![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
mnie dzis liczba ludzi w empiku odstraszyla, zwlaszcza przy kasie, sou zrobilam zakupy w Matrasie
![]()
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
hm
Nowaken , to u Was nie podają na wynikach zakresu norm dla danego wieku i płci? tak to u mnie wygląda Badanie Wynik Jedn. Min Max Norma TSH 1.40 uIU/mL 0.25 4.0 ~ FT4 masz jakieś niskie, czy wynik na bank to 1,33, czy 13,3 ? Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2012-12-05 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
A ja na jutro zamówiłam Mikołaja. Będzie o 15
Paczuszki już spakowane, tylko muszę jeszcze je podpisać. Cały dzień mnie boli głowa. Już 3 razy tabsy jadłam i nadal boli. |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
ja siedzę jak na minie , bo coś @ nie przychodzi
co tż powie do mnie to warczę jak pies ![]() ![]() nie było nic spontanicznego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko wynik tej bakterii jest jakiś dziwny i tego nie umiem odczytać ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
no widzisz , skoro masz podane widełki to ok jest
![]() ![]() ja mam w innych jednostkach mierzone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anka na pewno jutro cię nawiedzi ![]() ![]() Mnie na pewno nawiedzi na weekend |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
dobra, z głowy
![]() ![]() ![]() resztę też machnęłam. małż - plecak; mama - portfelik; brat - książka Jo Nesbo; tata - pakiet 3 dvd trylogii milenium w szwedzkiej wersji (oglądaliśmy tylko pierwszą część wszyscy. sama też skorzystam potem ![]() małżowi podsunęłam dla siebie kolczyki i zgodził się więc git. zostało mi na konice 500zeta, akurat na przedszkole ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-12-05 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
moje dzieci nawiedzi
![]() oraz mój brat ponoć przyjedzie do swojego chrześniaka Mikiego, przybędzie w przebraniu Mikołajowym z prezentem ![]() tylko co zrobić, bo Miki był straaaasznie dziś niegrzeczny i to nie z nudów , bo bawiliśmy się wszyscy miło , aż tu pod koniec zabaw w Mikiego wstąpił morderczy zapęd na Oluszkową no i tłumaczę Mikiemu, że Mikołaj widzi wszystko, a on mi "ale byłem grzeczny w przedszkolu", a potem chlipie, że no musi do mnie przyjść św, mikołaj, bo mam wszystkie stare zabawki i mi sie już znudziły " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jest poważny argument ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Do nas jutro przyjedzie mój tata jako delegacja mikołajowa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie odpakowalam kuchnie i postawilam mu ja w pokoju
![]() zawiesilam tez skarpete i wrzucilam tam pare slodkosci i jedna edukacyjna gre. Ciekawa jestem co jutro najpierw zobaczy, kuchnie czy skarpete ktora mu wisi na wieszaczku wlasciwie nad krawedzia lozka (w nogach) ![]() no i obawiam sie ze bede miala problem jutro wacpana do przedszkola zagonic ![]() wszak nowa kuchnia czeka az sie mozna nia bawic to mu stoi wlasnie: http://img2.cokupicstatic.pl/c_big598401.jpg
#945 |
Zakorzenienie
|
Anisia Karolek też ma podobną ( bez tej bocznej szafki )
Dziwne, bo jak mu ją chciałam kupić, to mówiliście że on juz za stary na takie zabawki, ale ja i tak kupiłam. No i nie żałuję. Karolek bawi się nią cały czas ( a to już rok) Jak jest zmierzły, nie wie co ma ze sobą zrobić, a ja nie mam czasu sie nim zająć, to wystarczy mu powiedzieć że ma mi zrobić kawę i coś dobrego do zjedzenia i mam go z głowy na długi czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tez licze, ze bedzie sie nia troche bawil, bo lubi pichcic ![]()
![]() |
#947 |
Zakorzenienie
|
Anisia na pewno bedzie zadowolony. No i chyba masz rację, do przedszkola ciężko mu będzie się wybrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Jutro przezornie pobudka o 6.30
![]()
#949 |
Zakorzenienie
|
Hej, kto tesknil?
Mam nowy Telefonik ![]() Widze ze mikołajki przygotowane na całego, my tez fanemy prezenty rano. Do tego jeszcze sniadanie w przedszkolu godzinę wcześniej wiec moze byc ciezko
#950 |
Zakorzenienie
|
6.30 rano...
kuchnia.jpg ![]()
#951 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow. Jaki prezent Mikolajkowy - no u nas mikolajki skromniejsze ![]() ![]() Mikolaj przyniosl teczke Uniwersytet 4latka, zagadki, wklejanki itp, slodyczy troszke i tablice z rzutkami (takie proste kulki na rzepki, na pewno pamietacie) ![]() babcia juz ztrudniona rowiazuje zagadki z malym ![]() chce dzis zabrac Eda do kina, mroz mamy -6 ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2012-12-06 o 10:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
to mialo byc na gwiazdke, ale on tak uwierzyl, ze Mikolaj przyniesie mu kuchnie, ze nie bylo opcji i trzeba bylo zmienic zasady
![]() skromniejsze prezenty beda na swieta ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- tez myslalam by sprobowac z mlodym isc do kina, bajki oglada, ale nie wiem czy wysiedzi. nigdy nie byl, wiec nie wiem
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
nie uwierzycie jak zaszalałam w wieku 34 lat
![]() http://allegro.pl/foremki-wykrawacze...828800899.html http://allegro.pl/walek-do-ciasta-z-...802539707.html http://allegro.pl/1002-praska-do-zie...792253835.html ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Kasia zrobię za tydzień z piernikami. z jednej porcji, tak dla smaczku, może się skusisz: http://www.matkawariatka.net/?p=3224 |
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ze dla malza kupilas by sie czesciej wykazywal w kuchni ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- jej, likier jak likier, ale te pierniczki jakie cudne! ![]() slicznie ozdobione!
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Hejka
u nas Mikołaj był u nas słodycze i drobne upominki konkrety gwiazdor przyniesie ![]() Anisia super kuchnia ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa wiesz co? wygląda tak bosko, że się skuszę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Hej! Ją czekam na rezonans a że jest opóźnienie to chyba sobie tu trochę posiedze...
U nas mikołaj to głównie słodycze. No i jutro w przedszkolu prezenty od mikołaja na które każdy rodzic dawał 30 zł. Jestem taka glodna!!! a tu jeszcze z godzinę czekania:/ W weekend Tymek jedzie z teściowa do ustronia więc się wybyczymy ![]() Mam trochę zakupów w planie-min. Foremki do pieczenia ciasteczek ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Aha no i mam do wykorzystania bon w c&a, chcę zetknąć ba kurtki i jeansy.
#959 |
Zakorzenienie
|
hej
U nas Też po mikołaju. Ile radości było. A Krzyś to normalnie omało co nie oszalał z radości, mówił że pierwszy raz widzi żywego Mikołaja. Oczywiście trochę pofociłam, ale wiecie że ja potrzebuję mnóstwo czasu byc wstawić. Postaram się wstawić wieczorem. U nas rano było -9 / w ciągu dnia 0 / a teraz już -1 Anisia duża ta kuchnia. Karolek ma niższą Widać że Piterkowi się podoba Jowisz ale poszalałaś zakupowo i to w takim wieku ![]() Ja kupiłam sobie pisaki kolorowe, mam nadzieję że będzie się nimi fajnie stroić pierniczki, aa i mam jeszcze lukier kolorowy w paczkach, taki co się go podgrzewa |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
a ja poprasowałam, między innymi bodziaki 0-3 mce
![]() ![]() spakowałam już siebie i Igę i jutro organizuję pobudkę 7.30. o 9tej chcę wyjechać, może mąż da się namówić na autostradę ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.