|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
|
|
|
|
#902 |
|
Raczkowanie
|
Umiecie normalnie jeść?
![]() Ja od niedzieli głoduję. Chciałam dzisiaj zjeść chociaż śniadanie, ale myślałam, że się porzygam
|
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebujesz czasu mala;*
Edytowane przez Ona_1994 Czas edycji: 2014-01-30 o 16:08 |
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Zadomowienie
|
Bardzo chętnie Ci kilka podrzuce
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze 45 minut i dooomeeek <3 Edytowane przez Ona_1994 Czas edycji: 2014-01-30 o 16:16 |
|
|
|
|
#907 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zadomowienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...3993457&type=1
) żebyście spotkały taką na swojej drodze!!! Jedyną, prawdziwą i do końca życia!! Tak tak tak Będzie dobrze, pieknie i cudownie!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#909 | |
|
Raczkowanie
|
mi tam żadnych syropków nie trzeba wpierniczam wszystko aż mi sie uczy trzęsą
![]() Cytat:
fajnie tak
Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-30 o 16:21 |
|
|
|
|
#910 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#912 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie zrobiłam sobie pierogi z owocami... Jako 3 danie
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też chcę być piękna, szczupła i wspaniała Dlatego też zaczęłam przygodę z włosomaniactwem i dziś wypijam pierwsze drożdże ![]() Hamowanie apetytu? Ocet jabłkowy :P
|
|
#915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedź po prostu mniejsze porcje i mniej tłuste. 5 mniejszych posiłków dziennie zamiast 3 dużych, Ogranicz słodycze, zamiast białego pieczywa ciemne, żadnych fast foodów. Pij dużo wody mineralnej i ćwicz. Poszukaj sobie w necie dietetycznych przepisów. Są na prawde smaczne i treściwe
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza dzisiejszą słabością do spaghetti to jadam mało a często, tylko gotowane/pieczone, tylko ciemne pieczywko, jak coś to oliwa ( z tłuszczy), nie jem fast foodów, nie piję slodkich napoi, slodyczy w ogóle nie jem. No moze tyle tylko że raz na tydzień tafelek czekolady albo pół czekolady na gorąco raz na 2 tygodnie. A mimo to waga jest o wiele za duża
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam |
|
|
|
|
#918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
((( Nawet kiedyś do dietetyka poszłam to jak mi ustawiła diete w której miałam chudnąć 1kg /tydz. to po miesiącu miałam + 3
|
|
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
Zapisałam się na siłownie,dzisiaj na niej byłam,ale nie sprawiło mi to przyjemności,a kiedyś trening był najlepszym wyładowaniem się..Ćwiczyłam na przymus.Mam obrzydzenie do facetów,jeden na cały głos z jakąś panienką gadał i mówi:ja albo dymam albo ćwiczę!Zwątpiłam...Nie mogę na nich patrzeć,obleśni są..Ja to chyba jestem masochistką,wchodzę non stop na profil byłego i patrzę W ZWIAZKU i na jego nową...no i umówiłam się do psychologa,może będzie dobrze..chociaz watpie..
|
|
|
|
#920 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nie ważysz 100kg to jest git a nawet jeśli to co z tego? Każda kobieta jest piękna i ma coś w sobie Więcej ciałka do kochana! A faceci nie lubią szkieletorów Cytat:
daj sobie czas! Nie każdy facet jest jak ten palant z siłowni, są też normalni Mnie też narazie odpycha od facetów ale to nie znaczy, że całe życie chce być sama. To kiedyś minie i spojrzysz na nich z innej strony ![]() A wizyta u psychologa to dobry krok |
||
|
|
|
#921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#922 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
((( Więc mało nie ważę....Wieczorem idę do koleżanki na ploty, a jutro mam dzień biegania związany z mieszkaniem (muszę załatwić doprowadzenie prądu bo nie ma |
|
|
|
|
#923 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też w to nie wierzylam a jednak! Od 2 dni ani jednej łzy, wcześniej też miałam kilka lepszych dni! Idzie ku lepszemu ![]() Każda by chciała normalnego, kochającego faceta. Co w tym dziwnego? Potrzebujemy miłości! I ją dostaniemy prędzej czy później! Jeszcze przyjdzie Twój czas! Jesteś młodziutka, wszystko przed Tobą ![]() A włosami się nie przejmuj. Też miałam czarne, zeszłam z koloru potem miałam rude, blond, brązowe, teraz znowu czarne Może pomyśl nad pasemkami? Idź do fryzjera, pokombinuj i jedź dużo slodyczy - przytyjesz i będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Może pójdziesz z nowym kolega do kina się rozerwać ![]() 64 kg to nie tragedia! Nie przesadzaj Może sróbuj iść do innego dietetyka? Tamten mógł być jakiś do dupy...
|
||
|
|
|
#924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak myślicie,czy ex choć przez chwilę ma wyrzuty sumienia?czy myśli poważnie o związku z nową?próbuje pocieszyć siebie w jakikolwiek sposób..ku*wa mać,nienawidzę go Edytowane przez CheriCheriLady2 Czas edycji: 2014-01-30 o 17:45 |
|
|
|
|
#925 | |
|
Raczkowanie
|
Przesadzasz. Ja mam wzrostu jakieś 157 cm i ważę z 53 kg i się czuję idealnie w swoim ciele i z taką wagą ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
To tylko starzy ludzie chodzą do psychologa? Młodym też to się zdarza jak widać. Nie ma co się użalać, tylko brać się za siebie, wyjść do ludzi a o byłym szybko zapomnisz.Dziewczyny, robiłam sobie zdjęcia i powiem wam, że się załamałam
Edytowane przez apolonja Czas edycji: 2014-01-30 o 17:49 |
|
|
|
|
#926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wczoraj do tego doszłyśmy, że oni tęsknią za nami tylko się wstydzą przyznać ![]() Dziewczyny mnie też jakiś smutek ogarnia!!!! Pokłóciłam się z rodzicami (chcę się wreszcie wynieść no...) i jakoś tak łzy mi napłynęły do oczu, od razu pomyślałam o EKSie i o tym, że ... kuwa dziś czwartek, odkąd się zaczął rok akademicki spędzaliśmy czwartki razem, bo wtedy do mnie przyjeżdżał.. Czwartek, nasz czwartek. O tej porze szłam się kąpać i szykować na kolejne spotkanie z nim. W czwartki zawsze mi go najbardziej brakuje.
|
|
#927 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Główka do góry |
||
|
|
|
#928 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Cytat:
Też nie rozmyślaj.Mam tak samo np: w każdą środę jechałam po szkole do niego.A teraz codziennie siedzę w domu.Nigdy nie sądziłabym,że to tak się potoczy.Ja naprawdę miałam z nim poważne plany |
|||
|
|
|
#929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przecież każda z nas miała poważne plany z exami! Mieszkanie razem, ślub, dziecko. Mieliśmy być razem do końca życia! Widocznie dla nich to było nic nie warte. My cierpimy, płaczemy, nie możemy zapomnieć ale TO MINIE! Każda z nas, dziewczyny nauczy się żyć bez byłych! Z czasem przestaniemy kochać i odżyjemy na nowo. Silniejsze niż wcześniej! Co nas nie zabije to nas wzmocni
|
|
|
|
|
#930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja byłam kiedyś na 60-leciu małżeństwa takiej starszej pary i babuszka opowiadała jak to jej ówczesny narzeczony odbił ją z transportu do obozu w Oświęcimiu... wzruszyłam się strasznie, wydaje mi się, że teraz już nie ma takich facetów![]() Smutnaja88 możesz schudnąć ale musisz się popróbować jaka dieta będzie Ci służyć, mniej więcej ile kalorii potrzebujesz. Przy rozwalonym metabolizmie to trudne, ale wykonalne. Ja kiedyś ostro ćwiczyłam przez rok i ani waga ani mój wygląd nie drgnęły, dopiero jak się zawzięłam, sporo poczytałam o żywieniu - nie głodzeniu się! wagą zaczęła spadać. Obecnie ważę 7kg mniej niż rok temu i wyglądam super, a sport był tylko dodatkiem. Najważniejsze jest to jak jesz i co jesz. Ze mnie w pracy dziewczyny się smiały, że jem raz dziennie - czyli cały czas (jadłam często co 2-3godziny ale małe porcje) Podstawa to dobrze zbilansowana dieta i regularne posiłki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

no ale miałam w półce ptasie mleczko i mnie tak dziwnie wołało żebym je spróbowała 

Chciałabym jakoś nogi wyszczuplić, bo na górze jest ok... a dawno nie ćwiczyłam
trzeba przeprosić Mel B