![]() |
#931 |
Konto usunięte
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, przybiegam do Was z pytaniem, tatuaz mam już z rok czasu, wszystko pięknie i ok i do kilka dni temu, zrobiły mi się na tatu takie dziwne swędzące bąbelki, na tyle na ile mogę zobaczyć na łopatce to nie są syfki ani potówki, chociaż wielkością i w dotyku bardzo je przypominające, trochę jakby uczuleniowe krostki... i nie pojawiło mi się to dziadostwo na calych plecach (wtedy bym nie była zaniepokojona) tylko na obszarze tatuażu. czy miałyście kiedykolwiek taką historię, zaczęłam się zastanawiać, bo kilka dni temu rzuciłam się na śliwki, na które jestem uczulona, pożarlam kilka zanim dotarło do mnie, że nie jest to najmądrzejszy pomysł i czy może być tak, że tam no nie wiem, skóra jest inna, bardziej 'jakaś' i organizm na tym obszarze wyrzuca to uczulenie? kurcze już sama nie wiem...
#934 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() ale w jej przypadku to chyba rzeczywiscie 2-3 dni spanie i małysza, sikanie na małysza - chyba, że miała to robione w kilku sesjach po małym kawałku |
||
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie to by było chyba sporo ponad 3 godziny?
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no po prostu nie ![]() ale lepiej sprawdzić co piszą zagraniczne media, pudelek baaardzo często kłamie/przekręca |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Pośladki to strasznie bolesne miejsce i raczej nie ma szans, żeby zrobić taki wzór naraz i jeszcze założyć na to stringi (ja noszę luźne bezszwowe sloggi, a i tak dotknięcie aż paliło i to przez folię). na angielskich stronach napisano, że to było kilka sesji, które łącznie zajęły 15h - i to by się zgadzało, że tyle taki tatuaz trwa ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2013-08-25 o 17:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no właśnie wiem, że nie dość, że bolesne miejsce to jeszcze problematyczne do tatuowania, bo trzeba mocno naciągać skóre itd. 15h ma więcej sensu ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
niemniej jednak - pomijają kwestię "angielskich róż'' na tyłku - to jeden z lepszych tatuaży ''celebryckich'' jakie widziałam. (pomijam osobiste preferencje - mnie się trochę gryzie typowo japońska woda z oldschoolowymi różami, ale niech jej będzie) zwłaszcza, że to cover a poprzedni tatuaż urodą nie grzeszył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Konto usunięte
|
właśnie, u celebrytów nie za często można podziwiać na prawdę dobrze wykonane tatuaże, co mnie bardzo dziwi, bo mając kupę kasy, gdzie oni się tatuują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no wiesz Miley robi u Kat von D - cudne i trudne dwie skrzyżowane ze sobą strzały ![]() ![]() btw te róże robił Nikko Hurtado ![]() dopiero teraz skojarzyłam, że parę dni temu polubiłam na instagramie fotkę z tym tatuażem ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. Edytowane przez Variance Czas edycji: 2013-08-25 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
wiesz co najlepiej jakbyś wstawiła zdjęcie - tak to ciężko jest zwizualizować sobie o co Cie dokładnie chodzi
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Konto usunięte
|
a co do tej dziary na pupie: sama praca jest moim zdaniem bardzo fajna, piękne te róże. ale jakoś nie podoba mi się idea tatuażu w tym miejscu. kiepsko to wygląda a poza tym jakoś nie wiem, wydaje mi się, ze pupa jest na tyle fajna, że szkoda ja tak zasłaniać
![]() Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2013-08-26 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
Witam, witam.
Przychodzę do was z nowym tatuażem i pytaniem. Jak zwykle nie jestem do końca zadowolona. To któryś mój tatuaż, każdy robiony gdzie indziej i żaden nie trafił do mnie w 100%. Może to taki mój defekt, że nie da mi się zrobić dobrze ![]() Wstępnie miał byś sam kontur+ kolor w stylu farb akwarelowych, ostatecznie zrobiono mi cienie i sama nie wiem. Niby mi się podoba, niby nie. Co o nim myślicie? Kolory będą ciepłe- żółcienie, pomarańcze, może różowy i fioletowy, ale też nie pełne wypełnienie, tylko tak jak by pod spodem był drugi kwiatek, niżej, kolorowy bez konturów, lepiej nie umiem tego wytłumaczyć:P Większości się podoba, reszta nie komentuje, ja się jeszcze oswajam...
i wzlecieć myślami wyżej, niż najwyższy budynek w tym mieście. <33 wymiaaaaaaaana ! Edytowane przez PannaKolorowa Czas edycji: 2013-08-26 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#950 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() już przy projekcie wolałabym żeby ta tęcza bardziej się przenikała może by nawet zamiast zrobić prostej linii to fale - do syrenki by pasowało ![]() więc może właśnie coś tak dodać ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kolory pewnie można trochę wytłumić - ale pewnie nie wszystkie i nie idealnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jak się nie uda to płakać nie będę, bo i tak mi się podoba. myślałam o dodaniu jakiś ciemniejszych cienkich paseczków pomiędzy tymi "głównymi" ale nie wiem jak to wyjdzie... akurat ramkę nie za bardzo tu widzę, pokombinowałabym raczej z tłem, bo nie wiem czy wzorek na około nie pogryzłby się z paskami co do tatuazu Cheryl Cole- zdziwiłyście mnie też tym, ze pośladki to takie bolesne miejsce- myślałam, ze bolą raczej te "kościsto- żylaste" typu żebra, plecy, stopy, szyja. a tłuszczyk na pupie powinien izolować i nie powinno tak bardzo boleć Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2013-08-26 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Inna rzecz, że tez tatuaz tattuażlowi nierówny - mocne kontury bardziej bola niż powiedzmy realistyczny tatuaz malarski. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wrzucę poglądowe foto, wybaczcie, że to po prawej takie niewyraźne, ale robiłam je sobie sama, jak widać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niecały tydzień temu zrobiłam różę właśnie z wypełnieniem trochę takim akwarelkowym, ale mam też kontury - czarne, wyraźne, cienkie, jakby kreślone cienkopisem. No i przekonałam się na własnej skórze, że tatuaż na boku nie boli - 5,5h tatuowania, a ja prawie zasypiałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.