![]() |
#931 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() a jego mina jak mu wkreciłam, ze przed op minimum miesiać bez seksu a po dwa - bezcenna. gotów był mnie zamknać w domu i nie wypuszczac ![]() reszta rodziny nie wie. dowiedza sie jak zrobie. ale chłopa zal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Wtajemniczenie
|
Agacia będzie dobrze, napisałaś do doktorka i kamień z serca, od razu widzę, że z uśmiechem piszesz
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Kaja ja też się tak męcze, op mam 17.11 a już od wakacji codziennie tylko ten temat w głowie i przerabiam go na wszelkie sposoby ![]() ![]()
#936 |
Raczkowanie
|
MyaDiva- biuścik super. Wielkie dzięki za tak ekspresowe zamieszczenie zdjęć. Teraz widzę, że Pani dr to prawdziwy wirtuoz w swojej dziedzinie. Jestem dobrej myśli.
Kajuja1, ja niestety też nie mogę myśleć o niczym innym jak tylko o operacji. |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Wtajemniczenie
|
Klaudeczka to ja chce ufać Twoim przeczuciom, możesz sobie wyśnić moje cycki i zaczarować
![]() ![]() Mirabellka idź do sklepu i zmierz to 65 G, rozmiar zupełnie normalny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moj maz cudowny jest, ale ja z nim nie gadam. bo co on o tym moze wiedziec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Raczkowanie
|
MyaDiva cycki sa przepiekne!!!Ale poczatek nie za ciekawy,jejku wyobrazam sobie co musialas przezywac kazdego dnia widzac to przemieszczenie.Masakra.N a szczescie teraz jest super.Pelen podziw za wytrwalosc .Brawo
#940 |
Zadomowienie
|
MIRABELKO DZIĘKI za stronkę ,już o niej zapomniałam
![]() ![]() ![]() JOASI WEJDZ SOBIE.ale pewnie to widziałaś już co mirabelka mi dała ![]() ![]() ![]()
#941 |
Raczkowanie
|
Kajuja jak masz ochotę to dzwoń do Pani dr. Powiem szczerze że ja tak zrobiłam, dr wyjaśniła mi ze spokojem, że rozmiar będzie ok, że wszystko jest wymierzone i nie mam się co obawiać / obawiać- ha
![]() Odnośnie męża , ja mam tą samą sytuację, prawie nie rozmawiamy o operacji. Przez dłuższy czas próbował ten pomysł wybić mi z głowy, twierdził że dla Niego moje piersi są ładne i że sobie coś wymyślam. Teraz zaakceptował moją decyzję ale bez większego entuzjazmu. U mnie też rodzina nic nie wie, dowiedzą się po fakcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem dlaczego, ale po prostu po rozmowie z nia jestem spokojniejsza. ale nie bede babie głowy zawracac codziennie w poniedziałek jade do Grobelny na konsultacje. nie wiem po co, chyba sie po prostu upewnić w swojej decyzji. z reszta to bardzo wazne dla mnie, wiec chce sie upewnić ze wybrałam dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Wtajemniczenie
|
nowe łobuziary
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Klaudeczka naprawde Ci z tego brafitera tak wyszło???? niemożliwe... ![]() ![]() ![]()
#944 |
Raczkowanie
|
nowe łobuziary
![]() ![]() dam dam ![]() ale najpierw musze sie tu odnaleźć ![]() ogarnac co i jak ![]() ale OBIECUJE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale nieee na DWÓCH innych brafiterach wychodzi mi 65D..łooo matko..jakie D??musiałabym to zobaczyć..będzie za duży,złożę się!!!tzn miska za duża!!
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-10-21 o 21:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tarmoszenia- hihihi radze spytać Tż może będzie wiedział ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepiej jak napisałaś jest przymierzyć w sklepie przed zakupem na allegro, poznać rozmiarówkę danej firmy i sprawdzić jak się piersi układają w różnych modelach staników. Inny będzie rozmiar dla staniczków soft, inny dla big usztywnionych. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wytrwała musiałam być - co mogłam zrobić innego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#947 |
Zadomowienie
|
no MAYU już napisałam wyzej!!!jednak 65D
![]() ![]() spadam powoli do łoża mego!! ![]()
#948 |
Raczkowanie
|
Warto pocierpieć naprawdę! Właśnie robiłam remanent w szafie... Wywaliłam z 30 staników hahah i wcale nie było mi ich szkoda!. Jestem tak szczęśliwa, że mam cycki, że brak słów!
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A sama klinika to bardzo przytulne miejsce- malutka, cicha i dyskretna. Bez tłumów na poczekalni i pielgrzymek odwiedzających ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() Trzymaj się lepiej obwodu 75 - będzie lepiej obrazował ![]() Obstawiam że Tobie wyjdzie miseczka D dla obwodu 75. ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Zawsze piszę do Doktora jak czegos nie wiem
![]() Ale najlepsze jest to ze ja wiem ze 3 tyg po op to mozna sie za przeproszeniem wysikać ![]() Moze to dziwnie brzmi widząc że są krzywuskami, ale ja jestem naprawdę zadowolona-czy bez stanika w bluzce czy w staniku nic a nic nie widac ze sie roznia. Sama bede tarmosiła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#952 |
Raczkowanie
|
No racja! Tak sobie tu piję drineczka i ciekawa jestem z jakich miast jesteście? Pewnie gdzieś jest o tym mowa, ale ciężko na pewno byłoby mi się dokopać. Mya a ty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie czy po op nosiłyście oprócz stanika opaskę i jeśli tak to jak długo? Dzięki za info i miłego weekendu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zadomowienie
|
hejka rankiem
![]() MAYU 75b???kurdee to ja mam całą szafę staników i jak włożę je to możnaby się pośmiać,jednak ten pieerwszy brafiter wydaje mi się dał najbardziej prawdopodobną opcję,ale fakt że dobrze leżą na moich mikrusach 70 B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JOASI no G miska ciekawe,az dziś pójdę do triumpfa obok mojej knajpy spytać czy ma taki 65g i przymierzę ![]() a włożę też dziś sobie moje 75b,które były na styk wcześniej ![]() ![]() ![]() BEATAFIT ty tak świeżo po i mówisz że takie cudne uczucie??wszystkie tak miałyście i cieszyłyście się z cycochów??i nie mogłyscie się doczekać by je pokazywać?? ![]() ![]() ja usypiając co noc teraz wyobrażam sobie że rano mam wstać do kliniki i jak to bedzie ![]() AGA noo jak miło się czyta że jesteś zadowolona słoneczko ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-10-22 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Wtajemniczenie
|
Klaudeczko 65 D masz mierzyć żeby zobaczyć jak ten brafiter działa, G to operacji będzie
![]() ![]()
#959 |
Zakorzenienie
|
klaudeczko
nie zadrość, Ty juz wkrótce ![]() Jestem zadowolona bo wiem ze biust sie ulozy ![]() Nie każdy ma szczęście miec piekne cycuchy od razu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie laseczki
![]() Myusia masz racje co do staniczków ja tak sie do niego przyzwyczaiłam że chyba trudno bedzie mi się z nim rozstac jak będę juz miała pozwolenie na inne ,a bez to sobie chyba nie wyobrażam chodzić ![]() KLAUDECZKO tak sobie czytam i czytam twoje posty( bo chyba w jednakowym czasie zawitałyśmy na forum) i stwierdzam że dobrze by było abyś potrząsnęła swojego chłopa i postawiła go przed faktem dokonanym i tyle bo tak bez końca będzie coś a to tu a to tam,a piersi jak juz zrobisz to rozdział zamkniety i wtedy niech ten twój chłop wymysla na co tylko bedzie chciał wydać kase -najlepiej na same wakacje dla was ![]() ![]() ![]() Zmykam posprzątać domek ,miłego dnia wszystkim ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.