|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
gohs moja dieta to mniej jesc:P a nie rezygnowac :P jednak mam nadzieje, ze bedziesz sie odzywac, bo wiesz ze jestesmy tu same:P nie bede gadac ciagle do siebie, i przez caly tyg moje tabelki tylko beda;p
swoja droga to ze pojadlas dzis nie zwalnia Cie ze zrobienia tabelki ![]() ![]() ![]() ja jutro swoje tez wrzuce mimo grzeszkow, tzn postaram sie nie szalec bo kolo w nd nam zrobili ze staty wiec alko na pewno nic, tylko spaghetti na razie na obiad przewidziane, nie chce za bardzo wychodzic poza tabelke ![]() ![]() ide spac, tzn sprobuje bo wczoraj mialam taki stres ze moze ok 24 zasnelam, i zle mi bylo itp, przyzwyczailam sie do poznych godzin... czekam na dziewczyny, mmmm gdzie sie chowacie ![]()
#932 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Cytat:
![]() Nie wkleję tabelki bo się i tak wstydzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A spagetti jak dobrze przygotujesz to nie będzie wcale takie kaloryczne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
ja tu bede krzyczec ze nie pokazalas mi tej tabelki
![]() ![]() ![]() 70,1
![]() prawie -2kg ![]() ![]()
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczorajszej tabelki nie mam, bo jestem już TŻ, ale dzisiejszą wkleje, zrobie specjalnie nowa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
a w ogole co was tak naszlo na mieszkanie, przyzwyczajacie sie? Czy jego rodzice gdzies wyjechali czy tak z rodzicami?
![]() to cwicz cwicz, fajnie ze tam masz cos takiego ;-) wlasnie sie zajadalam batonikami ![]() zapisuje sobie bo nie spamietam tyle jedzenia;p fakt ze pozwolilam sobie wiecej niz spaghetti, ale jem regularnie, wiec nie jestem opchana i jak przychodzi pora to wtedy jem, a nie jak zawsze w sb obzarta, z brzuchem wydetym:P
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To pij pokrzywy dużo dzisiaj, żebyś nie spuchła po całym tym jedzeniu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
o koomu dobrze i fajnie, super
![]() ![]() ![]() nie jedz, nie mozna wiecej niz dwa dni ![]()
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
ale to nie ma tak:P jednego dnia tylko:P bo pamietaj, ja przykladem, jak sie zacznie brzydko powiem "zarcie" to sie szybko nie skonczy:P tak mnie ucieszyl tak spadek, ze juz nawet nie mam ochoty jesc:P
ciesze sie ze wymyslilas te tabelki w koncu chudniemy ![]() ![]()
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Raczkowanie
|
wydarzenie.. no cóż - slub koleżanki i przyjaciółki, oczywiście w dwoch odległych terminach, no ale zawsze motywacja jest.. no i te ciuchy.. oglądam je wszystkie, ale nie na modelkach z wybiegów, tylko takich normalnych
![]() Cytat:
![]() bigos jadłam po raz pierwszy w swoim życiu ostatnio na święta u cioci - kapusta jak kapusta, ale było tam duuuużo mięsa z piersi kurczaka lub indyka - także chudo i smacznie ![]() a jeśli chodzi o spagetti - ja robię z razowego/ciemnego makaronu, no sos kupuję gotowy, a zamiast mielonego daję mięso z piersi z kurczaka. smaczne całkiem ![]() hmm, a coś słodkiego dla mnie to np marchewka (a raczej 3duże) pokrojone w paseczki, jem je teraz jak was czytam i odpisuję. ja na razie znowu się nie ważę, jakoś nie umiem tak systematycznie, mimo że wystarczy ściągnąć wagę z szafy ![]() trzymam kciuki za was dalej! oby kg spadały u nas tak szybko jak u Ciebie mischievous!! |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak!!!!! Cudowna odmiana! ;-) ucieklas, a ja Ci nie podaruje tabelki ![]() mmm juz ja jem zbyt duzo tych sumplementow, chrom, lecytyna, magnez i jeszcze jedne tab od gin, takze na razie dosc, a blonnik gdzies mam w proszku, ale czasami mi szkodzi bo jestem po nim wzdeta, musze popijac duza iloscia wody ![]() ![]() ![]() proszę tego nie komentowac ![]() ![]() ![]() kurde, od 11 do 15.30 siedzialam z kolezanka nad statystyka, wczoraj od 15.30 do 20, takze tyle samo jeszcze jutro zamierzam od rana do kola tyle samo, mam nadzieje ze napisze dobrze ![]() 3majcie kciuki o 14.30 !!
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 8:00 owsianka, kawa z mlekiem 10:30 bułka zytnia z kurczakiem wędzonym 14:00 pół dużej paczki chipsów, bułka z plasterkach z duuuużą ilością masła orzechowego 17:00 z cztery nieduże kawałki domowej pizzy 20:00 duża garść rodzynek łącznie prawie 2500kcal a dzisiaj też nie najlepiej, ale już lepiej zdecydowanie ![]() sobota waga 70,9 1 10:00:00 zdrowy błonnik z mlekiem 150 2 13:30:00 plaster pieczonego klopsa, warzywa na patelnie 300 3 15:00:00 jabłko 70 4 17:45:00 trzy tosty 570 5 20:00:00 popcorn 250 dodatkowo dwa krakersy 50 łącznie zjedzone: 1390 łącznie spalone: 500 bilans dnia: 890
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
no nie najlepiej :P popcorn, tosty, krakersy, pamietaj ze przy takiej ilosci kcal nie chudniemy wiec jesli nie bedzie spadalo to wiesz dlaczego, mam nadzieje ze nie minela u Ciebie motywcja i ze nie przyjedziesz po tyg z Tz zawiedziona ze nie spadlo bo Ty jadlas normalnie, bo pamietasz juz dosc mam tego ze nie spada, wiec mam nadzieje ze to nie trwalo tylko 1tyg bo w ten sposob wiesz ze chudniecie w ten sposob trwa juz X czasu...
dobra ja wstaje i do nauki ![]() ![]()
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Po prostu zmiana otoczenia tak na mnie wplywe, chwilowo trace hamulce, ale juz wracam na wlasciwe tory ![]() ![]() No nie powiem, nie najeżdziłam się na tym rowerku - okazuje się, że obciążenie się zepsuło i właśnie zablokował się na maksymalnym, tak że praktycznie nie da się pedałować ![]()
![]() Edytowane przez gohs Czas edycji: 2011-01-23 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny..
pamietacie mnie?? przyszlam was przeprosic za moje beznadziejne i glupie zachowanie..wybaczcie mi ![]() ![]() ![]()
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
wybaczam rowniez, ale pod warunkiem, ze bedziesz pisala co jesz, i bedziesz mniej wiecej jadla tyle kcal ile trzeba, mozesz przewinac kilka stron, my robimy tabelki, wtedy mozna to kontrolowac, i wkoncu na mz mozna chudnac, jak sie liczy.. i ze juz nie zgrzeszysz, i nie bedziesz sie uzalac nad soba tylko wezmiesz sie w koncu porzadnie w garsc, bo tu juz nie ma narzekania tylko chudniemy
![]() jestem przykladem, wrocilam z kola ze staty zaczelam beczec, lezalam zabeczana przed czekolada i ciastkami, poszlam do lazienki sie umyc, spojrzalam na siebie, zobaczylam ze dzieki tym tabelkom schudlam teraz, i ze nie warto, ze mam mniejszy brzuch i ze nie chce juz nosic 40 rozmiaru bo sie sobie nie podobam, i nie wzielam nic slodkiego, ogarnelam sie i postanowilam to tu napisac, czekolada by mi pomogla na chwile a potem znow bym beczala ze ja zjadlam i ze wyrobilam sie w kaloriach, co z tego jak sie odklada.. nie potrzebuje tego teraz. mam dola, w ogole jak tak dalej pojdzie bede musiala zrezygnowac, w pt wyjasni sie wszystko co zaliczone, czy jest szansa na jakiekolwiek zaliczenie, czuje sie strasznie, glupia jak but, tyle sie uczylam i wszystko na marne.. jeszcze presja ze rodzice, bo oni mi wszystko oplacaja i jak moge to zepsuc, mam szanse wykorzystuje ja ale co z tego.. wszystko pod gorke:-( nie dam rady, czuje sie po prostu rozbita ![]()
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No przykro mi, że koło nie poszło, ale ja tak walczylam ponad rok z jednym przedmiotem i w koncu nauczylam sie naprawde wszystkiego czego tylko sie dalo, poszlam i zaliczyłam. Także cierpliwości, a na pewno się uda ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
nie gohs nie do Ciebie
![]() wiesz, tylko problem w tym ze ja cwiczen z makro tez nie zaliczylam, i ja sie po prostu boje bo ten tyg jest decydujacy, musze pozaliczac cwiczenia zeby dopuscili do egz, boje sie ze beda same 2, zeby to byl jeden przedmiot ![]() Tz mowi zebym odpoczela, sie odstresowala, i jutro pouczyla, chce ogladnac film, moze ogladne ale zamierzam tracic nocy bo zostana zaledwie dwa dni ![]()
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Chyba odpuszcze sobie zerowke jedna, po co mam sie zaczynac uczyc "troche" skoro moge na te cwiczenia wiecej, i miec wiecej pewnosci, musze przeanalizowac co najpierw, a najpierw cwiczenia i chyba na tym sie skupic, dziekuje gohs, w sumie macie racje, ogladne sobie cos.. posiedze, zaraz bede jesc ananasa - przerazila mnie ilosc wegli w nim no i na noc ale to nic, mz i kalorie beda ok, jesli dodatkowo zjem fantazje na wieczor to bedzie 1000 jesli pomine fantazje bedzie 800+/-, zobacze czy bede miala sile i checi, bo w sumie nie bede wciskac, obiad zjadlam pozno wiec jestem jeszcze najedzona..
a potem wrzuce tabelke ![]() Dokonczylas juz prace? Juz wszystko ok, zaniesiesz w pon?
#953 |
Zakorzenienie
|
No może 800 to troszkę mało hmmm? Ale jak nie jesteś glodna to się nie zmuszaj
![]() Pracę mam nadzieję jutro oddać wreszcie, ale z tym promotorem to nigdy nie wiadomo ![]()
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
zauważyłam że mamy tak, że jak jest jakiś problem, to on nie jest sam.. z jednego problemu robi się następny, później myślisz że już jest ok , a tu du..a zimna
![]() ![]() ![]() widzę że muszę się wziąć za siebie bardziej, bo mnie przeganiacie z tymi traconymi kg ![]() ![]() u mnie przegięcie jeśli chodzi o jedzenie, ale zachowałam umiar i zjadłam talerzyk frytek (sama robiłam i odtłuściłam)a mężuś zjadł dwa duże talerze.. haha, brzuch mu rośnie i zostanie sam ![]() ok, ja też uciekam stąd i zabieram się za naukę, trzymam za was kciuki, aby wszystko się udało - schowajcie notatki pod poduszkę jak idziecie spać, nie wiem na jakiej zasadzie, ale u mnie się sprawdza i umiem więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
to ja chyba sobie kompa powinnam pod glowe wsadzic z otwarta strona na PWNie
![]() powodzenia na tej rachunkowosci ![]() swoja droga mmm dalej o Tobie malo wiemy jesli chodzi o wage, no ale wiesz, musisz sie tu dobrze trzymac bo jak my wpadniemy w rytm "chudniecia" to jest ostre opieprzenia, Ewelain tego swiadkiem, ale nie jestesmy takie zle skoro wrocila ![]() swoja droga, Ew co tam u Ciebie, pracujesz juz gdzies? Jak tam malenstwo? Jak maz? Mieszkanie juz na swoim, czy dalej tesciowa denerwuje?
#956 |
Zadomowienie
|
hej dzieki za wybaczenie..
Mischi ja nie pracuje jeszcze rok na wychowawczym, z mezem ok i nadal mieszkamy z tesciami co jest powodem wielu klotni..co do opieprzania to fakt jestescie w tym najlepsze.. ja zaczelam udzielac sie na nnym watku bo balam sie wrocic do was.ale tam dziewczyny slabo sie udzielaja i jakos nie wkrecil mnie tamten watek..wiec sprobowalam do was sie odezwac ale przyznam sie ze juz od dawna mialam na to ochote ale bylo mi wstyd.co do ogarniecia sie to dlugo mi ta zajelo o duzo kg ale moge sie pochwalic ze jestem na diecie od niecalych 2 tyg i spadly mi 2 kg..ogarnelam sie wkoncu bo jak weszlam na wage to myslalam ze zemdleje..jem piec posilkow, zero slodyczy, zero napoi gaz i zero jedzenia po 18..codziennie jezdze na rowerku i staram sie robic inne cwiczenia..
#957 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malutko zjadłaś dzisiaj, w sumie t zazdroszczę ![]() ![]() niedziela waga nr posiłku godzina skład ilość kcal 1 10:15:00 fitnessy z mlekiem 270 2 11:00:00 garść żurawiny 200 3 13:15:00 jabłko 70 4 15:30:00 klops, warzywa, pół bułki 500 5 20:00:00 dwa tosty z wędzonym kurczakiem i serem 500 dodatkowo łącznie zjedzone: 1540 łącznie spalone: bilans dnia 1540 Cytat:
![]() ![]() ![]() jutro siłownia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie z tym pieczywem przesadzasz, moglas przez te dwa dni rozepchac sobie zoladek w sumie, bo mi tu juz by sie tak zrobilo
![]() ciesze sie, ze wczoraj nie poddalam sie tym czekoladkom, nawet Tz mnie chwalil ![]() Wiecie co zrobil? Bylam tak smutna ze wracajac z uczelni przywiozl mi zielona herbate...... w drinku sobieskim ![]() ![]() ![]() Cóż za entuzjazm ![]() ![]() ja zaczelam dzien od kawy, i od zielonej teraz kolejna rzecz to nauka. Ew a więc cieszę się, że spadło i że próbujesz od 2tygodni, jednak nalegam na pisanie tego co zjadłas, bez pomijania, nasz wątek nie umarł nawet jak Tala i Sailor już zaglądają rzadko to i tak jesteśmy z gohs i czekamy ![]() Pamiętaj Ew, zanim sięgniesz lub będziesz chciała sięgnąc po coś niedobrego, przypomnij sobie nas i że to będziesz musiała nam powiedziec, może Ci się szybko odechciec ![]() ja czuję się teraz tak silna jak zaczynałam moje odchudzanie, więc to już (mam nadzieje) ostatnie podejście, skuteczne! Wczoraj dla Tz powiedzialam, mam cel "55kg" zaczal się smiac, i ze nie ma mowy ![]() ![]() O kurcze, muszę przesunąc straznika ![]() ale sie rozpisałam jak zwykle:P
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W sumie też mam niesprecyzowany cel, ale na pewno chcę się skutecznie oddalić od wagi 70 i nigdy do niej nie wrócić ![]() ![]() ![]() Siedzę właśnie na uczelni, oczywiście znajazłam jeszcze jeden błąd w pracy, który właśnie poprawiam, dobrze, że przed spotkaniem z promotorem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
o matko, moze Ty juz nie przegladaj bo zaraz jeszcze kilka znajdziesz:P jak mi Promotorka jedna madra rzecz powiedziala, ze teraz jak patrzy na swoja prace lic, i mgr to szybko ja zamyka bo widzi same bledy:P Wiec nie zagladaj juz:P
tak troszke lepszy humorek, zdecydowanie troszke ;-) wczoraj chyba persen mi pomogl, to spalam spokojnie, i dzis juz lepiej, i nie mozna sie poddawac! Bede walczyc, dzis Tz bedzie moim nauczycielem, wieczorem ma mnie pytac wiec trzeba sie starac, i pokazac.. z dobrej strony. UDA SIE!!!!! a wiec cel : wtedy kiedy będziemy czuły się juz dobrze! aa gohs, Ty mowilas ze dla Ciebie fitnessy sa za slodkie- ja mimo ze nie slodze herbat ani nic to uwielbiam fitnessy wlasnie dlatego ze sa slodkie:P Ale mam dla Ciebie dobry substytut, w Lidlu juz o nich mowilam, sa platki Vitelle okolo 3zl, a sa malo slodkie,prawie w ogole wiec cos dla Ciebie:P
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2011-01-24 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.