|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
Cytat:
|
|
#932 |
|
BAN stały
|
czesc dziewczyny
moze na poczatek powiem ze czesc w was troszke kojarze z watku na poczekalni jak jeszcze w ciazy bylam...za kilka dni moja corka skonczy roczek....ehh....kiedy to zlecialo!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Kachula bardzo ładna fryzurka
Odświerzająca! Zuzanna hej |
|
|
|
#934 |
|
BAN stały
|
zebra ciesze sie ze mnie pamietasz...nawet nie bede za bardzo nadrabiac....bo mi Olimpia nie pozwoli ale od czasu do czasu sie odezwe do was jak nie macie nic przeciw
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko
Witaj Zuza ja Cie kojarze
|
#936 |
|
BAN stały
|
o jak fajnie a myslalam ze malo kto mnie zapamieta:
|
|
|
|
#937 |
|
Rozeznanie
|
czesc mamuski
ochh..... podgonilam troszke w tyl, i co... juz nie ta godzina na pogaduchy, ale... wszystkiego naj dla naszych solenizantow - wiem ciocia spozniona, prosze wszytkie malenstwa o wybaczenie. jestem juz w domu, w pl bylo super, i juz mi sie chce kolejnych wakacji ![]() dom pomalutku ogarnelam, a teraz zabieram sie za miriam, bo ten 3tygodniowy wyjazd zrobil z niej bestie ![]() na krecie przywitalo mnie sloneczko i 24stopniowe ciepelko, chociaz nocami temp spada do 13, w dzien mozna sie opalac ![]() ania i ela gratuluje fasoleczek i zaciskam kciuki za zdrowie dla mamus i malenstw. fotki jak zwykle- cudowne, kazda i kazdy wyjatkowy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i znowu nam smaka na ciepełko narobiła no!! ![]() u nas 13 to ledwo w dzien i to taki ładniejszy![]() ![]() Ide spac bo juz oczy same mi sie zamykaja
|
|
#939 |
|
BAN stały
|
zaharia a u nas snieg i minus 2
jak tam przygotowania do roczku,,,,Olimpia jest z 14.11. 2009 |
|
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Chyba jeszcze nie słyszałyście, że Molalala to dziewczyna podszywająca się pod wiele ników na wizażu. Pisała jako zwykła dziewczyna nie w ciąży (którą się okazała), matka, starająca się, niestarająca się i jako matka z tragiczna ciążą i porodem bliźniąt itd. żerowała na emocjach i wstawiała nie swoje zdjęcia!!! Wszystkie jej wcielenia: jagda22 i Motylicaja i Molalala i Irysowa i Jaga1111 i Flicka88 i karmelka1987 i dudziakowa i Rozaliontka i chrupcia i dagoja_ja Wszystkie te nicki są z jednego IP - wiadomość potwierdzona przez moderatora. Nie dajcie się dłużej oszukiwać, ona nie jest nawet w ciąży!!! |
|
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
Lenka nie ma litości i dziś dzień jak codzień - wstajemy o 6 z okrzykiem MAMMMMAAAA
![]() zaharia - czekam z niecierpliwością na zdjęcia Miriam! ola - trzymam kciuki za impreze! p.s. ja teraz kupiłam Lenci jeszcze krótkie buciki z ecco, ale w zamyśle mam identyczne kozaczki - bardzo mi się one podobają - tylko czekam na grudzień i 30% przecene ![]() http://www.ecco.com/file/207500/2010...07156855-1.png a sama wskoczyłam w takie ![]() http://www.ecco.com/file/209186/2010...52301001-1.png uwielbiam takie "muszkieterki" agusia - widzę że masz śliczną fryzurkę! od wczoraj jestem posiadaczką bardzo podobnej i co to ja jeszcze miałam.... aaaa Katarinka - super że już do domku - chyba mi wczoraj śmignęłaś samochodem na Ślężnej ... buziaczki dla was kochane i miłego dnia! Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-11-06 o 09:18 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przyłaczam sie do zyczen moje potworki nie spia od 5 - koszmar zeby w sobote nie pospac do tej 7 |
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Moje też co dzień pobudka o 5-6
Co do spania to Madzia wstaje około 5-6 właśnie. Około 8:30 idzie spać do 11:00/12:00. potem znów około 14 i śpi ze 2 godziny czasami mniej. I idzie spać ok 20 Teraz śpi oczywiście, dlatego mogę trochę nadrobićA ja dziś podekscytowana - o północy zadzwoniła do mnie siostra - po raz drugi zostałam ciocią (pierwsza ważyła 5kg) Tylko smutno mi, że nie mogę ich zobaczyć...100 latek dla Alicji i Wojtusia z okazji ukończenia 11 miesięcy |
|
|
|
#944 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no prosty i pyyszny jak tam Polinka;> wklejja zdjecia![]() Cytat:
ladne te butki dla Lenki i te twoje także ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
duzo zdrowka i usmiechu na Buźce dla Alicji i Wojtusia!!
|
|
#945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
agusia, wkleje wkleje tylko tż w delegacji i pozbawił mnie aparatu :/ domagam się jakiś nowych zdjęć maluszków! |
|
|
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agusia zapomniałam Ci napisać, że super fryzurka I czekam na fotki xpressjowej fryzurki ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzanna zapraszamy I wszystkiego naj dla Olimpi OLA ur się szykują super, chętnie bym sobie coś z twojej listy wszamała ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Pogratuluj siostrze ![]() i dzięki w imieniu mojego synka za pamięć
|
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Kochane, ja już z domku nadaję, a mała szaleje!
Moje dziecko jeszcze się nie przestawilo, na czas zimowy i wstaje mi o godzine wczesniej Co do spania w dzien, to Bianka tez spi tylko raz od okolo 14 do 17 ![]() Ditu gratulacje ciociu! Ale duże to maleństwo ![]() Kachula Mati wymiata! i jaki ma super autko! Xpresjo jechałam przez Ślezna, tak około 15, a Ty co tam robiłas? Tarasiu jak tylko znajde nianie to zaczne szukac pracy ale bardzo, bardzo, bardzo chce juz wyjsc do ludzi i znowu zaczac sie spelniac zawodowo!!!Domi, co sie z Toba dzieje, nie poznaje Cie! Chyba nie w temacie jestem Ale gdzie sie podziała moja mała Domi??Olcia nie wiem czy dostalas ode mnie wiadomosc na FB... Jezeli chodzi o takie szybkie przekaski na szwedzki stól to ja np robie (napisze tu, a najwyzej niech ktos to wrzuci do ksiazki, bo nie mam linka) - Tortille z lososiem ( duze tortille posmarowac serkiem Philadelphia, na to sałata, losos wedzony i oliwki, sol i pieprz do smaku, zwinac w rulon i kroic w takie a'la kanapeczki) REWELKA! - nadziewam na wykałaczkę mała kulke mazzarelli w przyprawach, pomidorka koktajlowego i w srodek daje listek bazylii, polewam sosem balsamico - szynka (duze plasterki) smaruje serkiem Philadelphia wymieszanym uprzednio z majonezem i chrzanem, klade szparagi i zawijam w rulon, na srodku zwiazuje szczypiorkiem w kokardke (najpierw trzeba szczypiorek sparzyc, wtedy jest jak sznurek) Moja ulubiona sałatka jest sałatka z poledwiczka wieprzową w sosie balsamico, zawsze pierwsza znika ze stolu ![]() Zaraz poszukam zdjec mojej malej to Wam pokaze jak moj potworek urósł
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
katarinko ja wychodziłam z pracy
![]() ależ mi smaka tymi przekaskami narobilas ! no i pokaż Bianeczkę
|
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A lekarka 2 dni przed porodem robiąc badanie określiła na 3kg![]() Poproszę przepis Tak, pokaż pokaż... |
||
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Ditu gratulacje dla siostry
Katarina to mój mi wstał dzisiaj o 7- godzine później |
|
|
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
to sa zdjecia z polowy wrzesnia i pazdziernika, nie mam w laptopie jakis nowszych, ale za dwa tygodnie pokaze Wam swietne zdjecia, bo robilismy male sesje profesjonalna. Bianka zachowywala sie jak mala modelka, przez trzy godziny pozowala, w roznych ciuszkach i przebraniach
Ditu przepis pozniej wstawie, bo lece zrobic sniadanko i dac malej antybiotyk.
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty jak zwykle...
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
katarinka, jak małej ślicznie włoski urosły!!!
za to Twoje jak się ładnie skróciły ![]() śliczne dziewczyny! |
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musisz mi wyslac zdjecia Bianki z Filipem bo chyuba jakies ciekawe wyszly![]() *
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
ciesze się, że Ci smakowało
![]() Cytat:
to są właśnie takie po domu ![]() Katarinko ale Wy ślicznotki jesteście... I Bianeczka taka do mamusi podobna się zrobiła |
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Katarina ależ mi się podoba focia małej przed kwiatuszkami
|
|
|
|
#960 | ||||
|
Rozeznanie
|
simpatica:
Cytat:
Agusia - oj !!! mi byłoby szkoda takiego fajnego warkocza, a jeszcze jak ja sobie zapuszczam włoski.... Ale Filuś ślicznie wygląda!!! Ola - butki super po za ceną ;p zeberko - no to fajny kombinezonik a jaki kolor oooo Katarinka - super że już do domku. Na pewno szybciej dojdzie mała do siebie niż w szpitalu. co do misia to ja już wysyłałam linka wcześniej. Bez wysyłki na allegro 85 zł. Elu - no to trzymam kciuki za pozytywne badanie USG ![]() Agusia - za twoją fasoleczkę kciuki nadal zaciśnięte ![]() podrosną wam okruszki i będzie już czym się nam pochwalić ![]() Co do katarku jak tu niektóre pisały, to ja nie czyszczę noska. Bo ona nie da się dotknąć, nawet żeby wytrzeć. Czekam więc zawsze spokojnie aż kichnie ![]() zuzanna12 ja ciebie pamiętam DiTu - gratulacje dla siostry. No całkiem spore dzieciaczki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No kurde nie być jeden dzień a tyle stron do nadrabiania ![]() My wczoraj zalatani. Nie miałam chwilki na wpadnięcie do was. Rano pojechaliśmy na zakupy, bo chciałam kupić Amelce sukieneczkę na roczek. Ale nigdzie nie mogłam znaleźć ;/ Ani w używanych ani w nowych. Kupiłam tylko narazie opaskę. I wygląda w niej jak księżniczka. A potem pojechaliśmy do ciotki TŻ. Amelka wylatała się tam z Julcią (2,5roku) pisk na cały dom !! A jak się bawiły w "a ku ku" jedna i druga piała znów.No i wczoraj w końcu zjadła tyle zupki ile jej dałam Nie smakował jej żółty ser, ale jadła pierwszy raz więc wcale się nie dziwię ![]() A w piątek po południu dostała od dziadków organki z Fisher Pirice. Oczywiście używane z komisu ale jaka zadowolona była
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

pycha

Co do spania to Madzia wstaje około 5-6 właśnie. Około 8:30 idzie spać do 11:00/12:00. potem znów około 14 i śpi ze 2 godziny czasami mniej. I idzie spać ok 20
Ale gdzie sie podziała moja mała Domi??

55kg