Powiększanie piersi cz.7 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-21, 19:25   #931
kajuja1
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Dziękuje bardzo A Twoje bimbałki nie dosyć że śliczne to jeszcze do tego są wzorcowe Równiusienkie jak odlane z jednej formy I jakie grzeczne były od samego początku- normalnie dwa aniołki Bardzo mi się podobają

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Dziękuje bardzo, cieszę się że się podobają.
Pani dr dobiera termin tak by wypadł między 5 a 10 dniem cyklu . Mówiłaś Pani dr o tym że nie miesiączkujesz regularnie i może być kłopot? z tego co wiem można te dni ustawić przy wkładce - ale to już najlepiej zadzwoń po prostu do Pani dr. i dopytaj co masz zrobić.
Przd operacją podpisujesz w klinice zwykłą (bez żadnych kruczków, zwykły obligatoryjny druk) zgodę na zabieg w znieczuleniu ogólnym. Wypis wraz z dokumentacją, gwarancją na implanty, zaleceniami i fakturą wpłaty dostajesz jak wychodzisz z kliniki. Po operacji zostaje się w klinice dwie doby.
a te objawy są jak najbardziej normalne- cycki, cycki i jeszcze raz cycki W głowie tylko jedno- na kompie tylko jedno, i nawet wyspać się spokojnie nie można bo co noc operacja Rodzina to już słuchać i oglądać piersi nie może - dla najbliższych to też bardzo ciężki okres
moj chłop to juz nawet sie nie oddzywa. mam wrazenie ze jest lekko przerazony
a jego mina jak mu wkreciłam, ze przed op minimum miesiać bez seksu a po dwa - bezcenna. gotów był mnie zamknać w domu i nie wypuszczac

reszta rodziny nie wie. dowiedza sie jak zrobie. ale chłopa zal.
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 19:27   #932
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
moj chłop to juz nawet sie nie oddzywa. mam wrazenie ze jest lekko przerazony
a jego mina jak mu wkreciłam, ze przed op minimum miesiać bez seksu a po dwa - bezcenna. gotów był mnie zamknać w domu i nie wypuszczac

reszta rodziny nie wie. dowiedza sie jak zrobie. ale chłopa zal.
Ja samej op nie przezywalam jakos specjalnie, miesiac przed kazdy sen to byla operacja-a snily mi sie rozne rzeczy z nia zwiazane, wszystko co mozna sobie wyobrazic. Więc juz same dzien op nie był dla mnie niczym szczegolnym
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 19:27   #933
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
No ale jak to technicznie wykonać
W każdym razie zacznę od masowania-delikatniej brzmi
tego nie wiem. u mnie tarmosić nie ma co NARAZIE
Stary 2011-10-21, 19:31   #934
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
tego nie wiem. u mnie tarmosić nie ma co NARAZIE
No ale dzieki za odzew
Postaram sie jakos je masowac
Fajnie ze Dr mi odpisal, smiesznie te moje cycuchy wygladaja, jeden gdzie indziej drugi gdzie indziej Ale uloza sie
Stary 2011-10-21, 19:42   #935
jooasi
Wtajemniczenie

Agacia będzie dobrze, napisałaś do doktorka i kamień z serca, od razu widzę, że z uśmiechem piszesz Ty masz jakiegość teżeta to ona napewno wie co to znaczy tarmosić cycuchy tylko pozwól a zatarmosi je na śmierć

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Kaja ja też się tak męcze, op mam 17.11 a już od wakacji codziennie tylko ten temat w głowie i przerabiam go na wszelkie sposoby mój mąż też się wścieka tylko z innego powodu, ja się zacięłam i nie chce z nim gadać o cycach, mamy ustalonego lekarza i rozmiar a jego pytania mnie drażnią, wole sobie z dziewczynami na forum pogadać
Stary 2011-10-21, 19:44   #936
krokus26
Raczkowanie

MyaDiva- biuścik super. Wielkie dzięki za tak ekspresowe zamieszczenie zdjęć. Teraz widzę, że Pani dr to prawdziwy wirtuoz w swojej dziedzinie. Jestem dobrej myśli.

Kajuja1, ja niestety też nie mogę myśleć o niczym innym jak tylko o operacji.
krokus26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 19:48   #937
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudeczka to ja chce ufać Twoim przeczuciom, możesz sobie wyśnić moje cycki i zaczarować pisałam o krokusiku ona ma mieć 430 anatom a ma 160cm i niecałe 50kg jak pamiętam

Mirabellka idź do sklepu i zmierz to 65 G, rozmiar zupełnie normalny na allegro bez problemu są takie rozmiarki dostępne mi nawet przed op wychodzi z brafitera 65D

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-21, 19:48   #938
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
MyaDiva- biuścik super. Wielkie dzięki za tak ekspresowe zamieszczenie zdjęć. Teraz widzę, że Pani dr to prawdziwy wirtuoz w swojej dziedzinie. Jestem dobrej myśli.

Kajuja1, ja niestety też nie mogę myśleć o niczym innym jak tylko o operacji.
ja tez jestem dobrej mysli. i coraz mniej obawiam sie rozmiaru. chcoiaz mam ochote zadzownić do Pani dr. i pogadac sobie z nia

moj maz cudowny jest, ale ja z nim nie gadam. bo co on o tym moze wiedziec czasami mu tylko pokaze jaka fotke, tyle. moje cycki moja sprawa.
Stary 2011-10-21, 20:02   #939
Nadinka2
Raczkowanie

MyaDiva cycki sa przepiekne!!!Ale poczatek nie za ciekawy,jejku wyobrazam sobie co musialas przezywac kazdego dnia widzac to przemieszczenie.Masakra.N a szczescie teraz jest super.Pelen podziw za wytrwalosc .Brawo
Stary 2011-10-21, 20:21   #940
klaudeczka2010
Zadomowienie

MIRABELKO DZIĘKI za stronkę ,już o niej zapomniałama fajnie można pooglądać rozmiarowo!!!właśni e to robię apropos siedzenia na kompie i oglądaniu cycków KAJUJA..Można zwariować,powinień ktoś nam mózg wyłączyć na ten okres
JOASI WEJDZ SOBIE.ale pewnie to widziałaś już co mirabelka mi dałakurde i tam widze że wyjściówki podobne do mojej mają ponad 400zazwyczaj by zyskać z A -D..więc powinnam takie mieć ..i co ja chciałam powiedzieć jeszcze ..wiecie jaki mam romiar,zmierzyłam na brafiterze..JOASI TO ZOBACZ...mi wychodzi 70 A..ja pierdziuserio mam mało te cycki ..a myślałam że może mi się wydaje że AŻ tak małe
Stary 2011-10-21, 20:27   #941
krokus26
Raczkowanie

Kajuja jak masz ochotę to dzwoń do Pani dr. Powiem szczerze że ja tak zrobiłam, dr wyjaśniła mi ze spokojem, że rozmiar będzie ok, że wszystko jest wymierzone i nie mam się co obawiać / obawiać- ha)/. Pani dr jest bardzo miła i jak tylko mam jakieś pytania to bez obaw mam dzwonić.
Odnośnie męża , ja mam tą samą sytuację, prawie nie rozmawiamy o operacji. Przez dłuższy czas próbował ten pomysł wybić mi z głowy, twierdził że dla Niego moje piersi są ładne i że sobie coś wymyślam. Teraz zaakceptował moją decyzję ale bez większego entuzjazmu. U mnie też rodzina nic nie wie, dowiedzą się po fakcie.
krokus26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-21, 20:36   #942
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Kajuja jak masz ochotę to dzwoń do Pani dr. Powiem szczerze że ja tak zrobiłam, dr wyjaśniła mi ze spokojem, że rozmiar będzie ok, że wszystko jest wymierzone i nie mam się co obawiać / obawiać- ha)/. Pani dr jest bardzo miła i jak tylko mam jakieś pytania to bez obaw mam dzwonić.
Odnośnie męża , ja mam tą samą sytuację, prawie nie rozmawiamy o operacji. Przez dłuższy czas próbował ten pomysł wybić mi z głowy, twierdził że dla Niego moje piersi są ładne i że sobie coś wymyślam. Teraz zaakceptował moją decyzję ale bez większego entuzjazmu. U mnie też rodzina nic nie wie, dowiedzą się po fakcie.
ja juz z nia rozmawiałam 3 razy plus dwie konsultacje w gabinecie
nie wiem dlaczego, ale po prostu po rozmowie z nia jestem spokojniejsza. ale nie bede babie głowy zawracac codziennie
w poniedziałek jade do Grobelny na konsultacje. nie wiem po co, chyba sie po prostu upewnić w swojej decyzji. z reszta to bardzo wazne dla mnie, wiec chce sie upewnić ze wybrałam dobrze a poza tym poogladam sobie klinike w której sie położe 16 listopada ))
Stary 2011-10-21, 20:45   #943
jooasi
Wtajemniczenie

nowe łobuziary my tu się wszystkie po cyckach i po twarzach znamy dodawajacie swoje zdjęcia będzie miło Was zobaczyć

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Klaudeczka naprawde Ci z tego brafitera tak wyszło???? niemożliwe... dobrze mierzyłaś??? pod na wdechu i bardzo ciasno a w na wysokości brodawki i luźniutko ja już tych cyców miliony obejrzałam i cóż z tego jak każdej inaczej ten sam implanick wychodzi
Stary 2011-10-21, 20:53   #944
kajuja1
Raczkowanie

nowe łobuziary my tu się wszystkie po cyckach i po twarzach znamy dodawajacie swoje zdjęcia będzie miło Was zobaczyć

dam dam
ale najpierw musze sie tu odnaleźć
ogarnac co i jak

ale OBIECUJE

Stary 2011-10-21, 20:56   #945
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Klaudeczka naprawde Ci z tego brafitera tak wyszło???? niemożliwe... dobrze mierzyłaś??? pod na wdechu i bardzo ciasno a w na wysokości brodawki i luźniutko ja już tych cyców miliony obejrzałam i cóż z tego jak każdej inaczej ten sam implanick wychodzi
mierzyłam pod ciasno ale nie na wdechu i luźno a w piersiach trochę pochylona miałam być to wtedy i więcej mi wychodzi bo 83cm..w biuście,ciasno jak mierzę to 71 a luźno bardzo 74 pod biustem i tyle wyszło...MEGA CYCOR...to nawet jak będę miała później 91-92 w biuscie to będzie 70C chyba...taki mały???a więcej nie powinnam mieć co??niż 90...to może ja powinnam z 500cc wziąć

ale nieee na DWÓCH innych brafiterach wychodzi mi 65D..łooo matko..jakie D??musiałabym to zobaczyć..będzie za duży,złożę się!!!tzn miska za duża!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-10-21 o 21:06
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 21:05   #946
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Wyslalam maila do Doktora, napisal zeby sie w ogole nie martwić, żeby odpuścic stanik z pasem już całkiem i tarmosić piersi
Czyli co mam z nimi robic?
O i bardzo dobrze że sprawę wyjaśniłaś nikt tak nie uspokoi jak lekarz.
Co do tarmoszenia- hihihi radze spytać Tż może będzie wiedział

Cytat:
Klaudeczka to ja chce ufać Twoim przeczuciom, możesz sobie wyśnić moje cycki i zaczarować pisałam o krokusiku ona ma mieć 430 anatom a ma 160cm i niecałe 50kg jak pamiętam

Mirabellka idź do sklepu i zmierz to 65 G, rozmiar zupełnie normalny na allegro bez problemu są takie rozmiarki dostępne mi nawet przed op wychodzi z brafitera 65D
Brafiter wygodny przelicznik- no ale to tylko program Wrzuć z ciekawości tam wymiary Tż - a przecież te wszystkie płaściutkie drobinki mają często mniej cycka niż facet Nawet staniczek 65 C ma już jakąś miseczkę - tylko co w nią zepchnąć (bo to mają robić te zaniżone obwody) jak nie ma się nic a nic piersi 68 pod biustem i 80 w biuście nie oznacza wcale że te 12 cm jest piersią a u chudzinek nic nie emigruje do miski tylko za sprawą zciśnięcia się do granic niemożliwości- oczy mogą wyjść ale raczej nie biust którego po prostu nie ma.
Najlepiej jak napisałaś jest przymierzyć w sklepie przed zakupem na allegro, poznać rozmiarówkę danej firmy i sprawdzić jak się piersi układają w różnych modelach staników. Inny będzie rozmiar dla staniczków soft, inny dla big usztywnionych.

Cytat:
ja tez jestem dobrej mysli. i coraz mniej obawiam sie rozmiaru. chcoiaz mam ochote zadzownić do Pani dr. i pogadac sobie z nia

moj maz cudowny jest, ale ja z nim nie gadam. bo co on o tym moze wiedziec czasami mu tylko pokaze jaka fotke, tyle. moje cycki moja sprawa.
Jeśli masz wątpliwosci zadzwoń i się wcale nie zastanawiaj wypytaj o wszystko żebyś była spokojna.
Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
MyaDiva cycki sa przepiekne!!!Ale poczatek nie za ciekawy,jejku wyobrazam sobie co musialas przezywac kazdego dnia widzac to przemieszczenie.Masakra.N a szczescie teraz jest super.Pelen podziw za wytrwalosc .Brawo
Dziękuje Ci bardzo Brawa należą się tylko Pani dr. że podjęła się poprawki i mi pomogła i że tak ślicznie wszystko naprawiła
Wytrwała musiałam być - co mogłam zrobić innego po tym jak implant się przekręcił ręka mi drętwiała i miałm nerwobóle które unieruchomiły mnie całkowicie. Nie dało się tak żyć Ale gdyby nie to forum i dziewczyny na nim- chyba bym nie podołała bo nawet nie miałam z kim o tym porozmawiać.

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
mierzyłam pod ciasno ale nie na wdechu i luźno a w piersiach trochę pochylona miałam być to wtedy i więcej mi wychodzi bo 83cm..w biuście,ciasno jak mierzę to 71 a luźno bardzo 74 pod biustem i tyle wyszło...MEGA CYCOR...to nawet jak będę miała później 91-92 w biuscie to będzie 70C chyba...taki mały???a więcej nie powinnam mieć co??niż 90...to może ja powinnam z 500cc wziąć
ale dziwnie mało Ci wyszło- no całkiem jak nie z przelicznika

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 21:13   #947
klaudeczka2010
Zadomowienie

no MAYU już napisałam wyzej!!!jednak 65Dochh to w ciąży miałam miskę pewnie H..........hito po op faktycznie może być 70 F..łooo matko!!!!ale chciałabym mieć problem już kupowania staników!!!

spadam powoli do łoża mego!!buziak!!!
Stary 2011-10-21, 21:14   #948
beatafit
Raczkowanie

Warto pocierpieć naprawdę! Właśnie robiłam remanent w szafie... Wywaliłam z 30 staników hahah i wcale nie było mi ich szkoda!. Jestem tak szczęśliwa, że mam cycki, że brak słów!
beatafit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 21:28   #949
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz z nia rozmawiałam 3 razy plus dwie konsultacje w gabinecie
nie wiem dlaczego, ale po prostu po rozmowie z nia jestem spokojniejsza. ale nie bede babie głowy zawracac codziennie
w poniedziałek jade do Grobelny na konsultacje. nie wiem po co, chyba sie po prostu upewnić w swojej decyzji. z reszta to bardzo wazne dla mnie, wiec chce sie upewnić ze wybrałam dobrze a poza tym poogladam sobie klinike w której sie położe 16 listopada ))
I dobrze że jedziesz Choć od razu mogę Ci wywróżyć że mniejszą propozycję dostaniesz No i chyba nie mentorki- o ile się nic nie zmieniło.
A sama klinika to bardzo przytulne miejsce- malutka, cicha i dyskretna. Bez tłumów na poczekalni i pielgrzymek odwiedzających Dwie salki pooperacyjne- trzy łóżeczka i pielegniarki które dzięki temu masz na wyłączność Śniadanko do łóżeczka dostaniesz a obiadek z karty zamawiasz . Latem jest ogród w którym można posiedzieć - teraz niestety tylko przez okno można popatrzeć. Mi brakowało tam tylko miejsca na rozłożenia laptopa tak by mógł stać bez potrzeby chowania

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
no MAYU już napisałam wyzej!!!jednak 65Dochh to w ciąży miałam miskę pewnie H..........hito po op faktycznie może być 70 F..łooo matko!!!!ale chciałabym mieć problem już kupowania staników!!!

O to już teraz lepiej wyszło -65D czyli 75B.
Trzymaj się lepiej obwodu 75 - będzie lepiej obrazował . Ja mam teraz jeśli 75 to miseczkę E . Dla 65 będzie to G.
Obstawiam że Tobie wyjdzie miseczka D dla obwodu 75.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez beatafit Pokaż wiadomość
Warto pocierpieć naprawdę! Właśnie robiłam remanent w szafie... Wywaliłam z 30 staników hahah i wcale nie było mi ich szkoda!. Jestem tak szczęśliwa, że mam cycki, że brak słów!
renament w szafie i stare staniczki fruuuuu. Teraz zapełnisz półeczki nowymi - dopiero będzie radocha z zakupów

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 21:33   #950
Agatau88
Zakorzenienie

Zawsze piszę do Doktora jak czegos nie wiem
Ale najlepsze jest to ze ja wiem ze 3 tyg po op to mozna sie za przeproszeniem wysikaća nie oczekiwać że piersi beda piekne. Szczegolnie u osoby z wlasnym gruczolem i trudna wyjsciowka jak ja. I ja wiem ze sie zmienia ale jakby sie nie zmieniły to juz dla mnie są ok naprawde.
Moze to dziwnie brzmi widząc że są krzywuskami, ale ja jestem naprawdę zadowolona-czy bez stanika w bluzce czy w staniku nic a nic nie widac ze sie roznia.
Sama bede tarmosiła Zaczne od masażu, bo boje sie ze mi sie cos w cyckach poprzestawia
Stary 2011-10-21, 21:34   #951
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:

no i mi też tak wyszło z tego brafitera 65D cuda jakieś jak ja nosze 75A aż mnie korci żeby pojechać do sklepu i przymierzyć, jak bym się miała w tym zapiąć jak to 75 nawet czasami dusi a ta miska D do tego mikro biustu to aż śmiesznie brzmi dziwne dla mnie jest to że ten brafiter jest zupełnie różny od zalecanych rozmiarówek firm szyjących staniczki :/
Stary 2011-10-21, 21:36   #952
beatafit
Raczkowanie

No racja! Tak sobie tu piję drineczka i ciekawa jestem z jakich miast jesteście? Pewnie gdzieś jest o tym mowa, ale ciężko na pewno byłoby mi się dokopać. Mya a ty?
beatafit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 21:37   #953
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Zawsze piszę do Doktora jak czegos nie wiem
Ale najlepsze jest to ze ja wiem ze 3 tyg po op to mozna sie za przeproszeniem wysikaća nie oczekiwać że piersi beda piekne. Szczegolnie u osoby z wlasnym gruczolem i trudna wyjsciowka jak ja. I ja wiem ze sie zmienia ale jakby sie nie zmieniły to juz dla mnie są ok naprawde.
Moze to dziwnie brzmi widząc że są krzywuskami, ale ja jestem naprawdę zadowolona-czy bez stanika w bluzce czy w staniku nic a nic nie widac ze sie roznia.
Sama bede tarmosiła Zaczne od masażu, bo boje sie ze mi sie cos w cyckach poprzestawia
Agata jak się boisz to ja Cie potarmosze z chęcią
Stary 2011-10-21, 21:57   #954
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agata jak się boisz to ja Cie potarmosze z chęcią
A ja z chęcią skorzystam
Musimy się spotkać i potarmosić nawzajem z Dziewczynami
Stary 2011-10-21, 22:26   #955
Nitka_I
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanie czy po op nosiłyście oprócz stanika opaskę i jeśli tak to jak długo? Dzięki za info i miłego weekendu
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 07:40   #956
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie czy po op nosiłyście oprócz stanika opaskę i jeśli tak to jak długo? Dzięki za info i miłego weekendu
Jaką opaske?
Stary 2011-10-22, 07:52   #957
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka rankiem

MAYU 75b???kurdee to ja mam całą szafę staników i jak włożę je to możnaby się pośmiać,jednak ten pieerwszy brafiter wydaje mi się dał najbardziej prawdopodobną opcję,ale fakt że dobrze leżą na moich mikrusach 70 Bale ja nie chodzę w takich bo wtedy nie mam biustu,ten co mam te wkładki to 70 C +wkładeczki i jest okale czy ten rozmiar ważny kurcze,ważne by dobrze leżał i trzymał odpowiednio piersipo op będę mierzyć,mierzyć i mierzyć...ile się daa MAYA ja pytanie zadam,które już zadawałam pewnie tobie..jaki wizualnie rozmiar u mnie obstawiasz z 390cc???tylko nie za dużybo się moze sprawdzić..kiedyś mówiłaś że przy moim wymiarze 84na luzie w biuście bo ciaśniej to 80,wyjść mi moze 90???a może mniej???a któż to wieale pogdybać można

JOASI no G miska ciekawe,az dziś pójdę do triumpfa obok mojej knajpy spytać czy ma taki 65g i przymierzę
a włożę też dziś sobie moje 75b,które były na styk wcześnieji zrobie fotkę na pamiątkęjaki mam luz w nim

BEATAFIT ty tak świeżo po i mówisz że takie cudne uczucie??wszystkie tak miałyście i cieszyłyście się z cycochów??i nie mogłyscie się doczekać by je pokazywać??oczywiście w bikini mam na myśli

ja usypiając co noc teraz wyobrażam sobie że rano mam wstać do kliniki i jak to bedziewiecie ja muszę się nastawić tak że w razie czego mogę w ostatniej chwili zrezygnować bo inaczej zawału dostanę,a jak będę w klinice to pewnie mi przejdzie i pójdę za ciosem!!!

AGA noo jak miło się czyta że jesteś zadowolona słoneczkoi zazdroszę Ci!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-10-22 o 08:01
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-22, 08:57   #958
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudeczko 65 D masz mierzyć żeby zobaczyć jak ten brafiter działa, G to operacji będzie ale z Triumpha to chyba takich rozmiarow nie ma, oni mają standardową rozmiarowke
Stary 2011-10-22, 09:07   #959
Agatau88
Zakorzenienie

klaudeczko
nie zadrość, Ty juz wkrótce
Jestem zadowolona bo wiem ze biust sie ulozy
Nie każdy ma szczęście miec piekne cycuchy od razu
Stary 2011-10-22, 10:23   #960
rodzynki
Raczkowanie

Witam wszystkie laseczki
Myusia masz racje co do staniczków ja tak sie do niego przyzwyczaiłam że chyba trudno bedzie mi się z nim rozstac jak będę juz miała pozwolenie na inne ,a bez to sobie chyba nie wyobrażam chodzić ,no ale zobaczymy z czasem.
KLAUDECZKO tak sobie czytam i czytam twoje posty( bo chyba w jednakowym czasie zawitałyśmy na forum) i stwierdzam że dobrze by było abyś potrząsnęła swojego chłopa i postawiła go przed faktem dokonanym i tyle bo tak bez końca będzie coś a to tu a to tam,a piersi jak juz zrobisz to rozdział zamkniety i wtedy niech ten twój chłop wymysla na co tylko bedzie chciał wydać kase -najlepiej na same wakacje dla was no i na staniczki.Powiedz że zamiast sylwestra chcesz cycki a póżniej to i kasa na sylwka sie znajdzie
Zmykam posprzątać domek ,miłego dnia wszystkim

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości