|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() a tak się bałam,że będzie mi coś wisieć
|
||
|
|
|
#932 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na stabilizacji w pierwszy dzień zrobię według twojej receptury![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
powodzenia w pisaniu-jeszcze pamiętam jaki to ból pisać, ja ostatnio pisałam magisterską i był pot i krew szło mi to tak pod górkę, że masakra, a potem w dewa tygodnie napisałam całą jak terminy mnie przycisnęły ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
a kuskus uwielbiam---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
zumba jest super ale może coś innego tez Ci się spodoba? słyszałam o tym peelingu z kawy, chyba wypróbuje- a kawę mielisz sama czy taka mielona kupujesz?
|
||||
|
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44155957]No z jednej strony jest tak jak piszesz... A z drugiej to przecież niedługo Nasze śluby i wolałybyśmy wyglądać jak 1.000.000 $ niż jak mały słonik w 6-7 miesiącu ciąży. No i to też prawda, ja przez ponad rok starań nie zaszłam w ciążę, więc nie rozumiem jak można zaliczyć "wpadkę". Teraz mam nadzieję, że mi się nie uda przed ślubem, za to liczę na to, że po ślubie pójdzie szybko. Ale liczę się z tym, że trzeba będzie zmienić lekarza i zrobić mega dużo badań... Niestety w dzisiejszych czasach zajście w ciążę to nie jest taka sprawa hop-siup...
Hehe, ale w sumie to dobrze wiedzieć, że ktoś ma podobny plan jak ja co do dzidzi teraz się wspieramy w odchudzaniu, możemy obgadywać śluby, a później będziemy się wspierać w tym, żeby zostać mamami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] My z TŻ zaszliśmy w ciążę podczas jednego cyklu prób |
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na początku ją zaparzam w odrobinie wrzątku i później dolewam olejku pielęgnacyjnego dla niemowląt. Po takim peelingu skóra jest nie dość, że gładka, to jeszcze fajnie nawilżona olejkiem. Jedynym mankamentem jest to, że średnio pachnie tak intensywny zapach kawy. Kiedyś ktoś mi powiedział, że jak dym papierosowy Ja kupuje do tego najtańszą mieloną ![]() Cytat:
Wypiłam mieszankę herbat ziołowych - zaparzam sobie w dzbanku zieloną liściastą, owocową, jakiś herbaciany spalacz z L-karnityną (pisze na nim "burner" ) i do tego jeszcze imbir, czasami cytryna.Cytat:
![]() A i 30 minut ćwiczeń z obciążnikami na dywanie zaliczone Niedużo, ale nie będę się przemęczać, bo wtedy organizm oszczędza zapasy
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2013-12-16 o 21:25 |
|||
|
|
|
#937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
metoda kalendarzykowa jest zgubna, jak już zabezpieczać się to tabletkami antykoncepcyjnymi. Ja boję się jeść tabletki,ponieważ mi rozwalają wątrobę, obecnie starczy nam jedno dziecko i coraz bardziej myślę o spirali . Koszt 300-400 zł ale spokój na 5 lat bez trucia organizmu tabletkami.
|
|
|
|
|
#938 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44187537]Zazdroszczę... Jakby u mnie to było takie proste to "moja Julka" by miała 1,5 roku teraz... Ale widocznie ma być inaczej
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] doczekasz się Julki, widocznie Twoim przeznaczeniem jest wyglądać jak milion$ w sukni ślubnej ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
wypróbuje z oliwką a ja bardzo lubię zapach kawy więc nie powinno być problemu ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- zaliczyłam dziś 40 minut ćwiczeń na maszynach i 30 minut na bieżni ,ale takiego naparzania na 14, [rawie nogi pogubiłam-to za tą pizzę wczorajsza a w ogóle zjadłam dziś 800 kcal wiem, że mało ale po wczorajszym mam jadłowstręt |
||
|
|
|
#939 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja właśnie skończyłam boczki z Tiffany - dawno nie robiłam, jutro będzie masakra teraz cardio z Mel B, B później 180 przysiadów i 120 brzuszków. I tyle na dzisiaj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
Dziś przyszła paczka z przyprawami
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44187537]Zazdroszczę... Jakby u mnie to było takie proste to "moja Julka" by miała 1,5 roku teraz... Ale widocznie ma być inaczej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Julka chce aby rodzice nacieszyli się sobą do syta ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- od soboty mam włosy do ramion , takie ala bob, z przodu dłuższe z tyłu krótsze a na odrosty zrobiła mi pasemka. Chciałam rozjaśnić blond na całej długości,ale fryzjerka powiedziała ,że nie można nic zrobić z moimi włosami a szkoda... kocham blond |
|
|
|
#941 |
|
Konto usunięte
|
To kiepska fryzjerka... Moja mi nigdy krzywdy nie zrobiła, nawet jak dość radykalnie obcięłam włosy w zeszłym roku. Z takich, które sięgały mi do zapięcia biustonosza do takich do linii brody... I zaraz po ślubie wracam do tej fryzury
chociaż Narzeczony mówi, że w życiu i mam mieć długie, bo jak nie to rozwód ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to jest, ze wszyscy facecu chca zeby ich baby mialy dlugie wlosy. Ja przez swojego zrezygnowalam z grzywki, ktora mialam od 8 lat. Teraz rosnie i mnie wkurza bo sie jej nijak nie da ulozyc
![]() Co do zielonej kawy to ja kupilam mielona... pachnie jak bób i smakuje jak błoto... ciężko jest mi sie do niej przemoc... Czasami wypije jakis łyk, ale zeby 2 razy dziennie filizanke to dla mnie kosmos.
|
#943 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do zielonej kawy to też kiedyś piłam razem z mamą - hamowała apetyt, były dni, że poza kawą i obiadem nic nie jadłam. Ale ta była jakaś specjalna na redukcję apetytu właśnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
zjdałam już na śniadanko grahamke z sałatą i pomidorem :P a wczoraj zrobiłam sobie ten deser o którym pisałam pare dni temu kupiłam w biedronce takie herbatniczki mini, pakowane po 4 sztuki w opakowanku i 5 opakowań kosztuje 0,99 tam jest 5x14 gram(chciałam kupić pełnoziarniste, ale były tylko w wielkich opakowaniach po 200 gram i sie bałam, że jak otworzę to zjem całe:P więc kupiłam te malutkie paczuszki ![]() pokruszyłam jedną paczuszkę na spód kieliszka do wina, na to wylałam 1/3 jogurtu naturalnego później warstwa zmiksowanej półówki banana znów 1/3 jogurtu pokrojone na małe kawałeczki 1/3 gruszki i na to 1/3 jogurtu i do lodówki wyszło fajnie dużo przyjemniej się jadło niż zwyczajnie jakis owoc z jogurtem :Pa kalorii chyba też jakoś dużo nie było bo : 14 gram herbatników + jogurt naturalny + 1/2 banana i 1/3 gruszki
|
#945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko muszę pomyśleć w co się ubrać ![]() skoro tak zachwalacie to może ja tez spróbuje a kawa musi być sucha czy już zużyta że tak powiem? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44188144]O i tego się będę trzymać! Ja właśnie skończyłam boczki z Tiffany - dawno nie robiłam, jutro będzie masakra teraz cardio z Mel B, B później 180 przysiadów i 120 brzuszków. I tyle na dzisiaj [/QUOTE]![]() ale mi sie nie chce iśc dziś do pracy
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki musiał być pycha ten deserek
pewnie, że nam się należy ![]() ale jeszcze tyle do zrobienia na święta-głowa mała ja też miałam lenia dziś, zwłaszcza ,że wtorki mam najgorsze- od siódmej rano do 18
|
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś zasnęłam około 4 w nocy
Teraz chodzę jak zombie...Nie wiem dlaczego ale jakoś trudno mi zasnąć... żałuje tylko, że sobie nie obejrzałam jakieś filmu w nocy... Tak to czas stracony. U mnie na śniadanie: owsianka na mleku i pół banana, kawa z mlekiem 2ś: 200 g ananasa obiad: takie niby leczo dużo papryki i pierś z kurczaka na ostropodw. twarożek z jakimś owocem kolacja. hmm
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza
Ja przez ten brak snu dziś mam jakiś gorszy dzień. Wszystko co się uczę, jakieś takie nieefektywne. Poza tym mam zawroty głowy :/
|
#949 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Ja jestem.
Wróciłam z siłowni, zjadłam obiad i biorę się za dalsze pisanie pracy. ![]() Ale dzisiaj się wkurzyłam, bo waga zamiast mi spadać, to znowu okazała się większa o jakieś 700 g. Nie wiem dlaczego, przecież się nie objadam, spędzam na bieżni godzinę, na dodatek chodze głodna spać, a i tak moje poświęcenie idzie na marne. ![]()
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Syklamen a ważyłaś się o tej samej porze? może przez ćwiczenia tak jest?
na pewno nie idzie na marne! to się gdzieś tam wkońcu ujawni i będziesz zadowolonaKocie ja też poszłam późno chociaż nie tak jak Ty i też dziś jestem nieprzytomna, teraz wróciłam z pracy i już nie myślę
|
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie ma się co martwić. Wszystko wychodzi w pomiarach centymetrem ![]() Ja dziś nic nie napisałam prac. lic. :/ pouczyłam się ile mogłam na uczelnię i zrobiłam przegląd swojej szafy z ubraniami Robię porządki i będę próbowała sprzedać ciuchy, w których w sumie nigdy nie chodziłam. Cytat:
40 minut ćwiczeń zaliczone
|
|
#952 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie zjadłam obiad
szpinak z czosnkiem, pieczarki, makaron i pierś z kurczaka - pycha! ![]() Dzisiaj dzień bez ćwiczeń, muszę się zregenerować ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#953 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Poza tym teraz ja mam obsesję na punkcie ważenia się, więc ciągle jak mi się przypomni to staję na wagę i sprawdzam, czy spadków nie ma. ![]() Cytat:
![]()
|
|
#954 |
|
Konto usunięte
|
Syklamen ja już o tym wcześniej pisałam. U mnie przez 6 tygodni waga nawet nie drgnęła, za to obwody owszem - 22 cm w sumie. Także nie przejmuj się zupełnie wagą, bo to żaden wyznacznik.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
coś jest z tą wagą i ćwiczeniami, bo w czwartek w lublinie ważyłam 53.8 w niedziele w domu rodzinnym ( w ktorym waga pokazuje zawsze kolo 1kg wiecej niz ta w lublinie) i pokazala mniej o 0.3 czyli 53,5 a dziś ta w lublinie pokazała znów 53,8
muszę się pomierzyć któregoś dnia żeby zobaczyć czy ta waga rzeczywiście stoi i ja nie chudnę, czy chudnę ale w cm a nie kg bo mięśnie cięższe od tłuszczyu :P wolałabym schudnąć w obwodach niż na wyświetlaczu wagi
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
To mnie waga pokazała o 0,1 kg mniej niż wczoraj
i dziś zmieściłam się w spodnie, które odstawiłam we wrześniu ![]() Może ja pożyczę Wam swojej wagi ![]() Ja właśnie zjadłam kolację Twaróg chudy z mandarynką i pół grejfruta
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
![]() duży wyczyn ! brawo ![]()
Życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia Edytowane przez babeczki Czas edycji: 2013-12-17 o 20:19 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
niby ta waga nie ważna ,ale potrafi bardzo zmotywować albo zdenerwować
![]() powiem Wam, że po całym dniu pracy jak wróciłam i zaczełam planować posiłki na następne cztery dni to głowa prawie mi spuchła ![]() rozpisałam sobie na ilewazy czwartek, piątek i sobotę-to będą dla mnie teraz trzy najgprsze dni-urodziny chrzestnej, dwie wigilie w piątek i wigila u cioci w sobotę-maskra jednym słowem-więc wpisałam sobie w ilewazy to co napewno zjem- w czwartek planuję odmówić torta i na urodzinach nie zjeść nic, na wigilli zjem barszcz i owoce (oby się udało!) i w sobotę też barszcz z jajkiem i szynkę i owoce, ale na wszelki wypadek stwierdziłam, że na I i II śniadanie w te dni zamiast owsianki będe jadła jak najmniej-czyli sałatkę z sałaty, pomidora i ogórka, żeby potem ewentualnie mieć zapas gdybym się złamała w piątek może być lipa bo na wigilli ma być placek raffaello
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za wagę i spodnie ![]() u nas święta pełną parą - TŻ dziś stracił pracę
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki ma zawód ?Pewnie szybko znajdzie następną.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

szalona
ja też lubię bardzo, ale u mnie jest tylko dwa razy w tygodniu
niezłą kusisz mieć formę
w ogole niewiem dlaczego ale od zawsze przy odchudzaniu mialam problem z jedrnoscia skory na udach :/ macie jakies rady ? w te wszystkie kremy nie wierze ... moze dzialaja ale na chwile/czas stosowania.

szło mi to tak pod górkę, że masakra, a potem w dewa tygodnie napisałam całą jak terminy mnie przycisnęły 

Wypiłam mieszankę herbat ziołowych - zaparzam sobie w dzbanku zieloną liściastą, owocową, jakiś herbaciany spalacz z L-karnityną (pisze na nim "burner"