|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo my jestesmy super babki! Matki - Wariatki cz I
Halo Mamy,
no wątek upaść nie może, trzeba się aktywizować! Witam nowe mamusie dziś mam mało czasu, ale zamelduje się jeszcze raz wieczorem!
|
|
|
|
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamo Zo ladnie lecisz z postami
![]() ja nie mam czasu na wizaz ..... mala wlasnie sciagnela sobie skarpetke i probuje ja zjesc... stojac przy lawie i trzymajac sie jedna reka.... Zaczyna chodzic jesli ja podtrzymuje wiec sama widzisz jak to jest.... ![]() No ale zagladam i czytam
|
|
#933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje tytlu ząbków u nas na razie 0 a zaraz 8 miesiac skończymy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
9 zabkow u nas dwa i widac 6 innych , ktore jakos dlugo sie przebijaja... a gotujesz czy sloiczki jej dajesz?? moja tak duzo mleka wypila dzisiaj w nocy ze jej sie nie chce teraz jesc ![]() no wreszcie tz przyszedl wiec moge sie oddac lenistwu
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś tutaj napisałam chyba dwa posty
![]() Szymonek urodził się 15.05.2012 tak jak wypadał termin I od tego czasu za przeproszeniem nie mam kiedy się wysrać Męża mam tylko w weekendy ze względu na pracę kierowcy.Ja się dwoje i troję żeby zaspokoić potrzeby dzieci,jak nie jeden coś chce to drugi skrzeczy Szymon bardzo mało śpi w dzień,lubi być na rękach do tego dochodzi ogarnięcie mieszkanie,pranie,gotowan ie,Filip potrafi być zazdrosny a ja marze się tylko i wyłącznie wykąpać i wyspać Każdego dnia to moje jedyne marzenia.jest ciężko choć i coraz lepiej idzie mi ogarnięcie tego wszystkiego.Filip ciągle chory miał ospę,teraz ma angine |
|
|
|
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przypomnij wiek swoich maluszkow ![]() A Twoi rodzice lub tescie... pomagaja Ci czasem ??
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuski
Jestem i ja. Troszke problemow z tata i rzadko jestem. Dzis moja MArysia miala sesje zdjeciowa wygrana za zajecie II miejsca w konkursie. Jestem mega zadowolona. A zdjecia sa boskie. MArysia raczkuje jak torpeda, w jednym czasie dwa zeby, raczkowanie i wstawanie. teraz uczy sie krokow przy meblach i lawie. Jak tak to nic, a jak 9 miesiecy skonczyla, wszystko na raz.
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana widzialam ta sesje....jest przepiekna. Po prostu brak slow za raczkowanie, zabki i wstawanie.... i za skonczone 9 mscy ![]() Trzymam aby tata czul sie coraz lepiej
|
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i podziwiam za ogarniecie wszystkiego, wowwwwwwwww ![]() Cytat:
![]() no i współczuje problemów z tata, mam nadzieje ze bedzie dobrze |
||
|
|
|
|
#940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hmmm moze jedno wrzuce na zachete??
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! 12.06.2010![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-03-31 o 21:34 |
||
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze byc taka jak twoja ![]() no i mocne kciuki z atate, bede trzymała mega mocno |
|
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe wiesz to ja bede si emega patrzec za jakis czas ![]() najpierw praca, troche szaleństwa z małym i wtedy se machniemy mam nadzieje taką piękność a na razie dam te co juz mam zmniejszone bo na wizazu tylko małe foty a ja w duzej rozdzielczosci i nei zawsze chce mi sie zmniejszyc hehe
|
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego musze teraz synka "machnac" a jak wyjdzie dziewuszka - trudno
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć pewnei reguły nie ma he
|
|
|
|
|
|
#948 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasami je razem z nami, zależy co zrobię na obiad, i to też jej bardziej smakuje ogólnie niejadek z niej i tak jak pisałam zamiast obiadku woli mleczko, chociaż obiadki jeszcze jako tako zjada, ale śniadania a zwłaszcza kolacje to tragedia. Kiedyś jadła więcej różnych rzeczy teraz rezygnuje z kolejnych ![]() Cytat:
)Cytat:
Można spytać na co ta operacja? Ja również dołączam sie z kciukami ![]() Cytat:
Cytat:
Musicie mieć supergrzeczne dzieciaczki![]() Cytat:
Witam was! Widzę że pogaduchy się rozkręcają więc i ja sie przyłączam. Zwłaszcza że jakiś dół mnie dopadł.
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
heja heja
ja teraz tak na szybko bo dzis urodzinowo z meżem i zabieram go na obiadek ![]() bede potem to ponadrabiam, jak cos naiszecie hehe Migotka a co za dołek? mam nadzieje ze szybko przejdzie , a jak nie to pamietaj ze jakby co to wysłuchamy żali |
|
|
|
|
#950 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzialam kochana ... fotki cudowne. A Marysia jeszcze cudowniejsza?? Zdradz mi prosze czy ubranka byly Twoje czy wszystko bylo juz na miejscu ?? A czesanie Marysi?? No i jak mozesz to podeslij mi na priva nazwe tej agnecji ![]() Trzymam mocno za operacje taty.... bedzie dobrze , zobaczysz A Marysia jest cudowna Cytat:
Marceli jestes slodki.... pewnie z tatusiem bedziesz kibicowac Cytat:
Serio juz trzeci miesiac staran ?? Wow .... ja czekam az mala skonczy 2 latka Cytat:
Bardzo sie ciesze , ze sie rozkrecamy ![]() Kochana a Ty sie nie doluj... jesli masz ochote to sie wyzal
|
|
|
#951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziekuje za mile slowa o Marysi Cytat:
kochana tu jest link do tej dziewczyny >KLIK< polecam z calym sercem, ma super podejscie do dzieci, umie zabawic i wogole. Ponadto ona ma swoja corke 2,5 rooku i fotografia to jej pasja. Mam jeszcze dwie foty, ale wstawie jak dostane wszystkie, to wam pokaze co jeszcze udalo nam sie zlapac![]() a co do staran, nie staramy sie poki co, bo ja chcialabym wstrzelic sie z malenstwem w maj lub czerwiec, rozmawialysmy o pracy zawodowej. ![]() Witam sie, moje dziecie poszlo wczoraj spac o 23.30 wstala dzis o 10.30 i nie spala caly dzien, myslalam ze teraz padnie i co?? lata po pokoju ehhh co ja mam z nia zrobic, rozregulowala sobie caly dzien.---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- monia pytalas o fryzure - marysia miala te same co zwykle kucyki tylko spinki inne lub opaski
|
|
|
#952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ze mnie ![]() Zerknelam na ta stronke... ciekawa... Moze jak bede w Pl to sie umowie na sesje... Zauroczyla mnie... Marysia tak cudownie wyglada na tych zdjeciach... Kochana ale bedziesz miec pamiatke Zastanawiam sie kiedy moja Olivka bedzie miec takie wloski narazie jest jeszcze lysawa
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haha tak to jest jak sie czyta i zerka na malucha zeby nic sobie nie zrobil.... potem wychodza dziwne historie
|
|
|
#955 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Niby nic, a już mam dość Cytat:
to strasznie smutne, ale miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
trzymajcie kciuki, o 9 wzieli go na blok. O 7 dostalam sms ze go szykuja i zebym sie modlila - ryczec mi sie chce, a tu do pracy na 13.30 jak ja tam wysiedze. i kolo 21 najwczesniej bedzie wiadomo co i jak po operacji
|
|
#957 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama tak mialam jakis czas temu az Tz zauwazyl ze sie bardzo nerwowa zrobilam. Moze masz kogos kto moglby zostac z mala przez godz lub dwie ?? Mama, tesciowa... ??? A tz kopnij w tylek i niech Ci troche pomoze .... ![]() Cytat:
za tate kochana. Nic sie nie martw bedzie dobrze...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobię za chwilę jak mi dziecko pozwoli, a na szybko tylko chciałam powiedzieć, że mocno trzymam kciuki za operację taty Eve!
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Migotka, też czasem mam wszystkiego serdecznie dość
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
rano dostalam sms od taty ze go szykuja i zebym sie modlila. Ciocia byla u niego o 9 go wwiezli na blok operacyjny i operacja trwala do 19.30, wyszla lekarka i powiedziala ze dopiero skonczyli i wywioza go na oddzial wybudzeniowy i za 12 h beda mogli udzielic informacji - dziekuje za kciuki
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

nie wiem co jej sie porobilo

Każdego dnia to moje jedyne marzenia.jest ciężko choć i coraz lepiej idzie mi ogarnięcie tego wszystkiego.Filip ciągle chory miał ospę,teraz ma angine
12.06.2010

za raczkowanie, zabki i wstawanie.... i za skonczone 9 mscy
aby tata czul sie coraz lepiej