Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010. - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-22, 08:52   #931
gloria81
Rozeznanie

Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.

Dziękuję Wam wszystkim! Musiałam wczoraj iść do doktora,bo złapało mnie jakieś paskudne przeziębienie i boję się,żeby to nie miało wpływu na nasze maleństwo.W ogóle się boję...zrobiłam drugi test wyszły dwie krechy a ja głupia myślę sobie a co będzie jak ta radość jest za wczesna?tyle kobiet straciło swoje maluszki będąc jeszcze w ciąży.Wiem może przesadzam,ale tak bym chciała żeby wszystko było dobrze.Dziś umówiłam się na wizytę u ginekologa mam nadzieję,że on rozwieje chociaż część moich głupich myśli.
Yendi moja znajoma jak tylko dowiedziała się,że jest w ciąży zatrudniła się na szybko na kasie jednego z hipermarketów.Popracowała miesiąc i poszła na L4 nie wiem na pewno,ale myślę,że macierzyńskie też jej się wtedy należało.
Dziewczyny powodzenia w staraniach
gloria81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-22, 10:58   #932
Maloka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gloria81 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam wszystkim! Musiałam wczoraj iść do doktora,bo złapało mnie jakieś paskudne przeziębienie i boję się,żeby to nie miało wpływu na nasze maleństwo.W ogóle się boję...zrobiłam drugi test wyszły dwie krechy a ja głupia myślę sobie a co będzie jak ta radość jest za wczesna?tyle kobiet straciło swoje maluszki będąc jeszcze w ciąży.Wiem może przesadzam,ale tak bym chciała żeby wszystko było dobrze.Dziś umówiłam się na wizytę u ginekologa mam nadzieję,że on rozwieje chociaż część moich głupich myśli.
Yendi moja znajoma jak tylko dowiedziała się,że jest w ciąży zatrudniła się na szybko na kasie jednego z hipermarketów.Popracowała miesiąc i poszła na L4 nie wiem na pewno,ale myślę,że macierzyńskie też jej się wtedy należało.

Na pewno będzie dobrze Trzymam kciuki.

Dopiero dzisiaj zauważyłam, że masz w profilu wpisany Rybnik, a więc jesteśmy we dwie .
Maloka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-22, 11:34   #933
Yendi
Przyczajenie

kruczaa- moj synek ma 10lat

mamaoptymistka- jakos sie tutaj przyzwyczaiłam. Ale obiecuje zagladać również do klubu
Yendi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-22, 18:59   #934
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yendi Pokaż wiadomość
Kochane nawet nie wiecie jak bardzo mnie pocieszyłyście. Czasem sprawy mniej ważne przysłaniają nam te najważniejsze.
Praca raz jest raz jej nie ma. Wystarczy jeden telefon i wszystko sie zmieni.
A kochane dzieciątko będzie z nami zawsze.
Ja mam wciąż taki obraz. Gwiazdka choinka i małe urwiski szukające pod nią prezentów. Ciepło harmider i miłość...
Zadaj sobie tylko pytanie- czy Twój maz zarobi na to by Was utrzymac przez przynajmniej dwa lata? (rok ciązy i pewnie będziesz chciała posiedziec z dzieckiem.) Czy przez ten czas moż eliczyć na stabilna prace lub czy w przypadku jej straty jest w stanie znależc szybko nową.
Przepraszam,że tak piszę, ale to moje zboczenie zawodowe - czyli kasa

Cytat:
Gratulacje Zyczę spokojnej ciązy i zdrowego maluszka

Oczywiście,że jej się nalezało:
Zasiłek macierzyński przysługuje także pracownicy zatrudnionej na podstawie umowy o pracę na czas określony, na czas wykonania określonej pracy albo na okres próbny przekraczający jeden miesiąc, z którą umowa o pracę została przedłużona do dnia porodu.
http://www.zus.pl/default.asp?p=4&id=431
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 08:19   #935
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
Mam prośbę do dziewczyn którym się udało, napiszcie w którym dniu cyklu lub wg jakiej metody Wam się udało. kruczaa może Ty coś podpowiesz albo katarzynka00
w związku z tym że testy w błąd mnie wprowadzały nie jestem w stanie stwierdzić kiedy się nam udało.
Przytulanki były dość często, szczególnie ze wzmożoną częstostliwością w okolicach kiedy piekiełko wskazywało owu, tylko mi wskazało kiedy indziej niż ją czułam
Może sama poposiłkuję się kruczą,porównując cykle itp bo kilka dni po niej miałam wszystkie objawy o których ona pisała
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 09:14   #936
agacio
Zadomowienie

Cześć dziewczynki
Ja mam 26 lat skonczone we wrześniu i 2 lata jesteśmy po ślubie
Kwas foliowy brałam pół roku przed działaniem 17 sierpnia miałam @ przeczuwałam że się udało, czternastego września zrobiłam test druga kreseczka ledwie widoczna, po dwóch dniach już piękna czerwona krecha, póżniej zrobiłam jeszcze jeden również pozytywny dziewczyny szaleję zeszczęścia ale jednocześnie drżę bo to początek i modlę się, żeby wszystko było ok... jeszcze byłam przeziębiona, ale żadnych leków nie brałam Swoją radością podzieliłam się z mężem oczywiście mama, siostrą i przyjaciółką no i z wami kochane trzymam za Was wszystkie kciuki napewno Wam się uda, Czekam na pozytywne testy i tylko patrzeć jak nam brzuszki będą rosły

literakomaniaczka

Mój wątek wymiankowy zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733577

27
agacio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 09:22   #937
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Ja dzisiaj pokusiłam się rano o ponowny test - oczywiście negatywny (za wiele się nie spodziewałam, gdyż temperatura dzisiejsza to 36,45), 2 godziny później, czyli przed chwilą nadeszła @. Wszystko książkowo wręcz - jeśli chodzi o pomiary temperatury. Moje wnioski? Owulacja w tym cyklu wystąpiła później, niż w poprzednich 3-4 cyklach. Cóż, trzeba założyć nową kartę i próbować dalej

agacio GRATULACJE!!!!

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 09:37   #938
agacio
Zadomowienie

Cytat:
gloria81 to podobnie zaszłyśmy Twoja fasolka jest jakoś tydzień strsza od mojej i podobnie ja też byłam preziębiona ale już jest ok byłam u lekarza posłuchała mnie, zaznaczyłam oczywiście, że podejżewam że jestem w ciązy nic mi nie zapisała nawet kropel do nosa nie kazała brać, tylko apap w razie gorączki ale obylo się bez, herbatka lipowa, z sokiem malinowym, herbatka z cytryną i obrzydliwy syrop z cebuli plus czosnekteż podobnie jak Ty strasznie się martwie i modle by wszystko było ok, ciesze się ale tak ostrożnie, brzuch mnie troszkę pobolewa jak podczas okresu, ale czytałam, że to normalne, piersi wogóle dotkną nie mogę nie wspominając o sutkach poza tym czuję się dobrze no i trzeba być dobrej myśli

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj pokusiłam się rano o ponowny test - oczywiście negatywny (za wiele się nie spodziewałam, gdyż temperatura dzisiejsza to 36,45), 2 godziny później, czyli przed chwilą nadeszła @. Wszystko książkowo wręcz - jeśli chodzi o pomiary temperatury. Moje wnioski? Owulacja w tym cyklu wystąpiła później, niż w poprzednich 3-4 cyklach. Cóż, trzeba założyć nową kartę i próbować dalej

agacio GRATULACJE!!!!
Dziękuję

Wiesz co ja specjalnych obserwacji nie prowadziła, zauważyłam natomiast przez kilka cykli brak śluzu tego płodnego, niepokoiło nie to trochę moja gin mi powiedziała, że może to oznaczać cykl bezowulacyjny w ostatnim cyklu było tak samo i tu taki suprajs ja ze swojej strony zalecam relaks i częste przytulanie o każdej porze d nia i nocy

literakomaniaczka

27
Stary 2010-09-23, 10:01   #939
mamaoptymistka
Zadomowienie

hej agcio. Gratuluję. Zdjęcia które masz w linku poniżej, piękne.
mamaoptymistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 10:11   #940
agacio
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
hej agcio. Gratuluję. Zdjęcia które masz w linku poniżej, piękne.
Dzięki wielkie

literakomaniaczka

27
Stary 2010-09-23, 10:53   #941
yoluha
Raczkowanie

agacio, gratuluję Wam. Ja tez przeczuwałam że sieudało do wczorajszego wieczora. o czym pisałam w klubie. Dopiero mąż mało subtelnie mi oznajmił, że jemu sie nie wydaje że zaskoczyłam. tak to zimno i oschle powiedział, bez uczucia, zero subtelności. Zabolało jak cholera. Sporo objawów mam, bo bolały mnie piersi i były nabrzmiałe, w niedzielę mnie nawet mrowiły.Do tego pełne zył sa że nawet na otoczke wokółsutka wchodzą Spiąca jestem non stop. Wczoraj nawet maz stwierdził że widac że zmęczona masakrycznie jestem i zasnęłam jak dziecko. I jakas rozdrazniona ostatnio albo smutna jak teraz. Ale doświadczenie mówi mi że te objawy to moga byc tez na @. A napisz czy ty zaobserwowałaś jakieś objawy wczesniej oprócz tej niewytłumaczalnej pewności?
yoluha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 12:24   #942
Maloka
Raczkowanie

Witam wszystkie staraczki i świeże mamusie
Ja nadal czekam na @. Dzisiaj mam 50 dc i nie mogę dotknąć swoich piersi. Wraz z pojawieniem się bólu piersi zniknęły wszystkie objawy które przedtem miałam.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20060812040113.html

Edytowane przez Maloka
Czas edycji: 2010-09-23 o 12:40
Stary 2010-09-23, 14:25   #943
yoluha
Raczkowanie

a mnie mdli masakrycznie, ale zwymiotowac nie moge i nie będę,tylko mi niedobrze i sie w głowie kręci
yoluha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 14:47   #944
gloria81
Rozeznanie

Cześć dziewczyny! Lekarz przepisał mi syropek i spray z wodą morską do nosa (podobno bezpieczny) ale nawalają mi zatoki i od kilku dni boli mnie głowa.Wolałabym nie brać żadnych leków przeciwbólowych,ale chyba będę zmuszona.Ja nie zauważyłam u siebie żadnych opisanych przez was objawów-nie bolą mnie piersi,ani nie mam otoczek na brodawkach,nie jest mi niedobrze i tylko śpiąca jestem okrutnie!Codziennie zasypiam o godzinie 20 co mi się prędzej nie zdarzało.Zrobiłam już trzy testy dla pewności wszystkie z dwoma kreskami (polecam ten z Moniką Mrozowską na opakowaniu bo zawiera miseczkę do której można nasiusiać-ciągle miałam z tym problem)Ginekolog kazał przyjść za dwa tygodnie na USG bo teraz za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć-trochę się pośpieszyłam z tą wizytą,ale to z emocji.
agacio też mnie pobolewa w dole brzucha oby to nie był zły objaw.
Dziewczyny trzymam kciuki
gloria81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 15:05   #945
agacio
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yoluha Pokaż wiadomość
agacio, gratuluję Wam. Ja tez przeczuwałam że sieudało do wczorajszego wieczora. o czym pisałam w klubie. Dopiero mąż mało subtelnie mi oznajmił, że jemu sie nie wydaje że zaskoczyłam. tak to zimno i oschle powiedział, bez uczucia, zero subtelności. Zabolało jak cholera. Sporo objawów mam, bo bolały mnie piersi i były nabrzmiałe, w niedzielę mnie nawet mrowiły.Do tego pełne zył sa że nawet na otoczke wokółsutka wchodzą Spiąca jestem non stop. Wczoraj nawet maz stwierdził że widac że zmęczona masakrycznie jestem i zasnęłam jak dziecko. I jakas rozdrazniona ostatnio albo smutna jak teraz. Ale doświadczenie mówi mi że te objawy to moga byc tez na @. A napisz czy ty zaobserwowałaś jakieś objawy wczesniej oprócz tej niewytłumaczalnej pewności?

Wiesz co mój mąż też mi mówił a coś Ty nie wydaje mi się żebyś byał
Z objawów to brak @ i ja wiedziałam no poprostu wiedziałam
poza tym to takie chyba twarde podbrzusze i niesamowicie bolące wrażliwe brodawki (koloru nie zmienił) ale np jak spalam i otrły się o kołdrę to się aż obudziłam takie były i są wrażliwe i chyba wiksze trochę żadnych mdłości nie mam ale zawsze jest "szansa" ze mogą się pojawić

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny! Lekarz przepisał mi syropek i spray z wodą morską do nosa (podobno bezpieczny) ale nawalają mi zatoki i od kilku dni boli mnie głowa.Wolałabym nie brać żadnych leków przeciwbólowych,ale chyba będę zmuszona.Ja nie zauważyłam u siebie żadnych opisanych przez was objawów-nie bolą mnie piersi,ani nie mam otoczek na brodawkach,nie jest mi niedobrze i tylko śpiąca jestem okrutnie!Codziennie zasypiam o godzinie 20 co mi się prędzej nie zdarzało.Zrobiłam już trzy testy dla pewności wszystkie z dwoma kreskami (polecam ten z Moniką Mrozowską na opakowaniu bo zawiera miseczkę do której można nasiusiać-ciągle miałam z tym problem)Ginekolog kazał przyjść za dwa tygodnie na USG bo teraz za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć-trochę się pośpieszyłam z tą wizytą,ale to z emocji.
agacio też mnie pobolewa w dole brzucha oby to nie był zły objaw.
Dziewczyny trzymam kciuki
Mi moja lekarka nic nie dała i jakoś przeszło tylko troszkę kaszlę jeszcze a też się naczytałam że taki kaszel to nic dobrego, że skurcze może wywołać ale jestem dobrej myśli i wydaje mi się że brzuch mi rośnie ale to z przejedzenia cyba hihih bo ostatno głodna jestem 24h/d i mam ochotę na mięso w każdej postaci
Wszystko będzie ok trzymam kciuki najważniejsze, żebyś się dobrze wygrzała herbatę lipową możesz pić żeby się wypocić i leż w łóżku jesteś teraz pod ochroną PAMIĘTAJ

A jeszce odnośnie objawów i zachcianek to może było objawem to że siedząc w pracy zachciało mi się arbuza, a ja przecież nie lubię arbuzów

literakomaniaczka

27

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 17:04   #946
ewka_1984
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny!

Przeczytałam was dokładnie Przebrnełam jakoś przez cały wątek i nieśmiało pytam? Mogę dołączyć?

Mam 26 lat i starania o dzidziusia podjeliśmy w lipcu.. no.. powiedzmy.. Oczywiście naiwnie myślałam, że da sie "od razu" ale nic z tego.. teraz zaczynamy 3 intensywny cykl starań.. i nie ukrywam, że zaczynam się denerwować. Lekarz stwierdził , że u mnie jest ok, kazał się nie stresować i dał skierownie dla TŻ na badanie.. i to badanie mamy w poniedziałek.

Widziałam , że sporo z was już miało to szczęście 2 kreseczek - GRATULACJE!

Tak Wam zazdroszcze...

No to próbujmy..ale nic na siłę!

ewka_1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 17:11   #947
Nadia5
Zakorzenienie

cześć,

My też staramy się o dziecko, 2 miesiące temu odstawiłam hormony, tydzien temu zaczęliśmy coś próbować bez gumki...
ze mną jest o tyle problem że zawsze miałam (bez tabletek) nieregularne @ 1szy miesiąc po odstawieniu miałam plamienia ale okresu jako tako nie (2 razy plamienia w ciagu miesiaca) teraz we wrzesniu miałam dostać ˇokres wcyoraj a tu nic nawet nie mam jak dp wzlicyzc z takimi cyklami

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 19:39   #948
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Witam nowe "staraczki" i życzę oczywiście szybkiego ujrzenia II kreseczek trzymam kciuki

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 19:51   #949
Sweetness_1
Raczkowanie

Witamy witamy kurcze dziewczynki powiedzcie mi jaki powinien być śluz podczas owulacji... bo już nie wiem.. dziś jest 18 dzień mojego cyklu, są one regularne więc owu powinna być w 14dniu... wtedy było przytulanko i nie wiem czy trafiliśmy, teraz nie ma mojego tz wiec nici z przyjemności
Sweetness_1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 20:19   #950
elvira44
Wtajemniczenie

Witam nowe dziewczyny!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 20:57   #951
kruczaa
Rozeznanie

Ja również witam nowe staraczki.
Cytat:
Napisane przez Sweetness_1 Pokaż wiadomość
Witamy witamy kurcze dziewczynki powiedzcie mi jaki powinien być śluz podczas owulacji... bo już nie wiem.. dziś jest 18 dzień mojego cyklu, są one regularne więc owu powinna być w 14dniu... wtedy było przytulanko i nie wiem czy trafiliśmy, teraz nie ma mojego tz wiec nici z przyjemności
No taki przezroczysty i rozciągliwy, rozbij jajko i zobacz jak wygląda surowe białko, śluz płodny jest bardzo podobny Nie martw się na zapas, może owulka była w swoim czasie a teraz masz taki śluz z innych przyczyn. Trzymam kciuki
kruczaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 21:03   #952
Nadia5
Zakorzenienie

a co ze mną ? brak okresu i plamienia między spodziewanym terminem nigdy nie ustalę dp...

Stary 2010-09-23, 21:56   #953
Sweetness_1
Raczkowanie

aha.. dzieki kruczaa... właśnie sie martwiłam, bo teraz mojego tz nie ma i mia ma sie jak poprzytulać... miejmy nadzieje..

Nadia5 nie wiem co to może być... a robiłas test?? albo byłaś z tym u gina?? nigdy nie brałam hormonów i nie wiem jak to jest

Trzymam kciuki...
Sweetness_1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-23, 22:20   #954
noteka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
cześć,

My też staramy się o dziecko, 2 miesiące temu odstawiłam hormony, tydzien temu zaczęliśmy coś próbować bez gumki...
ze mną jest o tyle problem że zawsze miałam (bez tabletek) nieregularne @ 1szy miesiąc po odstawieniu miałam plamienia ale okresu jako tako nie (2 razy plamienia w ciagu miesiaca) teraz we wrzesniu miałam dostać ˇokres wcyoraj a tu nic nawet nie mam jak dp wzlicyzc z takimi cyklami

Też mialam zawsze problem z regularnościa @ i plamieniem przed @ po odstawieniu hormonów. Takie plamienia mogą być oznaką niedoboru hormonów np progesteronu. Robiłaś jakieś badania hormonów?

Jeszcze 4 dni z Duphatsonem mi zostały i ciekawe kiedy nadejdzie @. To dopiero moje pierwse opakowanie i 6 dzień a już mi pryszcze powyrzucało że szok. Padkudztwo jakieś.

Edytowane przez noteka
Czas edycji: 2010-09-23 o 22:23
noteka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 00:41   #955
kasiuleks
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agacio Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Ja mam 26 lat skonczone we wrześniu i 2 lata jesteśmy po ślubie
Kwas foliowy brałam pół roku przed działaniem 17 sierpnia miałam @ przeczuwałam że się udało, czternastego września zrobiłam test druga kreseczka ledwie widoczna, po dwóch dniach już piękna czerwona krecha, póżniej zrobiłam jeszcze jeden również pozytywny dziewczyny szaleję zeszczęścia ale jednocześnie drżę bo to początek i modlę się, żeby wszystko było ok... jeszcze byłam przeziębiona, ale żadnych leków nie brałam Swoją radością podzieliłam się z mężem oczywiście mama, siostrą i przyjaciółką no i z wami kochane trzymam za Was wszystkie kciuki napewno Wam się uda, Czekam na pozytywne testy i tylko patrzeć jak nam brzuszki będą rosły
Gratuluje

Cytat:
Napisane przez ewka_1984 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny!

Przeczytałam was dokładnie Przebrnełam jakoś przez cały wątek i nieśmiało pytam? Mogę dołączyć?

Mam 26 lat i starania o dzidziusia podjeliśmy w lipcu.. no.. powiedzmy.. Oczywiście naiwnie myślałam, że da sie "od razu" ale nic z tego.. teraz zaczynamy 3 intensywny cykl starań.. i nie ukrywam, że zaczynam się denerwować. Lekarz stwierdził , że u mnie jest ok, kazał się nie stresować i dał skierownie dla TŻ na badanie.. i to badanie mamy w poniedziałek.

Widziałam , że sporo z was już miało to szczęście 2 kreseczek - GRATULACJE!

Tak Wam zazdroszcze...
Witajcie Nadia5 i ewka_1984
zycze szybkiego zafasolkowania

[ ' ]
kasiuleks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 07:56   #956
Nadia5
Zakorzenienie

no właśnie brałam femoden w składanie którego jest 0,075 mg gestodenu i 0,03 mg etinyloestradiolu...
nie wiem, myślicie że w przyszłym tyg mogę zrobić test ciążowy?

Stary 2010-09-24, 09:53   #957
Maloka
Raczkowanie

Witajcie
Dziewczyny, ja chyba zaczynam świrować
@ nadal nie mam, dzisiaj jest mi strasznie niedobrze, a na dodatek czuję zapach ksera w biurze, a jak powąchałam skserowane kartki to nic nie czułam.

Wczoraj i dzisiaj mam takie dziwne ukłucia w okolicach jajników, raz w jednym raz w drugim.

Edytowane przez Maloka
Czas edycji: 2010-09-24 o 09:55
Stary 2010-09-24, 10:28   #958
ewka_1984
Raczkowanie

Dziękuję za miłe powitanie

Też trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny - brak tej kreseczki jest baaaardzo frustrujący...

Maloka - nie wiem czy przeoczyłam - ale robiłaś test?

Nadia5 - nie brałam ( jak do tej pory..) hormonów ale myślę, że w przyszłym tygodniu dla "spokojności" test możesz zrobić.

No to próbujmy..ale nic na siłę!

ewka_1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-24, 10:38   #959
Maloka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewka_1984 Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe powitanie

Też trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny - brak tej kreseczki jest baaaardzo frustrujący...

Maloka - nie wiem czy przeoczyłam - ale robiłaś test?

Nadia5 - nie brałam ( jak do tej pory..) hormonów ale myślę, że w przyszłym tygodniu dla "spokojności" test możesz zrobić.

Robiłam test 1,5 tygodnia temu, wyszedł negatywny.
Stary 2010-09-24, 10:40   #960
Rocusiowa
Raczkowanie

Malokato już długo jakoś....

Edytowane przez Rocusiowa
Czas edycji: 2010-09-24 o 10:45
Rocusiowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości