Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-04, 14:52   #931
elffirka
Rozeznanie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Hej Dziołchy... Byliśmy wczoraj na 18 a potem na grillu u kuzynki Miły dzień...
Poza tym chyba jakaś infekcja mnie dopadła bo mam jakieś dziwne upławy takie jakby mleczne ale trochę z domieszką brązu i są gęste strasznie... Idę jutro do lekarza niech mi coś da...
Gadałam wczoraj z kuzynką też w ciąży... I Ona mi poleciła wózek navington galeon... Trochę drogi ale podoba mi się... Słyszałyście może o nim?
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 15:08   #932
NATALUSIA14
Rozeznanie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Dziewczyny czy któraś z Was jest w 22 tc, i tak ja ja nie czuje jeszcze ruchów

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 15:10   #933
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was jest w 22 tc, i tak ja ja nie czuje jeszcze ruchów
Bądź cierpliwa wiem ze łatwo się pisze. A wiesz gdzie masz łożysko ??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-05-04, 17:22   #934
Misstic
Wtajemniczenie

Pojechalam do kauflandu po plyn do plukania E bo mial byc na promocji. Sprawdzalam nawet w gazetce czy aby napewno od dzisiaj. Ja przyjezdzam a tam standardowa cena, mysle co jest. Poszlam sie spytac w informacji a tu sie okazuje ze to co w gazetce na ostatniej stronie to jest od poniedzialku i musze jutro jechac, o ile cos bedzie.. bo wiadomo jak to promocja..

Musze sie pochwalic bo dzidzius zasadzil mi dzisiaj takiego jednego kopa ze pierwszy raz zobaczylam jak mi sie brzuch rusza

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 17:33   #935
Latte88
Zakorzenienie

Witajcie Kochane
Wczoraj jakoś miałam dzień na leżenie i nic nie robienie. Ogólnie byłam podlamana wizją braku perspektyw na przeprowadzkę. Ale czytalam Was caaaaly dzień.
Anesh cieszę się, że wychodzić do domku, Majusia się na pewno ucieszy jak mamusia wróci,i gratuluję Syneczka
A dziś byliśmy oglądać mieszkania i negocjować i wyszło oczywiście na czyje? Oczywiście, że na moje. Także jutro lecimy do mieszkania w którym się zakochałam od pierwszego wejrzenia i będziemy się dogadywac.
Dziś oczywiście miałam sen, że krwawilam strasznie z dróg rodnych. Standard u mnie przed wizytą :/ a później już, że męża zostawiłam bo mnie wkurzal bo był arogancki i chamski i napatoczyl się chłopak który coś tam do mnie jeszcze w podstawówce hahahaha fajnie czasem we śnie przeżyć coś nowego
Na koniec dzisiejszego dnia pojechaliśmy Na obiadek do restauracji i zjadłam placka po wegiersku niebo w gębie

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Pojechalam do kauflandu po plyn do plukania E bo mial byc na promocji. Sprawdzalam nawet w gazetce czy aby napewno od dzisiaj. Ja przyjezdzam a tam standardowa cena, mysle co jest. Poszlam sie spytac w informacji a tu sie okazuje ze to co w gazetce na ostatniej stronie to jest od poniedzialku i musze jutro jechac, o ile cos bedzie.. bo wiadomo jak to promocja..

Musze sie pochwalic bo dzidzius zasadzil mi dzisiaj takiego jednego kopa ze pierwszy raz zobaczylam jak mi sie brzuch rusza
Uwielbiam płyn E szczególnie błękit i jasno zielony .a nienawidzę w ciąży silana białego. Tak śmierdzi dla mnie, że zbieralo mnie na wymioty. Na szczęście siostra w końcu mnie wysłuchala i nie używa
Brawo dla Dzidziusia ze mocne.kopniaki
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 17:36   #936
Misstic
Wtajemniczenie

Lecia trzymam kciuki za to mieszkanko i za wizyte (ale to jeszcze nie raz napisze )

A co do snow, one sa nie do ogarniecia hehe

Szamam zelki haribo

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-04, 17:37   #937
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Lecia trzymam kciuki za to mieszkanko i za wizyte (ale to jeszcze nie raz napisze )

A co do snow, one sa nie do ogarniecia hehe

Szamam zelki haribo
Ty to jesteś moją kochaną duszyczką dobrą
Mam też żelki ale nie wejdzie hehe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-04, 17:44   #938
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Ty to jesteś moją kochaną duszyczką dobrą
Mam też żelki ale nie wejdzie hehe

Ja z tych plynow to uwielbiam ten rozowy, jest taki slodziutki hehe
A jak mi sie uda to kupie jutro tez rozowy alet en perfumowany bo tez super pachnial ale jego jeszcze nie uzywalam.

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-04, 17:47   #939
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

Ja z tych plynow to uwielbiam ten rozowy, jest taki slodziutki hehe
A jak mi sie uda to kupie jutro tez rozowy alet en perfumowany bo tez super pachnial ale jego jeszcze nie uzywalam.
Jednak nasze polskie tez są dobre chociaz ja teraz czekam na dostawę chemii z niemiec oni maja zupełnie inne zapachy niż nasze
Stary 2014-05-04, 17:54   #940
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Jednak nasze polskie tez są dobre chociaz ja teraz czekam na dostawę chemii z niemiec oni maja zupełnie inne zapachy niż nasze
Jakbym mogla to tez niemieckiej chemii bym uzywala. Ale nie oplaca mi sie tyle kilosow jechac po jeden proszek czy plyn. Strasznie lubie zapach swiezo wypranego prania hehe

Dziewczyny wszystkie chyba drzemki uskuteczniaja, ze taka cisza dzisiaj tutaj a ja nawet jeszcze obiadu nie zjadlam

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-04, 17:57   #941
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbym mogla to tez niemieckiej chemii bym uzywala. Ale nie oplaca mi sie tyle kilosow jechac po jeden proszek czy plyn. Strasznie lubie zapach swiezo wypranego prania hehe

Dziewczyny wszystkie chyba drzemki uskuteczniaja, ze taka cisza dzisiaj tutaj a ja nawet jeszcze obiadu nie zjadlam
U nas tżta kolega często jeździ do DE po auta i przywozi chemię właśnie. I wtedy za jakąś rozsądną cenę można kupić. Bo facetek jeden sprzedaj na rynku ale to już ceny inne. Ale dziecko mi się przewraca w brzuszku hihi jakby się obracało z plecek na brzuszek i w kolko
A zapach prania mmmmmmm
Szczególnie pranie plus zapach wiatru

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-04, 18:04   #942
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak lubisz zapach swiezego pranua to polecam wosk z yankie candle (nie wiem jak się pisze) clean cotton czy jakos tak albo świeczkę pachnie jak swiezo wyciągnięte pranie z pralki

http://www.mydlarniano1.pl/pol_m_YAN...otton-545.html

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Świeczki sa drogie ale woski nie i jestem zdania ze woski daja lepszy efekt

Stary 2014-05-04, 18:14   #943
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Jak lubisz zapach swiezego pranua to polecam wosk z yankie candle (nie wiem jak się pisze) clean cotton czy jakos tak albo świeczkę pachnie jak swiezo wyciągnięte pranie z pralki

http://www.mydlarniano1.pl/pol_m_YAN...otton-545.html

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Świeczki sa drogie ale woski nie i jestem zdania ze woski daja lepszy efekt

Te świeczki są boskie długo się palą i pachną wspaniałe warte swojej ceny..pachną nawet jak się nie palą
Stary 2014-05-04, 18:23   #944
Niestabilna
Wtajemniczenie

Masz racje ale uwazam ze woski sa duzo intencywniejsze.

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Bath and body works tez maja fajne zaoachy ale czas palenia jednej swieczki a cena to jakas przesada juz lepiej YC kupić.

Stary 2014-05-04, 18:27   #945
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Bath and body works tez maja fajne zaoachy ale czas palenia jednej swieczki a cena to jakas przesada juz lepiej YC kupić.

Wosku jeszcze nie miałam ale spróbuję jak Tak mówisz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-04, 18:28   #946
Misstic
Wtajemniczenie

Jak pracowalam to mielismy w sprzedazy olejki eteryczne i jeden z nich byl wlasnie o zapachu swiezej bawelny, ladnie schodzil

Ja jednak wole pranko swieze ale o slodkim zapachu wlasnie jak wyciagam ciuchy po praniu z dodatkiem tego plynu E to nie moge sie od rzeczy oderwac hehe

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-04, 18:40   #947
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Wosku jeszcze nie miałam ale spróbuję jak Tak mówisz
Próbuj, próbuj mam dosc sporą kolekcje woskow u nas 1,35 albo 1,75 euro kosztuje wiec nie duzo swieczka duza bez promocji 25 euro

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Jak pracowalam to mielismy w sprzedazy olejki eteryczne i jeden z nich byl wlasnie o zapachu swiezej bawelny, ladnie schodzil

Ja jednak wole pranko swieze ale o slodkim zapachu wlasnie jak wyciagam ciuchy po praniu z dodatkiem tego plynu E to nie moge sie od rzeczy oderwac hehe
Tez lubie slodziutkie zapachy, ale tylko jak piore swetry inne ciuchy lubie swieze zapachy.

Stary 2014-05-04, 19:08   #948
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:

Nic mi nie mów ja mam w szafce ok. 40 dużych świec Yankee Candle i Kringle Candle+masę woskówNiektóre niedostępne w Polsce-to pamiątka mojej yankeemanii przedciążowejTeraz rzadko coś odpalam, bo w ciąży te zpachy często są dla mnie zbyt intesnywne

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

A płyny do płukania wprost kocham <3.
Uwielbiam bialego Lenora i różowego, i płyny dla dzieci Kuschelweich -jakaś niemiecka nowość,poza tym Perfumelle
Starm się zaopatrywa w niemiecką chemię, bo mają większy wybór i wydaje mi się,że zapachy są intensywniejsze,ale to może tylko złudaJuż się nie mogę doczekąć aż będę mogła cały ich potencjał wykorzystać w nowej pralko-suszarce<3
O zbiorze perfum juz nie wspomnę

Moja fragrantica

WYMIANA

Edytowane przez golgie
Czas edycji: 2014-05-04 o 19:10
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 19:18   #949
małaPaulina
Wtajemniczenie

Misstic i ania9106 cieszę się że Szymuś się podoba

Latte trzymam kciuki za mieszkanko

ja właśnie w carefourze kupilam sobie truskawki i malinki, pychaaaaaaaaaaa a malinki małe opakowanie po 99gr

W ogole kupilam tam tez piłke za uwaga.... 30gr taką żeby sobie kłaść pod lędźwia i masować plecki z takich właśnie korzystamy na fitnessie,dodatkowo można też sobie biust poćwiczyc i ta piłka potem jest przydatna do ćwiczeń w okresie połogu cena powalająca

A i dostalam od mamy tą poduszkę do spania dla ciezarnych ktora potem jest do karmienia,dziś wyprobuje

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-05-04 o 20:27
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-04, 19:32   #950
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basia_83 Pokaż wiadomość
witam
czy moge miec do was pytanie
obecnie jestm w 22tc i mam problem z szyjka tzn ponoc sie skraca i ginka napisala mi takie oznaczenie w karcie 1-0-0 czy macie moze cos podobnego,

Hej jasne że możesz zapytać
ja nie mam takiego wpisu i chyba żadna z nas tutaj nie ma problemu ze skracająca się szyjką macicy , wiem tylko tyle że ten wpis to oznaczenie do skracającej się szyjki i że chyba ma 2,5 cm długości a w Twoim tygodniu powinna mieć chyba około 4,5 cm ale nie chce Cie wprowadzać w błąd . Tak więc jeśli wiesz coś więcej to zignoruj mój wpis. Pozdrawiam .

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Laseczki jestem już z powrotem w domku
Martwi mnie tylko że moja dzidzia sie do mnie nie wiele odzywała w ten weekend ... Dziś zwiedzilismy "Basen Narodowy " czyli Stadion
zeszłam chyba z milion schodów .. już myślałam że tego przewodnika zamorduje. Na koncu zwiedzania poszłam do kibelka i stalo tam stado starych rump ! i gapiły się na mój bebzolek ale żadna nie postanowiła mnie wpuścić przed kolejke ... a widzialy że ledwo stoje i że zaraz poleci mi po nogawach ... no ale nic co się napatrzyły to ich , nawet padło słowo "chyba bliźniaki "

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość

ja właśnie w carefourze kupilam sobie truskawki i malinki, pychaaaaaaaaaaa a malinki małe opakowanie po 99gr

W ogole kupilam tam tez piłke za uwaga.... 30gr taką żeby sobie kłaść pod lędźwia i masować plecki z takich właśnie korzystamy na fitnessie,dodatkowo można też sobie biust poćwiczyc i ta piłka potem jest przydatna do ćwiczeń w okresie połogu cena powalająca

A i dostalam od mamy tą poduszkę do spania dla ciezarnych ktore potem jest do karmienia,dziś wyprobuje

No i to sie nazywa dyskont zakupy świetne

Co do poduszki teściowa miała mi uszyć ale założę się że już zapomniała ...
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 19:50   #951
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

A i dostalam od mamy tą poduszkę do spania dla ciezarnych ktore potem jest do karmienia,dziś wyprobuje
Dzięki Paulinko
Ale wpadłaś na super promocyjne ceny tymi malinkami smaka robisz
I oczywiście bo gapa ze mnie, gratuluję wybranego imienia dla Szymka bardzo podoba mi się to imię Szymon, Szymuś, Szymek, Szymonek

Ewa witaj w domku pewnie dużo się ruszałaś i dzidzia spała tak jej dobrze było

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-05-04 o 20:07
Stary 2014-05-04, 20:08   #952
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Nic mi nie mów ja mam w szafce ok. 40 dużych świec Yankee Candle i Kringle Candle+masę woskówNiektóre niedostępne w Polsce-to pamiątka mojej yankeemanii przedciążowejTeraz rzadko coś odpalam, bo w ciąży te zpachy często są dla mnie zbyt intesnywne

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

A płyny do płukania wprost kocham <3.
Uwielbiam bialego Lenora i różowego, i płyny dla dzieci Kuschelweich -jakaś niemiecka nowość,poza tym Perfumelle
Starm się zaopatrywa w niemiecką chemię, bo mają większy wybór i wydaje mi się,że zapachy są intensywniejsze,ale to może tylko złudaJuż się nie mogę doczekąć aż będę mogła cały ich potencjał wykorzystać w nowej pralko-suszarce<3
O zbiorze perfum juz nie wspomnę
Ty yankoholiczka jesteś
A te plyny kuschelweich tez bardzo lubie a najbardziej ten pomarańczowy i z premium bialy.
A powiedz gdzie kupujesz świece Kringle ??

Stary 2014-05-04, 20:13   #953
Misstic
Wtajemniczenie

Dlaczego u mnie nie ma tego Carefour'a
Paula fajne promocje zes wychaczyla daj jutro znac jak podusia sie sprawuje

Ewa moja dzidzi tez wczoraj malo sie ruszala a jak juz to bardzo delikatnie, za to dzisiaj fika caly dzien i chyba cwiczy kopniaki na mamie hehe ale ja mam za to dzisiaj leniwy dzien

Wiecie dziewczyny gdzie moge kupic takie pudelka jak po butach tylko ozdobne zeby powkladac tam wszystkie szpargaly i wlozyc ladnie do szafy?

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-05-04, 20:15   #954
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:

Ewa moja dzidzi tez wczoraj malo sie ruszala a jak juz to bardzo delikatnie, za to dzisiaj fika caly dzien i chyba cwiczy kopniaki na mamie hehe ale ja mam za to dzisiaj leniwy dzien

Wiecie dziewczyny gdzie moge kupic takie pudelka jak po butach tylko ozdobne zeby powkladac tam wszystkie szpargaly i wlozyc ladnie do szafy?
Ponieważ kocham allegro to je polecam
http://allegro.pl/pudelko-kartonowe-...139382661.html
ale chyba w ikei też można coś znaleźć
Stary 2014-05-04, 20:17   #955
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Uf w końcu nadrobiłamNie było mnie od piątku a tu prawie 20 stron do nadrobienia, nie będę cytować bo za dużo tego,ale napiszę tylko że dobrze że u Ciebie anesh już wszystko dobrze bo jak napisałaś o krwi i szpitalu to się mocno zmartwiłam .
My z mężem byliśmy na majówkę u mojej siostry i jednak 5 godzin jazdy trochę mnie zmęczyło no i musieliśmy co godzinkę robić przerwy na siusiu bo strasznie mnie chyba macica napiera na pęcherz.
Wyjazd zaliczam do udanych, siostra ma 3 dzieciaków(9, 6, 2 latka) i muszę przyznać że chciałabym mieć takie grzeczne i dobrze wychowane dzieciaczki. Najmłodszy siostrzeniec jest po prostu przesłodki i bezproblemowy. Muszę przyznać że pierwszy raz spotkałam dziecko że grzecznie wyprowadzało dorosłych z pokoju i zamykało drzwi żeby mogło się w spokoju samo grzecznie pobawić.
Siostra spakowała mi trochę rzeczy po swoich dzieciakach, dostałam wózek, fotelik, łóżeczko z materacykiem i pościelą, przewijakiem, bujaczek, matę edukacyjną i trochę ubranek ale to na starsze już dzieci 2-3 latka bo te mniejsze siostra oddała wcześniej bratowej.Część rzeczy wymaga małej renowacji bo jednak mój chrześniak ma już 9 lat, ale spokojnie jeszcze trochę posłużą a my trochę zaoszczędzimy a lista zakupów jeszcze długa.

Dziękuje za troskę, na szczęście jużnwszystko dobrze.

Mandragorka raczej będzie synuś, bo sprzęt widziałam.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 20:18   #956
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

Spróbuj w tych tanich sklepach, np jak idziesz od bułek z pieczarkami ( o matko jak bym wpier.... ze trzy ) w kierunku rolnika wiem ze jest taki sklep z rzeczami do domu. Albo jak w strone katedry pamietam ze byl taki ala nue wszystko po 5 zl

Stary 2014-05-04, 20:23   #957
aa2
Zakorzenienie

bryyyy
nadrabiam

Cytat:
w dresie to lepiej nie
ja ci nie pomoge bo ja przez neta rzadko cos zamawiam ale ja np kupilam sobie sukienke na wesele w new yorker za 45zl zwykla czarna z materialu ktora moge nosic na codzien latem naprawde czasem mozna cos trafic...do tego czerwone dodatki i tyle a ze sukienka luźnawa tylko na cyckach ma ściągacz to i w ciązy mi sie przyda
no włąsnei ja netowa jestem lae chyba zrobie przebieżke po sklepach bo czasu mało , najgorsze jest to z enei wiadomo jaka pogoda nooo

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Dziękuje, fajnie wiedzieć,że ktoś to w ogóle czyta, a jak komuś się podoba to już w ogole się cieszę.

Dziś wychodzimy do domku, synuś (tak jednak synuś) zdrowy. Dziś mi babka robiła usg , inna niż wcześniej. No i tylko teraz luteinę brać, a krwawienie mogło być od nadżerki.
lubi esobie cos fajnego poczytac, kiedys myslałam zeby sobi ecos w formie bloga prowadzić , ale praca, mały dom i czasu brakło he
no i gratki synusia

Cytat:
Napisane przez Denaris Pokaż wiadomość
Cieszę się, ze wszystko dobrze Też czytałam i bardzo mi się podoba

Wgl to wiem, że nie udzielam się z taką częstotliwością jak Wy, ale to jedynie dlatego, że u mnie w domu komp ciągle oblegany przez 2 nałogowych graczy i nie mam dostępu A gdy nadrobię te 5 - 8 stron to nie mam siły już cytować i odpisywać. Ale wszystko czytam i zapamiętuję
ja najczesciej wieczorami jak mały idzie spac, choćj ak w dzien ni echce bawić ze mną to tez wpadam -wtedy łatwiej ogarnać nadrabianie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hej my po weselu, wybawilam się, a teraz niesamowicie chce mi się spac.
Póki co pakuje się na wyjazd.

Anesh w takim wypadku ponownie gratuluję synusia i niech już pozostanie synusiem

Jak bys miała czas zajrzyj do gch w G-cach. Na ostatnim piętrze jest stoisko z ciuchami ciąŻowymi. Kupilam tam sukienke ciążowq za 75 zl, całkiem przyzwoita. Może też byś cos sobie dopasowala.

no własnei wybieram sie do Gliwic w tym tyg i tak se mysle ze zostawie młodego u siostry i sie przebiegne po sklepach

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46294017]Właśnie aa2 też miałam zaproponować GCH ale wypadło mi to z głowy jak zaczęłam wyszukiwać w pamięci sklepy w Zabrzu Też byłam w sklepie na ost piętrze z odzieżą ciążową, fajne ciuszki. Na dole też myślę że byś znalazła coś dla siebie, nie koniecznie z rzeczy typowo ciążowych Teraz fajna moda, na długie i luźne tuniki, są też sukienki które podkreślają biust i potem zwiewnie spadają na dół - dobre w ciąży i po ciąży

Mandragorrka udanego wyjazdu wybawcie się porządnie

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Słonko świeci ale zimnoooooo.... A za mną chodzi dziś hot dog [/QUOTE]

no własnei bardziej poluje na cos , nie typowo ciązowego bo w tych ciążowych wyglądam strasznie -ale sie rozejrze i mam nadzijej ze cos upoluje

u nas dziś na spokojnie, szybk akawa u mojej kolezanki zeby ,łody poszalał z jej synem, potem w domu porobiłam porzadek z kwiatkami i zasadziłam sobi ebazylie , oreganio , szczypior i koperek-plissss o kciuki bo po raz pierwszy i boje sie ze nic nie wykiełkuje bo robiłam na pałe hehehe
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-04, 20:23   #958
małaPaulina
Wtajemniczenie

Latte a dziekuje

Ewka a to stare piz** jedne nosz kurde...brak slow

Co do poduszki dam znac

Misstic wiem ze w ikei,moja kolezanka tam kupowala kolorowe roznej wielkosci pudla

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-05-04 o 20:25
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 20:23   #959
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Po pierwsze gratuluję kolejnego synusia na forum

Paulina- imię Szymon bardzo mi się podoba. Ktoś wspomniał również o Bartoszu - też bardzo ładnie

Ja właśnie wróciłam od siostry. W chrześniaku się zakochałam.
Na 18 jedziemy rozdać ostatnie zaproszenie na ślub (nareszcie)

Później czeka mnie samotna noc bo Tż idzie na nocną zmianę
Mojego synusia? Mojego?

Ja bardzo chciałam Bartszka,ale mąż się nie zgadza.

Agnes fajnebrzeczy dała siostra. Ja chyba jakoś na dniach posegreguję ubranka imodłoże te typowe dla dziewczynki i dokupię coś jak będzie potrzeba.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-04, 20:24   #960
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
A jest jeszcze na wolności ten sklep Kiermasz? Już mega dawno nie byłam w tych okolicach ale uwielbiałam ten sklep zawsze tam cos na siebie znalazłam sukienki to nie wiem, ale tunikę znalazłabyś na pewno W ogóle w tej galerii zabrzańskiej są jakieś butiki z ciuchami fajnymi?
wies zco nie wiem ja co prawda w Zabrzu mieszkam al emało w centrum bywam, jak pracowałam to tam jezdziłąm ale głównei do pracy, naprawde mało co sie orientuje gdzie co tu jest w Gliwicach zazwyczaj "buszowałam" jak cos potrzebowałam, a ostatnimi czasy głównie net
w galeri byłam raz po otwarciu i w sumie teraz nei wiem co oni tam maja, ale chyba w tyg sie z młodym przejade

Cytat:
Denaris : I mam pytanie, jeśli będę dbała o codziennie robienie nr "2" to hemoroidy się wchłoną czy muszę je zaleczyć czopkami?
mi hemoroidy wyszły po porodzie i wtedy leczyłam czopkami i maścią, potem miałam długo spokój , az do ostatniego tygodnie, bo przez ciaze sie mi pokazał zastosowałam maśc którą moga stosowac kobiety w ciaży po 4 miechu i po 2 dniach sie wsysnoł ze tak napisze , jak bedziesz potrzebowała to ci podam nazwe, czopków bałabym sie stosowac, im mniej leków tym lepiej

Cytat:
Nistabilna:Wiecie co ja już tak Kocham mojego Justka ze szok a tu jeszcze tyle musimy na niego czekać.
poczekaj aż dostaniesz go w ramiona-uczucie wzmocni sie o 10000000 procent, ja jestem zwariowaną matka wariatką i kochammmmm małego jak nei wiem

Cytat:
Etusia: kochany dzieciaczek, u nas wlasnie wczoraj byli znajomi z 2 letnia corcia i glaskala mnie po brzucu i mowi mi zebym jej dzidziusia wyciagnela i pokazała, normalnie prze kochana. Nawet moj maz oswoil sie z dzieckiem (nigdy wczesniej tak nie bylo) bawil sie z nia wymyslał zabawy, poprostu bylam w szoku.
jest kochany, zabawki przynosi i pokazuje brzuszkowi, całuje, tuli sie i w ogóle
a twój tz jak moj, moj zanim nas zmały sie pojawił to do dzieci tak ostroznie , zawsze mówił z ebedzie miał swoje to sie bedzie zajmował i faktyczni etak sie stało-zwariowa na punkcie młodego i od poczaku wszytko przy nim robił
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości