia tych naszych planow. Juz po zareczynach tak wlasnie myslelismy ze to bedzie 2011 . Ale na razie nikt nie wie o tej naszej decyzji oprocz mojej mamy :d To moj najlepszy przyjaciel i jeszcze nigdy sie na niej nie zawiodlam
A wyjazd to uwazam ze wiecej z niego zapamietamy i zawsze chcielismyt gdzies za granice pojechac we dwje niz przyjecie na kilkadziesiat osob. Zwlaszcza ze kolezanka byla niedawno np na krecie 2 tygodnie i za dwie osoby zaplacili 3 tys../ wiec nie jest to jakas kolosalna kwota a wspomnienia na cale zycie :d
Stary 2010-07-15, 10:37   #918
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

ja też nie wiedziałam, że Jodie brała kiedyś ślub

Anitko a to az tak małe przyjecie. Powiem ci, że u nas to była duża selekcja, tzn jesli kogoś nie lubiłam, nie spotykałam się z nim często to go nie zapraszałam i miałam gdzieś czy sie pogniewa na mnie czy, nawet jak to była bliska rodzina. To był nasz ślub i miały byc na nim tylko osoby, które chciałam widzieć i z nimi świętować

Stary 2010-07-15, 10:39   #919
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny!
Witam się z Wami po raz drugi - pewnie niewiele z Was mnie kojarzy, zaczęłam pisać z Wami kilka miesięcy temu, ale potem zniknęłam pochłonięta sprawami pracowo-mieszkaniowo-remontowymi. W wakacyjnym klimacie chętnie po raz drugi do Was dołączę

Witaj Emilko!

Ja, ociemniała blondynka, tez niewiedziałam, że Jodi jest po ślubie. Wstyd.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 10:43   #920
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Haniu Tak tak stwierdzilismy ze po pierwsze nie ma co czekac bo chcemy byc juz malzenstwem Mam tylko nadzieje ze zycie nie pozmienia tych naszych planow. Juz po zareczynach tak wlasnie myslelismy ze to bedzie 2011 . Ale na razie nikt nie wie o tej naszej decyzji oprocz mojej mamy :d To moj najlepszy przyjaciel i jeszcze nigdy sie na niej nie zawiodlam
A wyjazd to uwazam ze wiecej z niego zapamietamy i zawsze chcielismyt gdzies za granice pojechac we dwje niz przyjecie na kilkadziesiat osob. Zwlaszcza ze kolezanka byla niedawno np na krecie 2 tygodnie i za dwie osoby zaplacili 3 tys../ wiec nie jest to jakas kolosalna kwota a wspomnienia na cale zycie :d
popieram

też odchodzę powoli od myśli wesela, chyba, że wynajmę klub studencki z dj-em :P

twin gratuluję! super to mieć za sobą

szkoda, że w Łodzi nie mamy klimatyzowanego niczego:/ co najwyżej centra handlowe. niech te upały się skończą, bo trzeba jechać teraz na Majorkę się ochłodzić

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 10:48   #921
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
To był nasz ślub i miały byc na nim tylko osoby, które chciałam widzieć i z nimi świętować
No wlasnie chce zaprosic ze swojej strony tych ktorych kocham i Tz tak samo..Nie chce zapraszac nikogo po prostu pro forma albo bo tak wypada. Jedyna osoba o ktorej jeszcze mysle to moja babcia ktora mieszka 700 km stad choc watpie zeby przyjechala. A do kosciola prosze bardzo moze przyjsc kazdy kto ma ochote..
Stary 2010-07-15, 10:54   #922
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja takich bliskich osób miałam 141 hehe

Stary 2010-07-15, 10:56   #923
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za gratulacje

Jodie

Asiuk, a może warto byłoby skonsultować to ze specjalistą skoro masz obawy?
dzięki

Cytat:

dzięki Zuzaneczko ale mój były o którym pisałam to nie był mąż - to był facet z którym zdecydowałam się na związek po rozstaniu z mężem. z mężem rozstałm się w 2007 roku.

Cytat:
są też plusy urlopu w październiku - np. mniejsze tłumy, niższe ceny
dokładnie ale wtedy i ja i moje koleżanki możemy jechać , jedyny wspólny termin - no chyba ze mi termin przesłuchania akurat wtedy wyznaczą

Cytat:
ja też nie wiedziałam, że Jodie brała kiedyś ślub
MAdziu bo to dawno było...

Cytat:
Witaj Emilko!

Ja, ociemniała blondynka, tez niewiedziałam, że Jodi jest po ślubie. Wstyd.
żaden wstyd, napisałm o mężu w zasadzie dwa posty na tym forum, bo jak dołączałam to byłam już w związku z exem, po rozwodzie cywilnym z byłym już mężem...

życie pisze czasami takie scenariusze których nikt się nie spodziewa...

co do rozważań mieszkaniowych - ja u moich rodziców w domu - szaleję z kolorami ale wiem że u mnie we własnym domku będzie raczej stonowana kolorystyka - biały,beżowy , czarny i ew jakieś wyraziste dodatki gdzieniegdzie typu amarant/turkus
Stary 2010-07-15, 10:58   #924
hania811
Zakorzenienie

Ostatni ex Jodie nie był jej mężem

Jodie życzę powodzenia i jak najszybsze zakończenie sprawy.
W jakich układach żyjesz z byłym mężem?? kosa jest czy już minęło i zgoda panuje??

Biia lecisz na Majorkę??
Stary 2010-07-15, 10:59   #925
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki

dzięki Zuzaneczko ale mój były o którym pisałam to nie był mąż - to był facet z którym zdecydowałam się na związek po rozstaniu z mężem. z mężem rozstałm się w 2007 roku.
no to już wszystko rozumiem

Stary 2010-07-15, 11:00   #926
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja takich bliskich osób miałam 141 hehe
To się nie dziwię, że zrobiłaś ostrą selekcję

Miśku, dzięki za propozycję, tylko jakoś wydaje mi się połączenie brązu i turkusu nieco oklepane Ale być może w tym przypadku to fajnie wygląda.

Jodie, podziwiam za odważny krok

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 11:01   #927
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,

pochwalę się, że jestem już mgr
gratuluje ja się będę stresować w środę. mają się takie upały utrzymać więc mam nadzieję że TZ będzie mógł mnie zawieźć samochodem a najgorsze jest że chociaż znam pytania,mam je opracowane to mam wrażenie że im więcej czytam tym mniej wiem

Cytat:
Hormony - owszem. Tylko że miewam takie ataki, że mogłabym zrobić sobie krzywdę.
Parę lat temu miałam całkiem podobnie, przez dłuższy czas. Ja się bardziej martwię o moje zdrowie w przyszłości. Wczoraj, jak mi przeszło, pomyślałam sobie, że nie chciałabym, żeby TŻ musiał przez to przechodzić.
żebyś wiedziała jakie ja mam myśli, aż strach (podobne do tego co piszesz). na szczęście jest z kim pogadać w kryzysowej sytuacji

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-15, 11:02   #928
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
twin gratuluję! super to mieć za sobą
Dzięki masz rację, to cudowne uczucie

Anitko, mnie się bardzo podobają kameralne przyjęcia. U mnie, z mojej strony była najbliższa mi rodzica (w sumie 20 osób) i TŻ zaprosił swoją całą najbliższą rodzinę ale to już była większa liczba

Ja za to wiedziałam, że Jodie jest po rozwodzie. Pamiętam, że kiedyś pisała o tym na forum i zgadały się z Dorinką, ze są 2.
Stary 2010-07-15, 11:04   #929
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
To się nie dziwię, że zrobiłaś ostrą selekcję
ale u mnie było tyle osób na weselu hehe z tego 60 osób to znajomi, reszta rodzina (młodzież, dorosli) . Jak wypisałam wszystkich to miałam ok. 270 osób ale 130 wykresliłam i mam gdzieś , że teraz się gniewają czy co a parę uwag miałam z ich strony

Stary 2010-07-15, 11:04   #930
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem świeżo po remoncie, wyborze kolorów ścian itp.
Mój pokój dzienny nie jest zbyt duży, więc nie mogłam poszaleć z intensywnymi kolorami, zresztą nie chciałam. Zdecydowałam się na kolory "budyniowe", ale nie beżowe i nie w kolorze tektury. Trzy ściany mam w kolorze pastelowy opal (S1) a jedną, stołową gwiezdny kwarc (S6) http://www.magnatfarby.pl/

Wybrałam dość zachowawcze kolory bo marzy mi się duży obraz na ścianie, nie chciałam więc bałaganu wzrokowego. Poza tym planuję minimum sprzętów i form, tylko jeden wyrazisty akcent, właśnie obraz.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości