|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
Wreszcie przebrnęłam przez cały wątek, super że tak dużo nas dba o linie na wiosne
Do wiosny daleko bo wciąż śnieg ma padać :-( Dzisiaj 70 minut cardio, w tym 7 razy po 68 tweestery, myślałam że umre po tym ale że boczki i brzuch trzeba odchudzić dałam rade Obwody nóg przez 6 tyg dużo cm ubyło i w ramionach to walcze cały czas 13 kwietnia będzie rok, wtedy podam różnice, warto wszystko zapisywać by zerknąć po latach ![]() Dzisiaj pół kilo mniej, może do wielkanocy uda się osiągnąć ok 75 kg
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) jednak te ćwiczenia na brzuszek.....właśnie po minucie szyja mi pada ![]()
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodam jeszcze, że ćwiczę od 10 lutego i ubyło mi w biodrach 4 cm, w tali 5 cm, w udach (o dziwo!!!) 4 cm. Ale jeszcze daleka droga Pozdrawiam wytrwałych.
Edytowane przez moniaaa_1 Czas edycji: 2013-03-18 o 22:45 |
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Monia bo jak chciałam szybko schudnąć z drastyczną dietą to szybko efekt jojo był przez lata zmądrzałam Wczoraj obejrzałam powtórkę xfaktor i była laska co w dwa lata schudła 35 kg i dla mnie to dowód że, nie szybko ale rozłożone w czasie odchudzanie
|
|
|
#937 |
|
Przyczajenie
|
Melduję się po pierwszych ćwiczeniach wczoraj
zrobiłam rozgrzewkę i cardio ( na którym już lekko wysiadałam :P ) tylko tyle zrobiłam żeby sobie to rozłożyć i nie robić wszytskiego naraz ( zakwasy itp i później bym się ruszyć nie umiała :P ). Zakwasy mam i tak, ale lekkie głównie na boczkach nie jest tak źle Dziś oczywiście dokładam i mam zamiar dłużej ćwiczyć. Muszę, bo niestety mam siedzącą pracę i inaczej nie da się schudnąć
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak różnica.. Super teraz ta dziewczyna wygląda
|
|
|
|
|
#939 |
|
Przyczajenie
|
Wczoraj wieczorem:
step z Mel B - 20 minut Tiffany Rothe Body shaking- 10 minut Tiffany Rothe Bikini - 1o minut a na koniec Combat z Mel B na PSP ![]() Któraś z Was pisała o Tiffany i looknełam, ma super na biodra ćwiczenia, niby takie trzesiebnie tyłeczkiem i biodrami ale czułam biodra wczoraj po ćwiczeniach więc spróbuję kilka dni. |
|
|
|
#940 |
|
Rozeznanie
|
ehh... ja chyba jednak bardzo początkująca jestem, poczułam to w czasie cardio i ćwiczenia mięśni brzucha, niejednokrotnie nie umiałam utrzymać/przyjąć pozycji w jakiej niektóre ćwiczenia się wykonuje ;/ aż mi smutno... ale nie od razu Kraków zbudowano, szukam może gdzieś są jakieś podpowiedzi
to dopiero/aż 2 dzień codziennie będzie lepiej jak czytam o Waszych efektach to aż mi lepiej najgorsze jest to, że ja wiem, że nie wolno za szybko zrzucić wagi przez dietę bo będzie efekt jo-jo, ale nawet ćwicząc chcę jaknajszybciej zobaczyć jakiś efekt wywołujący łaaał, a wiem, że trzeba cierpliwie... |
|
|
|
#941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#943 |
|
Raczkowanie
|
Małymi kroczkami forme się zdobędzie, ja zaczynałam od 15 minut.
Po 6 tyg robie 70 minut i straciłam 6 kg, cierpliwości, systematyczne ćwiczenia i jak śnieg stopnieje sylwetka będzie szczuplejsza Powodzenia !
Edytowane przez Dorothka Czas edycji: 2013-03-19 o 15:25 |
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
ja ćwiczę po 40 min,ale chyba dorzucę jeszcze 10 min, bo ostatnio nie widzę efektów
![]() dodatkowo chyba jakaś depresja wiosenna mnie dopadła,bo czuje się grubaaaaaaaa i już chyba nic mi nie pomoże |
|
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj trening nóg, cardio, brzucha, pośladków i boczki z Tiff. Razem wyszło 55 minut ćwiczeń
Chwilami mam tak, że nie chce mi się ćwiczyć.. tzn od razu wkurzam się i mówię sama do siebie, że po co mi były te ćwiczenia.. A to dopiero 12 dzień ćwiczeń.. |
|
|
|
#946 |
|
Zadomowienie
|
Zrobione
![]() ![]() Kondycyjnie coraz lepiej Najgorzej z początkiem ćwiczeń na nogi- niestety muszę robić przystanki bo nie wyrabiam, ale miejmy nadzieję, że będzie coraz lepiej bo to właśnie na nogach najbardziej mi zależy Niech moc będzie z nami i jak mówi MEL myślmy o bikini ![]()
|
#947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ooo, to ja też tak mam czasem. I wtedy sobie myślę, że może nie najchudsza, ale przynajmniej dzięki ćwiczeniom ku górze moja waga nie szybuje. A 10 minut ćwiczeń warto dorzucić, może nawet nie dla fizycznych efektów, a dla psychiki
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od stycznia nie mam takich spadków. Coś muszę chyba robić źle. Właśnie jestem po cardio z Mel B, odpocznę chwilkę i robię kolejne cardio (tym razem Cassey).
|
|
#949 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja wcześniej ćwiczyłam z chodakowską. efekty były ale ćwiczenia mi się szybko znudziły. teraz wolę wstać o 6 rano zrobić ćwiczenia na pośladki i abs a później na wieczór ćwiczenia na nogi i brzuch niż męczyć się 40 minut ciągiem. |
|
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj aerobic step 70 minut zrobiłam, nawet się nie zmęczyłam i jeszcze 2h rowerka zalicze i będzie plan wykonany
Kwiatek nie wiem co nie tak robisz że, słabe są efekty? Ćwiczysz codziennie czy rzadziej? Ja ćwiczę codziennie i mało mam przerw co 11 dni albo co 16 zależy czy w pracy jestem wypompowana ![]() Nie lubie robić przerwy bo dla mnie to jak za kare gdy ciało odmawia mi posłuszeństwa i nie mam siły ćwiczyć.Dodatkowo ja lubie raz a porządnie przez godzinke się zmęczyć ![]() Powodzenia i dużo optymizmu by się nie zniechęcić!
|
|
#951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz przerwa. Może później jeszcze na rowerek wskoczę chociaż na 10 minut ![]() Ja na początku tych ćwiczeń na nogi robiłam przystanki, bo nie dałam rady. A teraz w sumie dam radę wytrzymać Tak dziewczyny, myślmy o bikini |
|
|
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
hej mogę dołączyć?
niedawno odkryłam ćwiczenia Mel- a dziś zaczęłam a jak śnieg stopnieje planuje rozpocząć przygodę z bieganiem |
|
|
|
#953 |
|
Przyczajenie
|
kochane
![]() nie posiadam płytki Mel B, ćwiczę z YT. wykonujecie Mel B/ Full Body Workout, tam zdaje się, że na YT są dwie części, wychodzi pełny trening. pracuję nad jędrnością ciała, 5 kwietnia minie miesiąc ćwiczeń, po miesiącu ponawiam pomiary ciałka ![]() ufff idą święta...to będzie wielka próba wytrzymałości! mam pytanie odnośnie mierzenia się, istnieją różne teorie na temat tego, jak prawidłowo powinno się mierzyć. znalazłam taką opinię i nią się sugerowałam, mianowicie; talia - w najwęższym miejscu, biodra - 2 cm poniżej kroku, udo - w najszerszym miejscu a jak wy się mierzycie? wiem, żeby sprawdzić efekty, będę musiała wykonać pomiary, dokładnie w ten sam sposób i w tych samych miejscach, jaki wykonywałam wcześniej. zaraz idę ćwiczyć trochę późno, ale zdążyłam 'natrzaskać' stepperki ![]() życzę wszystkim jeszcze więcej determinacji, siły pamiętajmy o bikini!!! <3
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się pochwalę, że dziś udało mi się po raz pierwszy zrobić składanie w końcówce Full Bodu Workout. Nie tyle razy, co oni na filmie, ale udało się
|
|
|
|
|
#955 |
|
Przyczajenie
|
Dziś 4 dzień moich ćwiczeń, aż się dziwię że tak mocno się zaprłam i nie odpuszcze
Obwody sobie tez pomierzyłam. Wczoraj w 3 dniu wykonałam rozgrzewkę, cardio, brzuch, pośladki, nogi ( nawet tyle nie planowałam, ale jak słyszałam jak mówi o BIKINI to tymbardziej chciało mi sie ćwiczyć ) Pewnie ćwiczyłabym dalej, ale było już późno. Mam nadzieję, że zobacze jakieś efekty, jak narazie moje ciało jest napięte i dobrze się z tym czuję.Dziewczyny rozgrzewka dużo daje przed ćwiczeniami, przynajmniej w moim przypadku ( mam zakwasy, ale nie tak bardzo jak ćwiczyłam kiedyś na sucho bez żadnego przygotowania ) Dziś znów wypalaniee
|
|
|
|
#956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba będzie się zmierzyć i zobaczyć czy są efekty. Ja mierze w talii w najwęższym miejscu, brzuch pod pępkiem, biodra w najszerszym miejscu i uda w najszerszym miejscu, czyli zaraz tu gdzie się udo zaczyna, bo mam tu po wewnętrznej stronie takie fałdki :/ |
|
|
|
|
#957 |
|
Przyczajenie
|
nie wytrzymałam, zmierzyłam się, bo weszłam na wagę, ani drgnęła. chciałam wszystko rzucić i iść na piwo, zmierzyłam się.
ostatni pomiar 10.03.13 i dzisiaj w talii -2 udo -3 biodra -2 !!!!!!!!!!! ![]() a wy jak? chwalcie się kochane
|
|
|
|
#958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli będziesz sumiennie ćwiczyć to szybko zobaczysz efekty Ja po 6 tyg mam 6 kg mniej Dzisiaj mimo dnia wagarowicza wykonałam 70 min aerobic step, nie można przysiąść na laurach ;-)
|
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, musimy pamiętać, że najważniejsze to być systematycznym i wytrwałym. Lepiej ćwiczyć co 2-gi dzień (zresztą niektórzy twierdzą, że trzeba dać mięśniom odpocząć), niż ćwiczyć do upadłego codziennie i po miesiącu odpuścić.
A czy w ramach poprawienia kondycji skóry robicie sobie domowy body wrapping? Tzn. nakłada się preparat antycellulitowy, owija folijką i pod kocyk na godzinkę. Ja zaczęłam, podobno efekty są niezłe. Zobaczymy, czas pokaże...
|
|
|
|
#960 |
|
Przyczajenie
|
Te ćwiczenia są naprawdę super! ale mięśnie mnie bolą jak nie wiem! mimo tego, że od dawna ćwiczę, trochę biegam, robię brzuszki itp. Kupiłam ostatnio ustroniankę z magnezem, bo podobno pomaga na skurcze, bóle itp. i poję ją w czasie treningu. Mam nadzieję, że zadziała, al i tak będę ją piła, bo jest pycha
a teraz lecę się przebrać i do ćwiczeń!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

ale że boczki i brzuch trzeba odchudzić dałam rade 

przez lata zmądrzałam