III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-23, 11:09   #931
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
60-lecie małżeństwa? super
Moi dziadkowie obchodzili w styczniu 65 rocznice ślubu Impreza była na całego hehe To się nazywa staż

Mandragorka bardzo oryginalne imię wymyśliliście

My wciąż debatujemy

Zbieram się do tego E'lecreca czy jak to się tam pisze

Co tam dzisiaj serwujecie na obiadki?
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 11:30   #932
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cześć babeczki

Nie było mnie kilka dni a tu ładnych parę stron

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Dzanet ja kupowałam sczzoteczkę i grzebyczek jak były artykuły niemowlęce w biedronce (z disneya) i w sumie jeszcze nie odpakowywałam, dopiero po Twoim komentarzu szczoteczka podobno jest z miękkiego nylonowego włosia i w sumie w dotyku nie jest ani jakoś bardzo miękka, ani twarda
a i właśnie patrzę że grzebyczek ma na końcu każdego zęba taką kuleczkę, Twój też?

Mo_nika wyobrażam sobie co czujesz po sterylizacji nasza kotka też bardzo to przeżyła a my z nią. Nie spaliśmy kilka nocy i pełniliśmy przy niej dyżury. Musiało ją momentami bardzo boleć, bo czasami aż wyła

Niestabilna fajnie dostać trochę rzeczy! Wózek elegancki

ircha
łooo bobas niezły, ponad 5 kg to już mały gigancik

Metam ja stosowałam syrop z cebuli (aż mnie od niego zgaga paliła, ale chyba przesadzałam z ilością ) i inhalowałam się inhalatorem a i pomógł mi bardzo mokry ręcznik obok łóżka. Niby powietrze nie jest tak suche jak zimą, a zadziałało i kaszel choć w nocy nie męczył.

Simran cieszę się, że już wyszłyście obserwuj to swoje ciśnienie

Szoonka pamiętamy zajrzyj czasem

aisa co do imienia to mam podobnie... Niby już wybrane mamy Zuzanna, ale kurczę i tak przychodzą do głowy myśli, ze może jednak inne... czy to jest odpowiednie...

edit:
właśnie doczytałam że gdyby nie DE to byłaby Zuzia

Ania 9106 witaj z powrotem
moja mała też jeszcze nie jest ułożona główką, czasami się boję że nie zdąży się tak ułożyć...

Widziałam że niektóre z Was ładnie się obkupiły, chyba dzanet i agnes ostatnio zaczęłam się stresować że mało mamy tego wszystkiego i w przyszłą sobotę chcę jechać zamówić łóżeczko i komodę a może jeszcze słupek regał weźmiemy

No i gdzie Asia...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2014-06-23 o 11:34
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 11:30   #933
NATALUSIA14
Rozeznanie

Witam

Ania, Simran cieszę się że wróciłyście już do domku

ja nadal u mamy w odwiedzinach ale poczytywałam Was cały czas.
jutro WIZYTA , nareszcie bo ostatnia byłą 5 tyg.temu ze względu na urlop mojego gina.
Nie miałam żadnych niepokojących dolegliwości więc mam nadzieję że nie okaże się przez ten dług czas np.szyjka mi się skróciła

Miłego dnia dziewczynki

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 11:34   #934
Ana***
Zakorzenienie

U nas był weekend imprezowy no i poprzedni tydzień mąż miał urlop, wiec spędzaliśmy więcej czasu razem stąd moja nieobecność kilkudniowa

Mąż miał urodziny w sobotę, był grill: rybka, kiełbaska itp. niestety potem nie było za wesoło, chyba coś mi stanęło na żołądku bo wymiotowałam okropnie kilka razy...
Aż się bałam o małą czy takie ataki, wstrząsy i wykręcanie jelit na drugą stronę krzywdy jej nie zrobi...

Wczoraj już było ok i byliśmy na imieninach u tżta babci

A i coraz gorzej z moimi żebrami nie wiem co się dzieję, ale zaczyna ogarniać mnie niemoc bo nie mogę siedzieć. Goście przy stole ja na kanapie - 15-20min i koniec siedzenia - impreza na leżąco
Taki ból wdaje mi się po prawej stronie żeber. Domyślam się, ze to rozciąganie i to pewnie dlatego, a że zawsze miałam bardzo mało cm pod biustem - to by wszystko wyjaśniało... miałam zawsze biustonosze o obwodzie 60cm i problem z ich kupnem. No ale dla małej wszystko
Stary 2014-06-23, 11:36   #935
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez humant Pokaż wiadomość
Ostatnio myślałam właśnie o imionach dla dzieci, bo my ciągle się nie zdecydowaliśmy na imię dla synka. Czytałam trochę innych forów i tam znalazłam jedno fajne stwierdzenie - dziecko bardzo szybko wyrasta i staje się dorosłym człowiekiem. Większość swojego życia spędzi jako dorosły człowiek, więc wybierając imię należy pamiętać o tym, że malutka Wikusia za 16 lat będzie dorastającą i dojrzewającą Wiktorią, a w okresie dorosłości będzie kobietą, do której ludzie będą mówić pani Wiktorio, a nie pani Wikusio. Fajnie jest nazwać dziecko imieniem, które brzmi mięciutko i milusio kiedy jest to jeszcze maluszek, ale potem kiedy jest się dorosłym człowiekiem takie imię może być różnie odbierane. My zastanawiamy się nad imieniem Olgierd - dla dziecka to takie średnie imię, ma fajne zdrobnienie - Olo, które pewnie byśmy stosowali, ale potem, kiedy Olo stanie się dorosłym mężczyzną, imię Olgierd będzie fajnie brzmieć, bo to mocne, nieoklepane, męskie imię.

Poza tym sama mam córcię Wiktorię. Teraz mówimy do niej Wikusia, Wiki, z resztą sama każe się tak nazywać, a mówię do niej Wiktoria kiedy chcę ją przywrócić do porządku. Brzmi to znacznie poważniej i ona wie, że to imię coś znaczy.
No nie wiem, czy dobrze myślę, ale takie mam zdanie.
Zgadzam sie w 100%

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziś na śniadanko zrobiłam tatusiowi Tosi takie oto śniadanko świąteczne niech coś ma z życia. Noc jako tako, każde przekrecenie z bólem. Póki co daje rade ale mam leżeć, zalecenie męża. On dziś wszystko bierze dla siebie. Moja mała tez chyba ułożona w poprzek brzuszka jeszcze, tak daje raz z prawej raz z lewej strony, że już się boje o mój żołądek

Aniu, super ze jesteście już w domku

Dziękuję za wsparcie
Ale ten Twój mąż ma z Tobą dobrze
Cytat:
Napisane przez katiusza1985 Pokaż wiadomość
My te z nie mamy imienia. .......
Ja wymyślam a Tż tylko mówi: nie nie nie.
To dokładnie tak jak u nasMyślałam że może uda mi się przekonać do mojego wymarzonego imienia dla córci Liliana, ale nic z tego, nie chce nawet o nim słyszeć

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość

Dobrze ze mowicie o tym badaniu gbs, nawet nie wiedzialam ze jest takie wazne. Ale moj ginek raczej zadnych badan nie pomija wiec pewnie i to wykona. Ale spytam jak cos.
Muszę dopilnować swojego gina żeby dał mi skierowanie na to badanie bo ja mam skłonności do takich świństw i kilka miesięcy przed zajściem w ciąże wyszedł mi w posiewie paciorkowiec i boje się że znowu może się coś przypałętać
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 11:39   #936
allckarola
Zadomowienie

Ana córeczka troszke sie rozpycha w zebrach i nic na to nie poradzisz niektorym znow biodra bola czy cos innego. Takze musisz wytrzymac
A skoro obwod stanika sie zmienil to na pewno sie rozciaga wszystko, podobno potem wszystko sie schodzi. Biodra zawsze sie rozchodza i potem wraca wszystko na swoje miejsce cialo przygotowuje sie do porodu
Moj brzuszej idzie do przodu poki co nic mnie nie boli, jedynie widok kg na wadze ale brzuszek rosnie stopniowo
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 11:41   #937
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie w 100%

Ale ten Twój mąż ma z Tobą dobrze

To dokładnie tak jak u nasMyślałam że może uda mi się przekonać do mojego wymarzonego imienia dla córci Liliana, ale nic z tego, nie chce nawet o nim słyszeć

Muszę dopilnować swojego gina żeby dał mi skierowanie na to badanie bo ja mam skłonności do takich świństw i kilka miesięcy przed zajściem w ciąże wyszedł mi w posiewie paciorkowiec i boje się że znowu może się coś przypałętać
Mój co jakiś czas się pyta czy na pewno Tosia. I nie wiem sama, czy mu się nie podoba, niby mówi, że już sobie innego nie wyobraża teraz, ja też, ale chyba ma wątpliwości przez co ja też zaczynam je mieć..
Bardzo podobało mi się Liliana ale to odrzucił z biegu na samym początku a tak to nie wiem sama jakie jeszcze mogłoby być
Kiedyś myślałam o Kalinie, Kalinka nie brzydko przecież zobaczymy, jak się urodzi i ją zobaczę to chyba najlepiej będę wiedziała

Ma dobrze trochę hehe dobry jest dla mnie to mu się odwdzięczam
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-23, 12:00   #938
allckarola
Zadomowienie

Moj tato ma chyba zastrzezenia do imienia Maja w mojej rodzinie kazdy ma imie po swietym czy blogoslawionym i on chcial zeby wnuczka tez miala. A Maja to nie jest swiete imie ale mama mowila zebym sie nie przejmowala taka glupota ze tacie i tak sie spodoba. No i doszlam do wniosku ze skoro pierwsze imie nie bedzie po jakims Sw. to bedzie Maja Malgorzata Malgorzata po chrzestnej

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Dostalam ladnego smsa od meza Fajnie jak by bylo juz dzidzi, nie moge sie doczekac
Stary 2014-06-23, 12:07   #939
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Moj tato ma chyba zastrzezenia do imienia Maja w mojej rodzinie kazdy ma imie po swietym czy blogoslawionym i on chcial zeby wnuczka tez miala. A Maja to nie jest swiete imie ale mama mowila zebym sie nie przejmowala taka glupota ze tacie i tak sie spodoba. No i doszlam do wniosku ze skoro pierwsze imie nie bedzie po jakims Sw. to bedzie Maja Malgorzata Malgorzata po chrzestnej

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Dostalam ladnego smsa od meza Fajnie jak by bylo juz dzidzi, nie moge sie doczekac
Fajni ci nasi mężowie Tztowie mój też bardzo się cieszy na narodziny naszej małej, mówi do niej, caluje, a ona taka pobudzona przy nim jest, skacze jak tylko go słyszy.
79 dni do końca

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

http://pl.m.wiktionary.org/wiki/Indeks:Polski_-_Imiona
Stary 2014-06-23, 12:11   #940
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Nie pojechałam na IP. Mały fikał sobie, mnie dalej troszkę boli w lini gdzie dostałam tym cholernym wózkiem. Ale podejrzewam że to moje mięśnie oberwały i tyle. Ale strachu się najadłam.
No i jak od tygodnia miałam po jednym skurczu przepowiadaczu dziennie ( twardnienie brzucha i ból jak na okres ale o większym zasięgu na brzuchu i trochę mocniejszy i z lekkim parciem na kręgosłup) tak wczoraj miałam 2 i dzisiaj już też miałam 2. Także sama z siebie leżę i się oszczędzam. Tak się zastanawiam czy to nie za szybko na takie skurcze. Czytałam Mamy lipcowe i właśnie tak opisywały skurcze przepowiadające. Także domyślam się że skoro u mnie tak samo się objawiają to właśnie są one.

Także dzisiaj leżę, odpoczywam, jem, i oglądam co w tv się nawinie
I coś mnie kuje mniej więcej w miejscu gdzie normalnie są jajniki. Po lewej stronie. Nie wiem gdzie teraz posiadam jajniki i co znajduje się w miejscu gdzie były normalnie. Kiedyś właśnie w tym miejscu mnie kuło lekko jak owulka była. A teraz ból jest inny, i dłuższy. Ja się chyba rozpadam w tej ciąży

Jeszcze moja psina która poszukuje swoich urojonych szczeniaków..... No mówię Wam cyrk na kółkach.... Wczoraj pochowałam jej wszystkie zabawki, które traktowała jak szczeniaki, to dzisiaj patrzę a ona to samo robi z parasolką............... Ale teraz wyleguje się ze mną w łóżku i się tulimy

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 12:11   #941
allckarola
Zadomowienie

LAtte kochani fajnie ze faceci nas wspieraja mi zostalo 81 dni.
Kurde ostatanio mi jakos waga do przodu za duzo idzie. Niby sie nie zmienilam a tu kg w gore. Maz mnie wspiera mowi ze nie wygladam przeciez zle ze po ciazy on sie zajmie mala a ja bede cwiczyc ale teraz jakos zle sie czuje z tym jak wygladam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-23, 12:13   #942
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana córeczka troszke sie rozpycha w zebrach i nic na to nie poradzisz niektorym znow biodra bola czy cos innego. Takze musisz wytrzymac
A skoro obwod stanika sie zmienil to na pewno sie rozciaga wszystko, podobno potem wszystko sie schodzi. Biodra zawsze sie rozchodza i potem wraca wszystko na swoje miejsce cialo przygotowuje sie do porodu
Moj brzuszej idzie do przodu poki co nic mnie nie boli, jedynie widok kg na wadze ale brzuszek rosnie stopniowo
Pewnie tak jest rzeczywiście obwód pod piersiami się powiększył i to już konkretnie w tej chwili nosze biustonosz 70cm pod biustem, a i tak po domu chodzę w ogóle bez stanika bo mnie uwiera.
Jakoś wytrzymamy trochę to męczące, bo nawet przy kompie ciężko wysiedzieć, no ale co zrobić

Cytat:

Cytat:
Fajni ci nasi mężowie Tztowie mój też bardzo się cieszy na narodziny naszej małej, mówi do niej, caluje, a ona taka pobudzona przy nim jest, skacze jak tylko go słyszy.
79 dni do końca

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

a dopiero co studniówka była
Stary 2014-06-23, 12:14   #943
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Cytat:
79 dni do końca

Lecia u mnie 80 a 201 za mną

Mój kalendarz ciąży

Edytowane przez Mo_onika_ika
Czas edycji: 2014-06-23 o 12:15
Stary 2014-06-23, 12:17   #944
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Lecia u mnie 80 Przecież a 201 za mną
Właśnie oblał mnie zimny pot,.weszłam na mamy marcowe i one już rodziły od grudnia..
Ale zdałam sobie sprawę, że jak wybije sierpień to Anita Lipnicka zacznie nam śpiewać : wszystko się może zdarzyć.
To już naprawdę końcówka
Stary 2014-06-23, 12:17   #945
allckarola
Zadomowienie

Kurde co tu robic jak juz wszystko zrobilam hym... w sumie obiad musze przygotowac.
Stary 2014-06-23, 12:23   #946
kasikkkkka
Zadomowienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47000470]

Co tam dzisiaj serwujecie na obiadki? [/QUOTE]

ja gotuję dziś pulpety w sosie pomidorowym i młode ziemniaczki z koperkiem
na deser chyba machnę jeszcze galaretkę z truskawkami, chociaż niby mam jeszcze ciasto, które piekłam na niedzielę

aż spojrzałam w mój kalendarz i u mnie jeszcze 89 dni
Stary 2014-06-23, 12:24   #947
humant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A i coraz gorzej z moimi żebrami nie wiem co się dzieję, ale zaczyna ogarniać mnie niemoc bo nie mogę siedzieć. Goście przy stole ja na kanapie - 15-20min i koniec siedzenia - impreza na leżąco
Taki ból wdaje mi się po prawej stronie żeber. Domyślam się, ze to rozciąganie i to pewnie dlatego, a że zawsze miałam bardzo mało cm pod biustem - to by wszystko wyjaśniało... miałam zawsze biustonosze o obwodzie 60cm i problem z ich kupnem. No ale dla małej wszystko
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Pewnie tak jest rzeczywiście obwód pod piersiami się powiększył i to już konkretnie w tej chwili nosze biustonosz 70cm pod biustem, a i tak po domu chodzę w ogóle bez stanika bo mnie uwiera.
Jakoś wytrzymamy trochę to męczące, bo nawet przy kompie ciężko wysiedzieć, no ale co zrobić
Ja mam dokładnie to samo!!! Ból po prawej stronie, w tych końcowych żebrach. Pomaga mi tylko leżenie na lewym boku, albo wyciąganie w górę ręki (nie wiem co byłoby lepsze podczas takiej imprezy jak Twoja - leżenia na kanapie, czy siedzenie przy stole jak w szkole w pozycji "obecna" ). Mówiłam ginowi o tych bólach i stwierdził, że to nic groźnego, po prostu brzuszek rośnie, powiększa się i prawdopodobnie to powoduje ucisk na żebra i takie nieprzyjemne uczucie. Trzeba się więc przemęczyć

U mnie zostało 78 dni do finiszu

Edytowane przez humant
Czas edycji: 2014-06-23 o 12:26
humant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 12:30   #948
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Lecia u mnie 80 a 201 za mną

OOo tez muszę zajrzeć do mojego Asystenta.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 12:34   #949
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
ja gotuję dziś pulpety w sosie pomidorowym i młode ziemniaczki z koperkiem
na deser chyba machnę jeszcze galaretkę z truskawkami, chociaż niby mam jeszcze ciasto, które piekłam na niedzielę

aż spojrzałam w mój kalendarz i u mnie jeszcze 89 dni
te pulpity za mną chodzą.. Jak dojdę do siebie to zrobię.. szczególnie sos pomidorowy taki jak do gołąbkow albo gołąbki bez zawijania albo z zawijaniem. Teraz to wszystko bym jadła co z pomidoramiami ( aż ślinę przelykam jak wariatka na samą myśl).
Dziś oszczędnie zrobię zupę wiosenną, ale taką że łyżka staje. Po ostatnich makaronach mam ochotę na dużo warzyw

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-23, 12:36   #950
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
te pulpity za mną chodzą.. Jak dojdę do siebie to zrobię.. szczególnie sos pomidorowy taki jak do gołąbkow albo gołąbki bez zawijania albo z zawijaniem. Teraz to wszystko bym jadła co z pomidoramiami ( aż ślinę przelykam jak wariatka na samą myśl).
Dziś oszczędnie zrobię zupę wiosenną, ale taką że łyżka staje. Po ostatnich makaronach mam ochotę na dużo warzyw
oj gołąbki to też za mną chodzą, ale jakoś nie mogę się za nie zabrać
Stary 2014-06-23, 12:37   #951
Mo_onika_ika
Rozeznanie

No lipcowe już w kwietniu rozpoczęły
To już końcówka i podejrzewam że już od lipca coś się może zacząć.... Oby nie i żeby tylko dzidziusie jak najdłużej siedziały w ciepłych brzuszkach
Co by tu na obiadek zrobić A może zamówię coś i nie będę się przemęczać Tylko co jak te menu takie dużeeee i wszystkiego po trochu bym zjadła

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-06-23, 12:38   #952
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie oblał mnie zimny pot,.weszłam na mamy marcowe i one już rodziły od grudnia..
Ale zdałam sobie sprawę, że jak wybije sierpień to Anita Lipnicka zacznie nam śpiewać : wszystko się może zdarzyć.
To już naprawdę końcówka

W sierpniu to chyba jeszcze nie tak źle,ale trzy miesiące wcześniej! Oby żadnej z nas się to nie zdarzyło.
Stary 2014-06-23, 12:43   #953
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
To już naprawdę końcówka

oj wszystko sie zdarzyc moze, a ja mam jakies przeczucie ze urodze w sierpniu a nie 6 wrzesnia :P
moim zdaniem lepiej przed terminem niz po bo bede miec pewnie co chwile skurcze

a dzis malutka caly czas mi skacze po pecherzu, nawet nie mam potrzeby siakania ale skacze i smyra mnie tam caly czas

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 12:48   #954
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
W sierpniu to chyba jeszcze nie tak źle,ale trzy miesiące wcześniej! Oby żadnej z nas się to nie zdarzyło.
Dlatego mam nadzieję, że zacznie śpiewać od sierpnia .

Tak sobie myślę, że nasze dzieciaczki na sam koniec ciąży dostają wszystko co najlepsze świeże owoce i warzywa prosto z krzaczka, witamina D naturalna, będą zdrowe i rumiane mają ciepło w brzuszkach, tylko sobie pływają jak w basenie. Raj

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-06-23 o 12:53
Stary 2014-06-23, 12:49   #955
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
oj gołąbki to też za mną chodzą, ale jakoś nie mogę się za nie zabrać
My mieliśmy dziś gołąbki
Stary 2014-06-23, 12:51   #956
jenny1234
Wtajemniczenie

czesc wszystkim

u mnie koncowka 28 tc, 81 dni do terminu i jutro wizyta u lekarza.

dzidzia od wczoraj kopie tak jak zawsze, ciche dni minely. cieszy mnie to przeogromnie bo uwielbiam te kopniaki

od wczoraj boli mnie prwa pachwina jak chodze. czy to moze byc normalne czy raczej nie?

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę,
Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
Tyś moje dziecko, a ja...
Twoja mama

12.09.2014
20.02.2017

czekamy.... 13.10.2021
jenny1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 12:52   #957
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
My mieliśmy dziś gołąbki

kiedyś w końcu się za nie wezmę
Stary 2014-06-23, 12:54   #958
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Pokaż wiadomość
czesc wszystkim

u mnie koncowka 28 tc, 81 dni do terminu i jutro wizyta u lekarza.

dzidzia od wczoraj kopie tak jak zawsze, ciche dni minely. cieszy mnie to przeogromnie bo uwielbiam te kopniaki

od wczoraj boli mnie prwa pachwina jak chodze. czy to moze byc normalne czy raczej nie?
Może to więzadła się rozciągają często mnie tak łapie, gin mówiła ze póki co to normalne bo wszystko się rozciąga
Stary 2014-06-23, 12:59   #959
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego mam nadzieję, że zacznie śpiewać od sierpnia .

Tak sobie myślę, że nasze dzieciaczki na sam koniec ciąży dostają wszystko co najlepsze świeże owoce i warzywa prosto z krzaczka, witamina D naturalna, będą zdrowe i rumiane mają ciepło w brzuszkach, tylko sobie pływają jak w basenie. Raj
Jak zacznie śpiewać wcześniej to ją uciszymy.
Stary 2014-06-23, 13:04   #960
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zacznie śpiewać wcześniej to ją uciszymy.
Dokładnie niech sobie nie myśli, i czeka na swój czas.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości