![]() |
#931 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie dam rady odłożyć, manię mam w tylu kategoriach, że ciężko odłożyć na jedną droższą rzecz ![]() Dzięki, jakaś rozkojarzona dziś łaziłam po galerii i w ogóle tego nie odnotowałam ![]() A paletki mają jakieś w swojej ofercie? A nie będe Cię męczyć już, na stronę zajrzę ![]() Mi chodzi o takiego "baby blue" był tuż przed miętką. ten chaberkowy też mi się bardzo podoba ale taki odcień robi coś przedziwnego z moją tęczówką- tak jak pisałam ostatnio o fiolecie z wklejonego makijażu. To druga wykryta przeze mnie "dziura barwowa" której nie za bardzo moge używać, dokładnie między czystym fioletem borówkowym a granatem, taki własnie chaberek/blurple i to od najjasniejszego do najciemniejszego odcienia ![]() ![]() ![]() Kupiłam dziś 3 nowe limitowane czekolady Milki i z każdej zjadłam po linijce... ... na długość, wychodzi cała tabliczka ![]() a czipsami zgrzeszyłam w niedzielę ![]() I mam zepsuty dozownik w żelu do golenia :/ ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Brawo fuksjaa!!
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2011-02-08 o 20:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mają paletki na 4 cienie z lusterkiem-porządne ![]() A za mną chodzi właśnie taki chaberkowy ![]() ![]() ![]() ![]() Nie kuś mnie tu moimi ulubionymi czekoladami ![]() ![]() Musze się pochwalić-poniedziałkowy egzamin zdany na 4,5 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
brawo brawo
![]() Chcę paletkę KOBO i cienie ![]() ![]() ![]()
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
No to musisz wypełnić dwie
![]() Ja tez mam zamiar uderzyć na Nature ale dopiero w przyszłym tygodniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wróciłam ![]() ![]() A dziś dostałam antybiotyk i zwolnienie ![]() Ja też czekam na moje MACzki i w ogóle nie czytam tego co wypisujecie o Kobo ![]() ![]() Przy okazji wykupowania recepty do koszyka wpadła mi w aptece maseczka Dolivy, pamiętam, że kiedyś ktoś chwalił. Poza tym zakupowa asceza, dostałam tylko 2 żele słowackie (albo czeskie?) a zużyłam na wyjeździe 5 saszetek ![]() Kochanie przepiękna suknia! Jak kurs? ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-02-08 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
Byłoby mi bardzo miło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wogole niby ostatni rok a mamy taki młyn ze ja dziękuje.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I poczekam na to porównanie, jestem go bardzo ciekawa! Mi bardzo podobają się cienie SN, przy każdym zamówieniu przybywa mi 2-3, ale kusi mnie Naked Lunch, bo liczę na to, że byłby jeszcze trwalszy niż minerały... Sypkie cienie raaczej mi się nie zbierają w kreskę, ale po jakimś czasie powoli znikają... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ej, przyjęłam wczoraj! ![]() Moja jest chyba właśnie z muślinu ![]() ![]() ![]() Ja się boję, bo moja nie ma koła, a podobno bez koła materiał może się plątać między nogami... Ale też bardziej podobają mi się takie ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Wasz jak? Pewnie już tańczycie jak w TzG ![]() A po naszych zajęciach przychodzą ludzie tak ok. czterdziestki i tak super tańczą ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#941 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trochę się obawiam, że te greckie mogą jednak źle na mnie wyglądać i co wtedy? Pocieszam się myślą, że ładnemu we wszystkim ładnie ![]() ![]() Najbardziej podoba mi się ta pierwsza:
![]() |
#942 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie ta zasada się nie sprawdza ![]() ![]() Twoje typy piękne, tę drugą to nawet kojarzę, że widziałam... Ja w takiej pierwszej bym kiepsko wyglądała, bo mam większe biodra niż biust, a jednak powinno być odwrotnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | ||
Zakorzenienie
|
Nie szkodzi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Choć z drugiej strony po moich piątkowych rewelacjach żołądkowych w ogóle nie ciągnie mnie na słodycze, ba nawet nie czuję w ogóle głodu ani nie mam na nic smaku ![]() ![]() Umyłam wczoraj włosy szamponem Joanny z makiem i bawełną(?) i mam jakieś sianowate dzisiaj. Za to świetnie im służy niebieski Herbal nawilżający. Są potem gładkie i miękkie a jeszcze jak popsikam wodą brzozową, to następnego dnia wyjść z zachwytu nad nimi nie mogę ![]() Wczoraj jeszcze podjęłam decyzję, że muszę się wziąć za smarowanie cielska, bo balsamy mam aktualnie 4 otwarte i każdy zużyty gdzieś mniej więcej do połowy. Muszę się zabrać za zużywanie ![]()
![]() |
#944 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuruj się ![]() Cytat:
![]() zawsze wyszpiegujesz jakieś fajne nowości ![]() Cytat:
ja idę dziś z TŻ i znajomymi na pizzę - z racji, że dziś światowy dzień pizzy ![]()
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Ooo, pizzę to bym zjadła, ale wolę nie ryzykować póki żołądek nie wróci do siebie. Wczoraj na obiad miałam np. smażone ziemniaki i okazały się za ciężkie
![]() Dziewczyny a jadłyście Delicje Milki? Są u mnie w sklepie, ale nie wiem czy nie będą za słodkie ![]()
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jasne ![]() ![]() ![]() są bardziej słodkie od wedlowskich, bo polane mleczną czekoladą i chyba mają bardziej miękki biszkopt
![]() |
#947 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie zmieniliśmy grupę na taką z zajęciami raz w tygodniu, ale dłużej trwa kurs i same zajęcia, bo 1,5 godz. A zmieniliśmy, bo ostatnio D. był chory, potem mieliśmy ten urlop i opuściliśmy kilka zajęć a to niestety przy takiej częstotliwości b.dużo i bałam się, że nie nadrobimy. Ale teraz dzięki temu jesteśmy trochę do przodu przed tą grupą i śmieję się, że będziemy tak robić co kilka tygodni i zawsze będziemy najlepsi w grupie ![]() My uczymy się równocześnie wszystkiego tzn. angielskiego(mój ulubiony),wiedeńskiego,ta nga, czaczy i disco samby.Potem pewnie coś dojdzie. W ogóle zauważyłam, że tacy ludzie po 40stce, 50tce, czyli jak nasi rodzice mają większą łatwość w opanowaniu kroków i samego ruchu w tańcu towarzyskim niż młodzi ludzie...Ach te nasze dyskoteki i tańczenie solo ![]() Pewnie, że się nauczycie!My mam nadzieję też ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym jak patrzę za okno to wcale nie żałuję. Jak wracaliśmy to śniegu już po drodze nie było w ogóle, my się wstrzeliliśmy idealnie w pogodę. Cytat:
![]()
![]() |
#949 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też tak raczej nie jadam, jest nas w domu pięcioro to zwykle w drugą stronę po pasku- ale mama pojechała na ferie do swojej mamy, tatę pominęłyśmy i tak wyszło ![]() milkrice&vanilla, milkcream&almond splitters i milkrice &plum. Fajnie, ale nie na tyle żeby kupic drugi raz (no, może poza migdałową ![]() Bo subskrybuję nowości kulinarne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o równolatków naszych rodziców to myślę, że tu ma znaczenie też "doświadczenie" emocjonalne bo przecież taniec to emocje. Ludziom którzy żyją już ze sobą te 20 lat chyba łatwiej tak się "oddać"- jeśli się kochają oczywiście ![]() ewwwa- ucięło mi cytata :/ to super, dam znać. Mi juz zostało tylko to jedno jutrzejsze. Już wiem, że go nie zdam- także zależy kiedy mi wyznaczy następny termin ![]() Miałam dziś mieć dzień bez kompa, ale nie wyszło ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- sukienka fajowa, popieram wszelkie zagięcia i drapowania ![]()
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko my akurat chodzimy, bo chcemy się po prostu nauczyć tańca towarzyskiego
![]() ![]() Ślubu nie planujemy, ale wesela się zdarzają co jakiś czas i fajnie umieć tańczyć coś więcej a nie wszystko na "jedno kopyto" ![]() Nie popieram chodzenia na kurs po to, żeby pokazać się przed gośćmi w jakimś skomplikowanym układzie, z którego aż bije sztywność. Natomiast samo obycie się z tańcem towarzyskim i znajomość podstawowych kroków to fajna sprawa zarówno dla pary młodej jak i gości weselnych, którzy nie lubią siedzieć tylko za stołem. Co do wieku to zgadzam się, że na pewno chodzi też o zaufanie między partnerami i bliskość budowaną latami, ale generalnie uważam, że starsze pokolenie po prostu więcej tańczyło w parach a nie jak my na "disco" ![]() Wiadomo, że nikt nikogo nie zmusza do bycia kimś innym, ale uwierz mi, że od razu widać na zajęciach kto jest tam "za karę" a kto dla zabawy ![]() A ja tam chcę tradycyjne wesele ![]() ![]() ![]() ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-02-09 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, że te Delicje pewnie wściekle słodkie. Mnie też jednak najbardziej smakują wedlowskie, tak samo ptasie mleczko. Milkowe ptasie mleczko miałam raz i okropnie mulące było w smaku
![]() Buuu...dostałam maila z Dolce, że dostawa z moimi perfumami się opóźni i mogę poczekać jeszcze tydzień albo mi zwrócą kasę. Odpisałam, że poczekam ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-02-09 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co gdybyś potrzebowała tych perfum na prezent ![]() ![]()
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko o sobie napisałam ![]() Zaszywam się w książkach ![]()
![]() |
#955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No i mamy problem - nie wiemy, jaką piosenkę wybrać ![]() ![]() ![]() Znacie może jakiegoś pięknego walca angielskiego? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam nadzieję, że uda nam się zatańczyć prostego walca, tego nie robi się codziennie, ale w tym też jest jakiś urok ![]() Disco samba właściwie przydać się może na każdej imprezie, fajnie tańczyć w parze i znać różne kroki ![]() A siebie na tradycyjnym weselu też nigdy nie widziałam, nienawidziłam kiedyś jeździć na wesela! Ale czasem człowiek się zmienia ![]() iii jeszcze jedno - szukałam tych czekolad milki i u mnie ich nie ma ![]() Powodzenia na egzaminie ![]() Dzięki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi się zaczęło to podobać, choć daleko mi do projektowania czekoladek dla gości ![]() ![]() ![]() aaaa szukałam dziś kilka godzin na jutubie piosenki na pierwszy taniec ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Przyjaciółka KWC
|
Uff... jestem taka padnięta, że nie mogę się już uczyć.
![]() Od kilku dni nie brałam udziału w swoim remoncie i jak dzisiaj przyszło mi się tym zajmować, to myślałam, że zwariuję. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#958 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ech, ja ostatnio jeszcze bardziej w przeciwna stronę niż powinnam ![]() nie dziękuję ![]() Nie warto się czymś takim przejmowac, to Ty masz się w niej czuć pięknie ![]() Cytat:
![]() A jakie to połączenie do karmelka? Kolorek w sumie dobry do róznych kombinacji ![]()
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Kochanie a ten walc z Ojca Chrzestnego to nie jest wiedeński?Znawcą nie jestem, ale na angielski to mi nie bardzo pasuje...
Ale tak w ogóle to piękny, ale zdecydowanie nieweselny ![]() ![]() Ja bardzo lubię walca z Nocy i Dni, oklepany, ale jednak ma to coś co mnie urzeka ![]() ![]() Rzyrafko będę pamiętać o Twojej kandydaturze na weselną organizatorkę jakby coś ![]() ![]()
#960 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkłady stosuję od czasu do czasu, teraz znowu przerzuciłam się na płynne, ale może podczas cieplejszych dni znowu wrócę do minerałów. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.