|
|
#931 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
Ty coś ostatnio bierzesz? dobrze mówisz! Już nie płaczemy! Ja miałam smutek przez pół minuty, bo w końcu "I'm too sexy for my ex', prawda? Ohhh, przydałby się ktoś blisko
|
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
Lanari jak Ty dziś podnosisz na duchu! Wpadłam tu z zamiarem wyrzucenia żali, jak to mi smutno i w ogóle, a przeczytałam Twoje posty i mi trochę lepiej.
Przeszłość jest przeszłością i nie ma co w niej grzebać, bo to nic nie daje. |
|
|
|
#933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No racja..dobrze prawisz.Wierzę w to powoli,mam taką nadzieję.Jedyne czego chcę to żeby pożałował,naprawdę tego chce,musi być jakaś sprawiedliwość...Ale przeraża mnie myśl,że on może z nią być rok,dwa albo i dłużej.Chyba tylko mój były ma nową i mówił,że mnie kocha kilka dni temu.Jedna z gorszych sytuacji
|
|
|
|
|
#934 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Społeczeństo podupada z pokolenia na pokolenie. Ehh...No ale może zachowało się kilku prawdziwych mężczyzn Tak po jednym dla każdej z nas ![]() Cytat:
Ale sama jestem zaskoczona swoim pozytywnym nastawieniem! To już 2 dzień ![]() Musze sobie ten napis walnąć na ścianie żyby przypadkiem o tym nie zapomnieć ŚWIĘTA PRAWDA!!!!---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#935 |
|
Rozeznanie
|
Otóż to
![]() http://kwejk.pl/obrazek/1996790/
|
#936 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
i juz na spokojnie w domku, pojedzona (robilyscie mi smak tym spaghetti, galaretka itd xd ze az musialam zjesc) ale co z tego jak znow czuje glod, hmm slodkosci by trzeba bylo zjesc jakies xd
boje sie walentynek. |
|
|
|
#938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Potwory siedzą w domu, nie ma się czego bać
|
|
|
|
|
#939 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam Walentynek nigdy nie obchodzę czy w związku czy nie
dla mnie to 'święto' nie istnieje. Ale na Dzień Kobiet to juz krucho sama odłoże z 5 dyszek i pójdę do lumpka jakiegoś
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam nigdy nie przywiązywałam wagi do walentynek. Takie komercyjne "święto". Byle by tylko sprzedać jak najwięcej kwiatków, serduszek, sruszek... A potem ludzie popadają w depresje, bo wszędzie zakochane pary, "a ja taki biedny, nieszczęśliwy forever alone"...
Jak sie kocha to powinno się to okazywać codziennie, a nie tylko jeden dzień w roku! |
|
|
|
#942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny , przede mną pierwszy kubek drożdży, trzymajcie kciuki, żebym wypiła i nie zwróciła w końcu chodzi o moje włosy wszystko, żeby zobaczył 'przeżegnał się i pożałował'
|
|
#943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Te drożdże serio działają?? Bo moje włosy są w fatalnej kondycji :/ Robie jakies maseczki ale średnio pomagają... |
|
|
|
|
#944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
witam w klubie! Tzn. Ja już przestałam, ale kiedyś piłam. Trzymam kciuki ![]() Lanari potrzeba czasu, by było widać efekty. Nie każda maska odpowiada każdym włosom. Może musisz zmienić pielęgnację? Edytowane przez Vaineth Czas edycji: 2014-01-30 o 19:30 |
|
|
|
|
#945 |
|
Rozeznanie
|
Rany bomba! Nawet nie czytam postów, bo się uczę na jutro;P
Czy któraś z Was wie jak np. obliczyć termin dostawy biorąc pod uwagę czas? coś takiego na excelu? Ło rany ! ja logistykę miałam 2 lata temu i żadnych wzorów nie mam i nie mogę znaleźć. Może któraś z Was pomoże. Proszę! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
normalnie sie podjarałam, szef powiedział, że rozważa przeniesienie nas w inne miejsce. A słownie 3 min od mojego domu. Lepsze godizny pracy, większa powierzchnia, mniej marudnych klientów, więcej konkretnych ( bo to miejsce właśnie wyspecjalizowane już dla naszej branży), ciepło, pięknie. Normalnie dostałam zastrzyk szczęścia i teraz już nie usiedzę
|
#947 |
|
Rozeznanie
|
Ojjjj ja dopiero zaczynam, zobaczę czy jakoś to wpłynie na włosy. Boję się syfków na twarzy
![]() To jest przeokropne !!!! Beri ja robię inżyniera z logistyki :P ale dopiero 3 semestr,a to co piszesz to pewnie logistyka dystrybucji, jeszcze tego nie miałam.
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
Dupek?To za mało powiedziane...Po jaką cholerę ja mu pomagałam,starałam się,kiedy on mnie wcale nie kochał aaa nie wierzę,nie. Zakochaniec od siedmiu boleści,tak bardzo mnie kocha,że musi mieć nową.Mhm porzygam się zaraz...
|
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
Chyba mam jakies skoki nastrojow..wczoraj zaplakana a dzis humor. Psychiatra potrzebny od zaraz !
|
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#951 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#953 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam dzisiaj wyśmienity humor, a jutro pewnie będzie rynna od rana. No cóż... Standard ![]() i taka postawa mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#954 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj mam doła. Sama jestem na siebie za to zła
|
|
#955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szaleni...
|
|
|
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#957 |
|
Marudziara
|
Wczoraj zrobiłam sobie małą sesję zdjęciową i mam zdjęcie nowe profilowe na fejsa
![]() Niech Tż patrzy co stracił ! Piszę z jednym chłopakiem na badoo ... wydaje się fajny
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj moja ostatnia noc w jednym mieszkaniu z eks. Dziwnie się czuję. Kończy się coś, w co włożyłam całe serce, najpiękniejsze uczucia, mnóstwo czasu i wysiłku. Jestem taka przyzwyczajona do jego obecności, do jego codziennego widoku, boję się co będzie, kiedy tego zabraknie. Niby może być tylko lepiej, a jednak mam obawy...
|
|
|
|
#959 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też chce tylko tego jednego ale co z tego jak on tego nie chce? Nic nie zrobie. Mam do wyboru załamanie się albo zrobienie coś ze swoim życiem. Wybieram to drugie Wiem, że kiedyś będzie lepiej! Codzinnie sobie to powtarzam aż w końcu w to uwierze.. tak na prawde uwierze... Musimy być silne! Bo kto jak nie my?---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Oby tak dalej ![]() Zdjęcie profilowe? Super Też bym musiała sobie zrobić tylko jestem taka niefotogeniczne kurrrcze Przydałby się jakiś profesonalny fotograf ![]() Cytat:
A będzie jak go zabraknie tak na prawde. Przygotuj się na to, że będzie ciężko Ale dasz rade Jesteśmy tu z Tobą!
|
|||
|
|
|
#960 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pisz, pisz, czaruj go Cytat:
ale lepiej, że to się wreszcie stanie będzie Ci łatwiej!Wiesz mi zawsze przed okresem wyskakiwały. Płakałam tydzień do zerwania i 4 dni po, płakałam ciągle i łzy mi tak wyczyściły cerę, że o ja :O a po drożdżach nie wszystkim wyskakują. Tak czytałam :P
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Tak po jednym dla każdej z nas 

Przydałby się jakiś profesonalny fotograf