|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
00anulka00 -
![]() ![]() Kelpie - jak trzeba amputować to trzeba, nie ma co czekać, bo może i gorzej być. patrząc na moje babcie to nie rozumiem starszych osób ![]() ![]() ![]() Tygrysek - dobre to radio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kraven - zdrowiejesz? Ssnow - bo jak jedziemy to już wieczór, P. jest po pracy i drażliwy bo jedzie do teściów ![]() ![]() ![]() ![]() Nurek pochwal się zakupami ![]() Anoola - współczuję pleców ![]() ![]() ![]() Hania - poza wizytami to jeszcze będziesz miała badania krwi chyba płatne, no i właśnie częstotliwość wizyt może być różna, jak raz w tygodniu Ci wypadnie to co? ale z drugiej strony lepiej być spokojną. na przychodnię publiczną nie chcesz chodzić? Effie - mam play, niedawno przedłuzyłam umowę na nast. rok. ogólnie jest o.k. ale jak pada - nie mam neta. jak jest burza - nie mam neta. co jakiś czas też wywala mnie z sieci i trzeba znów kliknąć "połącz" - może to nie problem ale jak np. piszę coś, klikam wyślij a tam wywala mi brak połączenia z netem, to potem musze pisać od nowa ![]() ![]() no właśnie, u mnie lało pół dnia, zdążyłam włączyć wizaż i doopa. wywaliło mi pleja ![]() kurcze nie wiem dlaczego ale bolą mnie palce od pisania na normalnej klawiaturze. wcześniej na lapkach nic, a teraz tydzień tu i stawy mi pękają ![]() ![]() na obiad drobiowe flaczki, 5 minut robienia bo rosół i mięso z wczoraj ![]() w butach już byłam na zakupach, czuć trochę ten wysoki obcas ![]() ![]()
#932 |
Rozeznanie
|
hej
![]() Rano nalatałam się po skierowania na badania okresowe do pracy, a jutro będą pobierać krew , mocz i rtg klatki (nie lubię baardzo). Zjadłabym coś ale nie wiem co ![]() Haniu dużo za tego lekarza ale ja żeby mieć spokój to bym tyle zapłaciła bo już tak mam ![]()
#933 |
Zakorzenienie
|
u mnie w okolicy jest tylko ta do ktorej narazie chodziłam. Niby nie jest zła, ale ja jej jakoś nie ufam
![]() Zostaje jakis lekarz w bdg, tam sa moze inne ceny ![]() ![]() Urodzić urodze- wiadomo i itak wiecej czasu bedzie położna, ale jakos psychicznie bede spokojniejsza ze jest tam ktoś kto zna mój przypadek ![]() Do nas do przychodni nie pojde, bo to śmiech na sali co to za papudraki. Sprzetu nie mają, usg robią 2 razy w ciązy, i dla nich zawsze wsyztko jest dobrze. ZNajoma mi opowiadała ze chodzila do nas do przychodzi i przyczepiła sie do niej grzybica - w ciazy ! to zagrozenie dla dziecka jak nie wiem, a lekarz ją wygonił i powiedział ze on jej nie zbada bo sie brzydzi ![]() wiem, ze jakbysmy sie sprzezyli to te pieniazki by sie znalazły, ale tylko pytanie czy ten lekarz jest tego wart ![]() Musze obgadac sprawe z tż ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-04 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zadomowienie
|
golden to ja się zapytam tak w kwestii logistycznej: gdzie mieszkacie Ty z tżtem i gdzie mieszkają rodzice? dziękuję za życzenia zdrówka. mi już trochę lepiej,tylko gotować mi się nie chce
![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak czy siak wyjścia nie ma, trzeba urodzić jak się jest w ciąży ![]() ja chodziłam prywatnie, ale to dlatego, że mi zależało, żeby mieć za gin kobietę, bo facet by mnie zestresował, a że mi podpasowała to już u niej zostałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta przychodnia, to dla zdrowych ludzi jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#938 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja nienawidze!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dostaje od tż prezenty często i to bez okazji i kaiwtki też więc nie narzekam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ide się wykąpać reszte nadrobie już w piżamce ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie lubie bab ginekologów. Każda, z którą miałam styczność mi podpadła. Ja chodze tylko do facetów, są spoko. Mam jednego, taki śmieszny wygląda jak królik Bugs ![]() Jak rodziłam były przy mnie dwie położne. Lekarz przychodził tak co dwie godziny sprawdzić czy już urodziłam. Raz był mi przebić pęcherz płodowy. Jak się na mnie uwalił taki 100kg żywej wagi to go do dzisiaj na żebrach czuje. Potem przyszli po 10 godzinach zabrać mnie na cesarke, bo małemu tętno zanikało,a im się o 15 zmiana kończyła. ![]()
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Wróciłam do domu.
Czuje się już lepiej, ale kaszle jak gruźlik. Najgorsze jak w poradni przy rodzicach musiałam się hamować, to myślałam że się udusze, łzy mi ciekły, ale byłam twarda ![]()
#941 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pamiętam jak moja koleżanka robiła USG 3D, to jest też niezły koszt - 200 albo 250 zł ![]() Ale za to jak pięknie dzidziusia widać, można wykryć wszystkie choroby, zmierzyć przepływ krwi, bajka ![]() Widziałam ten filmik i zdjęcia z USG, bo dostali na płycie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Rozeznanie
|
Ojojojoj, ale dziś zmokłam przy bieganiu i teraz to czuję....Pęcherz boli jak choroba... Chodzę z ryjkiem przy ziemi, a raczej zamiatam nim podłogę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też bym poszła spać ![]() Mówię Wam dziewczyny, jak pada..jakby ktoś z wiadra wodę lał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Ja dzisiaj intensywny dzień mam,rano badania okresowe do pracy,pozniej pozałatwiać parę spraw w urzędach,zamówić szafę ![]() Kto rozdaje zaproszenia do klubu? ![]() Do kogo mam się zwrócić? ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
Ja też bardzo zazdraszczam ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- jeszcze troche, zobaczysz ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-04 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki drogie
![]() Lało i lało, ale po tym jak Irenka powiedziała że odda nam trochę słoneczka to naprawdę się rozpogodziło ![]() ![]() Spadam kończyć rozpakowywanie rzeczy i gotować obiadek - botwinkową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Rozeznanie
|
Teraz przechodzimy dość poważny kryzys, chyba bardziej ja ... Także nawet nie myślę o takich sprawach. Poza tym zaczęłam niecały miesiąc temu staż ![]() Trzeba się najpierw zabezpieczyć bardziej finansowo ![]() Chociaż jak tak ciągle będziemy tak to wszystko odwlekać (tak jak decyzję o ślubie) to może być ciężko. |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiadomo, ze do takich decyzji trzeba dojrzeć, przynajmniej zeby świadomie starac sie o dziecko. Mysle to trzeba juz na 10000% wiedziec ze to juz ten czas Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-04 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() słodkie za mną chodzi ale objem się w piątek, jak sama sobie zrobię ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#953 | |
Zadomowienie
|
golden- wujek google mówi że:
Cytat:
![]() i niech ktoś powie że P.nie ma tortu ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2011-07-04 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
Moja tesciowa robi przepysznego torta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
Moja ciąża nie była jakoś wielce planowana, ale napewno dziecko było bardzo chciane i wszyscy się cieszyli. Wiadomo jedna nie planowana ciąża może się zdarzyć najlepszym, ale więcej to już nieodpowiedzialnośc. Przykład, moja koleżanka jedna ciąża, zaraz druga, a mąż bezrobotny i ona też. Potem moja kuzynka:Ma 2o lat, jedno dziecko 2 lata, drugie rodzi w sierpniu. Ma faceta, ale z nim nie mieszka. On odwiedza ją tylko w weekendy. Nie utrzymuje jej, ani dziecka tylko kupuje im jakieś ciuchy. Jej matka, a moja ciotka jest wykończona nerwowo. Teraz mają ciasno w mieszkaniu: ciotka z mężem, kuzynka z dzieckiem, 3 synów i pies na 3 pokojach i teraz dojdzie niemowlaczek. Masakra.
No a nasi znajomi też, dopiero odchowali jedno dziecko, mała ma 3 lata, poszła do przedszkola, kumpela od marca dopiero pracuje i znowu w ciąży. Ja bym się załamała. Ale oni twierdzą, że planowane....no już im nic innego nie pozostało tylko tak mówić.
#956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem. Ja też sobie powtarzam od jakiegoś czasu, że nigdy nie będzie wystarczająco dużo pieniędzy, wiecznie będzie za mało. Co do instynktu i psychiki - kocham dzieci, mój instynkt macierzyński szaleje już od dłuższego czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Haniu, niestety ale ja robię mus z torebki.... Wsypuję do mleka, miksuję i dekoruję tylko i już....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
effie ja tak po 3 latach tez chcialabym nastepne, i nie wydaje mi sie w tym nic dziwnego
![]() Sama widze po sobie i moim bracie- miedzy nami jest 5 lat roznicy, i dopiero teraz jak jestesmy dorośli potrafimy się jakoś dogadac ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Rozeznanie
|
mój też szaleje i za chwilę sprowadza mnie na ziemię właśnie myśl że może jeszcze za wcześnie,boję się nawrotu choroby i chyba tak naprawdę ta myśl mnie tak blokuje...
#960 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałam się tyle uczyć i co ? I spałam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.