|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Kamikadze kochana rozumiem Cię, ja też przez to że dość dużo schudłam mam okropne rozstępy, na udach, pupie, bokach itp. Może spróbuj używać jakichś kremów ujędrniających? Może one pomogą?
Monia kochana nie możesz się tak przejmować wagą, to są tylko wahania, a kg to nie jest tak dużo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Mureczko co u Ciebie? ![]()
#932 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Hej dziewczyny
![]() U mnie weekend ostatkowy conajmniej nudny ![]() Dzisiaj tez przelezalam pol dnia i ogladalam seriale ![]() ![]() ![]() ![]() A na siłowni super bardzo mi sie podoba, bardzo ładny nowoczesny wystrój, duzo urzadzen nie trzeba czekaz az np bieznia sie zwolni, na saunie nie byłam jeszcze ani na fitnesie, ale przejrze grafik i po niedzieli napewno pojde moze na zumbe albo na cycling czy cos takiego ![]() ![]() Kamikadze1706 sliczna z Ciebie kobieta a synus jaki przystojniacha ![]() monika01011986 strasznie sie ciesze, ze z mezem sie układa ![]() ![]() ![]() ![]() tinekk strasznie mi przykro kochana ![]() ![]() ![]()
#933 |
Raczkowanie
|
aguniaaaa a do jakiego klubu chodzisz?nie wiem czy dobrze kojarze ale mieszkasz w Krakowie?moja koleżanką chodzi na zumbe i jest mega zadowolona!
mój rozrabiaka śpi to ja ide sie wykapać-chociaz chwile mam dla siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() U mnie na wadzę 56.9 ![]() ![]() Ja już posprzątałam w domku teraz chwila relaksu z kawką i biorę się za zadania z matematyki a wieczorem impreza ![]() Meedzik to przez alko tak masz po imprezie on odwadnia organizm m.in dlatego mamy kaca ![]() Moje menu: ś:parówka z bułką i odrobiną ketchupu 2ś: banan o: ogórkowa p:grejfrut k: pizza domowa + 60 brzuszków jestem w domu i staram się jak mogę a pizzy zjem niedużo ale muszę żeby mamie nie było przykro a potem spalę na imprezie ![]() do juterka ![]()
#935 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
no już jestem
![]() Może zacznę od tego, że dziś pół nocy nie spałam.... Poszłam spać po 1 a ok. 4 mój starszy synek źle się poczuł. Wymiotował i miał gorączkę. Latałam przy nim do 5, co chwilę się budził. Zasnęłam gdzies o 6 i wstaliśmy po 10. Zjadłam płatki z mlekiem i poleciałam do sklepu po kamerkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#937 |
Zakorzenienie
|
#938 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez dziś będę się nudziła - jedynie ten skype to jakas rozrywka dla mnie bo mogę z mężem pogadać a tak to nudy ![]() Fajnie, że ta siłownia taka wypasiona ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Ja to nie byłam z własnego lenistwa na pasterce bo bałam się zawsze, że zmarznę w kościele hehe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję, że ta dobrze mi życzysz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Dziekuję ![]() No to miłego sprzątania ![]() ![]()
![]() |
#939 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w Anglii nie chciałaś studiować? Twój TŻ nie chce z Tobą wyjechać? ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje dzieci tez potrafia mi dac popalić ![]()
![]() |
#940 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
taaaak Monia sa w jakis tam czasie bilety do Angli za 1 zł ale to sa takie linie lotnicze typu ryanair i np maja biletów 200 za 1zł i kto pierwszy ten lepszy ma za tyle a kolejne osoby juz maja za normalna kwote ![]() Hmmm wiesz nieiwem czy bym sobie tu poradzila cieżko tu jest jednak studiowac , lub poprostu sie boje ze sobie nie poradze . Wiesz ciagle mu mówie zebym przyjechał ze mam dośc zycia na odległosci i powiedział ze dopiero od nowego roku bo tu musi pare spraw załawic , i tez robi prawko w Polsce . Dlatego dopiero po nowym roku przyjedzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rodzice na Święta nie przylatują? Fajnie, że chociaż masz rodzeństwo - też pewnie cudownie tak posiedzieć razem przy Wigilijnym stole ![]() Trochę to przykre że mąż tak daleko ale jest dokładnie tak jak napisałaś - takie wyjazdy na prawdę zbliżają ![]() ![]() Ja tez bym sobie pączka zjadła tego z Biedronki - przepyszne są ![]() Co do Twojego TŻ strasznie mi przykro, ale jakoś wydaje mi się że i tak się pogodzicie. Może miał zły dzień albo po prostu musi odpocząć. Nie pisz do niego i nie dzwoń to zobaczysz, że lada dzień przyleci sam stęskniony ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Podziwiam Cię że masz tyle siły aby przylatywać ciagle do Polski do szkoły i jeszcze pracować w Anglii. Ja bym chyba nie dała rady ![]() No to już nie długo i ukochany zamieszka z Tobą ![]() ![]()
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Monia mi ta waga teraz strasznie wolno spada
![]() ![]() Sanderka wiem wiem, że to właśnie dlatego jest mniej na wadze, ale i tak mnie to cieszy ![]() ![]()
#943 | |
Raczkowanie
|
Ja jako dziecko uwielbiałam chodzić ze starszą siostra na pasterkę
![]() Muszę sobie kupić słodzik,pije sporo kawy i ja słodzę.Herbaty nie musze ,ale kawę ta bo nie lubie tego smaku goryczki.Uciekam na razie ,bo zaniedługo mąż wróci z pracy i jedziemy na zakupy. ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Kamikadze ja jak zaczynałam się odchudzać, czyli ponad 3 lata temu, to tez szybciutko spadały mi te kg, nawet nie wiem kiedy spadło 10kg a później jeszcze 6, a teraz chcę zgubić TYLKO kilogram, no a ciężko jak cholera
![]()
#945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale taka promocje bardzo czesta maja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia, to dużo dla mnie znaczy, że jest ktoś kto się potrafi mną przejąć
![]() Nie pisałam dzis w ogóle do niego ona za to napisał: '' Chcesz zebym Cie potem odwiedził i zebyśmy pojechali na te zakupy? " ( chodziło o spożywkę bo mielismy sie wybrac na takie wieksze zakupy, odpisałam: " jako kolega czy jak kto " ( phi wczoraj mi napisał że nie chce żyć z kimś takim jak ja, to co on mysli ze kiwnie palcem i ja lece...:/ ) a on odpisał: " jako nikt, pa " Ja już nie odpisałam, niech sobie nie mysli że jestem na jego kiwniecie palcem, chce sie spotykac niech sie postara... ![]() Dzisiejsze moje menu jest paskudne więc nie brać przykładu ![]() 5: owsianka na mleku z bakaliami 8: kawa + 3 daktyle suszone 12: filet z kurczaka grillowany + ziemniaczki opiekane + zestaw surówek 17:30 : 1 mały kawałek pizzy domowej
#947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Tinek kochana masz rację, musisz być silna i nie możesz mu pokazać, że jesteś na każde jego skinienie. Skoro mu nadal na Tobie zależy to nie odpuści i będzie walczył o Ciebie
![]() Ja już jestem gotowa na imprezę ![]() ![]()
#949 |
Raczkowanie
|
Monika- współczuję nocy... A jak się czuje Twój synek? Już lepiej? Super, że porozmawiałaś sobie z mężem
![]() ![]() Tinek- jesteś bardzo silna, naprawdę... Medzik- miłej zabawy! A u mnie dzień niestety fatalny, całkowicie go sobie popsułam, bo zjadłam bardzo dużo... Smutno mi ![]() Przepraszam, ale nie będę tutaj dziś długo, nie mam humoru... Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
Witam Was serdecznie,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
Ciężko było mi was nadrobić, ciągle mnie coś odciągało, ale wreszcie nadrobiłam
![]() ![]() Widziałam, że pisałyście o wymiarach uda. Ja mam 59cm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
Zelka Meeedzik Mariposa bardzo Wam dziękuję za miłe słowa
![]() ![]() Monia ale świetnie że mozesz sobie pogadac teraz z mężem '' na żywo '' i mozecie się widziec, kurde co ta technologia potrafi... ![]() ![]() Moi rodzicie nie mogą przyjechać z USA tutaj bo już by tam nigdy nie mogli wrócic, więc po wigilii spędzamy czas na skype i razem świętujemy ![]() Ja właśnie wróciłam z galerii kupiłąm sobie fajny sweterek w butiku i jest wszystko przecenione na -30% więc zamiast 70 zł zapłaciłam 49 ![]() I na poprawę humoru zamówiłam sobie jeszcze buty ze sklepu internetowego wklejam Wam zdjęcie, domyslam się ze wiekszości mogą się nie podobać, ale ja się w nich zakochałam i postanowiłam zaszaleć ![]()
#953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
racja jak szalec to na całego jeśli chodzi o zakupyy ; )) mi sie osobiście Tee buty podobaja , chodz nieiwem czy bym w takich umiała chodzic :O |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki pamiętacie mnie jeszcze?
![]() ![]() Ja o was pamiętam zaglądam., podczytuję widzę nowe koleżanki które witam i przesyłam buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() Tż też jest teraz na drugim roku mgr, także jego babeczka powiedziała mu tak: nie napiszę niestety teraz Panu tego, bo mam masę obowiązków bla bla bla... no a on licencjat też nie pisał sam. Dlatego też poprosił mnie o pomoc i teraz mam do nadrobienia w tydzień 20 stron...książki oczywiście też nie ma więc ja wszystko. Zaczynałam od zera naskrobałam już 5 stronek jeszcze tylko 15 ![]() ![]() A dzisiaj ostatkowy wieczór więc zjadłam pizze i wypiłam 3 piwa i odpoczywam, brzuch urósł do sufitu ![]() ![]()
#955 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje menu: activia+to co zawsze ![]() knopers i kawa(okropnie mi sie chciało słodkiego) miseczka krupniku sałatka,mięso z kurczaka,2 kromki pełnoziarniste banan 2 kawałki pieczywa chrupkiego ,piers z kurczaka Nie mogłam sie oprzec takiej kolacji,bo po powrocie z zakupów byłam meeega głodna,a kupiliśmy zz mężem w tesco kurczaczka z rozna.mniam Jutro mam 12 w pracy,będzie mi sie penie ciągło jak cholera. babciam gratuluje spadku wagi,oby tak dalej,życzę wytrwałości i samozaparcia ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
kusi.Ważne ,żeby nastepnego dnia pilnować się.Jak zdarzy sie wpadka nie wolno się zdręczać.głowa do góry ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#956 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Ja słodzik od lutego używam - jak mam posłodzić herbatę czy kawę cukrem to wolę jej wcale nie pić ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Synek juz lepiej, czopki dostaje przeciwgorączkowe więc jest dobrze póki co. Strasznie się cieszę, że mamy tego skype'a , on widzi nas a my go ![]() ![]() ![]() Nie martw się dzisiejszym dniem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
Noooo gratulacje!!!!! 2 kilo na tydzień to świetny wynik!!!! Oby tak dalej to lada dzień będziesz chudzinka ![]() I faktycznie muszę przestać się przejmować ta wagą! Teraz w zime to i tak nie widać czy schudłam kilogram czy przytyłam. Już nie długo Święta więc teraz tym muszę się "zająć" ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Dobrze, że Ty wiesz o tych promocjach ![]() Zarobki tam a w Polsce - bez porównania! ![]() ![]()
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() Tinek dobrze, że jesteś taka twarda (chyba mamy podobne charaktery) Ja jak się pokłócę z TŻ to nie ma ze mną lekko, bo jestem uparta i łatwo przeprosić mu się nie udaje. Też mi się te buty podobają, ale pewnie bym kuśtykała w takich wysokich ![]() Medzik ale Ci fajnie wyjść gdzieś ze znajomymi poimprezować ![]() Monia super, że możesz porozmawiać z mężem przez skype. Pewnie jakbym zobaczyła swojego TŻ to bym się poryczała jak głupia. Kamikadze1706 ślicznie wyglądasz i jesteś szczuplutka, a synek niezłe ciacho Babciam gratuluję spadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty zanim się obejrzysz a będziesz miała jeszcze mniej od nas! Zobaczysz! ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() A to jak to jest w tych Stanach? Tam są jakies Wizy, no nie? No i skoro tam pracują to nie mogą legalnie tam przebywać? Dobrze, że poszłaś na te zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
Kochana nie jesteś sama!!!! Też siedzę w domu ( bez męża) ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj jak ujrzałam męża na skypie to się poryczałam ze wzruszenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo Witamy! W końcu sie odezwałaś! Nie ładnie tak nas zostawiać bez pożegnania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#960 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Pisałyście u Andrzejkach-ja wogóle o nich zapomniałam!Dzwonie wczoraj do mamy,a ona mi mówi ,że jest na jakiejś imprezce andrzejkowej ![]() Zapomniałam kupić słodzik ![]() Monia zgadzam się ,że internet jest cudowny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.