|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nieustanna walka, do stracenia 10+ Zapraszam! Start - lipiec
emigra, czyli możesz w rytm klasycznych kawałków puszczanych za ścianą tańczyć
![]() ![]() z ciastem uważaj, piękna, uważaj, bo od jednego kawałka to się zaczyna... ogólnie, ja właśnie pałaszuję jabłko i czekam na spotkanie z bossem... już 25 minut...
![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
No patrz, nie patrzylam na to w ten sposob
![]() A jak na zlosc od kilku dni milczy ![]() Z tym ciastem to sie nie martwie- jak dla mnie to jeden kawalek wytarczy, bo jest baaaardzo slodkie i jak zjem wiecej to po prostu sie ![]() ![]() Boss ma prawo sie spoznic ![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Raczkowanie
|
star_dust
dzięki za rady normalnie cię ubóstwiam ... no ciężko jest pracowac w nocy i nic nie jeść ..jeść trzeba...jestem całą noc przed barem i batonik to taka najprostsza postac jedzenia jaka moge szybko wszamać przed klientem;p heh...keidy mam luźniej to sobie moge zejść na zaplecze zjeść ...dziś do pracy wezmę sobie kanapki i z pracy zjem surówkę i serek homogenizowany 0% może być??... co do ruchu to ja bardzo dużo ćwicze chodze na siłownie prawie codziennie..jeżze na rowerze itp ![]() ![]() ja po śniadaniu płatki owsiane ![]() ![]() emigra współczuje sąsiadów;* ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
busia aha czyli za barem nocami pracujesz, odsypiasz i śniadanie jesz o 14? potem owocowa sałatka siłownia i znów do pracy? to faktycznie ciężko jakoś to unormować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
utrapienie, emigra ojku, współczucia z takimi sąsiadami! moje sąsiadki zawsze wszystko skarżą rodzicom, ale to takie stare wiedźmy
![]() A ja dzisiaj nagrzeszyłam! Mamie nie chciało się obiadu robić i przywiozła hamburgery i no niestety się na jednego skusiłam! ![]() Na dodatek myślałam, że ćwiczenia dzisiaj odpuszczę, bo trochę z czasem dzisiaj nie wyrabiam i ogólnie jakiegoś lenia dostałam, ale się przełamałam i jak se tego hamburgera przypomniałam to 50 min. ćwiczyłam, bo więcej nie dałam rady czasowo ![]() Dzisiaj jeszcze activię i nic więcej, ewentualnie jakiś owoc zjem wieczorkiem. Trzeba się pilnować ![]() Dzisiaj wieczór z dziewczynami, więc pewnie jakieś %% będą i znów tony słodyczy, ale obiecuję się trzymać od tych słodyczy z daleka! Trzymajcie dziewczyny kciuki! No i to by na dzisiaj było tyle. Aa no i postanowiłam zmienić dzień ważenia na piątek, tak jak to zawsze bywało, jakoś tak mi wygodniej a i jutro się pomierzę! Aż strach się bać ![]() Także udanego popołudnia i bez grzeszków! ;*
![]() |
![]() |
#936 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mój wyjazd nie ma związku z moim avatarem. Ten pan to Peter Tägtgren, wokalista Hypocrisy, które lubie średnio, za to uwielbiam jego solowy projekt "Pain". Gościu jest fenomenalny, ale czekam, aż on przywlecze kuper do Polski, bo czasem mu się to zdarza ![]() Natomiast z Finlandii jest połowa zespołów, które kocham, między innymi Amoral, które poza granicami swojego kraju nie jest zbyt znane, więc muszę ich nawiedzić ![]() ![]() A ja byłam dziś zaskakująco (dla siebie samej) grzeczna. Na śniadanie zjadłam płatki owsiane z mlekiem, potem troche poćwiczyłam, a przed wyjściem z domu zjadłam jeszcze kromkę ciemnego pieczywa z połową kubka naturalnego serka homogenizowanego. Potem zjadłam jabłko i omlet na oliwie z oliwek z dwoma kawałkami szynki. Jestem chyba głodna i całkiem możliwe, że coś w siebie wrzucę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny
![]() Wczoraj się nie odzywałam, byłam nieco zajęta, a wieczorem miałam ognisko, to które miało być jeszcze kieedyś, ale z powodu pogody było kilka razy przekładane. Tak jak radziłyście, dobrze ponacinałam kiełbasę, żeby tłuszcz wypłynął. I nie zjadłam żadnych ciastek ![]() A dzisiaj : Śniadanie : 2 kromki razowego chleba posmarowane cienko margaryną słoneczną, pomidor II śniadanie : Nektarynka Obiad : Kurczak (niestety taki kupny, pieczony w sklepie) z pomidorem (nie miałam innego dodatku w domu ![]() Podwieczorka nie jadłam. Byłam w McDonaldzie na spotkaniu z moją nową klasą, ale nic nie zamówiłam ![]() A kolacja to 2 jajka na miękko, 2 kromki chleba razowego. A.. zapomniałam dodać, że wypiłam jedną puszkę 7up :/. Ostatnio brak mi motywacji do ćwiczeń. Jazda na rowerku stacjonarnym powoli zaczyna mi się nudzić ![]() Mam też problem z wodą, wiem, że powinnam dużo pić, ale jakoś nie mam pragnienia, zawsze zapominam. Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]()
aby się nie potknąć, ale to, aby po każdym upadku dźwignąć się i stanąć na nogi.'' Edytowane przez patrycja2494 Czas edycji: 2010-08-05 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Odnośnie wyjazdu, to planujemy ze znajomymi wypad do Zakopanego na 10 dni. Pierwsze 7 dni zamierzamy oswajać z TŻ naszego syna z nimi, aby potem ich porzucić na dwa dni i zaliczyć Orlą Perć i coś tam jeszcze, gdzie się nie da wdrapać z wózkiem. Ogólnie, to nie mamy złudzeń, że bardziej jedziemy tam rekreacyjnie niż wyczynowo, ale jakbyście znały jakieś rozrywki w okolicach Zakopanego (może też być Słowacja), gdzie fajnie można spędzić czas z dzieckiem, to dajcie znać. Peter Tägtgren... no właśnie!!! gdzieś mi w sferze podkorowej chodziło to nazwisko. Moja przyjaciółka ze studiów go uwielbiała i zabrała mnie na jego koncert tak ok. 2005 r. Wymęczyłam się strasznie ![]() Poza tym jestem po godzinie jogi, 20 minutach hula-hop, 2 godzinnym spacerze i 2 kawałkach pizzy na obiad. Padam na ryjek....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ja juz po 40 minutowym bieganiu, w ciagu dnia udało sie zrobic 50 przysiadow i 200 brzuszków ![]() A moje dzisiejsze menu to : sniadanie- jajecznica z 2 jaj na odrobinie oliwy z oliwek, 2 kawałki chleba razowego, herbata, 2 sniad- jogurt naturalny z muesli obiad- 3 ziemniaczki młode pieczone ![]() podwieczorek- mus jabłkowy z cynamonem ![]() kolacja- wiesniak z pomidorem i ogórkiem, 2 wasy, herbata Brillante ![]() Emigra jak ciasto? Odkryłam dzisiaj u mnie w aptece wage, ale nie miałam drobnych ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#940 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wieki nie byłam w zakopanym. Niby pod samym nosem je mam, ale jakoś się nie składa...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Rozeznanie
|
utrapienie- ja również jadę góry i to już za trochę ponad tydzień. Nie mogę się doczekać
![]() ![]() Tak się składa, że mieszkam nad morzem, także dla mnie wyjazd w góry to wielka atrakcja ![]()
![]() |
#942 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny,
Należy mi sie ostara z***ka ![]() ![]() No nic... Pirjo zazdroszcze Ci nastawienia. Chociaż ja tez często się z takim budze, niestty jak nadchodzi wieczór budzi się we mnie jedzeniowy potwór...:/ Busiaa, w poniedziałek zaczynam prace tylko na nocki, wiec też obecnie głowie sie na tym jak dobrowadzić mój organizm do ładu i składy po 4 dwunastogodzinnych dyżurach pod rzad :/ Zastanawiam się czy jesc śniadanie w domu i potem w kime, czy od razu w kime a po obudzeniu śniadanie...Jak coś wymysle to dam Ci znac, a wymysle w weekend, bo narazie jestem mega zajęta ![]()
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja koncze prace o 7 rano i chce zjesc tam sobie jeszcze ok.6.30 płatki fit ![]() ![]() Mysle jeszcze co dobre na posilek w nocy, ale nic procz wiesniaka nie przychodzi mi do glowy ![]()
![]() |
![]() |
#944 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
ja dziś dałam czadu i byłam na dwóch godzinach spiningu a potem jeszcze pół godziny szybkiego marszu po górkach na bieżni ![]() ![]() ![]() ![]() Podsumowując dzień dzisiejszy: śniadanie: owsianka z jagodowym jogurtem i kawałkami ananasa, kanapka z wędliną i pomidorkiem na ciemnym chlebie fitness ze słonecznikiem a6w i 8 min arms 2 śniadanie: koktajl owocowy - dziś był na mleku bo jogurtu naturalnego nie było z jabłkiem, brzoskwinią, ananasem, śliwkami i otrębami obiad: pół opakowania paluszków krabowych ugotowanych z połową opakowania szpinaku, połową torebki brązowego ryżu i pomidorkiem podwieczorek: pół jogurtu naturalnego 0% z otrębami i migdałami, kilka śliwek 2 godz spiningu i pół godziny bieżni kolacja: tuńczyk z pomidorem i oliwkami Brillante, Patrycja podziwiam za powstrzymywanie się przed fast foodami czy słodyczami podczas spotkań ze znajomymi ![]() Blonde_hair wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() utrapienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
Stardust, gratuluje 2h spiningu i fajnego jadłospisu, ale nie boisz sie tego jagodowego jogurtu?? Same polepszacze, kolory i sztuczne aromaty...
BlondeHair, pracuje w domu opieki ( uff pomyliłam sie i napisąłam ze w szpitalu, ale to pewnie dlatego, ze bardzo bym chciała, ale niestety narazie szpital mnie nie chce ) Ja mysle, ze bede jadła w miare normalnie, tak jak w ciagu dnia. Nie widze powodu zebym miała jesc samo białko, tylko dlatego ze jest noc. Nie spie, wiec to jest normalny czas aktywnosci. Wydaje mi sie wiec, ze powinnam jeść normalnie, no moze ciut mniej, bo nocki nie są jednak tak aktywne jak dniówki. Na poniedziałkowy dyzór na pewno zabieram yerba mate, wór otrębow i paczka pąłtkó owsianych ( zostaja na stałe ) na bierzaco bede przynosiła jogurty i serki wiejskie. Nie wiem co jeszcze, jakieś pomidory. Na pewno przygotuje sobie ejden świerzy posiłek rpzed każda nocką i zabiore do pracy, ale nie przezyje nocki o jednym posiłku wiec chce moja szafke w pracy wyposarzyc w jakies zapasy. Aha... na nocke polecam yerba mate - przezyłam dzięki niej studia ![]() ![]()
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2010-08-05 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Raczkowanie
|
sss7 szczerze? wcześniej wcinałam 5-6 jogurtów owocowych dziennie ja po prostu uwielbiam jogurty - ale napisałaś kiedyś, że one z owocami to mają raczej niewiele wspólnego i tak się zaczęłam zastanawiać, że faktycznie więcej niż tych owoców to tam cukru i konserwantów a skoro niedawno dostałam na urodziny blender to lepiej sobie samodzielnie zmiksować naturalny ze świeżymi owocami. Tym sposobem ilość spożywanych przeze mnie jogurtów owocowych spadła do 1 dziennie do śniadania, bo zarówno płatki owsiane jak i otręby z naturalnym smakują umiarkowanie, zresztą naturalny nie zawsze mam a owocowe teraz z kolei zalegają w lodówce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A z kolanem uwazaj kochana, jak masz jakis problem to go nie nadwyrezaj, bo sie zemsci na Tobie .... Bylby to problem jakbys wrzucila na fotke Twojego brzusia? ![]() ![]() Z tym ciastem to mi wyszlo tak ze dwa male kawalki zjadlam.... tak mi sie ukroilo, jak to maz stwierdzil ze nawet mysza sie nie naje ![]() Ale ostatnio mam napady glodu na slodkie, co mi sie wlasciwie nie zdarzalo ... przed moim odchudzaniem mialam ochote na czekolady itp raz na kiedys wlasciwie (moim problemem byly ciasta, bo lubie piec dla meza i razem z nim podjadam wtedy- wiec rzadziej pieke ![]() ![]() Z ruchem tez sie opuscilam, ale dzisiaj maz poprosil zebym zaczela cwiczyc i jego zmuszala, wiec wskocze grzecznie na crossa a wieczorem jego pomecze.... z silownia nam nie wypalilo, maz dlugo pracuje a mi sie samej ni chce - kolezanka mnie wycyckala, bo niby chora....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() waga doceniła moje wieczorne 2.5godz aerobów i ujrzałam dziś na niej coś koło kilograma mniej ![]() ![]() ![]() emigra hmmm fotkę brzucha powiadasz ![]() ![]() ![]() a kolano spoko szczerze mówiąc to bardziej mi dokucza podczas porządków i dźwigania niż ćwiczeń, ale biegania mu póki co oszczędzam i noszę opaskę taką fajną scholl prosport i naprawdę pomaga. Drugim zakupem w warszawie w celu polepszenia kondycji stawów był Flexit - taki preparat na stawy polecany osobom biegającym - wcześniej brałam kupiony w aptece odnovit ale nie zauważyłam, żeby cokolwiek pomagał a ten Flexit mimo, że drogi to skład ma imponujący więc myślę, że dobrze będzie ![]() ![]() ![]() sss7 przed dodaniem do otrębów spojrzałam dziś na skład owego owocowego cuda ![]() ![]() busia, blonde_hair no mnie też najrozsądniejsze na noc wydaje się wzięcie serka wiejskiego i dodanie sobie do tego jakiejś rzodkiewki, pomidora, szczypiorku (Busia lepiej jakbyś zamiast serka homogenizowanego nawet 0% brała wiejski albo twaróg bo mniej ww więcej białka). Tuńczyk czy jaka inna ryba w puszcze byłoby nawet lepsze tylko, że to jednak puszkę trzeba otworzyć i zapach ryby też może być czasem ciut problematyczny w pracy. Busia te kanapki co bierzesz to najlepiej z jakąś chudą szynką i warzywami a pieczywo jak najmniej ww czyli albo z czymś w stylu wasa, albo jakieś ciemne. No a te batoniki musli w nocy to bym ograniczyła do wyjątkowych sytuacji, raczej starałabym się zjeść coś pożywnego przed pracą i potem podczas przerwy jakiś pożywny posiłek głównie białkowy. No i możesz sobie tego aqua slima kupić i popijać wodę z nim za barem jeśli w ten sposób będziesz regularnie dostarczać małe porcje wody, to i uczucie głodu mniejsze i metabolizm lepszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Star_Dust, to ja czekam niecierpliwie na fotke. Najlepiej zestwienie przed i po
![]() ![]() ![]() ja musze kupic sobie pieczywo a la wasa, bo jak zaczynam normalnym, ale ciemnym to potem jem ile wlezie... ostatnio mam gorsze dni, jakas leniwa jestem i siedze tylko w domu i podjadam caly czas. dzisiaj sie umowilam z kolezanka to moze na jakis spacer pojdziemy. Poki co ide sobie pedicure zrobic ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- U mnie problemy z kolanami pojawily sie dosyc niedawno, wlasciwie kiedy tak przytylam.... Do czasow liceum trenowalam siatkowke... Moje dwie kuzynki tez mialy jobla na punkcie siatkowki i na studiach obie mialy operowane kolana juz ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Btw: czym Ty mierzysz ten poziom tłuszczu? Tzn nie, żebym chciała mierzyć mój - nie zależy mi na zawale serca :P Tak z ciekawości pytam. Cytat:
Właśnie się budzę poranną kawą, ale zanim sobie ją uczyniłam stanęłam na wadzę, która pokazała mi 72,3 kg. Wlazłam na nią pięć razy i uparcie wskazywała to samo... Nie wiem jakim cudem jej się odwidziało stać w miejscu i spaść znienacka o 0,7, ale tak uczyniła. Może to nie trwały spadek, tylko jakaś chwilowa utrata wody... Zobaczymy, wyjaśni się w ciągu kilku dni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
emigra przed i po
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirjo widzisz mówiłam, że ta waga to tak sobie nagle skacze w dół bo akurat wpadnie na myśl, że to dziś jest ten dzień ![]() Mam taką inteligentną wagę cyfrową, której ustawiasz płeć, wzrost i wiek, stajesz bosymi stopami i ona wyświetla nie tylko wagę, ale i poziom wody i tłuszczu w organizmie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Hehe star nie denerwuj sie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
ależ nie ma problemu ja się nie denerwuje, to tak żartem było trochę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale bajerancka waga, ja mam taką dla plebsu ![]() I w ogóle to też wolę robić zdjęcia, niż być fotografowana, zwłaszcza teraz, kiedy mi trochę więcej niż trochę przybyło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Wtajemniczenie
|
Nie wierzę, zważyłam się dziś. Myśle sobie, że 64kg, a tu patrze 62,5/63 kg : O
Łiiiii schudłam, 1kg! *_* Coraz bliżej 60 kg, a później 55 ^^ ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
Dobra dziewczyny najtrudniejsza część dnia czyli ćwiczenia w domu za mną - teraz popijam zasłużony pyszny koktajl z bananem, ananasem i śliwkami
![]() emigra ale Ty nie czekaj na tą moją fotkę tylko zacznij a6w robić ![]() ![]() ![]() http://************/aerobiczna_6_weidera.html i może jednak pomyśl o jakichś ćwiczeniach poza domem, serio dużo łatwiej idzie zarówno z ćwiczeniami jak i przestrzeganiem diety, a na osoby towarzyszące nie ma co się oglądać, bo można tam za parę miesięcy/lat dotrzeć ![]() Pirjo ja tą wypasioną wagę kupiłam ileś tam lat temu za 40zł w media markt - aż byłam w szoku, że taka tania bo wtedy to cyfrówki w ogóle mało popularne były i jak już kosztowały grubo ponad stówke. A mam jeszcze taką zwykłą z wskazówką - sztuką jest w ogóle ustawić ją na 0 a waga zmienia się dynamicznie wraz ze sposobem stania i humorem wagi ![]() ![]() a na te 10kg w 3 miesiące to ja polecam bieganie tak 3 razy w tygodniu - efekt gwarantowany - o ile tylko nie masz problemów ze stawami |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wagę mam elektroniczną, ale bez żadnych bajerów dodatkowych, ale jest w miarę dokładna i nie ma kaprysów raczej. Problemów ze stawami nie mam, ale bieganie to moja najmniej ulubiona aktywność fizyczna. Po prostu nie znoszę... Wolę rower, rower stacjonarny, basen... Chyba sobie kupię karnet ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Wiitam dziewczyny ;*
Wczorajszy wieczór tak jak zapowiedziałam nie obył się bez %%. I to sporej ilość. A nawet za dużo. Dużo za dużo! Jak się koleżanka na urodziny obstawiła to poległam i wczorajsze kanapki, które jadłyśmy koło 20, zwróciłam i pół nocy myślałam, że umrę. Na rano zjadłam tosta i piję hektolitry wody i wydaje mi się, że głowa mi zaraz pęknie, normalnie słyszę jak trawa za oknem rośnie! Nie wiem jak to będzie dzisiaj z ćwiczeniami, ale czuję coś, ze ciężko. Chyba, że się lepiej poczuję to się trochę poruszam. Maatko ja już nie piję! Mama dzisiaj zapowiedziała dzisiaj na obiad placki z ziemniaków, więc znoowu nagrzeszę, ale nie zjem ich więcej niż dwa, obiecuję! Idę się teraz położyć, bo umieeeram !
![]() |
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
star_dust
więc tak ja pracuje od środy do soboty czyli poniedziałek i wtorek zyje normalnie i potem znowu musze sie przerzucić na tryb nocny:/.. więc w środę staram się zjeść śniadanie i właśnie tak przed południem na siłownie wracam posilam się jakimś obiadem białkowym czyli kurczak czy ryba wykąpię się i przed pracą cosik zjem a w pracy tez coś musze ale to różnie bywa...potem keidy śpie rano to wstaje ok 13 ,14 jem śniadanie przekąska i na siłownie i potem oddrazu do pracy i w pracy staram sie dwa posiłki jeść...i tak do soboty ![]() na siłowni rozgrzewka na bieżni 15-30 min (zależy od czasu ile go mam)potem ćwiczenia siłowe one mi zajmuja od 35-50 min i potem znowu areobowe 30 min napewno jak mam więcej czasu to na różnych urządzeniach a jak nie to tylko na jednym 30 min i koniec zazwycaj o 2 h spędzam na siłowni...po siłowni zawsze sąłba jestem wręcz wykończona czasem ratuje sie batonikiem muesli z czekolada...ale w pracy musze jeść coś pożywniejszego....wczoraj np w pracy zjadłam ten mój chlebek owsiany z surówką a potem deserek sobie zrobiłam czyli serek homogenizowany 0% z bananem..nie wiem czy to dobry pomysł ale nie miałam pomysłu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- blonde_hair ja pracuje w dyskotece w Katowicach "Spiż" ![]() sss7 ja jak kończe o 5 czy o 6 bo to różnie bywa to nigdy nie jem śniadania ide spać o głodzie i jak wstaje oddrazu coś jem...bez sensu isc spac najedzonym ..pamiętaj śpiąc nie spalasz więc to co zjadłaś ci się odłoży..czytałam że ci co pracują w nocy i trzymają sie diety to ostatni posiłek powinien byc o 1 w nocy;pheh ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.