|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
![]() gdyby ludzie byli idealni a świat i życie bez kłopotów to byłoby...nudno ![]() u mnie słoneczko
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-09-01 o 07:12 |
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
aaby rewelacyjny kotek !
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
pospaliśmy z TŻ po obiedzie... co nas obudziło?Wiertarrrrrrka
|
#934 |
|
Copyraptor
|
Cześć, baby kochane! Wróciłam z czterodniowej, wakacyjnej banicji internetowej
spróbuję was nadrobić, ale nie obiecuję, że się uda
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to też na porządku dziennym! Ale dziś o dziwo spokój!
Ostatnio wieczorem leżeliśmy już w sypialni z Tż i za ścianą bib- w tygodniu. To ja za krem, który leżał na stoliku nocnym i napierdzielam w ściane. Tż mówi, żebym dała sobie spokój bo tylko słoik popsuje a i tak nic nie da. Po 5 minutach towarzystwo się zawinęło i muzyka ucichła
|
|
|
|
#936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ooooorany, siadłam i zabieram się za czytanie.
![]() Cytat:
Póki co jakoś to do mnie nie dociera. Pewnie do czasu gdy faktycznie plakietkę odbiorę i będę mogła wsiąść za kółko. ![]() Cytat:
Dorosła kobieta i takie rzeczy odwala.Powiedziałabym jej co o tym myślę i w życiu tego nie tknęła.
|
|
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przytulić mocno? ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Nadrabiaj nadrabiaj, jest co ![]() A ja uzupełniam bloga. Mam ogrooomne zaległości...
|
|
#938 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marcia zaraz mistrzu kierownicy Lili faktycznie miałaś przeboje. Ważne jednak, że w końcu zdane - to się liczy.
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
aaby uzupełniaj to oczyska swe nacieszę
![]() ijaa zobaczysz niedługo czerwone światło to będzie dla Ciebie pryszcz ja to mam tak, że za przeproszeniem wiem kiedy kobieta prowadzi, bo zawsze się tak ciągnie tym samochodem, że szkoda gadać i szlak mnie trafia. Tyle, że ja znów panikuję, jak mam gdzies zaparkować, wtedy to ze mnie prawdziwa baba jak z tych filmików na you tube Dziewczynki dziękuję za słowa pocieszenia
|
#940 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I wszystkiego najlepszego - przepraszam, ale chyba mnie coś ominęło, albo nie doczytałam w gąszczu postów. ![]() Cytat:
![]() Na chwilę obecną co prawda auta nie planuję kupić - o to tym za chwilę. Ale TŻ zapowiedział, że po pracy i weekendy gdziekolwiek będziemy jechać, jadę ja coby się szkolić. ![]() Ja również. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pychocia! Normalnie ten Twój TŻ to Cię powinien na rękach nosić.
|
|
|
#941 |
|
Copyraptor
|
Oooo, ktoś nam tu został kierowcą?
Ijaa, szerokich dróg, gratulacje!
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa dziekuje
Ale urodziny mam w czwartek
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa ja rowniez gratuluje
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój instruktor się śmiał, że równoległe tyłem mogłabym prawie z zamkniętymi oczami robić. Noooooooo, a teraz co u mnie. Od początku (przygotujcie się na dłuuuuuuugą wypowiedź). ![]() Egzamin z rana. ![]() Ogólnie podeszłam do niego na luzie. Powiedziałam sobie - zdam go cholera i koniec. Chociaż wierzyłam chyba w to średnio ![]() Do momentu wejścia do auta luzik. Jak natomiast podawałam egzaminatorowi dowód to ręka mi latała w górę i w dół. Trafiłam na spoko gościa egzaminatora-człowieka, a nie egzaminatora-sadystę. Raz na mnie nakrzyczał co prawda, ale to już pod koniec. Tak był miły i nawet pomagał, mówiła żebym się nie denerwowała. Pierwszą wtopę miałam na górce - zgasł mi. Kazał mi wziąć kilka oddechów zjechać i powtórzyć - wyszło bezbłędnie. Po mieście spoko. Raz zapomniałam kierunku i raz na mnie nakrzyczał, bo babeczka stała na pasach - nie szła! i ja się zatrzymałam, żeby nie było że nie przepuściłam pieszego. A on na mnie że spowodowałam zagrożenie dla tego z tyłu. Już miałam mu powiedzieć - nie lubię jak ktoś na mnie krzyczy - że co mnie obchodzi ten z tyłu, przecież ma swój refleks, niech hamuje kiedy trzeba ale ugryzłam się w język. ![]() Bardzo się cieszę dodatkowo, że wybrałam sobotę na egzamin, bo na ulicach było spokojnie. Żadnego wymuszania przez inne auta, brak problemów przy zmianach pasów - naprawdę jeśli ktoś ma możliwość polecam sobotę na egzamin, jest dużo spokojniej. ![]() Na koniec szanowny egzaminator powiedział że bardzo dobrze mi poszło, zapytał czy ma kto mnie teraz poczuć prawdziwego zachowania z innymi kierowcami i życzył szerokiej drogi. ![]() Ogólnie sobota minęła leniwie. Chyba przez pogodę - bardzo przymulająca była. Dwa razy z TŻ drzemaliśmy. Z okazji prawka zabrał mnie na obiad - przez co moją dietę szlak trafił. No ale trudno.Później lenistwa ciąg dalszy i wypad na bilard i piwko ze znajomymi - trzeba było oblać. Dzisiaj natomiast pospaliśmy. Obudziłam się z lekkim bólem głowy - to chyba to piwko(a) wczorajsze. Później obiadek u teściów - znów po diecie mojej Wróciłam z jeszcze większym bólem głowy więc musiałam trochę się przespać. Oczywiście budził mnie TŻ po dwudziestu pięciu minutach - oczywiście niechcący. Więc ból głowy nie minął. Zadziałało to na mnie jednak wkurzająco-motywująco i wzięłam się za sprzątanie. Zrobiłam sypalnię, zmywanie, pranie i wieszanie i wzięłam się za salon.... na co teraz TŻ się położył, więc przestałam. Nie będę się wrednym budzeniem odpłacać. ![]() TŻ się oczywiście napalił na kupno auta. Ciotka jego ma do sprzedania bardzo zadbane z małym przebiegiem seicento - byłoby akurat, bo mało pali a ja bym robiła do pracy prawie 40km dziennie, ale ja uważam że nie powinniśmy kupować. Nie jest dobrze z naszymi finansami. I jakby miała do tego dojść rata i wydawanie kolejnej kasy na paliwo to ja nie wiem. Dodatkowo co roku ubezpieczenie - ponad 1000zł , więc na to też trzeba by było odkładać. A gdzie kasę na wakacje odłożyć, albo na coś innego. Nie ja się na to nie piszę. Myślę, że za rok możemy o tym pomyśleć. Mnie będzie się kończyć umowa, więc będę walczyć o podwyżkę, albo będę szukać lepszej pracy, TŻ wtedy też może zawalczy o lepszą kasę i będzie można coś kupić. Póki co żeby nie mieć przerwy będę jeździć na TŻ - przy okazji nauczę się większym bo jest dwa razy taki niż toyota yaris którą jeździłam. ![]() Coś bym poczęłam dzisiaj ze sobą, ale nie wiem sama co. ![]() Aaaa i nie chce mi się iść jutro do pracy.
|
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wtopa To najlepszego na zaś ![]() Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
To możesz nacieszać - uzupełnione
![]() Jeszcze na to nie wpadł. Podsunę mu Twojego posta
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby kocham ją
Mogłabym patrezeć na nią godzinami Ładne macie mieszkanko |
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
aaby kotek śliczny
idę dalej oglądać fotki![]() a ja dostrzegłam coś więcej, nie wiem kto cykał zdjęcia, ale podobają mi się ujęcia. Może to za sprawą futrzanej modeli Takie Wasze małe dziecko, wprawa na przyszłość :PPS. zwykła cyfrówka ? czy może inny sprzęt ?
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-08-29 o 18:40 |
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że firanki nie widać dokładnie na pierwszy rzut oka wydaje się być ładna
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
aaby przypomniało mi się że prosiłaś jeszcze o zdjęcia tych przepisów, więc wklejam jeszcze, myślę, że o to Ci chodziło
|
#955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i fakt, że Herzysko jest baaardzo fotogeniczne Ciężko zrobić złe ujęcie. Najładniejsze nasze dziecko ![]() Ps. Lustrzanka. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() A film kręcony w dużym pokoju - akurat był syf, kupa kabli, na stoliku bajzel. Ale film wyszedł fajny, więc pokazałam
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też posiadam i u nas to ja mam manię
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też
![]() Pokucharzyłam trochę. Zrobiłam TŻ ciepłą kolację i mięsko na jutro przygotowałam. A teraz relaks ![]() U mnie w najbliższych dniach ma być 12-15 stopni i codziennie deszcz. Płakać mi się chce ![]() Półprzytomna będę w taką pogodę.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2010-08-29 o 20:01 |
|
|
|
#958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może pojutrze się uda.w ogóle to czuję się dziś fatalnie, głowa to mi dosłownie pęka wzięłam tabletkę i nic nie pomogła. nawet głodna nie jestem przez to ![]() dzisiaj mieliśmy podwójną wizytę gości najpierw para, później kolega Tż'a. fajnie, że w końcu ktoś może do nas przyjść dobrze, że kupiliśmy ciacha i czekoladę i paluszki to było dla gości ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- ale piękny kot ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() butki za 17 zł to niedrogo, ja za tyle nie widzę, może dlatego, że dla półrocznego dziecka wszystkie buciki są drogie
|
|
|
#959 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hej Dzieczyny wracam po weekendzie z domu i cóz widze? 6 stron nadrabiania
ale melduje ze wszystko przeczytałam i teraz na wszystko poodpisuje!Cytat:
i badz czlowieku madry:PCytat:
i mam 3 nowe paski superzarazbiste, kilka koszulek, bluze i swetrCytat:
![]() k laski:Cytat:
![]() ![]() : kciuki: POWODZENIA!Cytat:
![]() Cytat:
jak cos mam pootwierane to staram sie robic obiad pt: "wszystko co w lodowce"![]() i po weekendzie
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-08-29 o 20:44 |
||||||
|
|
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
niedawno wróciłam z długiego weekendu nad morzem, 4 dni bez netu, wchodzę na mój ulubiony wątek a tu ponad 30 stron naprodukowałyście
nie wiem kiedy ja to nadrobię, pewnie będę jutro całe rano w pracy czytać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.

pospaliśmy z TŻ po obiedzie... co nas obudziło?

Dorosła kobieta i takie rzeczy odwala.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
O 23 się do domu zwinęłam, bo było tak sobie. W klubie taki tłum, że nie dało się ani tańczyć, żeby komuś łokcia nie wbić w plecy, żeby usiąść można było pomarzyć (jedynym miejscem była ubikacja, oczywiście po odstaniu conajmniej 15 minut w kolejce), bo nie było rezerwacji stolika, a w dodatku był taki zaduch, że szło zemdleć na stojąco
), pocięłam na takie małe kotlety, doprawiłam (bazylia, oregano, curry, pikantna papryka i przyprawa złocista do kurczaka - mój ulubiony zestaw przepraw
Pychocia! Normalnie ten Twój TŻ to Cię powinien na rękach nosić. 

k laski: