|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
Cytat:
Poszukaj na all książki o tej metodzie, w większości przypadków wystarczy przeczytać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze mamusie to MĄDRE babeczki, jednak nie damy im przejąć pałeczki - III/ IV
Cytat:
![]() Ja się bałam,że tż zacznie palic jak nie będzie przy nim mojego szpiegowskiego nosa ![]() ![]() jak ja się ciesze,że moja dzisiejsza przylepa już śpi uff błogi spokój,normalnie z rąk nie schodziła,a jak zeszła to ryczała.Może to przez ząbki albo gorszy dzionek miała.
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Jeju no padam dzisiaj. Te dzieciaki mnie wykończą
![]() Erwi to teraz taki się zrobił że na minute samego nie można zostawić, bo już kombinuje coś przy szafkach kluczem, wdrapuje sie na wszystko co się da, i niby człowiek się cieszy, a z drugiej strony to ja chce malego dzidziusia, który leży i gaworzy ![]() ![]() No to ponarzekałam, sorki, ale potrzebuję lampki wina, super masażu na obolałe plecy, i kilka czekoladek, i może coś jeszcze bo tz dzisiaj w domu ![]() Jak ja się cieszę że jutro piątek. Heh dostałam podwyzkę w pracy, cale 80 zł ![]() ![]()
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
wiecie co daje sobie spokój narazie będę palic i tak pale mało 1 maxymalnie 3 papierosy na dzień czasem wogóle wiec to i tak postęp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nikt tego już nie kupi. Całkowicie wycofali ze sprzedaży. Chodziło o składnik, który wywoływał alergię. No i Michała raz wysypało, wtedy nie wiedzieliśmy dlaczego, mężo podejrzewał witaminy, które też wtedy dostał. A chciałam wiedzieć, czy innym dzieciaczkom też coś takiego się przytrafiło. Cytat:
![]() Tylko że fotelik będzie przy rowerze z ramą (mężowym), nie przy mojej damce. Niech się pogimnastykuje trochę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super że to tylko to ! ![]() Cytat:
Cytat:
Ja dzis u koleżanki cały dzień byłam , ma roczną córke , kiedyś z nią mieszkałam . Dziwna z niej kobieta , ta jej mała się wywaliła w sumie przez Szymka a ta się popłakała . hhmmm jakby zobaczyła nie raz siniaki mojego syna to by padła na zawał he he .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Asiulek - ta mała uśmiechnięta słodzinka na pewno nie wygląda na chorą ![]() Pl_madzia - cudnie Erwi pupkę wypina ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
A jakiej firmy kupujesz? Ja mogę liczyć tylko na net. Chciałabym obejrzeć coś takiego w sklepie, ale u mnie na zad... się nie da. Wynalazłam coś takiego, ale nie wiem, który będzie najlepszy. http://allegro.pl/fotelik-kettler-teddy-transport-gratis-w-wa-i1319617389.html http://allegro.pl/hamax-siesta-sklep-fa-gw-super-cena-i1314967517.html http://allegro.pl/nr-1-najlepszy-markowy-fotelik-na-rower-wys-0zl-i1308252822.html http://allegro.pl/fotelik-dzieciecy-okbaby-sirius-granatowo-srebrny-i1320836379.html http://allegro.pl/romer-jockey-comfo...324741876.html Chodzi mi bardziej o firmę niż o konkretny model.
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
oj?? Ana, doprecyzuj proszę czy chodzi o którąś z NASZEGO wątku? Oczywiście nie pisz o kogo, ale jedna z nas to jedna z wątku czy jedna z wizażu?
#940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#941 | |||
Zakorzenienie
|
Wercia śliczna i usmiechnięta jak zwykle a mama narzeka że coś z nia nie tak
![]() Erwi robi tak samo jak mój Miko raczkuje na wyprostowanych nogach Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kiedyś zapomniałam zamknąć domu i pojechałam do apteki co prawda nie daleko ale ... później w nocy śnił mi się mój tato że jest w domu i tak jakby mi chciał powiedzieć bez słów tak zrozumiałam z tego snu żebym się nie martwiła bo on przecież tu jest i pilnuje. dobrze że juz po wszystkiemu Cytat:
![]() Dzisiaj przyszła kolejna zabawka którą zamówiłam kulki sensoryczne i zrobiły furrorę Miko je ganiał po całym domu. Wstawie i ja kilka fotek: 1,2 ,3 czytelnik jak nastaje cisza to wiem że siedzi przy gazetach 4,5 sam sobie radzę jak mi jeść nie dają 6 uśmiech zębaty |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poszukam opinii gdzieś na forach.
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.hossa.pl/ Libra zeby wymiatają ![]()
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Libra - Miko jest taki urzekający.
![]() ![]() Ja gazetami się nie daję bawić bo ona zarazu ją do buzi wciska. Zresztą wszystko wsadza do buzi i wszystko dookoła gryzie. Oprócz oczywiście jedzenia. Do tego to ma jaiś radar i do buzi nie bierze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2010-11-18 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
ja wrocilam z piwka
![]() i teraz wieczor/noc z tz dla siebie mamy ![]() ale musialam zajrzec:P pop moja uwielbia NOSY!!! Wszystkich by gryzla, mnie ostatnio tak ugryzla ze az mi lzy polecialy;D i tak ja kocham i niech sobie gryzie :P wybaczam jej wszystko wystaczy jeden jej usmiech ![]() albo z bańki juz kilkanascie razy dostalam tak ze mi krew dziaslami ciurkiem leciala.
![]() |
#946 |
Rozeznanie
|
A moja mi wyrywa wlosiska, alalal, to boliiiiii.... I tez mnie zagryza, ale jakos tak bezbolesnie, tak czule, ale rzuca sie tez jak wampir
![]() ![]() Nie mam czasu Was nadrobic.... Chwale dzieciaczki; wszystkie sa superasne!!! Hania slodka, fajowy beret, i Michasia i Macius; Wercia jest przecudna, ach, ach..., i Michas... slodziuchny ![]() ![]() no zmywam sie spac; ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- ale ma Erwi ta poze przy klawiaturce, laaal; No i o Igusiu przecudnym blondasku zapomnialam ![]() no pa |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj była u mnie koleżanka i mały dostał takie śmieszne zabawki do przyklejenia na przyssawkach nad wanną jak się polewa wodę to robi się taki fajny wodospad i zabawki się kręcą - wypróbowałam wczoraj ![]() ![]() Oliwka, Gmyrelka - kupiłam ustnik do niekapka LOVI - 6,50zł założony i wsio ok. Jak nie będziecie mogły dostać t dajcie znać ![]() Asiulek - Wercia boooska ![]() ![]() ![]() Maciuś i Erwinek - piękne chłopaki, matko jak Erwi już staje na czworaka ![]() ![]() Za to nie wiem czy mówiłam, ale mały nie tknie mi już obiadków tych samych papek, muszą być grudki - kluseczk, albo ryż, czyle wszystko to z dżych słoiczków ![]() ![]() ![]() ![]() no nic uciekam się odziać ![]() ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- aaa jeszcze chciałąm się pochwalić, że weszłąm wczoraj do lumpka i kupiłam małemu 1 sweterek Early days w baseczki - boski, drugi sweterek z george'a granatowy - też piękny i kamizelkę z cherokee bązową jasną we wzorki - piękna, i dla siostrzenicy 2 sweterki z george'a - wszystko nówki z metkami prosto z UK ![]() ![]()
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem jak to się sprawdza. Ja przy Eryku mialam http://allegro.onet.pl/profesjonalny...313942504.html Tylko on nie ma funkcji pochylania, i jak mały spał to najczęściej rower prowadzilam, bo inaczej dyndał w pasach, opierając główke o moje plecy. ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- teraz kupię cos takiego http://allegro.onet.pl/fotelik-rower...319877967.html http://allegro.onet.pl/nowy-fotelik-...318036887.html ten tańszy ma fajniejsze pasy ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Może przejmie pałeczkę po tatusiu, bo starszy to nawet grac nie chce ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- libra777 Te ząbki super ![]() ![]() Baobabek u mnie ostatnio na I miejscu jest makaron. Kupuje takie male kółeczka, i takie duże oczy fajne robi. tylko jak kupujesz to z mąki durum, bo te inne to kleiste. W imieniu Erwinka dziękujemy ciociom za pochwały ![]() Wmuszam mu teraz jabłko. Jak miał przez 2 tyg rozwolnienie i robilam mu kisiele z soku marchewkowego, tak teraz jabłka trę, bo robi jak sarenka. Wczoraj 8 razy kupka taka malusia a zmienić pieluchę trzeba bo gryzie ![]() ![]() Normalnie jakby nie mógł mieć coś pomiędzy, tylko dwie skrajności ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() libra ja Twojegosynka chyba jeszcze nie widziałam i fajnie,że go pokazałaś.Jest świetny,te jego oczy ![]() bożesz ja mam powtórke z wczorajszej rozrywki-Nina taka jak wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- hehe wy tak piszecie,żeby nie kupowac swoim partnerom butów,zegarków,bo uciekną,a ja pierwsze słyszę-tż dostał ode mnie i zegarek i buty i tyle lat już jest ![]() jezu ja coś wczoraj mamrotałam,że do pracy nie chcę chodzic i narzekałam?grymelka ja tak jak Ty-w pracy żadnego wyjca nie mam i nie słysze pełnego żalu ma ma.
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() libra777 Miko to już wielki menczyzna ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- tak mi przykro ![]()
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
Libra - daj mi tu adres - jadę Ci ukraść Miko! Boziu - jaki on cudny i te włoski
![]()
Iguś 09-03-2010 http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09k0n9lq2xz.png Kaliniaczek 30-03-2013 http://www.suwaczki.com/tickers/km5szbmhnfv4n6dc.png Edytowane przez megi-megi Czas edycji: 2010-11-19 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
śliczny!!
a tak zauwazyło moje oko?? Mam nadzieje że juz masz opuszczone łóżeczko??? michalina jeszcze nie siada aja juz dawno opusciłam bo sie łapała szczebelek .. Cudne mamy dzieci ![]() ![]() ![]() ![]() ankazar .. hmmmm ja to taka ciekawska jestem .. ale skoro mama sama sie nie chce tu rozpisywać .. to moze chociaz sie przyzna któa to... chodx mam dwie na mysli...
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny rozumiem waszą ciekawośc,ale ja nie mogę napisac która to bez jej zgody-ja sama zechce to się nam ujawni-szkoda tylko,że nie możemy o tym wszystkie pogadac-burzę mózgów zrobic,bo dziewczynie jest naprawdę pomoc potrzebna.
Co do lumpków to ja mam jeden świetny-same nexty,gapy i inne.Dawno tam nie byłam,bo czasu brak,a ostatnio koleżanka mi właśnie z tego lumpka kupiła dla małej z nexta nową z metką spódniczke dzinsową-będzie miała na święta.A cena kiecki 3zł.
Mój najpiękniejszy uśmiech ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2010-11-19 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Mikuś czyta gazete z tematem "Kiedy zaczeliśmy kochać" .. no wie co dobre
PS. ZAPOMNIAŁAM ZAPYTAC I POCHWALIC.. mój tata przywiózł kota od znajomej z pracy... kupiła sobie królika miniaturke ale kot go ganoa bo bawic sie chce i królik zmeczony kot z ksiązeczka ma roczek, czarny wypasiony sierśc lsniąca bo piersi z kurczaczka jadł ![]() A michalina az piszczy na cały głos jak go widzi... może zacznie raczkowac szybciej .. za kotem.. PYTANIE... czy bezpiecznie zostawiac dziecko i kota? ile czasu dac mu na adaptacje... i co zrobic aby nie ugryzł dziecka? skłonnosci jako takich nie widac ale kota nie znam nie wiem? ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- ankazar... o pieknie to opisałas.. bo własnie o te burze mózgów mi chodziło bardziej.. kiedys na INNYM watku moim.. tez była dziewczyna 2 lata po slubie czułysmy Że cos nie tak.. w koncu zdecydowała sie otworzyc na watku i co udało sie z nasza pomoca!! rozwiodła sie i teraz ma męza i niedawno urodziła dzidziusia!!!! Pogadaj z nią.. może sie ujawni.. tu tyle mądrych matek sama wiesz jak szybko tu kacje sa jak jest problem!! mysle że dziewczyny by szybko pomogły i jej by było łatwiej!! Duzo by to dało! ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- A jeszcze wczoraj do 23.00 siedziałam w kuchni i robiłam sok z jabłek bez curku dla michaliny a z pozostałosci przecierałam przez sito i 10 słoików takiego musu jabłkowego.. jako sam albo jako baza do innnych deserków!! ale jestem dumna z siebie!!!! ![]() ![]()
![]() |
#956 | |
Wtajemniczenie
|
Baobabku dzięki zakupię.
Libra jaki boooski!!!na tym 5 zdjęciu to bym go zacałowała chyba ![]() Wercia tez przeurocza,boski uśmiech boskie oczka i cała boska ![]() Madzia dobrze,że podałaś ten link o paleniu moja mama się przymierza po 40 latach palenia ![]() Erwinek fajnie ta pupalkę wypina,Daniel mi tak jedną noge prostuje druga pod tyłkiem i się buja. Jak piszecie o tych nalotach przez zmarłych to aż mi ciarki przechodzą,trochę wierzę a trochę nie chcę w to wierzyć ale się peniam jak cholera ![]() Cytat:
![]() Megi dobrze,że już po wszystkim i że to tylko to było,ciekawe od czego to się robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=madziwnia;23329871A jeszcze wczoraj do 23.00 siedziałam w kuchni i robiłam sok z jabłek bez curku dla michaliny a z pozostałosci przecierałam przez sito i 10 słoików takiego musu jabłkowego.. jako sam albo jako baza do innnych deserków!! ale jestem dumna z siebie!!!!
![]() ![]() Ja co najwyżej jedno jabłko zetrę malemu na tarce ceramicznej i jestem z siebie dumna ![]() Jak Erwi idzie spać to ja książkę lub tv lub tutaj, i się relaksuję, bo jak tak jak wczoraj się za porządki wziełam to na wieczór dętka. Kotka zazdroszczę(jak ja chcę kotka ![]() Dzisiaj na spacerku widzialam ślicznego kotka i gdyby nie to że mega zadbany to bym go w wózku do domu przywiozla. A tak śmiesznie za dziewczyna z cocerspanielem łaził, nie mogla go odpędzić ![]() Kupiłam dzisiaj Erwinowi makaron gwiazdki do rosołku. A nie wiecie może czy est jakiś taki koncentrat dobry dla dzieciaczków do pomidorówki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
witam,
No to i ja wstawię parę zdjęć mojej Oliwki
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2010-11-19 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Ta fotka jak siedzi w skrzynce na zabawki
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- miało być jak pieknie stoi, tylko się śmiałam i się pomyliłam, super autko ![]()
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
A mnie sie nie zdazrylo zeby mala sie czegos przestraszyla, nawet jak sa takie czarownice wiszoce z takim wrednym smiechem to ona sie do niech smieje;P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.