![]() |
#931 |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Czesc dziewczyny
![]() Melduje się po dietetycznym weekendzie was nadrobić to normalnie kosmos ![]() Dzis się zważyłam jak co poniedziałek i mimo że mam @ waga spadła na 101,7 już się nie mogę doczekać wagi dwucyfrowej ![]() ![]() Dziś mam zamiar rozpisać sobie plan ćwiczeń na każdy dzień aż do mojego urlopu czyli do 16 kwietnia. Dam znać jak mi się uda coś sensownego ułożyć ![]() Witam nowe dzieczyny ![]() Ja zaczynałam dietę z rozmiarem 46 na zakupy wybieram sie dopiero po świętach tak ze zobaczymy , muszę na pewno kupić rozmiar mniejsze spodnie bo teraz zakładam pasek zeby mi nie spadały ![]() Furry - czas zmieniamy z soboty wielkanocnej na niedziele czyli za około 12 dni chyba ![]() GRATULUJE SPADECZKÓW DZIEWCZYNY ![]() Dziewczyny mam pytanie z całkowicie innej beczki czy wiecie gdzie można studiować na odległość w PL chodzi mi głównie o regiony krakow , katowice , wroclaw ewentualnie poznan ok lece na poranny spacer z mała do szkoły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Mona spokojnie
![]() anuszka jestem na bieżąco z lektura o kaloriach i redukcji wiec podziele się wiedzą ![]() Zasada jest taka że nie wolno schodzić poniżej BMR - wtedy obniżasz metabolizm - od pierwszej doby o 5% , każdy kolejny tydzień to kolejne 5% ... Od wyższej wartości możesz odjać ile chcesz - pamietajac o tym żeby nie zejśc poniżej BMR... Zeby schudnąć 1 kg tygodniowo - musisz mieć dług kaloryczny 7000 kcal ... Jeśli zredukujesz 500 kcal dziennie to masz 3500 czyli drugie tyle musisz spalić podwajajac wysiłek fizyczny .. Przykłądowo spacer godzinny spala ok 250-300 kcal w zależności od tempa i twojej wagi ... Porządny aerobik (typu Killer chodakowskiej czy inny wyciskacz potu) około 500-600... mam nadzieje że wyjaśniłam wszystko jasno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=RBvCKbVECIs
czy to to to ten killer? xD jak tylko mala maruda zasnie to bede robic ![]() ale ona chuuuda oOO cwiczycie w staniku sportowym? Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-03-18 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
To jest część druga killera
![]() Podejrzewam że może być cieżko - chyba że masz dobra kondycje ![]() ![]() Ach no i do killera lepiej nie miec sąsiadów pod podłogą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łoo matko, zrobiłam pierwsza czesc tylko tego killera ;/ i 4min skakanki ;p pomijajac fakt, jak dobijajace jest to trzesienie sie cielska jak by mialo sie zaraz urwac ;/ nogi mi sie tak slizgaly ze robilam jak pokraka to cwiczenie z podparciem ;/ na czym wy cwiczycie zeby sie nie slizgac, bo tak to sie nie da? ;/ Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-03-18 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja juz po skalpelu i cwiczeniach na brzuch z mel b ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kinia ja uwielbiam miec plany hehehe na jutro rano zaplanowany mam orbi + cwiczenia na brzuch i posladki z mel b ![]()
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
U mnie 86.1 czyli spadek. O 0.8
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
1h na orbitreku zrobiona, wzięłam prysznic, teraz bedzie II śniadanie i do nauki.
Co do killera to ja za nim nie przepadam, za dużo skakania jak dla mnie, wolałam zawsze turbo, a skalpel to tylko z pozoru wydaje się łatwy, jeszcze pamiętam jakie miałam zakwasy jak pierwszy raz go robiłam. ![]()
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Co robicie na obiad, bo nie mam totalnie pomyslu ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobie albo ryz z warzywami albo zupe brukwiowa... bardzo ciezko jest mi podjąć deyzje xDD a wlasnie zjadłam przesolopny serek wiejski z warzywami ;/ masakra ;/ w ramach slodyczy kupiłam sobie rodzynki xD chciałam wziac migdaly ale jak zobaczyła, ze mala paczuszka 100g ma 572kcal to podziekowalam za wspoprace oO |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odpuściłam naukę, nie mam siły...Mam opuchnięte oczy i wciąż kicham...I nie mogę się skupić. Nafaszerowałam się tabletkami i może chociaż trochę przejdzie, bo oszaleję ![]() Idę na dwór wywietrzyć mózg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
ja już byłam... myślałam że mnie wywieje :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
ja byłam 1,5 h
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Zadomowienie
|
Anuszka do tego szinaku zamiast ryby mozesz dac dwa jajka na twardo lub wbic i poczekac az sie zetna
![]() ![]() ![]()
#948 |
Wtajemniczenie
|
Hejo
![]() Ja tylko na moment bo od rana szaleję z porządkami zamiast odpoczywać ![]() ![]() ![]()
#949 |
Raczkowanie
|
witam chudzinki
![]() nie było mnie ostatnio ale mam mase zajęć bo moi rodzice zabrali się za generalny remont kuchni i jeździmy tam im pomagać, a druga rzecz to trylogia o Grey'u w którą się strasznie wciągnęłam i każdą wolną chwilke z nim spędzam. Starałam się was również nadrabiać w miarę możliwości. Niestety u mnie z wagą żadnego przełomu nie ma. Dietetycznie jest cały czas ale waga stoi na 78,8 i nie chce za cholere ruszyć. Zaczęłam nawet ćwiczyć i zobaczymy czy to coś pomoże. Wkurzam się bo nie grzesze a tutaj taka lipa... No cóż pozostaje tylko czekać. Ale niezmiernie miło czytać jak wam ładnie waga spada. Wczoraj zaliczyłam 20min oriego, 50 brzuszków, 50 nożyc, 50 pompek babskich i ćwiczenia z anatomi czlowieka z mężem ![]() ![]()
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Wtajemniczenie
|
Melduję sie!
![]() Jest fajnie, na sniadanko kilka swiezych owocow, pozniej 2 jajka i duuuuuzo wody z cytryna ![]() Na obiadek duszony cycek kury z warzywami,mmm ![]() Dzisiaj przyszly mi moje wymarzone lity, wiec mam kolejna motywacje zeby chudnaaac i wbic sie jeszcze w jakies fajne rureczki ![]() A jak tam u Was dzien leci? Co na obiadek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Raczkowanie
|
U mnie na wadze po tygodniu 1,4kg mniej. Co prawda mniej niż w tamtym tygodniu ,ale to i tak dobrze..
![]()
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
anuszka ja mam w domu parkiet
![]() ![]() ![]() Ostrzegałam z killerem ![]() ![]() ![]() ![]() Na obiad zjadłam zupe z soczewicy na cycu i rukole z kiełbaska i suszonym pomidorem (no wiem, wiem - ale kiełbaska odtłuszczona-czasem mozna ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- anuszka a mierzyłaś ostatnio spodnie ? ![]() ![]() Dla mnie w ogole 36 to abstrakcja - w życiu czegoś tak małego na tyłek nie wciągnełam ![]() Próbowałam dziś rozćwiczyć wczorajsze zakwasy - zrobiłam ciurkiem A6W, hula hop, i skalpel ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- A w ogóle to u mnie .. pada snieg ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() A Ty mieszkasz w UK, prawda? Długo tam jesteś?
![]() |
#955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zadomowienie
|
Wyobraźcie sobie, że zostawiłam wagę w domu
![]() ![]() Asiu wpisz mnie proszę na czerwono, a ja udaję, że mnie tu nie ma... ![]()
#957 |
Zakorzenienie
|
Joanna A wstawisz po tej A6W jakieś zdjęcia brzuszka?
![]() Straszniem ciekawa jestem czy są ładne efekty ![]() W ogóle gratuluję wytrwałości ![]() ![]() Rozważałam wczoraj zakup sprzętu do ćwiczeń...Kijki będą na pewno prędzej czy później, planuję jeszcze zakupić rowerek stacjonarny, orbiego albo stepper (swoją drogą, ćwiczyłam wczoraj chwilę na stepperze i po 5 minutach miałam bardzo wysoki puls...Gdybym poćwiczyła chwilę dłużej to bym lekko do pulsu 200 podskoczyła... ![]() Oczywiście zakup z ojcem na pół...Jeśli się nie rozmyśli ![]() A no i zwykły rower też by się przydał, bo praktycznie swojego nie mam i ilekroć chcę gdzieś wyruszyć w trasę muszę pożyczać od siostry... Poza tym zauważyłam, że wielu moich sąsiadów chodzi z kijkami po pracy, więc może się dołączę do sąsiada obok ![]() Dietetycznie dziś u mnie pięknie ![]() ![]() ![]() A odnośnie paska, kupowałam go we wrześniu, bo stary pękł ze starości (mam nadzieję, że ze starości, bo to akurat był okres parszywych 121 kg i może pękł z nadmiaru sadła ![]() ![]() Idę zrobić sobie jakąś herbatkę, bo w chacie zimno, kominiarz komin i piec czyści. |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze, 36 to niezle... Ja tam marze o 40, tyle mi wstarczy do szczescia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Wlasnie zjadlam obiadokolacje, piersi z kurczaczka z warzywkami z patelni i sosik czosnkowy, pyyyyyycha! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Melduje 1 kg spadku od wtorku
![]() W związku z tym powoli wkraczam w wage jakiej jeszcze nie widzialam w doroslym zyciu chyba ![]() Dietowo leci mi spoko, jedyne grzechy ostatnio to alkohol i to dosc sporo ![]() yours0destiny, marze o szpilkach ![]() ![]() ![]() No i gratuluje wszystkim spadków!! ![]() ![]() kasiuuuunia333, ja dwie czesci Greya pochlonelam szybciutko, na 3 sie zatrzymalam sie w polowie i jakos ruszyc dalej nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.