W świetnej formie: ćwicz z Mel B - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-18, 19:00   #931
Dorothka
Raczkowanie

Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B

Wreszcie przebrnęłam przez cały wątek, super że tak dużo nas dba o linie na wiosne
Do wiosny daleko bo wciąż śnieg ma padać :-(

Dzisiaj 70 minut cardio, w tym 7 razy po 68 tweestery, myślałam że umre po tym ale że boczki i brzuch trzeba odchudzić dałam rade
Obwody nóg przez 6 tyg dużo cm ubyło i w ramionach to walcze cały czas
13 kwietnia będzie rok, wtedy podam różnice, warto wszystko zapisywać by zerknąć po latach
Dzisiaj pół kilo mniej, może do wielkanocy uda się osiągnąć ok 75 kg
Będzie 68kg

Talia:było 10484
biodra: było 114104
uda: było 6556

28.01.2013 rowerek st.
2.02.2013 1h Mel. B
Dorothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 19:01   #932
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alouettes Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!
tak mnie wzięło na wyrabianie ciała, na wiosnę. także do cotygodniowego fitnessu i siłowni dodałam sobie właśnie naszą Mel i Ewę Chodakowską... cóż, z tą drugą nie mam problemu, jednak mam do Was małe pytanie o Mel.
generalnie, trenuję od dawna, już na samym początku opanowałam prawidłową technikę wykonywania brzuszków, tak aby mięśnie w karku się nie spinały, jednak teraz, gdy robię ćwiczenia Mel na brzuch, już w pierwszej minucie tak boli mnie szyja, że ledwo daję radę ciągnąć dalej ćwiczenia. macie może jakieś rady, albo pomysły co z tym zrobić?
Dołączam się do pytania. Zrobiłam dzisiaj cardio, nogi i pośladki (noo powiedzmy na 70%, ale rozkręcam się ) jednak te ćwiczenia na brzuszek.....właśnie po minucie szyja mi pada jakaś rada??

WĄTEK UBRANIOWY:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68701111
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68702621
xXMalinowaLadyXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 19:16   #933
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
cześć dziewczyny!
tak mnie wzięło na wyrabianie ciała, na wiosnę. także do cotygodniowego fitnessu i siłowni dodałam sobie właśnie naszą Mel i Ewę Chodakowską... cóż, z tą drugą nie mam problemu, jednak mam do Was małe pytanie o Mel.
generalnie, trenuję od dawna, już na samym początku opanowałam prawidłową technikę wykonywania brzuszków, tak aby mięśnie w karku się nie spinały, jednak teraz, gdy robię ćwiczenia Mel na brzuch, już w pierwszej minucie tak boli mnie szyja, że ledwo daję radę ciągnąć dalej ćwiczenia. macie może jakieś rady, albo pomysły co z tym zrobić?
Ja tak miałam przy pierwszym treningu z Chodakowską, może to kwestia przyzwyczajenia, bo to jednak nienaturalna pozycja dla szyi.
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 22:43   #934
moniaaa_1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorothka Pokaż wiadomość
Wreszcie przebrnęłam przez cały wątek, super że tak dużo nas dba o linie na wiosne
Do wiosny daleko bo wciąż śnieg ma padać :-(

Dzisiaj 70 minut cardio, w tym 7 razy po 68 tweestery, myślałam że umre po tym ale że boczki i brzuch trzeba odchudzić dałam rade
Obwody nóg przez 6 tyg dużo cm ubyło i w ramionach to walcze cały czas
13 kwietnia będzie rok, wtedy podam różnice, warto wszystko zapisywać by zerknąć po latach
Dzisiaj pół kilo mniej, może do wielkanocy uda się osiągnąć ok 75 kg
Dorotka, jesteś dla wielu wielką motywacją. Podoba mi się Twój zapał a przede wszystkim cierpliwość. Bo Ty w odróżnieniu od wielu osób nie oczekujesz cudów w kilka tygodni, tylko cierpliwie i świadomie czekasz na efekty. I to jest lekcja dla wielu z nas. Nie można liczyć na to, że poćwiczymy miesiąc i będziemy super fit. Na to trzeba czasu. Dziękuję Dorotka!!!
Dodam jeszcze, że ćwiczę od 10 lutego i ubyło mi w biodrach 4 cm, w tali 5 cm, w udach (o dziwo!!!) 4 cm. Ale jeszcze daleka droga Pozdrawiam wytrwałych.

Edytowane przez moniaaa_1
Czas edycji: 2013-03-18 o 22:45
moniaaa_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:30   #935
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
plan bardzo mi się podoba więc za jego realizację
:
dziękuję i udało się, wczoraj: 2x cardio z Mel B, pupa i brzuch oraz abs też z Mel i tiffoczki. Dziś tylko skalpel tak dla relaxu.
Stary 2013-03-19, 10:41   #936
Dorothka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniaaa_1 Pokaż wiadomość
Dorotka, jesteś dla wielu wielką motywacją. Podoba mi się Twój zapał a przede wszystkim cierpliwość. Bo Ty w odróżnieniu od wielu osób nie oczekujesz cudów w kilka tygodni, tylko cierpliwie i świadomie czekasz na efekty. I to jest lekcja dla wielu z nas. Nie można liczyć na to, że poćwiczymy miesiąc i będziemy super fit. Na to trzeba czasu. Dziękuję Dorotka!!!
Dodam jeszcze, że ćwiczę od 10 lutego i ubyło mi w biodrach 4 cm, w tali 5 cm, w udach (o dziwo!!!) 4 cm. Ale jeszcze daleka droga Pozdrawiam wytrwałych.
Dzięki Monia

Monia bo jak chciałam szybko schudnąć z drastyczną dietą to szybko efekt jojo był przez lata zmądrzałam

Wczoraj obejrzałam powtórkę xfaktor i była laska co w dwa lata schudła 35 kg i dla mnie to dowód że, nie szybko ale rozłożone w czasie odchudzanie
Będzie 68kg

28.01.2013 rowerek st.
2.02.2013 1h Mel. B
Stary 2013-03-19, 10:48   #937
EuphoriaParadise
Przyczajenie

Melduję się po pierwszych ćwiczeniach wczoraj zrobiłam rozgrzewkę i cardio ( na którym już lekko wysiadałam :P ) tylko tyle zrobiłam żeby sobie to rozłożyć i nie robić wszytskiego naraz ( zakwasy itp i później bym się ruszyć nie umiała :P ). Zakwasy mam i tak, ale lekkie głównie na boczkach nie jest tak źle Dziś oczywiście dokładam i mam zamiar dłużej ćwiczyć. Muszę, bo niestety mam siedzącą pracę i inaczej nie da się schudnąć
EuphoriaParadise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 11:29   #938
Kociak_mrauu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorothka Pokaż wiadomość
Dzięki Monia

Monia bo jak chciałam szybko schudnąć z drastyczną dietą to szybko efekt jojo był przez lata zmądrzałam

Wczoraj obejrzałam powtórkę xfaktor i była laska co w dwa lata schudła 35 kg i dla mnie to dowód że, nie szybko ale rozłożone w czasie odchudzanie
Też to widziałam Jak różnica.. Super teraz ta dziewczyna wygląda

Kociak_mrauu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 11:54   #939
scarlett1500
Przyczajenie

Wczoraj wieczorem:
step z Mel B - 20 minut
Tiffany Rothe Body shaking- 10 minut
Tiffany Rothe Bikini - 1o minut

a na koniec Combat z Mel B na PSP

Któraś z Was pisała o Tiffany i looknełam, ma super na biodra ćwiczenia, niby takie trzesiebnie tyłeczkiem i biodrami ale czułam biodra wczoraj po ćwiczeniach więc spróbuję kilka dni.
scarlett1500 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 13:01   #940
izotropia
Rozeznanie

ehh... ja chyba jednak bardzo początkująca jestem, poczułam to w czasie cardio i ćwiczenia mięśni brzucha, niejednokrotnie nie umiałam utrzymać/przyjąć pozycji w jakiej niektóre ćwiczenia się wykonuje ;/ aż mi smutno... ale nie od razu Kraków zbudowano, szukam może gdzieś są jakieś podpowiedzi to dopiero/aż 2 dzień codziennie będzie lepiej jak czytam o Waszych efektach to aż mi lepiej
najgorsze jest to, że ja wiem, że nie wolno za szybko zrzucić wagi przez dietę bo będzie efekt jo-jo, ale nawet ćwicząc chcę jaknajszybciej zobaczyć jakiś efekt wywołujący łaaał, a wiem, że trzeba cierpliwie...
izotropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 13:04   #941
alouettes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marbella85 Pokaż wiadomość
Ja tak miałam przy pierwszym treningu z Chodakowską, może to kwestia przyzwyczajenia, bo to jednak nienaturalna pozycja dla szyi.
no właśnie, niestety, to raczej nie jest to. ale kto wie... może za jakiś czas przejdzie. mam nadzieję.

15.03.2013 - projekt X z Ewą Chodakowską i Mel B
15-22.03
22-29.03
29.03-5.04
5-12.04

15.03.2013 - zaczynamy się zdrowo odżywiać
alouettes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 14:54   #942
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie, niestety, to raczej nie jest to. ale kto wie... może za jakiś czas przejdzie. mam nadzieję.
tutaj, pod tym filmikiem jest na te temat dyskusja, może coś pomoże: http://www.youtube.com/watch?v=wyRaOUbibG0

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez izotropia Pokaż wiadomość
ehh... ja chyba jednak bardzo początkująca jestem, poczułam to w czasie cardio i ćwiczenia mięśni brzucha, niejednokrotnie nie umiałam utrzymać/przyjąć pozycji w jakiej niektóre ćwiczenia się wykonuje ;/ aż mi smutno... ale nie od razu Kraków zbudowano, szukam może gdzieś są jakieś podpowiedzi to dopiero/aż 2 dzień codziennie będzie lepiej jak czytam o Waszych efektach to aż mi lepiej
najgorsze jest to, że ja wiem, że nie wolno za szybko zrzucić wagi przez dietę bo będzie efekt jo-jo, ale nawet ćwicząc chcę jaknajszybciej zobaczyć jakiś efekt wywołujący łaaał, a wiem, że trzeba cierpliwie...
nie martw się, u mnie na początku też wszystko niezgrabnie wychodziło, nabędziesz wprawy z ilością treningów.
Stary 2013-03-19, 15:23   #943
Dorothka
Raczkowanie

Małymi kroczkami forme się zdobędzie, ja zaczynałam od 15 minut.
Po 6 tyg robie 70 minut i straciłam 6 kg, cierpliwości, systematyczne ćwiczenia i jak śnieg stopnieje sylwetka będzie szczuplejsza
Powodzenia !
Będzie 68kg

28.01.2013 rowerek st.
2.02.2013 1h Mel. B

Edytowane przez Dorothka
Czas edycji: 2013-03-19 o 15:25
Stary 2013-03-19, 16:09   #944
mademoisellekier
Raczkowanie

ja ćwiczę po 40 min,ale chyba dorzucę jeszcze 10 min, bo ostatnio nie widzę efektów
dodatkowo chyba jakaś depresja wiosenna mnie dopadła,bo czuje się grubaaaaaaaa i już chyba nic mi nie pomoże
mademoisellekier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 18:06   #945
Kociak_mrauu
Raczkowanie

Ja dzisiaj trening nóg, cardio, brzucha, pośladków i boczki z Tiff. Razem wyszło 55 minut ćwiczeń
Chwilami mam tak, że nie chce mi się ćwiczyć.. tzn od razu wkurzam się i mówię sama do siebie, że po co mi były te ćwiczenia.. A to dopiero 12 dzień ćwiczeń..

Stary 2013-03-19, 19:04   #946
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Zrobione
Kondycyjnie coraz lepiej Najgorzej z początkiem ćwiczeń na nogi- niestety muszę robić przystanki bo nie wyrabiam, ale miejmy nadzieję, że będzie coraz lepiej bo to właśnie na nogach najbardziej mi zależy

Niech moc będzie z nami i jak mówi MEL myślmy o bikini

WĄTEK UBRANIOWY:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68701111
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68702621
xXMalinowaLadyXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 19:23   #947
venuswo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mademoisellekier Pokaż wiadomość
ja ćwiczę po 40 min,ale chyba dorzucę jeszcze 10 min, bo ostatnio nie widzę efektów
dodatkowo chyba jakaś depresja wiosenna mnie dopadła,bo czuje się grubaaaaaaaa i już chyba nic mi nie pomoże

Ooo, to ja też tak mam czasem. I wtedy sobie myślę, że może nie najchudsza, ale przynajmniej dzięki ćwiczeniom ku górze moja waga nie szybuje. A 10 minut ćwiczeń warto dorzucić, może nawet nie dla fizycznych efektów, a dla psychiki
venuswo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 11:56   #948
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniaaa_1 Pokaż wiadomość
O mamuniu, zazdroszczę!
Ja od stycznia nie mam takich spadków. Coś muszę chyba robić źle. Właśnie jestem po cardio z Mel B, odpocznę chwilkę i robię kolejne cardio (tym razem Cassey).
Stary 2013-03-20, 13:47   #949
kwiatek2970
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez izotropia Pokaż wiadomość
kwiatek2970 i Marbella85, dzięki, czuję się zmotywowana... )
2 tygodnie i są efekty, to może do świąt poczuję się lepiej sama ze sobą )
mam tą płytę, zobaczymy czy u mnie się coś zmieni
od 3 tygodni ćwiczę z Ewą Chodakowską, ale po ostatniej akcji z ćwiczeniami z yt trochę się zniechęciłam, zresztą ja ćwiczyłam skalpel - nie cały bo opuszczałam ćwiczenia w przysiadzie/półprzysiadzie no praktycznie wszystkie w tej pozycji, ze względu na ból kolan, może zła pozycja.. ale jakoś bez wskazówek sama nie potrafię jej poprawić ;/ no i tak z 40min treningu, wychodziło mi po 20-25min.. i jedyne co czułam to mięśnie brzucha bo całą końcówkę ćwiczyłam, no niby fajnie bo na stracie brzuszka zależy mi najwięcej... ale jakoś szału nie ma, niby nogi wyglądają lepiej... ale brzuch no nie ) teraz trochę się dietuję, tzn odpuszcza, słodkie, tłuste, pieczone i ciężkie kolacje.. ) i wierzę, że dam radę, zobaczyć efekty
jeszcze tylko znaleźć czas na trening... aaa i mam pytanko, czy ćwiczycie rano/wieczorem czy kiedy macie czas? u mnie najlepiej wypadałoby rano, przed śniadaniem, ale chyba nie powinno się, a po śniadaniu też trzeba chwilę poczekać, powiedźcie kiedy Wy ćwiczycie ?

Ja wcześniej ćwiczyłam z chodakowską. efekty były ale ćwiczenia mi się szybko znudziły.
teraz wolę wstać o 6 rano zrobić ćwiczenia na pośladki i abs a później na wieczór ćwiczenia na nogi i brzuch niż męczyć się 40 minut ciągiem.
kwiatek2970 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 14:57   #950
Dorothka
Raczkowanie

Dzisiaj aerobic step 70 minut zrobiłam, nawet się nie zmęczyłam i jeszcze 2h rowerka zalicze i będzie plan wykonany

Kwiatek nie wiem co nie tak robisz że, słabe są efekty?
Ćwiczysz codziennie czy rzadziej?

Ja ćwiczę codziennie i mało mam przerw co 11 dni albo co 16 zależy czy w pracy jestem wypompowana
Nie lubie robić przerwy bo dla mnie to jak za kare gdy ciało odmawia mi posłuszeństwa i nie mam siły ćwiczyć.
Dodatkowo ja lubie raz a porządnie przez godzinke się zmęczyć

Powodzenia i dużo optymizmu by się nie zniechęcić!
Będzie 68kg

28.01.2013 rowerek st.
2.02.2013 1h Mel. B
Stary 2013-03-20, 18:03   #951
Kociak_mrauu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xXMalinowaLadyXx Pokaż wiadomość
Zrobione
Kondycyjnie coraz lepiej Najgorzej z początkiem ćwiczeń na nogi- niestety muszę robić przystanki bo nie wyrabiam, ale miejmy nadzieję, że będzie coraz lepiej bo to właśnie na nogach najbardziej mi zależy

Niech moc będzie z nami i jak mówi MEL myślmy o bikini
Dzisiaj kolejne 45 minut ćwiczeń Teraz przerwa. Może później jeszcze na rowerek wskoczę chociaż na 10 minut
Ja na początku tych ćwiczeń na nogi robiłam przystanki, bo nie dałam rady. A teraz w sumie dam radę wytrzymać
Tak dziewczyny, myślmy o bikini

Stary 2013-03-20, 18:22   #952
glossary
Raczkowanie

hej mogę dołączyć?

niedawno odkryłam ćwiczenia Mel- a dziś zaczęłam rozgrzewka, ramiona, cardio i jeszcze raz ramiona
a jak śnieg stopnieje planuje rozpocząć przygodę z bieganiem
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 21:07   #953
kabola
Przyczajenie

kochane

nie posiadam płytki Mel B, ćwiczę z YT.
wykonujecie Mel B/ Full Body Workout, tam zdaje się, że na YT są dwie części, wychodzi pełny trening.
pracuję nad jędrnością ciała, 5 kwietnia minie miesiąc ćwiczeń, po miesiącu ponawiam pomiary ciałka
ufff idą święta...to będzie wielka próba wytrzymałości!

mam pytanie odnośnie mierzenia się, istnieją różne teorie na temat tego, jak prawidłowo powinno się mierzyć. znalazłam taką opinię i nią się sugerowałam, mianowicie;
talia - w najwęższym miejscu,
biodra - 2 cm poniżej kroku,
udo - w najszerszym miejscu

a jak wy się mierzycie?
wiem, żeby sprawdzić efekty, będę musiała wykonać pomiary, dokładnie w ten sam sposób i w tych samych miejscach, jaki wykonywałam wcześniej.

zaraz idę ćwiczyć trochę późno, ale zdążyłam 'natrzaskać' stepperki

życzę wszystkim jeszcze więcej determinacji, siły pamiętajmy o bikini!!! <3
kabola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 22:14   #954
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kabola Pokaż wiadomość
kochane

wykonujecie Mel B/ Full Body Workout, tam zdaje się, że na YT są dwie części, wychodzi pełny trening.
Ja to robię, ale wydaję mi się, że jeden to jest ten z butelkami, a drugi ten, w którym mel ma jakiś różowy top i bez butelek.

Ja się pochwalę, że dziś udało mi się po raz pierwszy zrobić składanie w końcówce Full Bodu Workout. Nie tyle razy, co oni na filmie, ale udało się
Stary 2013-03-21, 12:42   #955
EuphoriaParadise
Przyczajenie

Dziś 4 dzień moich ćwiczeń, aż się dziwię że tak mocno się zaprłam i nie odpuszcze Obwody sobie tez pomierzyłam. Wczoraj w 3 dniu wykonałam rozgrzewkę, cardio, brzuch, pośladki, nogi ( nawet tyle nie planowałam, ale jak słyszałam jak mówi o BIKINI to tymbardziej chciało mi sie ćwiczyć ) Pewnie ćwiczyłabym dalej, ale było już późno. Mam nadzieję, że zobacze jakieś efekty, jak narazie moje ciało jest napięte i dobrze się z tym czuję.
Dziewczyny rozgrzewka dużo daje przed ćwiczeniami, przynajmniej w moim przypadku ( mam zakwasy, ale nie tak bardzo jak ćwiczyłam kiedyś na sucho bez żadnego przygotowania )
Dziś znów wypalaniee
EuphoriaParadise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 14:29   #956
Kociak_mrauu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kabola Pokaż wiadomość
kochane

pracuję nad jędrnością ciała, 5 kwietnia minie miesiąc ćwiczeń, po miesiącu ponawiam pomiary ciałka
ufff idą święta...to będzie wielka próba wytrzymałości!

mam pytanie odnośnie mierzenia się, istnieją różne teorie na temat tego, jak prawidłowo powinno się mierzyć. znalazłam taką opinię i nią się sugerowałam, mianowicie;
talia - w najwęższym miejscu,
biodra - 2 cm poniżej kroku,
udo - w najszerszym miejscu

a jak wy się mierzycie?
wiem, żeby sprawdzić efekty, będę musiała wykonać pomiary, dokładnie w ten sam sposób i w tych samych miejscach, jaki wykonywałam wcześniej.

zaraz idę ćwiczyć trochę późno, ale zdążyłam 'natrzaskać' stepperki

życzę wszystkim jeszcze więcej determinacji, siły pamiętajmy o bikini!!! <3
U mnie 4 kwietnia minie miesiąc od rozpoczęcia ćwiczeń Trzeba będzie się zmierzyć i zobaczyć czy są efekty.
Ja mierze w talii w najwęższym miejscu, brzuch pod pępkiem, biodra w najszerszym miejscu i uda w najszerszym miejscu, czyli zaraz tu gdzie się udo zaczyna, bo mam tu po wewnętrznej stronie takie fałdki :/

Stary 2013-03-21, 18:31   #957
kabola
Przyczajenie

nie wytrzymałam, zmierzyłam się, bo weszłam na wagę, ani drgnęła. chciałam wszystko rzucić i iść na piwo, zmierzyłam się.
ostatni pomiar 10.03.13 i dzisiaj
w talii -2
udo -3
biodra -2
!!!!!!!!!!!

a wy jak? chwalcie się kochane
kabola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-21, 20:51   #958
Dorothka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Angel Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,po cichutku się do was dołączam.Z Mel B ćwiecze od tamtego tygodnia co 2 dzień.Rozgrzewka-cardio-brzuch- rozluznienie.
Zastanawiam sie czy to nie za mało?
Jestem 2 lata po porodzie córki,niestety pod czas tych 9 cudownych miesięcy przybyło mi 23 kg od porodu próbuje zrzucić i nic Byłam na wielu dietach ale bez rezultatu.
Teraz odstawiłam chleb,ziemniaki,makaron, słodycze i ostro wziełam się za siebie.Mam nadzieje że wytrzymam.Widzę że bardzo się tu wspieracie mam nadzieje że przygarniecie mnie do siebie
Angel witaj

Jeżeli będziesz sumiennie ćwiczyć to szybko zobaczysz efekty

Ja po 6 tyg mam 6 kg mniej

Dzisiaj mimo dnia wagarowicza wykonałam 70 min aerobic step, nie można przysiąść na laurach ;-)
Będzie 68kg

28.01.2013 rowerek st.
2.02.2013 1h Mel. B
Stary 2013-03-21, 22:15   #959
moniaaa_1
Raczkowanie

Dziewczyny, musimy pamiętać, że najważniejsze to być systematycznym i wytrwałym. Lepiej ćwiczyć co 2-gi dzień (zresztą niektórzy twierdzą, że trzeba dać mięśniom odpocząć), niż ćwiczyć do upadłego codziennie i po miesiącu odpuścić.
A czy w ramach poprawienia kondycji skóry robicie sobie domowy body wrapping? Tzn. nakłada się preparat antycellulitowy, owija folijką i pod kocyk na godzinkę. Ja zaczęłam, podobno efekty są niezłe.
Zobaczymy, czas pokaże...
moniaaa_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 14:33   #960
Pestka193
Przyczajenie

Te ćwiczenia są naprawdę super! ale mięśnie mnie bolą jak nie wiem! mimo tego, że od dawna ćwiczę, trochę biegam, robię brzuszki itp. Kupiłam ostatnio ustroniankę z magnezem, bo podobno pomaga na skurcze, bóle itp. i poję ją w czasie treningu. Mam nadzieję, że zadziała, al i tak będę ją piła, bo jest pycha a teraz lecę się przebrać i do ćwiczeń!!
Pestka193 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości