![]() |
#931 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę? część VIII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Mam Jasna mleczna karnacje (różano-beżowa chlodna) typ Królowa Sniegu,Snieżka.Szukam podkladu w odcieniu"Ecru ",badz Czysty beż(jasny)+ róż. I pudru kompaktowego ,niepostarzajacego w odcieniu "Ecru".do skory mieszanej dajacy wykonczenie miekkie,nie plaskie,nie twarde. Edytowane przez ORIENT Music Czas edycji: 2015-03-15 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
DagmaraRose2000, nie mam niestety sensownego aparatu i prędko się nie dorobię.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Zadomowienie
|
Testowałam dzisiaj na ręce tego nowego najjaśniejszego Rimmela i jest... różowo
![]() ![]()
![]() |
#936 |
Raczkowanie
|
Ja szukając żółtego odcienia trafiłam na minerały pixie cosmetics-są cudowne, ale mega trudno na nie trafić. Ja mam odcień tinkerbell 0 lub 1. Jedyny jaki jest dla mnie dobry,a próbowałam już .... Nawet nie wiem ilu. A z podkładów to mac- ja nie używam ,ale gdybym szła jakies wesele to wiem,że w macu znajdę odpowiednio blady i żółty kolor, w którym nie bd wyglądała jak mały blady prosiaczek.
![]() |
#937 |
Zadomowienie
|
Pixie wycofało starą formułę, teraz mają zupełnie inne odcienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Zadomowienie
|
evelinek_r, ja w sumie rc używałam kilka lat temu i jakieś mam złe wspomnienia - przede wszystkim, że za ciężki. Ale w ogóle wyglądałam wtedy paskudnie, bo ufarbowałam włosy na granatową czerń, a revlon ivory pięknie podkreślał mój trupi wygląd.
![]() Teraz do włosów brązowych i raczej delikatniejszych kolorów w ubiorze ten Rimmel się ładnie dopasowuje. ![]() Ktoś pisał, że jest różowy, ja się raczej zgadzam, przy czym do mnie taki kolor podkładu akurat pasuje, wszelkie żółcie odcinają się od szyi i dekoltu (nawet najjaśniejsze z możliwych). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Raczkowanie
|
Ohh, to może dlatego nigdzie nie mogę trafić na nie... A nie wiesz jak z tymi nowymi odcieniami? Też jest taka duża różnorodność ?
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
Wszystko jest na stronie
![]() http://pixiecosmetics.pl/ Ja na swoim blogu kosmetycznym wrzucałam też swego czasu swatche wszystkich odcieni. Niestety nie jestem w stanie porównać z poziomem 0 ze starej formuły, ja korzystałam z 1-2. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Rozeznanie
|
Tyle bladych twarzy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#943 |
Blessed be the fruit
|
To nie żaden klub, tylko otwarte forum, piszta co chceta
![]() Wysłano z ![]()
![]() |
#944 |
Perfumoholik z wyboru
|
Kurdę, no chodzę w okół tych 2 rimmelów; match perfection i stay'a
i kupiłabym w ciemno, ale się boje, a do sklepu daleko - siedzę u Tż ![]() To w końcu ten Stay to w szklanej czy plastikowej? Dużo dziewczyn na vinted się pozbywa oby2 rimmelów.
![]() |
#945 |
Zadomowienie
|
DagmaraRose2000, Rimmel Stay Matte jest dość ciężki, ale rewelacyjnie kryje i matuje. Jeśli nie boisz się ewentualnej maski, to polecam - ja zostawiłam go sobie na specjalne okazje. Oczywiście możesz nakładać w ciągu dnia mniej i będzie dobrze.
![]() Jeśli chodzi o kolory, to najjaśniejszy jest zimny i wpada w róż, a ivory 100 jest uniwersalny, taki jakby beż, ale wydaje mi się, że dla prawdziwych bladziochów jest odrobinę za ciemny, u mnie się odcinał. Nie wiem jakim jesteś typem urody, ale jeśli lato albo zima, to spokojnie się spisze najjaśniejszy Rimmel Stay Matte 091. http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1366&bih=631 Edytowane przez absurdalna89 Czas edycji: 2015-03-19 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Blessed be the fruit
|
Cytat:
![]() Wysłano z ![]()
![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Prawda, ja mam bardzo jasna cere z chlodno zoltym podtonem. No i roz tez moze byc cieply.
![]() |
#949 |
Perfumoholik z wyboru
|
Halo, poczekajcie bo pomieszałam nazwy podkładów
![]() Chodziło mi o rimmel lasting finish ![]()
![]() |
#950 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Ja dawno nie robiłam kuracji kwasami a przydałoby się trochę odświezyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Raczkowanie
|
Dla mnie prawie kazdy podklad jest albo zbyt szarawy -piaskowy
albo zoltaczkowe badz pomaranczowe i te odcienie sprawiaja ze twarz wyglada staro,na zmeczona zszarzala.. nieswiezo ...Nie rozumiem polityki BRAK mi ..za malo podkladow : Czystego swiezego bezu jasnego ,odcienia ECRU,badz vanili .. -takie sa najbardziej pozadane,a tak rzadko proponowane... za to wciskaja nam pomaranczzzzzzze,zbyt szarawe-badz jak jasny, to Bialo -szarawy odcien nam proponuja...., szarawo-piaskowe badz zbyt rozowe,badz zoltaczkowe nienaturalne odcienie..?
Mam Jasna mleczna karnacje (różano-beżowa chlodna) typ Królowa Sniegu,Snieżka.Szukam podkladu w odcieniu"Ecru ",badz Czysty beż(jasny)+ róż. I pudru kompaktowego ,niepostarzajacego w odcieniu "Ecru".do skory mieszanej dajacy wykonczenie miekkie,nie plaskie,nie twarde. Edytowane przez ORIENT Music Czas edycji: 2015-03-20 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() ![]() Tak BTW - niedawno w Douglasie pani mi "dopasowała" próbkę Skin Illusion Clarinsa nr chyba 110 - bo taki popularny i na pewno będzie mi pasować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2015-03-20 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
jedyny odcien dobry dla mnie sposrod wieluuu .... bardziej pasujacego do mnie nie znalazzlam... to MAKE UP FOR EVER HD ,odcien 115,-okreslilabym go jako stonowany ton: jasny -beż (czysty) + odrobinke czystego jasnego zdrowego różu.
Mam Jasna mleczna karnacje (różano-beżowa chlodna) typ Królowa Sniegu,Snieżka.Szukam podkladu w odcieniu"Ecru ",badz Czysty beż(jasny)+ róż. I pudru kompaktowego ,niepostarzajacego w odcieniu "Ecru".do skory mieszanej dajacy wykonczenie miekkie,nie plaskie,nie twarde. Edytowane przez ORIENT Music Czas edycji: 2015-03-20 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam Jasna mleczna karnacje (różano-beżowa chlodna) typ Królowa Sniegu,Snieżka.Szukam podkladu w odcieniu"Ecru ",badz Czysty beż(jasny)+ róż. I pudru kompaktowego ,niepostarzajacego w odcieniu "Ecru".do skory mieszanej dajacy wykonczenie miekkie,nie plaskie,nie twarde. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Are you talking to me?!
|
Cytat:
ORIENT Music, a próbowałaś kolorówki Bobbi Brown? Odcienie Alabaster i Porcelain? Albo Gosh X-Ceptional Wearing Porcelain? Jeszcze Givenchy Photo Perfexion 03 Perfect Sand?
![]() |
![]() |
#957 |
summer vibes;)
|
Nie mam różowych tonów
![]() ![]() Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2015-03-21 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym uzywam MAC Face and Body bialego mieszanego pol na pol z C1. Quench, czytalam o nim na Twoim blogu i bylam zaskoczona, ze Ci nie przypasowal. ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
To podklad zupelnie nie dla mnie, ale kiedys go macalam i odnioslam wrazenie, ze jasnoscia (bo nie podtonem) moglby mi nawet pasowac, czego nie mozna powiedziec o Goshu ani BB ![]() Ale moge sie mylic, bo nie pamietam go az tak dobrze.
![]() |
![]() |
#959 | |
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Enn, a jakiego różu używasz? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
F&B C1 to niezbyt jasny podklad i u osoby z bardzo jasna karnacja bez rozjasniania bialym sie nie obejdzie.
Jesli chodzi o roze, to obecnie najczesciej siegam po NARS matte multiple w kolorze Anguilla, Givenchy le prisme blush i Giorgio Armani blushing fabric. Nie moge na opakowaniah Armaniego i Givenchy znalezc informacji o kolorze ![]() Poza tym mam jeszcze roz w kremie Yves Saint Laurent w kolorze nr 2, NARS Deep Throat i Gaiety. Wszystkie lubie. Dlugo przymierzalam sie do zakupu Deep Throat, bo balam sie, ze moze byc zbyt intensywny, ale ostatecznie go wzielam i nie zaluje - trzeba uwazac, zeby nie przesadzic, ale efekt jest swietny.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.