Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-18, 08:37   #931
Kinia_Sw
Zadomowienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Czesc dziewczyny

Melduje się po dietetycznym weekendzie was nadrobić to normalnie kosmos

Dzis się zważyłam jak co poniedziałek i mimo że mam @ waga spadła na 101,7 już się nie mogę doczekać wagi dwucyfrowej może mi sie uda na święta

Dziś mam zamiar rozpisać sobie plan ćwiczeń na każdy dzień aż do mojego urlopu czyli do 16 kwietnia. Dam znać jak mi się uda coś sensownego ułożyć

Witam nowe dzieczyny

Ja zaczynałam dietę z rozmiarem 46 na zakupy wybieram sie dopiero po świętach tak ze zobaczymy , muszę na pewno kupić rozmiar mniejsze spodnie bo teraz zakładam pasek zeby mi nie spadały

Furry - czas zmieniamy z soboty wielkanocnej na niedziele czyli za około 12 dni chyba dla czego wrociłaś z UK do PL??

GRATULUJE SPADECZKÓW DZIEWCZYNY

Dziewczyny mam pytanie z całkowicie innej beczki czy wiecie gdzie można studiować na odległość w PL chodzi mi głównie o regiony krakow , katowice , wroclaw ewentualnie poznan

ok lece na poranny spacer z mała do szkoły
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 08:45   #932
Joanna XL
Zakorzenienie

Mona spokojnie

anuszka jestem na bieżąco z lektura o kaloriach i redukcji wiec podziele się wiedzą - policz sobie BMR i zapotrzebowanie faktyczne żeby utrzymać wagę obecną...Ten kalkulator poda ci obie wartości http://potreningu.pl/kalkulatory/bmr...
Zasada jest taka że nie wolno schodzić poniżej BMR - wtedy obniżasz metabolizm - od pierwszej doby o 5% , każdy kolejny tydzień to kolejne 5% ...

Od wyższej wartości możesz odjać ile chcesz - pamietajac o tym żeby nie zejśc poniżej BMR...

Zeby schudnąć 1 kg tygodniowo - musisz mieć dług kaloryczny 7000 kcal ... Jeśli zredukujesz 500 kcal dziennie to masz 3500 czyli drugie tyle musisz spalić podwajajac wysiłek fizyczny .. Przykłądowo spacer godzinny spala ok 250-300 kcal w zależności od tempa i twojej wagi ... Porządny aerobik (typu Killer chodakowskiej czy inny wyciskacz potu) około 500-600...

mam nadzieje że wyjaśniłam wszystko jasno
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 09:08   #933
anuszka21
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=RBvCKbVECIs
czy to to to ten killer? xD jak tylko mala maruda zasnie to bede robic
ale ona chuuuda oOO
cwiczycie w staniku sportowym?

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-03-18 o 09:15
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 09:15   #934
Joanna XL
Zakorzenienie

To jest część druga killera Całość to 2 cześci w sumie 40 min ...

Podejrzewam że może być cieżko - chyba że masz dobra kondycje Chodakowska proponuje zaczynać od skalpela - on modeluje / rzeźbi ciało.. Faktycznie efekty sa bardzo dobre wizualnie i jest mniej dynamiczny ... Tu palisz tłuszcz w strasznym tempie ... Wydaje mi się że przy Twojej obiektywnie nie dużej wadze już skalpel da dobre efekty

Ach no i do killera lepiej nie miec sąsiadów pod podłogą Miłych ćwiczeń
Stary 2013-03-18, 09:22   #935
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
To jest część druga killera Całość to 2 cześci w sumie 40 min ...

Podejrzewam że może być cieżko - chyba że masz dobra kondycje Chodakowska proponuje zaczynać od skalpela - on modeluje / rzeźbi ciało.. Faktycznie efekty sa bardzo dobre wizualnie i jest mniej dynamiczny ... Tu palisz tłuszcz w strasznym tempie ... Wydaje mi się że przy Twojej obiektywnie nie dużej wadze już skalpel da dobre efekty

Ach no i do killera lepiej nie miec sąsiadów pod podłogą Miłych ćwiczeń
spoko, dam rade. To jade 2 czesci ylko czy moje dziecko bedzie chciało spac te 40min ;p ok start ;p

łoo matko, zrobiłam pierwsza czesc tylko tego killera ;/ i 4min skakanki ;p pomijajac fakt, jak dobijajace jest to trzesienie sie cielska jak by mialo sie zaraz urwac ;/ nogi mi sie tak slizgaly ze robilam jak pokraka to cwiczenie z podparciem ;/ na czym wy cwiczycie zeby sie nie slizgac, bo tak to sie nie da? ;/

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-03-18 o 09:52
Stary 2013-03-18, 09:59   #936
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
spoko, dam rade. To jade 2 czesci ylko czy moje dziecko bedzie chciało spac te 40min ;p ok start ;p

łoo matko, zrobiłam pierwsza czesc tylko tego killera ;/ i 4min skakanki ;p pomijajac fakt, jak dobijajace jest to trzesienie sie cielska jak by mialo sie zaraz urwac ;/ nogi mi sie tak slizgaly ze robilam jak pokraka to cwiczenie z podparciem ;/ na czym wy cwiczycie zeby sie nie slizgac, bo tak to sie nie da? ;/
na dywanie i macie killer na poczatek to jest masakra, ja tez tak zrobilam, pozniej przeszlam na skalpel.

Ja juz po skalpelu i cwiczeniach na brzuch z mel b zaliczylam sklep, pomylam naczynia i ogarnelam kuchnie. Teraz wcinam II sanidanko - 2 kromki z twarogiem poltlustym, pomidorkiem i szczypiorem pycha! Zaraz zmyje podlogi i bede prasowac Pozniej podszykuje sie do obiadu, bo o 15 przyjezdza K. chrzesniak Zaswiecilo dzis slonko u mnie i jakos wiecej motywacji mam i chyba po tej chodakowskiej endorfiny mi buzuja, bo chce mi sie dzis wszystko

kinia ja uwielbiam miec plany hehehe na jutro rano zaplanowany mam orbi + cwiczenia na brzuch i posladki z mel b

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 10:05   #937
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
na dywanie i macie killer na poczatek to jest masakra, ja tez tak zrobilam, pozniej przeszlam na skalpel.

Ja juz po skalpelu i cwiczeniach na brzuch z mel b zaliczylam sklep, pomylam naczynia i ogarnelam kuchnie. Teraz wcinam II sanidanko - 2 kromki z twarogiem poltlustym, pomidorkiem i szczypiorem pycha! Zaraz zmyje podlogi i bede prasowac Pozniej podszykuje sie do obiadu, bo o 15 przyjezdza K. chrzesniak Zaswiecilo dzis slonko u mnie i jakos wiecej motywacji mam i chyba po tej chodakowskiej endorfiny mi buzuja, bo chce mi sie dzis wszystko

kinia ja uwielbiam miec plany hehehe na jutro rano zaplanowany mam orbi + cwiczenia na brzuch i posladki z mel b
mi sie ten sklalpel jakis za latwy wydawal ;p moze jutro przynajmniej caly bym zrobila. ide sie kapac i z mala na spacer. Kurde, uszy mi zatkalo ;/ tez tak macie? Ja czesto ;/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-18, 10:08   #938
anulciak85
Zakorzenienie

U mnie 86.1 czyli spadek. O 0.8
Stary 2013-03-18, 10:17   #939
Beatagr3
Zadomowienie

1h na orbitreku zrobiona, wzięłam prysznic, teraz bedzie II śniadanie i do nauki.

Co do killera to ja za nim nie przepadam, za dużo skakania jak dla mnie, wolałam zawsze turbo, a skalpel to tylko z pozoru wydaje się łatwy, jeszcze pamiętam jakie miałam zakwasy jak pierwszy raz go robiłam.
Stary 2013-03-18, 10:44   #940
anuszka21
Zakorzenienie

Co robicie na obiad, bo nie mam totalnie pomyslu ;(
Stary 2013-03-18, 11:18   #941
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Co robicie na obiad, bo nie mam totalnie pomyslu ;(
Makaron pełnoziarnisty z pszenicy durum ze szpinakiem i sosem czosnkowym+ filet z morszczuka pieczony w folii

Edukuję się dalej..
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 12:12   #942
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Makaron pełnoziarnisty z pszenicy durum ze szpinakiem i sosem czosnkowym+ filet z morszczuka pieczony w folii

Edukuję się dalej..
Mialam na mysli cos prosztszego ;p
zrobie albo ryz z warzywami albo zupe brukwiowa... bardzo ciezko jest mi podjąć deyzje xDD a wlasnie zjadłam przesolopny serek wiejski z warzywami ;/ masakra ;/ w ramach slodyczy kupiłam sobie rodzynki xD chciałam wziac migdaly ale jak zobaczyła, ze mala paczuszka 100g ma 572kcal to podziekowalam za wspoprace oO
Stary 2013-03-18, 12:21   #943
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Mialam na mysli cos prosztszego ;p
zrobie albo ryz z warzywami albo zupe brukwiowa... bardzo ciezko jest mi podjąć deyzje xDD a wlasnie zjadłam przesolopny serek wiejski z warzywami ;/ masakra ;/ w ramach slodyczy kupiłam sobie rodzynki xD chciałam wziac migdaly ale jak zobaczyła, ze mala paczuszka 100g ma 572kcal to podziekowalam za wspoprace oO
Nie ma nic prostszego niż makaron ze szpinakiem Chyba, że rosół
Odpuściłam naukę, nie mam siły...Mam opuchnięte oczy i wciąż kicham...I nie mogę się skupić. Nafaszerowałam się tabletkami i może chociaż trochę przejdzie, bo oszaleję

Idę na dwór wywietrzyć mózg
Stary 2013-03-18, 12:29   #944
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma nic prostszego niż makaron ze szpinakiem Chyba, że rosół
Odpuściłam naukę, nie mam siły...Mam opuchnięte oczy i wciąż kicham...I nie mogę się skupić. Nafaszerowałam się tabletkami i może chociaż trochę przejdzie, bo oszaleję

Idę na dwór wywietrzyć mózg
ja już byłam... myślałam że mnie wywieje :/
Stary 2013-03-18, 12:34   #945
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
ja już byłam... myślałam że mnie wywieje :/
Wlaśnie wróciłam Za zimno jak dla mnie. Brrrrrrrrrrrrrrr

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-18, 12:43   #946
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Wlaśnie wróciłam Za zimno jak dla mnie. Brrrrrrrrrrrrrrr
ja byłam 1,5 h
Stary 2013-03-18, 13:17   #947
miiilenka
Zadomowienie

Anuszka do tego szinaku zamiast ryby mozesz dac dwa jajka na twardo lub wbic i poczekac az sie zetna Ja dzis na obiad mialam rosolek + ziemniaczki + jajco sadzone + buraczki. na podwieczorek mam zalatke z kapusty pekinskiej, pora, papryki, ogorka, jajka gotowanego i sosu czosnkowego z 1 kromka chrupkiego chleba Uffff skonczylam prasowanie teraz lece zrobic obiad dla K. i sie szykowac

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 13:36   #948
CARLA_23
Wtajemniczenie

Hejo
Ja tylko na moment bo od rana szaleję z porządkami zamiast odpoczywać Waga moja bez zmian...co wcale mnie nie dziwi Wczoraj nie jadłam najlepiej - ani regularnie ani zdrowo. Tak to jest spędzić dzień poza domem

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 13:42   #949
kasiuuuunia333
Raczkowanie

witam chudzinki
nie było mnie ostatnio ale mam mase zajęć bo moi rodzice zabrali się za generalny remont kuchni i jeździmy tam im pomagać, a druga rzecz to trylogia o Grey'u w którą się strasznie wciągnęłam i każdą wolną chwilke z nim spędzam. Starałam się was również nadrabiać w miarę możliwości.

Niestety u mnie z wagą żadnego przełomu nie ma. Dietetycznie jest cały czas ale waga stoi na 78,8 i nie chce za cholere ruszyć. Zaczęłam nawet ćwiczyć i zobaczymy czy to coś pomoże. Wkurzam się bo nie grzesze a tutaj taka lipa... No cóż pozostaje tylko czekać.
Ale niezmiernie miło czytać jak wam ładnie waga spada.
Wczoraj zaliczyłam 20min oriego, 50 brzuszków, 50 nożyc, 50 pompek babskich i ćwiczenia z anatomi czlowieka z mężem i dziś jestem wyczerpana ale pełna energii. Mam mega zakwasy na rękach od tych pompek

Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony!
Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony!
Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony!
Cel IV:77, 74, 71, 68 -

"Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!"
kasiuuuunia333 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-18, 13:56   #950
yours0destiny
Wtajemniczenie

Melduję sie!
Jest fajnie, na sniadanko kilka swiezych owocow, pozniej 2 jajka i duuuuuzo wody z cytryna Wysilku fizycznego mnoostwo, nadrobilam chyba za kilka najblizszych dni.
Na obiadek duszony cycek kury z warzywami,mmm
Dzisiaj przyszly mi moje wymarzone lity, wiec mam kolejna motywacje zeby chudnaaac i wbic sie jeszcze w jakies fajne rureczki
A jak tam u Was dzien leci? Co na obiadek?

28.01.2008
yours0destiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 14:21   #951
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yours0destiny Pokaż wiadomość
Melduję sie!
Jest fajnie, na sniadanko kilka swiezych owocow, pozniej 2 jajka i duuuuuzo wody z cytryna Wysilku fizycznego mnoostwo, nadrobilam chyba za kilka najblizszych dni.
Na obiadek duszony cycek kury z warzywami,mmm
Dzisiaj przyszly mi moje wymarzone lity, wiec mam kolejna motywacje zeby chudnaaac i wbic sie jeszcze w jakies fajne rureczki
A jak tam u Was dzien leci? Co na obiadek?
zupka brukwiowa zaraz bedzie gotowa ;p masz 180cm i jeszze obcasy nosisz? Podziwiam ;p ja mam wrazenie, ze jjestem dzwigiem portowym ;/ choc obcasy sa super. Ja tez marze o rurkach w rozmiarze 36
Stary 2013-03-18, 14:53   #952
painka127
Raczkowanie

U mnie na wadze po tygodniu 1,4kg mniej. Co prawda mniej niż w tamtym tygodniu ,ale to i tak dobrze..
IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy
painka127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 15:12   #953
Joanna XL
Zakorzenienie

anuszka ja mam w domu parkiet ślisko jak diabli... mam mate - to sie śliska razem ze mną po tym parkiecie (ale kupiłam najtańsza bo nie wierzyłąm że bede używać- może droższe są lepsze ...najlepiej już na boso bo w skarpetkach jak na łyżwach

Ostrzegałam z killerem miałam to samo co Ty i Milenka -spojrzałam na Ewy zestawy i uznałam że zaczne od killera bo skalpel to za lekko (a byłąm po miesiacu z Mel b.)... Nastepnego dnia wróciłam do skalpela Teraz jest dla mnie w miare - ale dalej sie spoce wiec wiem że działa W skalpelu istotne (i trudne) jest spinanie brzucha i oddechy - a zrobienie wszystkiego porządnie wcale nie jest takie łatwe

Na obiad zjadłam zupe z soczewicy na cycu i rukole z kiełbaska i suszonym pomidorem (no wiem, wiem - ale kiełbaska odtłuszczona-czasem mozna

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

anuszka a mierzyłaś ostatnio spodnie ? Wydaje mi się że w 38 powinnaś wchodzić - jak ja wchodze w 40 a jestem 5 cm niższa i 5 kg grubsza A 38 to już bardzo ładnie i do 36 bliziutko ...
Dla mnie w ogole 36 to abstrakcja - w życiu czegoś tak małego na tyłek nie wciągnełam W najlepszych czasach nosiłam 38/40 na dole ...

Próbowałam dziś rozćwiczyć wczorajsze zakwasy - zrobiłam ciurkiem A6W, hula hop, i skalpel I o dziwo lepiej mi - choć uda bolały w ogóle mam wrażenie że ostatnio uda najmocniej dostaja - a niby ćwiczę najwiecej na brzuch Zdecydowanie najsłabsze mam ramiona p- normalne pompki są ciągle poza moim zasięgiem

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

A w ogóle to u mnie .. pada snieg Niby niemrawo ale jednak Ide pod wieczó pobuszować po galerii - głównie w celu wychodzenia limitu kroków - no bo chodzenie po dworze to do rozpaczy moze doprowadzić Czaje sie na jakiś wiosenny płaszczyk - ale w sumie nie wiem czy warto kupować - bo może jednak w końcu troche schudne jeszcze... Zreszta wiosny i tak nie ma
Stary 2013-03-18, 15:26   #954
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Widziałam wlasnie zdjecia tej dziewczyny, ktora schudła 44kg na SB oO jestem w grubym szoku. Jestem tylko ciekawa jak wyglada jej skora własnie czym wy ujedrniacie sadelko? Bo ja mam naprawde niezle zwisy i nadmiar skory oO
Kretki? Ja też je widziałam, bardzo motywujące. Jest na wątku SB, tam też wrzuciła niedawno zdjęcia brzucha, ma brzuszek, ale nie nazwałabym tego wiszącą skórą może sprawia wrażenie nieco bardziej wiotkiej, niż "normalny" brzuszek, ale naprawdę jak na taki spadek jest ekstra

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
Furry - czas zmieniamy z soboty wielkanocnej na niedziele czyli za około 12 dni chyba dla czego wrociłaś z UK do PL??
Dzięki a wróciłam, bo rozstałam się z facetem, dla którego tam pojechałam, próbowałam jeszcze ciągnąć pobyt samodzielnie, ale minusy zaczęły przeważać nad plusami. Tęsknota za rodziną i przyjaciółmi przede wszystkim (młody tęsknił za dziadkami jak diabli), poza tym ta wyspa nie przekonała mnie do siebie gdy idzie o grunt do wychowania dzieci...

A Ty mieszkasz w UK, prawda? Długo tam jesteś?

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 15:34   #955
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
anuszka ja mam w domu parkiet ślisko jak diabli... mam mate - to sie śliska razem ze mną po tym parkiecie (ale kupiłam najtańsza bo nie wierzyłąm że bede używać- może droższe są lepsze ...najlepiej już na boso bo w skarpetkach jak na łyżwach

Ostrzegałam z killerem miałam to samo co Ty i Milenka -spojrzałam na Ewy zestawy i uznałam że zaczne od killera bo skalpel to za lekko (a byłąm po miesiacu z Mel b.)... Nastepnego dnia wróciłam do skalpela Teraz jest dla mnie w miare - ale dalej sie spoce wiec wiem że działa W skalpelu istotne (i trudne) jest spinanie brzucha i oddechy - a zrobienie wszystkiego porządnie wcale nie jest takie łatwe

Na obiad zjadłam zupe z soczewicy na cycu i rukole z kiełbaska i suszonym pomidorem (no wiem, wiem - ale kiełbaska odtłuszczona-czasem mozna

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

anuszka a mierzyłaś ostatnio spodnie ? Wydaje mi się że w 38 powinnaś wchodzić - jak ja wchodze w 40 a jestem 5 cm niższa i 5 kg grubsza A 38 to już bardzo ładnie i do 36 bliziutko ...
Dla mnie w ogole 36 to abstrakcja - w życiu czegoś tak małego na tyłek nie wciągnełam W najlepszych czasach nosiłam 38/40 na dole ...

Próbowałam dziś rozćwiczyć wczorajsze zakwasy - zrobiłam ciurkiem A6W, hula hop, i skalpel I o dziwo lepiej mi - choć uda bolały w ogóle mam wrażenie że ostatnio uda najmocniej dostaja - a niby ćwiczę najwiecej na brzuch Zdecydowanie najsłabsze mam ramiona p- normalne pompki są ciągle poza moim zasięgiem

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

A w ogóle to u mnie .. pada snieg Niby niemrawo ale jednak Ide pod wieczó pobuszować po galerii - głównie w celu wychodzenia limitu kroków - no bo chodzenie po dworze to do rozpaczy moze doprowadzić Czaje sie na jakiś wiosenny płaszczyk - ale w sumie nie wiem czy warto kupować - bo może jednak w końcu troche schudne jeszcze... Zreszta wiosny i tak nie ma
ja nosze spodnie 40. No moze takie chinskie to 40 xD w kazdym razie na wszystkich spodniach mam 40/L. Firmowych nie mam zadnych, czekam az schudne ;p ale powiem Ci, ze jak wazyłam 60kg to wchodziłam w rurki rozmiar 34 oOO marzenie ;p
Stary 2013-03-18, 15:39   #956
Furry Sue
Zadomowienie

Wyobraźcie sobie, że zostawiłam wagę w domu sama w to nie wierzę, ja - wagoholiczka... świat się kończy. Tak więc wagę podam w środę rano, bo we wtorek jadę po kolejną porcję gratów. No chyba, że weźmiemy wczorajszą... wstyd mi strasznie, bo wczoraj było 77,6
Asiu wpisz mnie proszę na czerwono, a ja udaję, że mnie tu nie ma...

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 15:44   #957
ogolnie
Zakorzenienie

Joanna A wstawisz po tej A6W jakieś zdjęcia brzuszka?
Straszniem ciekawa jestem czy są ładne efekty
W ogóle gratuluję wytrwałości Ja parę lat temu rozpisałam sobie w tabeli te cykle i serie, ale wytrzymałam tylko 4 dni Śmiech na sali.

Rozważałam wczoraj zakup sprzętu do ćwiczeń...Kijki będą na pewno prędzej czy później, planuję jeszcze zakupić rowerek stacjonarny, orbiego albo stepper (swoją drogą, ćwiczyłam wczoraj chwilę na stepperze i po 5 minutach miałam bardzo wysoki puls...Gdybym poćwiczyła chwilę dłużej to bym lekko do pulsu 200 podskoczyła... Tak nie powinno być, prawda? )
Oczywiście zakup z ojcem na pół...Jeśli się nie rozmyśli Najpierw jednak zakupię kijki i to może przed świętami jeszcze się uda, bo większy sprzęt to raczej planuję zostawić na lato...
A no i zwykły rower też by się przydał, bo praktycznie swojego nie mam i ilekroć chcę gdzieś wyruszyć w trasę muszę pożyczać od siostry...
Poza tym zauważyłam, że wielu moich sąsiadów chodzi z kijkami po pracy, więc może się dołączę do sąsiada obok
Dietetycznie dziś u mnie pięknie I taki będzie cały tydzień Zważę się jak @ się skończy, to tak w środę pewnie. Jak macie @ to też Wam się tak brzuch wzdyma? Teraz zapinam się na czwartą dziurkę na pasku, a jak mam okres to na trzecią muszę
A odnośnie paska, kupowałam go we wrześniu, bo stary pękł ze starości (mam nadzieję, że ze starości, bo to akurat był okres parszywych 121 kg i może pękł z nadmiaru sadła ) i ledwo dopinałam się na pierwszą dziurkę...Teraz zapinam się już na czwartą, a pasek tylko pięć dziurek ma...Nowe dżinsy porównywałam ze starymi i nówki są o 9 cm węższe od starych...Jak oko cieszy
Idę zrobić sobie jakąś herbatkę, bo w chacie zimno, kominiarz komin i piec czyści.
Stary 2013-03-18, 17:32   #958
yours0destiny
Wtajemniczenie

Cytat:
zupka brukwiowa zaraz bedzie gotowa ;p masz 180cm i jeszze obcasy nosisz? Podziwiam ;p ja mam wrazenie, ze jjestem dzwigiem portowym ;/ choc obcasy sa super. Ja tez marze o rurkach w rozmiarze 36
Tak, nosze obcasy, dobrze sie w nich czuje Mam wysokiego faceta wiec zadnych problemow nie mam
Kurcze, 36 to niezle... Ja tam marze o 40, tyle mi wstarczy do szczescia 36 to chyba nigdy nie nosilam

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Wlasnie zjadlam obiadokolacje, piersi z kurczaczka z warzywkami z patelni i sosik czosnkowy, pyyyyyycha!

28.01.2008
yours0destiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 17:41   #959
sunshine16
Zakorzenienie

Melduje 1 kg spadku od wtorku
W związku z tym powoli wkraczam w wage jakiej jeszcze nie widzialam w doroslym zyciu chyba

Dietowo leci mi spoko, jedyne grzechy ostatnio to alkohol i to dosc sporo

yours0destiny, marze o szpilkach wysokich ale ja w najmniejszym obcasie czuje sie jak wielkolud. Moze jak schudne to kiedys zaloze

No i gratuluje wszystkim spadków!!klask i:

kasiuuuunia333, ja dwie czesci Greya pochlonelam szybciutko, na 3 sie zatrzymalam sie w polowie i jakos ruszyc dalej nie moge
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 17:42   #960
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
Melduje 1 kg spadku od wtorku
W związku z tym powoli wkraczam w wage jakiej jeszcze nie widzialam w doroslym zyciu chyba

Dietowo leci mi spoko, jedyne grzechy ostatnio to alkohol i to dosc sporo

yours0destiny, marze o szpilkach wysokich ale ja w najmniejszym obcasie czuje sie jak wielkolud. Moze jak schudne to kiedys zaloze

No i gratuluje wszystkim spadków!!klask i:

kasiuuuunia333, ja dwie czesci Greya pochlonelam szybciutko, na 3 sie zatrzymalam sie w polowie i jakos ruszyc dalej nie moge
gratulacje! Już za rogiem I cel

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości